2501
  • ffxi
    Tarsd lenyomva(Hold).
  • Shep
    A nagydarab állat első képessége mire jó? (kinyújtja a kezét és valami tüzes izét formál a kezével) Használni hogy tudom?
  • ffxi
    Vmi ilyesmire számítottam, de nem adna a játék vmi látható jelet erre. Ezért vontam kétségbe :S
  • PhantomAss
    e az időlassítás. q az extra tűzerő a csapatnak
  • DarkSector
    Magyarosítással mi van?
  • ffxi
    Közbe rájöttem.
  • Qwerty4
    bazzeg hányszor volt feltéve ez a kérdés:
    irányítsd őket:1,2,3 vagy nem is tudom mi pontosan alapbeálításban az alfa és delta csapat külön irányítási parancsa, az egyik csapatot balra a másikat meg jobbra kell és rálépnek a megfelelő kapcsolóra
  • ffxi
    Ez itt bug vagy mi a szösz?

Át másztam a szakadék szélén Church-val a túloldalra. Ráálltam a kapcsolóra, nekik ezt a másik oldalon is meg kell tenniuik a másik kettő kapcsolóval. De ott állnak, mint a tejbetök. Vagy mitt kell itten csinálni? Need help!!!

• neptum
    az nem az E gombon van ?
  • mikiking
    Időlelalssítás......
  • neptum
    na ez is egy jó kérdés
  • ffxi
    Cole-nak megvan a Q-s képessége. De az mire való?
  • neptum
    Coleal kell ezt csinálni amit az előtem szólo mondot
  • mikiking
    ha az melyre én gondolok,akkor a gépfegyverek vagymik házta mögé kell menni,kijön a Use gomb,és bebazs egy gránátot.... leszedsz 3-at püff,jön egy ribanc,megvered ,püff megy tovább a game
  • arni17
    HEllo all !!

VAlaki megmondaná mit kell csinálni annál a résznél amikor ilyen aréna féleségbe vagyunk és akkor vannak ilyen gépegyuk vannak és mindig egy lény elöjön léééééccccii valaki írja le mert itt kilodok vele már 1 hete...Elöre is köszönnöm :)
  • Ramires
    Köszi Zsotesz, ez kár ... Legalább mostmár tudom, miért szórakozott velem :) Köszi mégegyszer
  • zsotesz
    rosszul írtam x1600 a min.
  • zsotesz
    akkor azért. Nézdd meg a readme.txt-t, ati-nál x1300 a minimum.
  • Ramires
    Radeon X550
  • zsotesz
    milyen a vga-d? Támogatja a játék?
  • Ramires
    Sziasztok!
    Már korábban írtam, hogy nem indul ez a játék, de már olyan szintre jutott nálam, hogy nem is akarok tán játszani vele, csak érdekel, hogy mi az oka.
    Sokszoros próbálkozás után rákerestem a problémára, olvastam valahol, hogy DT pro-ban IDE driver-el telepítsem fel, hát így tettem. A PhysX-el sosem volt baj, a kezdetektől fent volt a gépen (PhysX_7.09.13). Miután feltettem a játékot, crack-eltem azzal, ami a DVD-n volt (Fairlight) Nem ment ...
    Kerestem egy másik Fairlight crack-et, és egy Vitality-t, egyik sem működött, pedig sokan ajánlották

IDE driver-ben telepítettem, és onnan is indítottam, semmi. Mikor azt írom, nem indul (semmi sem történt), akkor úgy értem, hogy egy fekete képernyő bevillan, világosodik a kép, és egyszerűen eltűnik, újra az asztalt látom
    Kipróbáltam a YASU szoftvert, az sem vált be (bevallom, azt nem is használnám szívesen)

Szóval már tényleg csak a kíváncsiság beszél belőlem, valaki írhatna egy megoldást erre a problémára
    Előre is köszönöm a válaszokat
  • Qwerty4
    Hát a suliban volt a legnagyobb jelenet.Amikor benyúltunk a szekrénybe és...
    De amúgy egész végig parás volt, annak köszönhetően hogy nem volt igazi fegyverünk, így mindig közelről kellett elintézzük a támadóinkat, ez tett rá nagy lapáttal.
    Az is számít ugyan, hogy egyedül vagyok egy helyszínen vagy körül vesznek még 5-ön.Például a Jerichoba mikor egyedül maradtam Churchel vagy Delgadoval vagy Blackel akkor már paráztam.A társaság és a pörgő akciók viszont nagy biztonságot/lelki támaszt adnak és elvesz a para, ez van.
  • PhantomAss
    igaz, viszont a condemnedben voltak direkt ilyesztegetős részek, ebben a játékban meg nem , pedig belefért volna
    viszont a helyszínek tényleg nagyon betegek
    (gondolok arra, hogy pl amikor a condemnedben egy fickó futott le a lépcsőn, én meg kihajoltam a korláton hogy megnézzem hová megy, erre felhúzta magát a korlát párkányára és a pofámba hörgött, na ott ugrottam egyet)
  • Qwerty4
    Egy kicsikét szerintem nincs igazatok, ez egy horror játék teljesen csak a parafaktora kevés...talán 5-10%.
    A Condemnedé körülbelül 90%.Márcsak azért is említettem ezt a címet, mert kedvencem horror kategóriában, 2006 legjobb játékának is tartom és egyben 3. örök kedvencem. :)
  • sorrow
    Na én is végigjátszottam.
    A véleményem, hogy 1. oszt. FPS: kíváló grafika, érdekes sztori és okos történet és játékvezérlés, és gyakran éreztem, hogy jó érzés volt egy csapat része lennni.

Sajnos szinte semmi horror hangulat (részben köszönhetően a csapat feelingnek), még egy olcsó ilyesztgetős rész se... pedig direkt csak este játszottam. (talán egyet-kettőt kivéve: a templomos gyerekek borzolták egy kicsit az idegeimet, meg néha mikor egyedül maradtam, elfigyeltem és megleptek hátulról).

Kategóriájában, bár nem is tudom mi lenne az ...nagyon ajánlott.

• PhantomAss
    nos, ezennel megkövetem magam :) adtam még egy esélyt a játéknak, és végigtoltam
    először azt hittem, hogy egy agyatlan lövöldözős fps, semmi horror, mész oszt lősz csak
    most, hogy végigvittem, úgy érzem egy nagyon jó kis játékról maradtam volna le ha kihagyom
    a 2.vh-s pályák nem tetszettek, de a középkor és a római,sumér részek nagyon jók, a grafika is kiváló
    a boss-harcok is jók, nem is nehezek, csak meg kell találni a gyenge pontot
    szal asszem ott a helye a polcon eredetiben is
  • Qwerty4
    csak nem jó, de az imageshack az egyre szarabb, az biztos :(
  • gramaton
    szóval itt
    http://img223.imageshack.us/img223/8093/jericho2007110220141403pc1.jpg
  • gramaton
    csá megmondaná valaki hogy itt mit kell csinálni?
  • PhantomAss
    végső harc
  • omen1981
    Ez nagyon egyszerű volt! Csak nem tudtam hogy mégegyszer e betű!
  • neptum
    E gomb nyomva tart és megint E gomb és voala
  • omen1981
    Sziasztok!
    A játék végén mit kell csinálni a pappal? a q gombal felrakja a kezét az e gombal pedig kék fény lesz a kezénél. De firstborn meg lövöldöz engem.??
  • Qwerty4
    KATT!!!
  • macleod2005
    Ott mit kell csinálni, amikor a rómais pályákon van egy batár szakadék, teli lándzsákkal? Blackkel átugrálok, ráállok arra a kockára, de a többiek csqak értetlenkednek, nem csinálnak semmit, és nem is tudom őket írányítani, valaki plz help!
  • neptum
    nem én igaz csak egy karakterel mentem amikor csak lehetet úgy hogy nem :D
  • ffxi
    Sztem ez az egyetlen hasznáhatatlan karakter ez a Raíwling. Tök béna.

Jah és nem szoktatok akció közben megzavarodni hirtelen, ha embert kell váltani? Mert én igen :D
  • neptum
    az E-t nyomod még egy gombot nem formál és megint E és akor elküdi a gömböt de az Ördögűzés nem tom mire jó
  • Qwerty4
    Nem hiszem, hogy szükség van azt használni, de nem is lehetséges talán.Ott a II. világháború egyik pályáján használja automatikusan.
  • ffxi
    De hogyan kell használni? E ill. Q lenn tartva és még utána mit kell csinálni?