Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
lol ilyenkor mivan a dagi utáni pályán kinyírtam mindenki jonesal vagyok és egyszercsak megállt minden nemtok se mozogni semmi : DDD

Hát nem tudom nekem még mindig kiirja hogy hibajelentés küldés és nem indul el a game! pedig már több fajta drivert probáltam már! valakinek nem volt hasonló gondja ezzel a game-val??
Gunner
Jones-al bújj bele fenn lévõ szörny egyikébe, és nézz rá benzines tartályra, aztán nyomd meg 2est

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Jonessal menj a kapu közelébe, nyomd el a skilljét. A fenti mobon vedd át az irányítást, amivel fel tudod robbantani a tartályt (és ezáltal a kaput)
A Brandenburg Gate palyan hogy is lehet tovabbjutni?
Középen nem tudom használni az elõzõ kapunál bevált trükköt, mert ott van 2 lángszórós torony.

A nagy faszival ugyan oda lehet menni fûz pajzzsal, de semmit nem érek vele.. :-/
Pókmalac
pls #1261

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

DarkSector
Igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

thanx brenyo
fistin
ty nem is tudtam hogy lehet vezényelni :F

lejebb vetem a felbontást feljebb húztam mindent és a símitásis bent van és simán megy jól még be sem szaggat
Qwerty4
Furcsa, nagyon kevés fps-el megy ez a gém, 30-40 között mocorog, miközben a MoHA 50-60 közt volt.
Ennyire kemény ez a játék?Vagy nincsen a legjobban optimizálva?<#fejvakaras>
Bár a 2 játék más grafikai motorra épült, de azért hasonlítanak egymásra.

Qwerty4

NeBby
Rámész a csávóra és az erejét használva belemész a szembe lévõ oszlopon egy ketrecbe lévõ szörnyre , azzal szembe fölötte is lesz egy és az mellett jobbra a falon lesz a kapcsoló!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

hy.Pls help a dagadt kölyök kinyírása után vagyok amikor szetdobta a csaapatot az egesz game.1 dül vagyok ,de megtaláltam jonest bezárva,és nem tudom hogy kéne kiszabadítani :S ! aki tudja pls helpeljen már !
NeBby
Közbe véletlen sikrült <#vigyor> Kösz...
Jó kis game !

Beowulf
Pontosan melyik karakter bõrében vagy és eddig mit csináltál meg?

NeBby
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De amikor az E gombot kell nyomni akkor mindik vagy kirak belõle vagy megráz és meghalok 😊

Beowulf
Ráállsz a köre majd a tuloldalon lévõ kövekre rávezényeled a alfa és omega csapatot... 1 és 3 gomb...

kapuk vannak amibe belépve egy másik idõbe kerülsz ha legyûröted az fõnököt akor nyílik meg a kapu
Qwerty4
Van idõutazás is a játékban?

Qwerty4

Beowulf
Nekem nem tett ki semmilyen mappát...

bon
Nekem eddig is volt Vista alatt, mivel ez a neve a régi Program Files mappának. Szerintem ne töröld.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

fistin
rá kéne állni azokra a kövekre de az én oldalamon van 1 a másikon 2 és nem tudok embert se váltani meg semmi :ooooooo

Prince23
Valaki pls, mondja már meg, h amit a játék instaláláskor kitett a C:-re a ProgramData nevû mappát, h azt letörölhetem?
Nektek nem tett ki?

fistin
mit kell tenni mikor a dagi ellen elõtti részen(onnan gondolom mert képei szobrai vannak mindenhol(: ) van egy nagy szakadék tele lándzsával énmeg csörcsel tán átmentem a szélén azt onnantól semmi?!?!

hy.Pls help a dagadt kölyök kinyírása után vagyok amikor szetdobta a csaapatot az egesz game.1 dül vagyok ,de megtaláltam jonest bezárva,és nem tudom hogy kéne kiszabadítani :S ! aki tudja pls helpeljen már !thanx
Beowulf
Bocs ha címszavakban írtam le de nincs nagy kedvem részletesebben megmagyarázni... Szerintem így is érthetõ... <#vigyor3>

fistin
jólvan már mert te megteheted : o

Beowulf
Gyerek kinyírása:
Black-kel nyomkodod a Q gombot majd mikor lila repülõ bizbaszok vannak körülöttunk akkor az atyával nyomni kell egy E gombot hogy majd jön a repülõ tüzes sárkány akkor Delgado-val kell nyomni egy E gombot, majd Black-kel újra nyomkodni a Q gombot míg elõjön a nagy lila gömb amitõl mozdulatlanok leszünk mert valamit szív ki belõlünk, majd Church-el nyomni kell egy E gombot... és kész!

az a 2. világháborús rész az még csak van a középkortól már nekem jobban tetszik a repkedõ izék miat mert azok kicsit nehezebb legyürni és így használni kell a képeségeket
PhantomAss
nemtom meddig jutottam😊 2angol katonával mentem egy jó ideje már

GOOBY, pls

és medig jutotál ? ennyi lenne a kérdésem mert a játék közepétõl érdekesebb lesz és onnantol a képeségeket is kell használni mert amúgy meg halsz
PhantomAss
én úgy vagyok ezzel a játékkal hogy jobb lett volna ha CB nem adja a nevét hozzá
a történet jó, rendben van,grafikais, hangok is, félek is... de a játékmenet az tomb raider ötvözve a quake3-mal
undying 2-õt vártam sajnos az a baj -erre adnak egy konzolátiratot 5 méterenként megállsz jön 50 szörny azt hali
néha meg használd az embereid spec képességeit
tudom ha nem tetszik ne játsszak vele
le is töröltem mert már untam😊
most lehet anyázni kibírom <#lama>

GOOBY, pls

Maximus4
én addig jutottam el ott,hogy Black-el kell nyomni a Q-t,aztán az embereid körül lesz majd lilás gömb ami körbe-körbe megy,ennyi.Itt meghaltam.Majd megpróbálom késõbb folytatni hátha rájövök.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

csak én még bele se kezdtem ugye,csak olvasgattam a fórumot,h mik a vélemények a játékkal kapcsolatban ..
AntiHero
gondolni lehetett az elejõtõl.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Qwerty4
Egy kérdés:a mentéseket ugye a Codemasters mappában tárolja a Profile.CBJericho fájlban a beállításokkal együtt?

Qwerty4

Qwerty4
Én is itt voltam az elõbb, valamelyik fickó odament és szétrtepesztette a falat, ennyi.
De mindnegyik karakterhez közel mentem azután egyszer el elkezdett követni az aki szétrepesztette.

Qwerty4

Qwerty4
OK, kösz. 😊

Egyébként elindult, menü tetszik, zene tetszik idáig.Elkezdtem easyn, mivel nincs quicksave, így nem kockáztatom meg normalon.Bár a MoHA-t normalon toltam, de az más tészta. 😊
V-sync nélkül viszont minden összemosódott, nálatok is így volt?

Qwerty4

Szuper,ahogy faszán leírtad,h ki a fõellenség..
Prince23
Én meg az legelején vagyok.... csak bámulunk, bámulunk.... nem csinálnak semmit sem... egy sziklaajtót kéne kinyítni (sztem) és benga állat nem robbaszt...
Azt írja felül, h menjek a controller setuipba é s újratöltsek (R)

Pókmalac
sziasztok!
elakadtam annál a résznél amikor van egy hatalmas fal és annak a tetejéröl lödöznek minket és csak nem akarnak elfogyni egy ora után sem
na mind1 elkezdtem beljebb haladni szinte teljesen a falnál voltam és irta a game hogy Jones nak szüksége van vmi lángszorora talán😄???: Jones needs to protect to the grenadiers on top of the walls and blow up the flamethrover's fuel tanks

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Beowulf
Tudja valaki a gyereket hogy kell kinyírni?
Köszi!

AntiHero
crackeld

Prince23
Na letörölhetem? a ProgramData 1 kb-os parancsikont tett ki a mappában.

Qwerty:
ehhez nincs serial😮O

vagy keresd fel a serials.ws honlapot

Qwerty4
Sziasztok.
Please, valaki mondjon egy serialt. 😞

Qwerty4

ah... köszi

Prince23
Letörölhetem a ProgramDataát, amit kitett? egy ikon van benne csak, amit ki tett a C:-re

AntiHero
FÕ ellenséget hogy kell kinyírni? (a gyereket!)

Jones meg szálod az ágyús dögöt és látod a tankot 2-es gomb és kész
Beowulf
Delgado-val beleugrasz a tüzes gödörbe majd gyorsan és folyamatosan nyomod a Secondary Power gombot (Q), és így a tüzes gödörben tudsz mászkálni...

#1238 Valaki?