2501
-
#1701 Jah mert nálam fura recsegős vót a hang, azt lehet hogy valaki elcseszte, vagy nálam van hiba. -
#1700 Pedig vártam a Marilyn Manson képű monstat! Jó lett volna lepofozni:)
-
#1699 Azon a váras részen szerintem benne van,csak rendes ellenfélként nem ennyire tuningolt páncélban, de sose néztem őket meg ilyen közelről :) Amúgy tényleg nincs benne ami ebben a trailerben volt, kár, mert jó jelenet -
#1698 Lődd a hátát, ott a gyengepontja, de még így is sokat kell sorozni -
#1697 Ő miért nincs a játékban?:( -
#1696 nem -
Icarros #1695 A Temple of Pain pálya végén azzal a k**va nagy behemótal mit kell kezdeni? Tud valaki segíteni? Előre is köszi! -
#1694 Pixel Shader 3 kell hozzá minimum. Nekem is x850-em van, ugyanazt csinálja. -
Mozes #1693 ATI X850 -
#1692 Milyen a VGA-d? -
#1691 Ezt te töltötted fel? -
Mozes #1690 Tud valaki segíteni!
Betöltödik a játék de nem látom a főmenüt, csak a hangokat hallom.
Pedig a legújabb Ati driver van fent? Lehet valami Shader probléma? -
#1689 sok...de könnyen fog menni ezután, idáig szerintem mindenki teljesen ráérzett a játékra, te is biztos :)
Lesz egy jó pár boss még, de nem ilyen nehezek. -
#1688 Onnan még van igen nemtom menyi de van 2 talán 3 óra de nemtuti! -
#1687 Sok van még a végiég? -
#1686 Köszi! -
#1685 KATT! -
azriel #1684 A legegyszerűbb ha a koporsó körül rohangálsz, mert akkor téged kezd el kergetni. Amikor begerjed, lebújsz úgy hogy takarásba legyél, utána meg tudod lönni (asszem én Delgadóval nyírtam ki), és ezt 3 vagy 4x eljátszod még. A többieket meg majd felszeded. Bár nekem ezzel se volt gondom, mert csak engem követett, a többiek meg hatótávon kivül voltak. 2 perc alatt megvolt, igaz elsőre rendesen megszivatott. -
#1683 Az a legnehezebb része a játéknak.
KATT és ott a megoldás. -
#1682 A Black rose nevű pályán akadtam el, valami főellenség szerű ellen nem tudok mit tenni... -
#1681 Jones-szal beköltözöl a szörnybe (Hold E, aztán touch Q) és a szörny alatt vannak benzin tartályok, abba kell belelőni (ball vagy jobb klikkel) -
#1680 Jones kell, szellem módba vándorolj át az egyik szörnybe aki éppen felülről lő rád, majd nézz körül és egy gombot kell megnyomnod, majd mutassa melyiket és bumm! -
#1679 Elakadtam nemjövök rá mit kéne csinálni!Valaki segíthetne!
-
#1678 Tán kezdj bele TS-be. -
neptum #1677 nekem nem tünt fel hogy nehezebb lene hardon max plussz extrákat kapsz ha hárdon csinálod meg a pályákat de a vége egy kis reményre ad okot hát ha folytatják úgy hogy még van remény egy jó kis játékra :D -
#1676 Hűűű.... Faja a gém, csak kár, hogy ilyen rövid. Pedig kezdtem belejönni. Egy ilyen elfoglalt ember mint én egy hét alatt végig vitte. Szal talán belekezdjuk a hard-ba, lehet lesz kihívás. -
#1675 Kérdeztem nemrég, meg utána nézelődtem, de semmi. -
Darth Razor #1674 A magyar fájlokról még mindig semmi hír? -
#1673 1632. hozzászólás
delgadónál lenyomod az e-t, majd még egyszer lenyomod -
#1672 1632. hozzásólás
delgadónál lenyomod az e-t, majd még egyszer lenyomod -
#1671 Cole-lal meg tudod nézni az ellen gyengepontját, úgyhogy zúmolsz. Ez sokat segít. -
neptum #1670 mivel az ellenfélre kell mutatni mert emúgy nem müködik -
#1669 Na most jönnek ezek a tűzszóró retkek, na akkor ha nyomva tartom a fire shieldet akkor az csak engem véd, vagy a többieket is, egybéként 2 pillanat alatt szarrá szednek azok a dögök. -
#1668 Most már csak azt árulja el valaki, hogyha Delgadonál lenyomom az E -t akkor nem történik semmi, csak az az akármi tekereg a keze körül. Mit kell csinálni? -
#1667 Köszi -
neptum #1666 Black Q,Atya E,Delgado E,Wilhemina E -
#1665 Az elsőszülöttet hogyan kell megölni a végén? -
#1664 Akkor a tűzpajzsra(fire shield) gondolsz.Szinte 100%-san megvéd a tűzes támadásoktól. De viszont nyomva kell tartani ezt is, szar mert nyomva tartani közbe támadni. Kicsit gáz. Egyetlen helyen tudod használni a tovább jutáshoz. De talán a tűzszóró szörnyeknél jól jön. -
zsotesz #1663 fire shield -
#1662 OK, de semmit nem csinál, vagy mire jó egyáltalán?