Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Középen nem tudom használni az elõzõ kapunál bevált trükköt, mert ott van 2 lángszórós torony.
A nagy faszival ugyan oda lehet menni fûz pajzzsal, de semmit nem érek vele.. :-/

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ennyire kemény ez a játék?Vagy nincsen a legjobban optimizálva?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Bár a 2 játék más grafikai motorra épült, de azért hasonlítanak egymásra.
Qwerty4
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Jó kis game !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nektek nem tett ki?
a történet jó, rendben van,grafikais, hangok is, félek is... de a játékmenet az tomb raider ötvözve a quake3-mal
undying 2-õt vártam sajnos az a baj -erre adnak egy konzolátiratot 5 méterenként megállsz jön 50 szörny azt hali
néha meg használd az embereid spec képességeit
tudom ha nem tetszik ne játsszak vele
le is töröltem mert már untam😊
most lehet anyázni kibírom <#lama>#lama>
GOOBY, pls
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Qwerty4
De mindnegyik karakterhez közel mentem azután egyszer el elkezdett követni az aki szétrepesztette.
Qwerty4
Egyébként elindult, menü tetszik, zene tetszik idáig.Elkezdtem easyn, mivel nincs quicksave, így nem kockáztatom meg normalon.Bár a MoHA-t normalon toltam, de az más tészta. 😊
V-sync nélkül viszont minden összemosódott, nálatok is így volt?
Qwerty4
Azt írja felül, h menjek a controller setuipba é s újratöltsek (R)
elakadtam annál a résznél amikor van egy hatalmas fal és annak a tetejéröl lödöznek minket és csak nem akarnak elfogyni egy ora után sem
na mind1 elkezdtem beljebb haladni szinte teljesen a falnál voltam és irta a game hogy Jones nak szüksége van vmi lángszorora talán😄???: Jones needs to protect to the grenadiers on top of the walls and blow up the flamethrover's fuel tanks
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Qwerty:
ehhez nincs serial😮O
vagy keresd fel a serials.ws honlapot