2501
  • Qwerty4
    ördögűzés...
  • neptum
    az első ami van az hogy ha messze van valakitől és az meg hal akor ő újra tudja éleszteni a másik képesége nem tom mire jó
  • ffxi
    Rawling képességei mire valóak? :'( még most sem jöttem rá.
  • Belucz
    Hát tényleg jó lenne hozzá magyar felirat, már csak a sztori miatt is, mert aki nem annyira jó angolból, az annyira nem érti a pontos történetet!Amúgy a feladatokat többnyire egyértelműek, csak elején nehéz, utána már rutinmunka!
  • neptum
    Black lökés,Atya távoli újraélesztés,Degado Tűz szellem,Wilhemina parazita
  • nud
    hali!
    tudna v.ki segíteni?
    a kis genyát hogy kell kinyírni(aki +jelent az 1ik tag álmában a játék elején)?
    felrobbant 2tagot,és marad 4ember.a fegyver nem foglya csak a mágia.
    1idő után elkezd teleportálni,és nem tudo semmit csinálni csak a társaimat éleszgetni.
  • neptum
    komolyan ehez minek magyar felirat ? nekem is jó lenne de nem nyivákolok érte
  • gyuri00
    akinek a magyar változat van meg az nem küldné el a hungarian.packed fájlt
    vagy nem töltené fel valhova???
  • neptum
    pedig csal őni kell és kész és elfög tűni egy idő múlva
  • PunkZoli
    gáz ez a játék.... next főellenfél, a koporsós, black és jones,
    na a lényeghogy felnyitom a koporsóját uyge, elkezdem lőni és semmi... 10percig lövöm aztán már kvára unom...
    van vmi lebegő szobrocska fennt, azzal miafeszt?
  • peti71
    A jericho megy már valakinek magyar feliratal mint a timeshift,,,
  • neptum
    az jó
  • Seth
    A hátát lődd
  • Pókmalac
    megint elakadtan:D msot az a rész jön gondolom amikro azzal a dagvial kell harcolni de elötte van egy 6-7 méteres szablyás oriás és azt nemtom hoyg kell kinyirni mert már löttem vagy 1 orája és semmi
  • strebacom
    Meg nem mert eladtam egy fanatikus rajongónak 2e-el kevesebbért, annyit meg megért....
  • neptum
    ezért költötél rá megszívtad ?
  • strebacom
    Megvenni pfúúú....a Bioshockot megvettem de minek egyszer toltam végig.....soha többé....
  • neptum
    mit kell csinálni ? meg venni és magyar lesz :)
  • mama2
    Itt mit kell csinálni hogy magyar legyen? Itt is át kell írni .vmit mint a Timeshiftnél hogy magyar felirat legyen hozzá?
  • Pókmalac
    már őrobáltam akkor nem sikerült vmiért:D de msot már sikerült..thx
  • neptum
    Delgado Tűz pajzs az az Q gomb és ott a meg oldás
  • Pókmalac
    hi all
    Elakadtam a The Low Road pályán..mindenfele csak zárt ajtók vannak az egyetlen ut ami fele talán lehetne menni az levan omolva és alatta mintha lenne egy hosszab járat de az meg lángol és ha még föntröl megnyomom a space-t ügye leugrik a csávom a lángokba ott lent még tudok mászkáni pár másodpercig utána halál
  • ffxi
    Jah aha, vágom már.
  • neptum
    nekem jó csak mindig valami másra figyeltem :D
  • Qwerty4
    akinek jók a reflexei nincs vele gond :)
  • Seth
    tűzpajzs, menj neki pl egy ellenfélnek aztánmeglátod a hatását
  • ffxi
    Hali!
    Delgado Q és E képessége között mi a különbség? Nem veszek észre semmit, csak annyit hogy Q-nál lángok veszik körül a faszit. De mi haszna?
  • peti71
    Hello a magyar fájlókrol van valami hir én mág nem kesztem el a játékot,,
  • neptum
    jaja azok jók főleg amikor már vagy 20x kezded előről és már kezdesz idegbeted lenni de nekem tetszetek
  • PunkZoli
    kösz, így már sikerült:) , most öltem meg a zsírembert:D.. de sztem befejezem mert baromi unlamas:S
  • PeeTeR
    nem valami porgos a topic pedig szerintem nagyon jo kis filmszeru fps jatek lett.
  • wesker24
    Thx !!
  • Qwerty4
    Két pálya van, az egyik csak film, azután jön az utolsó harc.

Látsz a falakon valami lógó legyes csirkéket, azokat lődd szét, van belőlük vagy 6 vagy lehet több...
    Azután a démonokat már ki lehet nyírni, addig nem nagyon.
  • wesker24
    A Blood pályán vagyok hogy a francba kell kinyirni azt a két sumér papot ?? Mert nem elég hogy azok a sumér papok támadnak hanem erre még jön egy csomó másik monster is !!

A Blood nevű pályától még hány pálya van vissza ??
  • Qwerty4
    Kihagytam egy pozitívumot:
    -a gyors gombnyomogatós részek szenzációsak voltak
  • neptum
    1-es gomb egyik kocka 3-as gomb másik kocka és kész
  • mama2
    Itt nem lett magyar felirat?:'(
  • PunkZoli
    az a része ok:S de utána magyarázzák hogy mindegyikre álljunk rá... tisztasor, de hogy?! nem tok váltani a karakterek között
  • Dopti
    Ott ha már mondják h menj balra akkor Church el menj a bal oldali "párkány"-hoz, ott kell végig jazz-elni a szélén.

KÉRDÉS!!!
    Végigvittem, nagyon isten! De 1 kérdésem van, Cole-nak (hacker-csaj) mire jó a "bal oldali" képessége? (ugye a jobb a belassítás)
  • PunkZoli
    hi,elakadtam egy teremnél, ahol van egy nagy zsírember szobor, szemben vele vmi pit, lándzsákkal az alján, és balra akarnak menni, de nem tom kinyitni az ajtót... van két baszás gomb, de hogyan tovább?