2501
  • EENapalm
    Kiccsajt hogyan kell legyakni? Ugye valami zöld védőpajzs védi, valamint a csapattagok közül Black az, akit ha kinyír akkor szintén zölden világít.. Próbáltam Black-et lőni mikor halott (hátha ez az összefüggés), hiába.

Ötlet?
  • Sephi
    Micsoda modor. Te sem az utcan nevelkedtel.
  • Mr_no_NaMe
    Hulladék testű neked az a jó édes anyukád aki a világra küszködött -.-
    Elkezdtél kötözködni és személyeskedni. Nem tudtad megvédeni az igazad valami ész érvel csak a hülye személyeskedéseddel. Ha nemtetszik a véleményem akkor ne olvassad..ennyi
  • priluki
    thx,már lassan ott tartok ,hogy pályárol pályára kell kérdezgetnem mit kell csinálni,dehát már nincs türelmem hozzá....
  • Seth
    ott a fellógatott hájpacnikat kell szétlőni,amikből a legyek jönnek. Asszem olyan 8 lehet. utána tudod csak sebezni a két dögöt
  • priluki
    köszi megvan,kicsit unom már,hogy ugy kell mindig kibarkubázni a megoldást, ezután meg rámront egy barlangba két ördög vagy mi meg özönlenek a szörnyek,hát ebböl elegem van ,igen fos igy már...
  • retek683
    azok testek amikből szívja a vért
  • newhenry34
    Köszi a segítséget, sikerült :D
  • Seth
    Először meg kell szűntetni a "vérellátást", jobb-bal oldalt azokrol a vmikről le kell lőni vmit (nem bírtam kivenni mi az^^), kettő van ugye mindkét oldalon(vagy három? O_o). Ezután az a "bábjátékos" ott legfelül előrébb jön, na akkor kell szétsorozni, és ha ő meghalt, azután fog csak kinyiffanni az emelvényen álló alak
  • priluki
    hi,megtudná nekem mondani valaki ,hogy a Flash nevü pályán a föellenséget ,hogy kell kinyirni?! mindig ujraéleszt egy ilyen dromedárt meg log fennt magasan (nem a dagadt-tos rész) is valaki de lepattannak a golyok rola! pls help
  • TOKKEN
    kár thx
  • neptum
    nem lehet ez csak simán egy single játék
  • TOKKEN
    Sziasztok!

segítséget szereténk kérni....

Tudja vki h lehet e játszani a Jericho-val cooperativ-ban a hamachival vagy más progival???

a segítséget előre si kösz
  • neptum
    most komlyan medig jutotál a játékal ?
  • Qwerty4
    OK, kösz. :)
  • deestroy
    Tüzelj csak! Elfogynak, aztán mehetsz lefelé.
  • deestroy
    Engem te ne fiamozz hulladék testü! Senki sem kiváncsi rád! Nem vagy te se kritikus, se teszter. Van sok olyan játék ami nekem sem tettszik, mégsem megyek a topicba beírni hogy ez ezért nem jó, meg azért nem jó. Te is inkább szűrjél vizet. Ostoba f*sz
  • DarkSector
    Nem gáz..
    És mik azok, amit mondtunk a játékról?
    Néhányat sorolj fel, és megdumálhatjuk nyugiba.
  • Mr_no_NaMe
    Na fiam akkor mutasd meg, hogy lehet ugrani a játékban mert te biztos azért pattogsz mert neked sikerült..hát lássuk! Vagy inkább fogd meg az ugrálókötledet azt lógasd fel magad a benga kopasz nyakára.

DarkSector: Senki nem is kényszerített rá csak leírtam a véleményemet róla. A negatív kritika pedig azért lett ilyen nyílt, mert szerintem közelébe se ér a játék azoknak a szövegeknek amiket itt ti mondotok róla pár napja. Persze ez csak az én véleményem, de ha sikerül ennyire felhúznom itt 1-2 embert ezzel, mint pl ezt a szegény deeeeeestroy emberkét, akkor nem is tudom, hogy mit csinál ha meghal a játékban:
    biztosan előkapja az ugrókötelét azt örül neki.
  • EENapalm
    Hmm hmm.. Tudom már volt kérdés, de elmondaná valaki a kiscsajt a barlangban a víz közepén hogyan lehet likvidálni?

Az OK, hogy hagyományos fegyverrel nem sebezhető.. az a baj 10 mp alatt kiírtja egész megmaradt csaaptot, időm nincs kisérletezgetni :P
  • Qwerty4
    Ott vagyok ahol Delgadoval kellett egyedül a tűzön járni, most csatlakoztam a csapathoz.És nem tudom merre menjek.Egy felől támadnak a kaszás szörnyek másikfelől a robbanósok.Hosszú percek óta tüzelek rájuk de nem fogynak, csak jönnek és jönnek, ezt kell?Vagy valami mást?
  • DarkSector
    Nemgond, mert nem kell mindenkinek szeretnie a játékot, de akkor milrt pocsékolja erre az időt?
  • Seth
    Church-ről nekem annyi maradt meg hogy szépen ringatózik a melle
    Először arra számítottam, hogy majd ő lesz a favorit, mert nyinnyakardja van és lenyiszál mindenkit, az olyan baró, ehhez képest elég sokat kell suhogtatni vele egy ellenfelet(bár néha bead vmi jobb kombószerűséget amitől hamar fekszika delikvens), fegyvere meg szintén gyenge. Paralizáló és az a tűzlabdás képessége még úgy ahogy használható volt
  • deestroy
    Ez biztos nem hatja meg Mr_no_NaMe- t! Mert szerintem nem tágít a negatív kritikája mellől! XD
  • neptum
    de Churchel lehet ugrani meg mászni az nem elég ? igaz csak akor maikor a játék akarja de lehet :D
  • deestroy
    vagy kéne vennie egy ugrálókötelet! mert hát a játékba nem lehetett ugrani!!! UUURISTEEN!!!
  • DarkSector
    Már megint a süketelés, már ha megnem bántalak..
    Megint a sok szöveg, hogy "Agyatlan lövöldözős szar az egész!"
    1. Nem kényszerít senki hogy játsz vele
    2. A többi játék is agyatllan lövöldözés ehhez képest
    Akkor olvass könyvet, vagy nézzé filmet.
  • neptum
    na egy újabb ember aki fogajun elment 3 pályát és kész ennyi neki a játék nem baj hogy hosszú a játék van idő ugrás de ő már 3 pályából azt mondta hogy szar szerintem sokan mondtahtnánk egy játékra vagy többre hogy szar és a többinek meg tetszik ez van és kész itt a forumba a többségnek tetszik akinek nem tetszik az meg nem ír ide
  • AntiHero
  • deestroy
    Ha már a játékban nem tudtál ugrani, akkor itt minek ugrálsz?
  • Mr_no_NaMe
    Amúgy is utálom a tömeghent fps-eket (azt hittem ez valami történetre gyúró gondolkodós 1-2 szörnyetkinyírós dolog lesz) nade ha már agyatlant hent, akkor ugrani lehessen már benne -.-
  • deestroy
    gondoltam hogy le lesz írva, de nem találtam! Most persze egyből megvan! köxx
  • AntiHero
    már le volt írva vagy 2x
  • deestroy
    Ne haragudjál hogy istenítettük/ istenítették a játékot! Megigérem neked letöröljük. SZ.L!!!
  • AntiHero
    "A másik dolog, hogy ugrani sem lehet...egy tunkolós fps amiben nem lehet ugrani, de tűzsárkányt azt lehet lőni...naccerű"

Amerikai e vagy?
  • deestroy
    Halló halló! Légyszi segítsen valaki! Nem tudok itt áthaladni a többiekkel: csak a kardos csajjal? és azzal kéne valamit alkotni: de az istennek se találom hogyan lehet megnyitni az át vezető utat! köszi
  • Mr_no_NaMe
    Nah kipróbáltam...hát kövezzetek meg de ilyen szintű unalmas fps-t is rég láttam. Megyek egy romos helyen a játék végéig, néha bemegyek valahova, aztán megint kijövök és ugyan azokat a hármas szörnycsoportokat kell gyilkolni egyfolytában. Van egy szunyogfegyverem amiből minimum 2 tár golyó kell 1 szörnybe, de azért van egy telekinézisem meg egy tűzsárkányt lövő kezem ami 1 ellent azonnal kinyír húdejó -.-
    Annyi a változatosság és az izgalom ebben a játékban mint egy darab kavicsban. Nem is értem mit istenítitek ennyire.
    A másik dolog, hogy ugrani sem lehet...egy tunkolós fps amiben nem lehet ugrani, de tűzsárkányt azt lehet lőni...naccerű
  • newhenry34
    Köszi, ha valamikor sikerül megcsinálnom majd jelzem XD
  • Qwerty4
    Jonest váltsd át szellem módba, majd közelíts a bunkerhez, azután a lelkeddel menj át az egyik szörnybe és mutassa milyen gombot kell nyomj ahhoz, hogy a hordó felrobbanjon.Megnyomod és feladat teljesítve.
  • newhenry34
    Hellosztok,tudna valaki segíteni? Ott akadtam el, hogy egy épülett elött vagyunk és 2 szörny rakétafélseégekkel lövöldöz és azt írja, hogy Jones-al kell valami tüzes hordót kilőni. Elől van egy ajtó, de még zárva van, mit kell csinálni itt? :S