2501
-
#1741 pill
-
#1740 Képet tudnál belinkelni? Mert így nem ugrik be. -
#1739 Ati9600Xt pro -
#1738 aandm-nek szólt a kérdés, nem magamnak :D -
#1737 Milyen videókártyád van? -
#1736 Az egy nagyon g*ci hely, azt se tudtam mit csináljak, merre menjek és mikor mehetek. -
#1735 hello gondom van nem indul el a játék hiba kódott ír ki és kifagy CloneDVD verzió van meg pls segítsetek
-
newhenry34 #1734 Egy félórát tuti eltököltem ott.... -
#1733 Asszem egyidő után elfogynak. -
newhenry34 #1732 Sziasztok, ott akadtam el, hogy Delgado-val egyedül kell menni, majd miután egy kart lehúzok a többiek csatlakoznak, ekkor elzáródnak az utak és 2 helyről teremnek a szörnyek, ott mit kell csinálni? :S
Egyik ajtót se tudtam kinyitni, szörnyek meg nem fogynak el. -
#1731 Nem mondtam, hogy hülye vagy, hogyha magadat annak tartod akkor OK...:D -
#1730 ok, hülye vagyok, nem olvastam vissza ;) -
#1729 #1683-tól 3 válasz is érkezett erre a kérdésre!
Azelőtt meg vagy 100. -
#1728 a black rose pályán hogy kell kiiktatni azt a manákot aki mindíg valami nagy kőbe burkolózik és egyszerre megöl mindenkit? -
learner #1727 Delgado tűzpajzsát használd (Q betű) és vele kell ott kicsit majd hadonásznod egyedül.
Én is Leachet lőttem, mindenkivel legalább 1 tárat beleeresztve, de semmi... Sajna... Majd meg kéne nézni, hogy ha new game-et indítunk, nem-e jön egy új fokozat be, vagy valami... Na ezt jól megfogalmaztam... :P -
arni17 #1726 na de jó megint megakadtam xD a the low Road pályánal amikor van egy csomo ajtó meg van n 2 ember az egyik felakasztva amásik meg a földön és van egy ajtó oda bemegyek és lent ilyen tüz van ha leugrok akkor meghalok valami segítene?:( -
#1725 Semmi nem történik, bele lett lőve egy-két tár mindeféléből -
#1724 Jah én próbáltam lönni a Leachet a falon de nem történt semmi se!!
Igaz Normal fokozaton volt !! De valaki megnézhetné hardon !! -
#1723 az alter end akkor van ha leachet lövöd a falon (pixis prima),nem a gyereket
legalábbis ezt mondják -
learner #1722 Hát nemtudom... Én is végignyomtam mégegyszer, én trainer nélkül, hardon... De alternate endinget nem sikerült találnom. :( -
#1721 4 körül -
#1720 Trainerrel mennyi idő alatt lehet végigvinni? :)
A Quake 4 óta nem csináltam teljesen traineres/cheates végigjátszást, de mondjuk az szar játék. :D -
#1719 Kamu, végignyomtam hardon, ugyanazt kaptam (igaz hogy egy trainerrel, mert a normál bőven elég volt,még sok is^^) -
#1718 csak legnehezebb fokozaton van alternatív befejezés (végső harc ross és leach között) -
learner #1717 Igen, ennyit én is tudok, hogy Arnoldot kéne kinyírni elméletileg, csak azért voltam kíváncsi, hogy valaki tesztelte-e már... De akkor majd megnézem. :)
Köszi a választ! -
#1716 Nem támogatja az ati x850 és tudtom szerint ehhez a játékhoz nincs olyan patch amivel elindítható lenne a te kártyáddal is.
Kártyacsere a megoldás, x1000-től támogatja a shader model 3-at. -
Mozes #1715 Az mit jelent, hogy Pixel Shader 3 kell a játékhoz? ATI X850 nem támogatja azt vagy kell hozzá valami patch, hogy fusson a játok? -
Kindred Blades #1714 Elvileg van alternatív befejezés.
Némelyek említették, hogy az utolsó ütközetnél -jelentős lőszerbefektetéssel- Arnold-ot kell megölni. Ami azt jelenti, hogy így is megoldható a csata. És ez ugye alapból feltélez egy új befejezést.
Ez persze csak theorycraft, élőben még nem teszteltem. -
#1713 szerintem nincs ennek alternatív befejezése, már hallottunk volna róla ha lenne... -
#1712 Igen ezt tudom csinált egy 4GB körüli mdf fájl-t,azt be nyomom dtpro-ba.De nem kezd vele semmit,simán meg nincs setup fájl. -
MartonPéter #1711 http://www.travian.hu/?uc=hu4_3685 Regisztrálj fel! Játék! Nekem bejött! -
learner #1710 Szép jóestét!
Csak annyit akarok kérdezni, hogy valaki tud valamit erről az alternatív befejezésről? Tényleg van ilyen? Mert akkort végigtolom mégegyszer hardon... :) -
#1709 Ki kell tömöríteni, és utána képfájlt berakni és úgy lehet feltelepíteni. -
#1708 Daemon tools-al próbáld -
#1707 Jericho_CLONEDVD-PROCYON-ez verzió van meg,de nem bírom fel tenni, a mappájába sincs semmilyen setup fájl.Ami van azzal meg nem kezd semmit.Mi lehet a gond? -
Icarros #1706 Köszi -
#1705 Ja lol kicsit eltévedtem ezt nemide akartam:( -
#1704 Na jó nem mintha fontos lenne, csak aszittem, hogy egy gyorsan összetákolt valami....:_) -
#1703 Így is spoiler, nem mind1...:) -
#1702 Kép a lényeg. Így is spoiler.