Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Al Khali pályán vagyok.Van egy bedeszkázott átjáró azt kéne valahogy kitörni.Ezért gondoltam,hogy karaktert kell váltani.Mi a megoldás?

Seth
Az elején még nem lehet

PSN ID.: Beegabor

Helló!Az miért van,hogy nem tudok a karakterek közt váltani?Hiába nyomom a space gombot.Help

majd meg nézem a neten még és kó ötlet az ismertetõ
Sephi
Aszem a Galilee-ben voltak joparan de igy nem tudom pontosan. nagybacsikamnak megvan majdnem az osszes konyve es tole olvasgattam par eve.

Majd utananezek es csinalok egy kis ismertetot hogy ki hol jelent meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Church melyik könyvébe szerepelt ? mert az érdekelne
AntiHero
A BioShock tényleg jobb történetileg is meg más szempontból is. A Jericho is jó majdnem eléri azt a szintet mint a Bio anno.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sephi
Miert nem olvasod el amit leirok?

"Bioshock-e amit ugy Martin Stevens utan mar Phill Grey is lehuzta a bort."

Mindaketto iro es mindaketto ugyanezt a sztorit irta le csak mas szereplokkel mas szituacioban.

Barker Jericho-ja meg nem egyedi de ilye Firstborn dolgogrol reg nem hallotam. Es messze nincs vege a sztorinak.

Olvastal Barker konyveket? Akkor tudod mijaza Hell's highway? Mind osszekotodik. Szerinted miert Delgato sokak kedvence? Mert o a foszereploje az eggyik regenyenek. Sot Cole es Jones-on kivul (rohely mert pont ok halnak meg) mindegyik Jericho squad szereplo szerepelt mar a meseiben.

Kinek pap ... 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a története a játéknak aki nem ismerné és nem lövök le semmi poént vele

A Jericho egy apokrif (a Bibliából kimaradt) egyházi szövegre építi történetét. Az Elsõszülött, Isten elsõ, egyszerre torz és gyönyörû, egyszerre jó és gonosz teremtménye áll a történet fókuszpontjában. A Teremtõ nem volt képes elpusztítani teremtményét, így inkább számûzte. Az Elsõszülött azóta többször megpróbált visszatérni az emberek világába, ám minden alkalommal megakadályozta ezt egy hét fõs harcosokból, mágusokból és papokból álló csapat. A Jericho egy ugyanilyen különítmény kódneve. Egy gyógyító, egy ördögõzõ, egy vérmágus ninja, egy tûzmágus harcos, egy telekinetikus mesterlövész, egy látnok és egy valóság-hacker száll szembe az Elsõszülöttel, Al-Khali városának korokon átívelõ történelmébõl származó ellenfelekkel és a hatalomra áhítozó Arnold Leach testvériségével.
Seth
Na azért a bioshock sztorija jobban összerakott, nemondmá hogy nem. Akkora összeesküvéselméletet gyártottak hogy csak pislog az ember. Halom szereplõ, mindegyiknek megvan a maga helye a történetben, nincs logikai bukfenc. A Jericho meg a szokásos jön a gonosz hogy feltámasszon egy méggonoszabb entitást, embereknek befellegzett ha sikerül neki.Rengeteg filmben láttuk már. Egyetlen csavar ebben az idõutazgatás, ami gagyin lett megoldva szerintem. Nem érzi az ember azt a hatalmas idõkülönbséget.
Na befejeztem, saját véleményem ez a játékról, 1x érdemes végigszenvedni.Nem azt mondom hogy undorítóan szar, csak semmi kiemelkedõt nem láttam benne, de végigjátszottam ,mert a sztori azért érdekelt hogyan alakul ( hát botrányosan, de talán a folytatásra készülnek már)

de elméletileg amikor ellenfelek jönek õk meg álnak alaból ha meg nem akor amikor jön a kanyar egy bõl álíd meg õket
DarkSector
Magyarosítás gondolom holnap lesz már.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sephi
Nos en nem ertem mi ez a non-stop panaszkodas a jatekkal kapcsolatban. Es siman vegig toltam ES SEMMIT nem veltem felefedezni ami annyira zavaro lenne. Egyszer sem halt meg a csapatom (nem easyztem) es nem volt olyan hogy elem aljon. Vegig izlamasak volak a harcok es sehol nem zavart az hogy mindig ugyanazokat a szornyeket kell kiirtani. A sztori az elsorangu volt , 100x jobb mint a Bioshock-e amit ugy Martin Stevens utan mar Phill Grey is lehuzta a bort.

A grafika csodalatos es brutalis egyben , igaz a palyak nem valami valtozoak de fiilingesek. Imandtam Delgato sarkanyat es Black Ghost Bullet kepessegeit.

Minden helyszin elott lealitodd a csapatodat es elore mesz. Jonnek a szornyek es hatrafutol (mar ha van hova) es akkor mindenki szepen a helyen marad es nem megy elore.

Itt az a baj hogy eggyesek tul sokat vartak ettol a jatektol de szerintem ez igy jo ahogy van.

Es igen, lesz folytatasa de nem hamarosan.

mama2
Én fedezéket keresek, de a társaim, meg kirohannka mint az õrültek, a csatatérre, és mielõtt azt mondanák hogy: "holly shit", addigra már lelõtték õket. Aztán meg engem támadnak a szörnyek. Egyszer kétszer lehajolnak a golyók elöl a társaim, De aztán megin felnéznek a fedezékbõl és fejbe lövik õket. Én meg ha oda futok engem is, vagy lelõnek, vagy annyira megsebesítenek, hogy már csak egy lövés és nekem is kampec:S. ahogy feléleztem õket, akkor abba a tudatba "ugrálok" örömömbe, hogy ha én meghalok, akkor átvált az egyik csapat társamra. De örömömbe, felnézek a sötét felhõs(de költõi😄) égre, és mire megin a társaimra nézek, addigra, akit az elõbb felélesztettem, már az is újra kipurcant:S. Nem tom hogy kéne. Lehet én vagyok béna, de nem sikerül. Pedig már vagy 20x kezdtem újra:S.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Qwerty4
Nem az utolsó 2. világháborús pálya ez amirõl beszéltek?
Ha az akkor ott brutál hosszú támadás van...

Qwerty4

hát nem mot mert nekem ment és a társaim eleve fedezéket kerestek és így csak egy-egy halt meg
mama2
Hát már úgy is próbáltam, de amikor odamennék, valakit feléleszteni, akkor lelõnek. Vagy ha nem is lõnek le, ha elmegyek attol a társamtól akit felélesztettem, akkor mire vissza érek fedezékbe, megin lelõtték a társam:S. Megpróbálom még1x😊

ott fedezékbe kell lenned és úgy már könyû meg csinálni és aki meg hal azt gyorsan feltámasztani és úgy már jó lesz
mama2
Rosszul Mondtam. Nem a The Path Of Souls címû pályán akadtam el, hanem a BlackWatch címû pálya legeslegelején. Megkezdõdik a pálya, kimegyek onnan ahol kezdõdött a pálya, és már támadnak a szörnyek. És fél perc mindenkit megölnek, csak én maradtam, de egy idõ után, engerm is szétlõnek😞.

mama2
Nekem se tartott fél óráig az a tetõs szõrny gec. Kb. 2 percig lõttem, és készen volt. Nem tom mi nállad a hiba Frank99.

jó lenne egy folytatás csak több borzongásal mert negyon nem fostam össze magam
mama2
nincs😞

Barker tervezi a folytatást, gondolom akkor a sztori is tovább bontakozik, csak az eladásokon múlik, hogy mi lesz belõle...

Barker is planning more projects with the Warwickshire-based developer Code-masters. A Jerichosequel is one plan. “I’ve already told Code-masters where the next game will head,” he says. “It starts on an aircraft carrier in the middle of the ocean, with 666 children in the hold...”

Szarok a konfigodra.

nekem a kedvencem Church volt valahogy vele tudtam azonosulni
játék kivégezve nekem tetszet de a Credit hosszú volt szó se róla
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg nem muszály egy full játék megint de remélem lesz elég lenn egy kieg amivel befejezik a történetet de a vége jó volt
Qwerty4
huu, volt ennél rosszabb befejezés is!
pl. Chaser vagy Contract JACK.
A végén egyszerûen kinyírnak. 😊

Qwerty4

Qwerty4
Halleluja, túljutottam!Church segítségével!

Qwerty4

Seth
Na azért ott volt epilógus, meg a sztori is jobban egyben van

AntiHero
A bioshockba is ilyne véget kaptunk kb😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Seth
Most értem a végére én is és osztom a véleményed, 1x bõven sok végigvinni, milyen vége volt már?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 emberünk csak úgy pikk pakk szétrobban, még szerencse hogy egyik karakter sem nõtt a szívemhez^^ Aztán meg az a Leach nevezetû figura csak úgy elröppen a fénybe a firstborn-nal, mi meg kiúszunk a tengerfelszínre oszt jóvan, semmi magyarázat hogy mi történik utána . Vagy bíznak a játék sikerében és heggesztik a folytatást? Kétlem hogy sikeres lesz

lehet nem lesz annyi komment de ez van nekem meg a BioSokk nem tetszet na akor mivan minden ember különbözõ és ez van valakinek ez tetszik valakien meg az a harmadik nak meg amaz és kész
Frank99
lehet törés (volt a napokban más játéknál is rejtélyes törés miatti hiba) de már nem érdekel...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ránéztem gazdaként a Bioshock-ra, 11.312 comment volt, nem véletlen.
itt sosem lesz ennyi.
ott, bár volt feladat, nem akadtam el, sõt segítettem másoknak..

bár ez lehet egy másik stílus.
de ennyit ért ez a csocsó.
attól függetlenül, hogy belebuktam, nem ér annyit mint az (számomra)

mea culpa.

Gnome
komolyan nállatok lehetett a hiba.pl én semmi extrát nemcsináltam löttem kb fél percig utánna leugrott párszor aztán elmenekült...az egész harc nemtartott tovább mint 3perc...de joltetted ha letörölted ha már nállad az elején is ilyen bugos kíváncsivok milyenlenne a késsõbbiekben....persze nemtom h nállad miértbugos ha az itteniek többségének nem de a számítógépek néha produkálnak rejtélyes dolgokat^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

én ott akdtam el a Flesh nevû pályán aszem amikor valami csunyákat idéz meg valami és meg ölöm azokat akiktõl nyeri a vért kijön az a valami felûröl lõvöm de semmi olyan mint ha nem sebzõdne :S
Frank99
azt volt segítség, hogy lõjjed!

megnéztem a távcsöves csajokkal, lõttem golyószóróval (is) 25 percig.
semmi.

sztem van trükk, csak nem tudjuk.
de már nem izgat, mert már töröltem...

McW
Kösz!

Mess with the best, and die like the rest...

én szintén ott akadok el ahol FRANK, de vki aki végigtolta plz segítsen mert kezd felhúzni és nem akarom letörölni mert jó játék
Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

McW
Hogy kell a végén kicsinálni kis köcsögöt, mindig a falhoz basz nem lehet csinálni semmit, volt egy ötletem de az úgy tûnik nem mûködik, help!!

Mess with the best, and die like the rest...

Frank99
miután tegnap este 25 percig lõttem a köcsög qvát a tetõn és nem döglött meg, 3 dolog lehet.

1. van trükk, amit nem árultak el a t. játéktársak.
2. öregszem, és ez a xar nem nekem való...
3. láma vagyok, bár eddig nem így volt.
vagy van egy utolsó, talán a törésem nem volt jó...

szóval 1 perce uninstall.

holnap jön le steam-rõl a Painkiller, azzal majd elleszek, amíg jön a postán a Crysis....

Maximus4
Semmilyen képszerkesztõ progid sincs?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

na rómát meg szevedtem mot jön a végjték de kicsi pihi azt neki ugrok aztán majd magyarúl is végig tolom mert akor már a történetre is jobban oda figyelek
mama2
nem tom hogy kell😞

Maximus4
Képet nem tudsz berakni hol jársz?

Sziasztok!

Van valakinek ötlete hogy miért nem látszodik nekem a játék menüje?

Lemenneka a videók de a fõmenü nem jön be.😞

mama2
Én a The Path Of Souls címû pályán akadtam el. Kijövök egy épületbõl, és akkor minden féle szörny támad: géppuskások, olyan tüzet lövelõ, meg azok a sima pengés gecik. Kimegyek, akkor mindenki jön utánam, és fél perc alatt mindenki meghal, csak én maradtam. Aztán engem is megölnek. Nem jutok tovább lehetetlen. 2 órahosszája szenvedek vele, de semmi... Felidegesít:S. Pedig kurva jó game.

Qwerty4

Qwerty4

tud segíteni valaki? annál a résznél vagyok,amikor még a játék viszonylag elején (már tudok váltani csapattársak között) van néhány hát géppuskaállás szerûség 1. világháborús környezetbe, és nem tudok továbbmenni,mert mindig lelõnek. mit kell csinálni?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Qwerty4
Aha, amúgy világosabb kép.

Qwerty4