2501
  • Qwerty4
    Jó hosszú ez a játék, azt gondoltam már 80%-nál lehetek. :)
  • Kindred Blades
    hatvan, nagyjából.
    Innen jönnek az érdekesebb bossok. Ha valahol megakadsz, akkor hagyatkozz a csapat erőire és a józan észre, ha meg valamelyik mob nehezen lenyomhatónak tűnne, akkor csak azt tudom mondani: Ghost Bullet! Ghost Bullet!! Ghost Bullet!!!
  • Qwerty4
    kb. hány százaléknál tartok?
  • atesszan
    Na,kb 10x-re próbáltam ezt a részt,most a csaj kirobbantotta az átjárót végre,ahogy átértem checkpoint,majd ujraindult a gép.Hát ez elég nyögvenyelős lesz igy.Fogalmam sincs most mitől gondolta meg magát a csaj?Lehet vmi bug?
  • neptum
    van még Róma meg krisztus előtt 3000
  • AntiHero
    sok...
  • Qwerty4
    Most sikerült túljutni ezen a helyszínen, nagy nehezen. :(
    Mennyi van még a végéig?
  • neptum
    az elején aszem ami támsztja 2 valami azokat kell lőni
  • atesszan
    Köszi,de az átjárót hogy lehet kitörni?
  • neptum
    Al-Khali az egész hely ahol vagy és majd valamikor tutsz csak karakterek közt váltani
  • atesszan
    Az Al Khali pályán vagyok.Van egy bedeszkázott átjáró azt kéne valahogy kitörni.Ezért gondoltam,hogy karaktert kell váltani.Mi a megoldás?
  • Seth
    Az elején még nem lehet
  • atesszan
    Helló!Az miért van,hogy nem tudok a karakterek közt váltani?Hiába nyomom a space gombot.Help
  • neptum
    majd meg nézem a neten még és kó ötlet az ismertető
  • Sephi
    Aszem a Galilee-ben voltak joparan de igy nem tudom pontosan. nagybacsikamnak megvan majdnem az osszes konyve es tole olvasgattam par eve.

Majd utananezek es csinalok egy kis ismertetot hogy ki hol jelent meg.
  • neptum
    Church melyik könyvébe szerepelt ? mert az érdekelne
  • AntiHero
    A BioShock tényleg jobb történetileg is meg más szempontból is. A Jericho is jó majdnem eléri azt a szintet mint a Bio anno.
  • Sephi
    Miert nem olvasod el amit leirok?

"Bioshock-e amit ugy Martin Stevens utan mar Phill Grey is lehuzta a bort."

Mindaketto iro es mindaketto ugyanezt a sztorit irta le csak mas szereplokkel mas szituacioban.

Barker Jericho-ja meg nem egyedi de ilye Firstborn dolgogrol reg nem hallotam. Es messze nincs vege a sztorinak.

Olvastal Barker konyveket? Akkor tudod mijaza Hell's highway? Mind osszekotodik. Szerinted miert Delgato sokak kedvence? Mert o a foszereploje az eggyik regenyenek. Sot Cole es Jones-on kivul (rohely mert pont ok halnak meg) mindegyik Jericho squad szereplo szerepelt mar a meseiben.

Kinek pap ... :D

• neptum
    a története a játéknak aki nem ismerné és nem lövök le semmi poént vele

A Jericho egy apokrif (a Bibliából kimaradt) egyházi szövegre építi történetét. Az Elsőszülött, Isten első, egyszerre torz és gyönyörű, egyszerre jó és gonosz teremtménye áll a történet fókuszpontjában. A Teremtő nem volt képes elpusztítani teremtményét, így inkább száműzte. Az Elsőszülött azóta többször megpróbált visszatérni az emberek világába, ám minden alkalommal megakadályozta ezt egy hét fős harcosokból, mágusokból és papokból álló csapat. A Jericho egy ugyanilyen különítmény kódneve. Egy gyógyító, egy ördögőző, egy vérmágus ninja, egy tűzmágus harcos, egy telekinetikus mesterlövész, egy látnok és egy valóság-hacker száll szembe az Elsőszülöttel, Al-Khali városának korokon átívelő történelméből származó ellenfelekkel és a hatalomra áhítozó Arnold Leach testvériségével.
  • Seth
    Na azért a bioshock sztorija jobban összerakott, nemondmá hogy nem. Akkora összeesküvéselméletet gyártottak hogy csak pislog az ember. Halom szereplő, mindegyiknek megvan a maga helye a történetben, nincs logikai bukfenc. A Jericho meg a szokásos jön a gonosz hogy feltámasszon egy méggonoszabb entitást, embereknek befellegzett ha sikerül neki.Rengeteg filmben láttuk már. Egyetlen csavar ebben az időutazgatás, ami gagyin lett megoldva szerintem. Nem érzi az ember azt a hatalmas időkülönbséget.
    Na befejeztem, saját véleményem ez a játékról, 1x érdemes végigszenvedni.Nem azt mondom hogy undorítóan szar, csak semmi kiemelkedőt nem láttam benne, de végigjátszottam ,mert a sztori azért érdekelt hogyan alakul ( hát botrányosan, de talán a folytatásra készülnek már)
  • neptum
    de elméletileg amikor ellenfelek jönek ők meg álnak alaból ha meg nem akor amikor jön a kanyar egy ből álíd meg őket
  • DarkSector
    Magyarosítás gondolom holnap lesz már.
  • Sephi
    Nos en nem ertem mi ez a non-stop panaszkodas a jatekkal kapcsolatban. Es siman vegig toltam ES SEMMIT nem veltem felefedezni ami annyira zavaro lenne. Egyszer sem halt meg a csapatom (nem easyztem) es nem volt olyan hogy elem aljon. Vegig izlamasak volak a harcok es sehol nem zavart az hogy mindig ugyanazokat a szornyeket kell kiirtani. A sztori az elsorangu volt , 100x jobb mint a Bioshock-e amit ugy Martin Stevens utan mar Phill Grey is lehuzta a bort.

A grafika csodalatos es brutalis egyben , igaz a palyak nem valami valtozoak de fiilingesek. Imandtam Delgato sarkanyat es Black Ghost Bullet kepessegeit.

Minden helyszin elott lealitodd a csapatodat es elore mesz. Jonnek a szornyek es hatrafutol (mar ha van hova) es akkor mindenki szepen a helyen marad es nem megy elore.

Itt az a baj hogy eggyesek tul sokat vartak ettol a jatektol de szerintem ez igy jo ahogy van.

Es igen, lesz folytatasa de nem hamarosan.
  • mama2
    Én fedezéket keresek, de a társaim, meg kirohannka mint az őrültek, a csatatérre, és mielőtt azt mondanák hogy: "holly shit", addigra már lelőtték őket. Aztán meg engem támadnak a szörnyek. Egyszer kétszer lehajolnak a golyók elöl a társaim, De aztán megin felnéznek a fedezékből és fejbe lövik őket. Én meg ha oda futok engem is, vagy lelőnek, vagy annyira megsebesítenek, hogy már csak egy lövés és nekem is kampec:S. ahogy feléleztem őket, akkor abba a tudatba "ugrálok" örömömbe, hogy ha én meghalok, akkor átvált az egyik csapat társamra. De örömömbe, felnézek a sötét felhős(de költői:D) égre, és mire megin a társaimra nézek, addigra, akit az előbb felélesztettem, már az is újra kipurcant:S. Nem tom hogy kéne. Lehet én vagyok béna, de nem sikerül. Pedig már vagy 20x kezdtem újra:S.
  • Qwerty4
    Nem az utolsó 2. világháborús pálya ez amiről beszéltek?
    Ha az akkor ott brutál hosszú támadás van...
  • neptum
    hát nem mot mert nekem ment és a társaim eleve fedezéket kerestek és így csak egy-egy halt meg
  • mama2
    Hát már úgy is próbáltam, de amikor odamennék, valakit feléleszteni, akkor lelőnek. Vagy ha nem is lőnek le, ha elmegyek attol a társamtól akit felélesztettem, akkor mire vissza érek fedezékbe, megin lelőtték a társam:S. Megpróbálom még1x:)
  • neptum
    ott fedezékbe kell lenned és úgy már könyű meg csinálni és aki meg hal azt gyorsan feltámasztani és úgy már jó lesz
  • mama2
    Rosszul Mondtam. Nem a The Path Of Souls című pályán akadtam el, hanem a BlackWatch című pálya legeslegelején. Megkezdődik a pálya, kimegyek onnan ahol kezdődött a pálya, és már támadnak a szörnyek. És fél perc mindenkit megölnek, csak én maradtam, de egy idő után, engerm is szétlőnek:(.
  • mama2
    Nekem se tartott fél óráig az a tetős szőrny gec. Kb. 2 percig lőttem, és készen volt. Nem tom mi nállad a hiba Frank99.
  • neptum
    jó lenne egy folytatás csak több borzongásal mert negyon nem fostam össze magam
  • mama2
    nincs:(
  • rhymesrip
    Barker tervezi a folytatást, gondolom akkor a sztori is tovább bontakozik, csak az eladásokon múlik, hogy mi lesz belőle...

Barker is planning more projects with the Warwickshire-based developer Code-masters. A Jerichosequel is one plan. “I’ve already told Code-masters where the next game will head,” he says. “It starts on an aircraft carrier in the middle of the ocean, with 666 children in the hold...”

• neptum
    nekem a kedvencem Church volt valahogy vele tudtam azonosulni
  • neptum
    játék kivégezve nekem tetszet de a Credit hosszú volt szó se róla
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg nem muszály egy full játék megint de remélem lesz elég lenn egy kieg amivel befejezik a történetet de a vége jó volt
  • Qwerty4
    huu, volt ennél rosszabb befejezés is!
    pl. Chaser vagy Contract JACK.
    A végén egyszerűen kinyírnak. :)
  • Qwerty4
    Halleluja, túljutottam!Church segítségével!
  • Seth
    Na azért ott volt epilógus, meg a sztori is jobban egyben van
  • AntiHero
    A bioshockba is ilyne véget kaptunk kb:D
  • Seth
    Most értem a végére én is és osztom a véleményed, 1x bőven sok végigvinni, milyen vége volt már?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2 emberünk csak úgy pikk pakk szétrobban, még szerencse hogy egyik karakter sem nőtt a szívemhez^^ Aztán meg az a Leach nevezetű figura csak úgy elröppen a fénybe a firstborn-nal, mi meg kiúszunk a tengerfelszínre oszt jóvan, semmi magyarázat hogy mi történik utána . Vagy bíznak a játék sikerében és heggesztik a folytatást? Kétlem hogy sikeres lesz