Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd utananezek es csinalok egy kis ismertetot hogy ki hol jelent meg.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"Bioshock-e amit ugy Martin Stevens utan mar Phill Grey is lehuzta a bort."
Mindaketto iro es mindaketto ugyanezt a sztorit irta le csak mas szereplokkel mas szituacioban.
Barker Jericho-ja meg nem egyedi de ilye Firstborn dolgogrol reg nem hallotam. Es messze nincs vege a sztorinak.
Olvastal Barker konyveket? Akkor tudod mijaza Hell's highway? Mind osszekotodik. Szerinted miert Delgato sokak kedvence? Mert o a foszereploje az eggyik regenyenek. Sot Cole es Jones-on kivul (rohely mert pont ok halnak meg) mindegyik Jericho squad szereplo szerepelt mar a meseiben.
Kinek pap ... 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Jericho egy apokrif (a Bibliából kimaradt) egyházi szövegre építi történetét. Az Elsõszülött, Isten elsõ, egyszerre torz és gyönyörû, egyszerre jó és gonosz teremtménye áll a történet fókuszpontjában. A Teremtõ nem volt képes elpusztítani teremtményét, így inkább számûzte. Az Elsõszülött azóta többször megpróbált visszatérni az emberek világába, ám minden alkalommal megakadályozta ezt egy hét fõs harcosokból, mágusokból és papokból álló csapat. A Jericho egy ugyanilyen különítmény kódneve. Egy gyógyító, egy ördögõzõ, egy vérmágus ninja, egy tûzmágus harcos, egy telekinetikus mesterlövész, egy látnok és egy valóság-hacker száll szembe az Elsõszülöttel, Al-Khali városának korokon átívelõ történelmébõl származó ellenfelekkel és a hatalomra áhítozó Arnold Leach testvériségével.
Na befejeztem, saját véleményem ez a játékról, 1x érdemes végigszenvedni.Nem azt mondom hogy undorítóan szar, csak semmi kiemelkedõt nem láttam benne, de végigjátszottam ,mert a sztori azért érdekelt hogyan alakul ( hát botrányosan, de talán a folytatásra készülnek már)
PSN ID.: Beegabor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A grafika csodalatos es brutalis egyben , igaz a palyak nem valami valtozoak de fiilingesek. Imandtam Delgato sarkanyat es Black Ghost Bullet kepessegeit.
Minden helyszin elott lealitodd a csapatodat es elore mesz. Jonnek a szornyek es hatrafutol (mar ha van hova) es akkor mindenki szepen a helyen marad es nem megy elore.
Itt az a baj hogy eggyesek tul sokat vartak ettol a jatektol de szerintem ez igy jo ahogy van.
Es igen, lesz folytatasa de nem hamarosan.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ha az akkor ott brutál hosszú támadás van...
Qwerty4
Barker is planning more projects with the Warwickshire-based developer Code-masters. A Jerichosequel is one plan. “I’ve already told Code-masters where the next game will head,” he says. “It starts on an aircraft carrier in the middle of the ocean, with 666 children in the hold...”
Szarok a konfigodra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl. Chaser vagy Contract JACK.
A végén egyszerûen kinyírnak. 😊
Qwerty4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
itt sosem lesz ennyi.
ott, bár volt feladat, nem akadtam el, sõt segítettem másoknak..
bár ez lehet egy másik stílus.
de ennyit ért ez a csocsó.
attól függetlenül, hogy belebuktam, nem ér annyit mint az (számomra)
mea culpa.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
megnéztem a távcsöves csajokkal, lõttem golyószóróval (is) 25 percig.
semmi.
sztem van trükk, csak nem tudjuk.
de már nem izgat, mert már töröltem...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mess with the best, and die like the rest...
1. van trükk, amit nem árultak el a t. játéktársak.
2. öregszem, és ez a xar nem nekem való...
3. láma vagyok, bár eddig nem így volt.
vagy van egy utolsó, talán a törésem nem volt jó...
szóval 1 perce uninstall.
holnap jön le steam-rõl a Painkiller, azzal majd elleszek, amíg jön a postán a Crysis....
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Van valakinek ötlete hogy miért nem látszodik nekem a játék menüje?
Lemenneka a videók de a fõmenü nem jön be.😞
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Qwerty4