2501
-
#1541 The Sacrifice volt a pálya neve, most jöhet a végjáték! :D -
#1540 Volt egy pálya az utolsó (Pyxis Prima) előtt ami tulajdonképpen csak egy film, de véletlenül Esc-et nyomtam és nem láttam sajnos, visoznt én meg akarom nézni mielőtt kijátszodnám...
Meg tudnátok mondani a páya nevét, hogy esetleg a youtube-on nézzem meg ha fel van töltve.Vagy valahol máshol. -
#1539 YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES:D. Megcsináltam a BlackWatch pályát!!!!! -
#1538 Megoldva!
Úgy látom már a végén vagyok. :) -
#1537 Blood pálya, jönnek a legyes démonok és a zombik.
Meddig kell ezeket lőni? -
#1536 "Q" gomb... -
tibcsi13 #1535 Hogy jut át Delgádo a tüzes páján irja meg légyszi valaki. -
neptum #1534 azt majd Black tudja de azt majd a második világhábórús pályák közül valamelyiken kapod meg valamikor -
#1533 köcce majd megpróbáom:). Írták hogy olyan is van, hogy valmelyik karival kilövök a fegyóból egy lövedéket, és egy kis ideig v.hogy tom írányítani a golyót. Azt is Cole-val lehet? -
neptum #1532 Cole zoom és ott meg jelenik a gyengéje a szörnynek asszem a fejét kell lőni ami olyan közép tájba van de a leghatásosabb Black és nála a rakéta lövedék -
#1531 Vannka azok a szörnyek, amiknek olyan fegyvere van, mint Delagonak(golyószóró), azoknak nincs v.milyen trükkje hogy könnyebben lehessen őket kinyírni? Mert a BlackWatch című pályán azok miatt akadok el magyarán, qva gyorsan megölnek a fegyverük miatt. -
#1530 Kösz, ezt nekem is fel kellett volna fedeznem, csak azt gondoltam hogy ezek a nyögő emberek csak a díszlethez tartoznak. :) -
Traky70 #1529 YouGamers_Games -
Traky70 #1528 Ha tesztelni szeretnéd a géped sebességét egyes játékokra, mielőtt megjelenik/feltelepíted a játékot, akkor ez is egy lehetőség: http://www.yougamers.com/games/.
Futtatni kell a game-o-metert -
neptum #1527 Jonesbe bele spirituális világ szembe lesz egy ember bezárva egy ketrecbe bele ugra és jobb oldalt lesz még egy ember bele ugrasz és és megint jobb oldalt ott a kar -
#1526 De csak egy tudtom szerint nem hivatalos patchel!Alapba sose indul el...
Amúgy elakadtam újból, már vagy negyedszer.
Blackel egyedül maradok a suméroknál, majd elérek egy helyhez ahol Jones be van zárva egy cellába.
Hogy kell Jonest kiszabadítani? -
neptum #1525 a BioSokkk az elindul SM 2-es karinis -
#1524 elindulni, elindul.
az a baj, hogy rögtön meg is áll :) -
mikiking #1523 Szintén volt ilyen bár ezzel a géppel olyan még nem volt..... -
#1522 Az az oldal egy fos, nekem sm2-es kártyával azt írta, hogy elindul a BioShock. :D -
neptum #1521 nálam sok játékra az írta az oldal hogy nem indul a régi gépemre értem és mégis mentek tök jól -
#1520 Megy nállam a Crysis az oldal szerint:D. -
mikiking #1519 Nem értem a játék mért nem tesztelhető itt : System -
neptum #1518 ebben a játékban azért csalódtak sokan mert túl sokat vártatok tőle én csak egy jó kis FPS-t vártam és meg is kaptam -
#1517 Mikor lesz nár magyar felirat? -
#1516 Amúgy igazad van...tényleg nem istentelen szar játék mert nem az. El lehet vele lenni nade közelsem Undying :S
Bocsi azért, hogy nemrég fikázódtam de eléggé felidegesített a game...asszem kicsit sokat vártam tőle. -
#1515 hát srácok nem semmi ez az adok kapok:( elszabadultak az indulatok
nem lehet hogy mindenkinek tetszen a játék (pl nekem sem), de ha vkinek bejön hát örüljön hogy van mivel játszani
mindenkinek más az ízlése szerencsére
én pl egy undying szerü mesét vártam, jóval kevesebb akcióval (olyan silent hill szerű sejtelmes hangulatot), amikor attól parázol hogy csak sejted a dolgokat a sötétben :)
hát nagyon nem jött be sajnos:(
ennek ellenére nem szólom le, mert vanakinek ez tetszik (és azért így is elég beteg a történet azt meg kell hagyni)
én úgy érzem, ha nem lenne a játék címében Clive Barker neve feltüntetve, akkor erre a játékra egy noname arcade konzolátirat fps-ként 2 hét múlva senki sem emlékezne
ennyit a reklám erejéről
persze ez csak az én véleményem -
#1514 Én még mindig a BlackWatch nevű pályán tartok. Minden karakterrel próbáltam, Minden hova elbújtam ahova csak lehetett, de megölnek. Mindig megölnek....Sík ideg vagyok. Már azon gondolgoztam, hogy kitörlöm a gémet, de nem visz rá a lélek, mert qva jó játék. Csak ez a szar pálya olyan........ Meg van hogy kell megcsinánlni...... Collal kell lelassítani az időt és közelmenni ahhoz a szörnyhöz ami támad, és oda baszni neki egy gránátot:)... De az megin nem jó, mert mire ezt mind megcsinálom, elfogy az időlassítás, és én is felrobbanok:S. Akkor passz. Elgem van.... -
#1513 Magyar felirat holnap. -
#1512 4 nagy fejezet ,azonkon belül 5-6 pálya. Olyan 8 óra lehetett -
hirtwarez #1511 hány pálya van és milyen hosszú game? -
neptum #1510 a magyart nem tudjátok mikor kerül fel a netre mert úgy is végig tolnám szívesen? -
#1509 -
#1508 te nagyon idegesnek tűnsz...akkor érteném meg a felháborodásod ha megvettedvolna és kb 16ezret fizettél volna érte és mégsem élvezed...tűnj már el lécci innen, kerüld el ezt a topikot és ennyi..csinálj fekvőtámaszokat vagy fuss egy kört a kisszobádban inkább mint itt csinálod a műsort. -
#1507 ennyi ^^ -
EENapalm #1506 Aha meglett közben, köszi a tanácsokat.
És ennyi a vége? Csak nálam rossz (törés :)) vagy tényleg ilyen hipp-hopp vége van? Legalább egy outrot el tudtam volna azért képzelni.. credits, doh! -
#1505 hmmm...végre kipróbálhattam a graf nagyon Ok,Vista alatt legalábbis,még az elején tartok hát érdekes,de jó -
#1504 Mindíg azt az embered kell használni amilyen képességet a boss használ. Először asszem Black-kel kell a telekinézist, aztán Rowlings távolról felélesztős képessége,aztán,benga állat tűzsárkánya,aztán végül Church paralizis képességét. -
neptum #1503 #1274 ezt keresd meg ez segíteni fog -
neptum #1502 akor te meg nem írj ide és nem fogjuk elolvasni