2501
-
neptum #1421 lehet nem lesz annyi komment de ez van nekem meg a BioSokk nem tetszet na akor mivan minden ember különböző és ez van valakinek ez tetszik valakien meg az a harmadik nak meg amaz és kész -
#1420 lehet törés (volt a napokban más játéknál is rejtélyes törés miatti hiba) de már nem érdekel... -
#1419 ránéztem gazdaként a Bioshock-ra, 11.312 comment volt, nem véletlen.
itt sosem lesz ennyi.
ott, bár volt feladat, nem akadtam el, sőt segítettem másoknak..
bár ez lehet egy másik stílus.
de ennyit ért ez a csocsó.
attól függetlenül, hogy belebuktam, nem ér annyit mint az (számomra)
mea culpa. -
#1418 komolyan nállatok lehetett a hiba.pl én semmi extrát nemcsináltam löttem kb fél percig utánna leugrott párszor aztán elmenekült...az egész harc nemtartott tovább mint 3perc...de joltetted ha letörölted ha már nállad az elején is ilyen bugos kíváncsivok milyenlenne a késsőbbiekben....persze nemtom h nállad miértbugos ha az itteniek többségének nem de a számítógépek néha produkálnak rejtélyes dolgokat^^ -
neptum #1417 én ott akdtam el a Flesh nevű pályán aszem amikor valami csunyákat idéz meg valami és meg ölöm azokat akiktől nyeri a vért kijön az a valami felűröl lővöm de semmi olyan mint ha nem sebződne :S -
#1416 azt volt segítség, hogy lőjjed!
megnéztem a távcsöves csajokkal, lőttem golyószóróval (is) 25 percig.
semmi.
sztem van trükk, csak nem tudjuk.
de már nem izgat, mert már töröltem... -
#1415 Kösz! -
norbiii007 #1414 én szintén ott akadok el ahol FRANK, de vki aki végigtolta plz segítsen mert kezd felhúzni és nem akarom letörölni mert jó játék -
#1413 #1274 -
#1412 Hogy kell a végén kicsinálni kis köcsögöt, mindig a falhoz basz nem lehet csinálni semmit, volt egy ötletem de az úgy tűnik nem működik, help!! -
#1411 miután tegnap este 25 percig lőttem a köcsög qvát a tetőn és nem döglött meg, 3 dolog lehet.
1. van trükk, amit nem árultak el a t. játéktársak.
2. öregszem, és ez a xar nem nekem való...
3. láma vagyok, bár eddig nem így volt.
vagy van egy utolsó, talán a törésem nem volt jó...
szóval 1 perce uninstall.
holnap jön le steam-ről a Painkiller, azzal majd elleszek, amíg jön a postán a Crysis.... -
#1410 Semmilyen képszerkesztő progid sincs? -
neptum #1409 na rómát meg szevedtem mot jön a végjték de kicsi pihi azt neki ugrok aztán majd magyarúl is végig tolom mert akor már a történetre is jobban oda figyelek -
#1408 nem tom hogy kell:( -
#1407 Képet nem tudsz berakni hol jársz? -
Mozes #1406 Sziasztok!
Van valakinek ötlete hogy miért nem látszodik nekem a játék menüje?
Lemenneka a videók de a főmenü nem jön be.:(
-
#1405 Én a The Path Of Souls című pályán akadtam el. Kijövök egy épületből, és akkor minden féle szörny támad: géppuskások, olyan tüzet lövelő, meg azok a sima pengés gecik. Kimegyek, akkor mindenki jön utánam, és fél perc alatt mindenki meghal, csak én maradtam. Aztán engem is megölnek. Nem jutok tovább lehetetlen. 2 órahosszája szenvedek vele, de semmi... Felidegesít:S. Pedig kurva jó game. -
#1404 #1340 -
daneelolivaw #1403 tud segíteni valaki? annál a résznél vagyok,amikor még a játék viszonylag elején (már tudok váltani csapattársak között) van néhány hát géppuskaállás szerűség 1. világháborús környezetbe, és nem tudok továbbmenni,mert mindig lelőnek. mit kell csinálni? -
#1402 Aha, amúgy világosabb kép. -
#1401 A pofája körüli sárgás-pirosas kinövéseket kell lőni,ahogy a képen is látod. -
#1400 hogy kell azt a nagy mutánst kinyirni?????? -
#1399 Jajj én már tudom,hol vagy.Ott én is rengeteget szoptam.Bár ez sokat nem segít,de én úgy csináltam meg,hogy folyamatosan mentem körbe-körbe amíg újra töltött a szellemgolyó,azzal lőttem fejbe őket.Meg persze elhasználtam a 10 robbanó lőszert. -
neptum #1398 húúh így nem ugrik be mert régen jártam arra de szerintem ma csak nem tom valahogy enm jutt eszembe -
#1397 KATT!!!
Bár sok nem látszik... -
#1396 Töltsd fel ide én ezt használom -
#1395 Nem hiszem van időm itt a képességeit használni.
Megtámad egyszerre több sárkány, előttem van egy vár...talán így beugrik, a kép nem akar sikeredni. :(
-
#1394 Na remélem most már jó lesz:
-
neptum #1393 ha jól értem akor ott vagy egy tető szerüségen ott Curch képeségét kell használni amit 2. ként kapot és úgy már könyebb lesz egy kicsit -
#1392 Rohadt béka, még a kép se jön elő. -
#1391 Sajnos csak béka van ott -
#1390 Hát engem is kezd idegesíteni ez a játék, egy helyszín, már fél órája vele szenvedek.
ITT tartok és képtelen vagyok életben maradni.
Szóval itt Blackel lőttem ki a tüzes nyilasokat, majd mindhárman kimentünk és jött tucatnyi sárkány.Mi itt a taktika?
Nem tudtam rájönni... -
#1389 Átváltasz Jones-ra,megnyomod a E-t,fölnézel a szembe lévő oszlopra ahol lóg egy ürge,onnan szembe föl a másik lógóra ott megint aztán 1-es vagy 2-est nyomsz és kinyílik. -
Disinfo #1388 Sziasztok!
Elakadtam a Spiritual Guide nevü pályán. Egyedül Black van, majd elérek egy olyan helyre, ahol Jones be van zárva a rács mögé, és egy kapcsolót kell megtalálnom. Végigjártam mindent, de nagyon elkerülhette a figyelmemet, mert nem tudom kinyitni a rácsot. Esetleg ha valakinek rémlik aki már végigtolta, szívesen venném a segítségét
Köszi -
kisoti #1387 Hello!!
Elakadtam a Brandenburg Gate pályán.Berobbantottam a kaput,ahol kétoldalt a tűzlövegek voltak,de innen nem tudok tovább menni.
Help!!! -
#1386 az 1-3 gombokkal tod öket irányitani -
Antrax #1385 Hali
Megmondanátok ezen a részen hogy lehet túljutni? Ross a fejemben mondja hogy álljunk az összes ilyen kis szarságra de a csapattársak a túloldalon nem igen aktivizálják magukat... a segítséget előre is köszönöm...
-
#1384 -
#1383 Az addig megvolt, mostmár nem írja ki a dll hibát
Egyszerűen fekete képernyő, utána asztalra dob
Mindent frissítettem már ... -
strebacom #1382 Directx update a legújabbat tedd fel és az Ageia Physx drivert is....