Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Bár sok nem látszik...
Qwerty4
Megtámad egyszerre több sárkány, elõttem van egy vár...talán így beugrik, a kép nem akar sikeredni. 😞
Qwerty4
ITT tartok és képtelen vagyok életben maradni.
Szóval itt Blackel lõttem ki a tüzes nyilasokat, majd mindhárman kimentünk és jött tucatnyi sárkány.Mi itt a taktika?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem tudtam rájönni...<#help>#help>
Qwerty4
Elakadtam a Spiritual Guide nevü pályán. Egyedül Black van, majd elérek egy olyan helyre, ahol Jones be van zárva a rács mögé, és egy kapcsolót kell megtalálnom. Végigjártam mindent, de nagyon elkerülhette a figyelmemet, mert nem tudom kinyitni a rácsot. Esetleg ha valakinek rémlik aki már végigtolta, szívesen venném a segítségét
Köszi
Elakadtam a Brandenburg Gate pályán.Berobbantottam a kaput,ahol kétoldalt a tûzlövegek voltak,de innen nem tudok tovább menni.
Help!!!
Megmondanátok ezen a részen hogy lehet túljutni? Ross a fejemben mondja hogy álljunk az összes ilyen kis szarságra de a csapattársak a túloldalon nem igen aktivizálják magukat... a segítséget elõre is köszönöm...
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Egyszerûen fekete képernyõ, utána asztalra dob
Mindent frissítettem már ...
Qwerty4
Qwerty4
Miután lenyugodtam talán neki állok még egyszer ha akkor is történik valami hiba akkor uninstall lesz belöle !!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ja persze és miután kifagyott valamiért meg exe hibával kilépett kezdhetem újból az egész pályát mert nem volt lehetõség checkpointra !!
Ház ezek után már 4x-szer azért sem fogom elvinni vigye el az akinek 2 anyja van !! Elegem van már abból hogy állandoan a pálya elejétõl kell kezdenem !! Mert mindig valami hiba közbecsúszik !!
Akkor már csak a mentés hiányzik nekem a játékból. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy újrakezdjem az akciókat, akárcsak a régi pályán mászkálós játékokhoz hasonlóan ...
Nemtom ki a fasznak jó ez a csekkpontos dolog. Ezzel akarják idegesíteni a népet ? Esetleg növelni a jétékidõt ? Na mindegy ez az én egyéni szoc. problémám. Ha harmadszorra sem sikerül valami, akkor jöhet a cheat. Nem fogok fél napokig szarakodni, hogy sikerüljön túljutnom egy momentumon ...
Az utso boss-t konnyebben nyirtam ki mint egy robbanos ellenfelet de mind1.
Lesz folytatasa?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Éppen a Low Roadnál vagyok !! Delgadoval megcsináltam azta részt amikor át kell menni a tûzes szakaszon kinyirtam mindenkit kaput a karral felengedtem de mikor újra együtt a csapat hová a francba kell menni mert már negyed órája lövöm ezeket a köcsög szörnyeket de azt se tudom merre kell menni ?? Jelenleg épp ott vagyok ahol a kart kellett leengedni hogy bejöjjenek a többiek !!

Én úgy vettem észre, hogy miután elsütötte a puskaporát, van egy kis idõ, amíg sebezhetõ, de 4 ciklust is végigpróbáltam, lõttem ezerrel ebben az idõszakban, de nem fingott meg. Utána meg mindig megfekszem (normálban nyomom). Mondjuk az is zavaró, hogy nem jelzi semmi, (pl egy kis fogyó kör, vagy vonal, vagy bármi más) hogy még mennyi van hátra a monszternek. Szóval egy alkalommal ki kell nyírni, vagy összeadódi a sebzés ? Vagy mi van ?
Spoilerben is jó lesz, ha valaki nem akarja nyilvánosan leleplezni.
Elõre is köszönöm.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
nem vagyok láma, de asszem itt megáll a tudomány.
asszem öregszem.
tényleg nincs trükk?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak