Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ötlet?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elkezdtél kötözködni és személyeskedni. Nem tudtad megvédeni az igazad valami ész érvel csak a hülye személyeskedéseddel. Ha nemtetszik a véleményem akkor ne olvassad..ennyi
PSN ID.: Beegabor
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
segítséget szereténk kérni....
Tudja vki h lehet e játszani a Jericho-val cooperativ-ban a hamachival vagy más progival???
a segítséget elõre si kösz
És mik azok, amit mondtunk a játékról?
Néhányat sorolj fel, és megdumálhatjuk nyugiba.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DarkSector: Senki nem is kényszerített rá csak leírtam a véleményemet róla. A negatív kritika pedig azért lett ilyen nyílt, mert szerintem közelébe se ér a játék azoknak a szövegeknek amiket itt ti mondotok róla pár napja. Persze ez csak az én véleményem, de ha sikerül ennyire felhúznom itt 1-2 embert ezzel, mint pl ezt a szegény deeeeeestroy emberkét, akkor nem is tudom, hogy mit csinál ha meghal a játékban:
biztosan elõkapja az ugrókötelét azt örül neki.
Az OK, hogy hagyományos fegyverrel nem sebezhetõ.. az a baj 10 mp alatt kiírtja egész megmaradt csaaptot, idõm nincs kisérletezgetni 😛
Qwerty4
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elõször arra számítottam, hogy majd õ lesz a favorit, mert nyinnyakardja van és lenyiszál mindenkit, az olyan baró, ehhez képest elég sokat kell suhogtatni vele egy ellenfelet(bár néha bead vmi jobb kombószerûséget amitõl hamar fekszika delikvens), fegyvere meg szintén gyenge. Paralizáló és az a tûzlabdás képessége még úgy ahogy használható volt
Megint a sok szöveg, hogy "Agyatlan lövöldözõs szar az egész!"
1. Nem kényszerít senki hogy játsz vele
2. A többi játék is agyatllan lövöldözés ehhez képest
Akkor olvass könyvet, vagy nézzé filmet.
Amerikai e vagy?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Annyi a változatosság és az izgalom ebben a játékban mint egy darab kavicsban. Nem is értem mit istenítitek ennyire.
A másik dolog, hogy ugrani sem lehet...egy tunkolós fps amiben nem lehet ugrani, de tûzsárkányt azt lehet lõni...naccerû <#levele>#levele>
Qwerty4
Innen jönnek az érdekesebb bossok. Ha valahol megakadsz, akkor hagyatkozz a csapat erõire és a józan észre, ha meg valamelyik mob nehezen lenyomhatónak tûnne, akkor csak azt tudom mondani: Ghost Bullet! Ghost Bullet!! Ghost Bullet!!!
Mennyi van még a végéig?
Qwerty4