2501
  • aandm
    pill
  • ffxi
    Képet tudnál belinkelni? Mert így nem ugrik be.
  • aandm
    Ati9600Xt pro
  • Qwerty4
    aandm-nek szólt a kérdés, nem magamnak :D
  • Qwerty4
    Milyen videókártyád van?
  • Qwerty4
    Az egy nagyon g*ci hely, azt se tudtam mit csináljak, merre menjek és mikor mehetek.
  • aandm
    hello gondom van nem indul el a játék hiba kódott ír ki és kifagy CloneDVD verzió van meg pls segítsetek
  • newhenry34
    Egy félórát tuti eltököltem ott....
  • ffxi
    Asszem egyidő után elfogynak.
  • newhenry34
    Sziasztok, ott akadtam el, hogy Delgado-val egyedül kell menni, majd miután egy kart lehúzok a többiek csatlakoznak, ekkor elzáródnak az utak és 2 helyről teremnek a szörnyek, ott mit kell csinálni? :S
    Egyik ajtót se tudtam kinyitni, szörnyek meg nem fogynak el.
  • Qwerty4
    Nem mondtam, hogy hülye vagy, hogyha magadat annak tartod akkor OK...:D
  • w77d
    ok, hülye vagyok, nem olvastam vissza ;)
  • Qwerty4
    #1683-tól 3 válasz is érkezett erre a kérdésre!
    Azelőtt meg vagy 100.
  • w77d
    a black rose pályán hogy kell kiiktatni azt a manákot aki mindíg valami nagy kőbe burkolózik és egyszerre megöl mindenkit?
  • learner
    Delgado tűzpajzsát használd (Q betű) és vele kell ott kicsit majd hadonásznod egyedül.

Én is Leachet lőttem, mindenkivel legalább 1 tárat beleeresztve, de semmi... Sajna... Majd meg kéne nézni, hogy ha new game-et indítunk, nem-e jön egy új fokozat be, vagy valami... Na ezt jól megfogalmaztam... :P
  • arni17
    na de jó megint megakadtam xD a the low Road pályánal amikor van egy csomo ajtó meg van n 2 ember az egyik felakasztva amásik meg a földön és van egy ajtó oda bemegyek és lent ilyen tüz van ha leugrok akkor meghalok valami segítene?:(
  • Seth
    Semmi nem történik, bele lett lőve egy-két tár mindeféléből
  • wesker24
    Jah én próbáltam lönni a Leachet a falon de nem történt semmi se!!

Igaz Normal fokozaton volt !! De valaki megnézhetné hardon !!
  • PhantomAss
    az alter end akkor van ha leachet lövöd a falon (pixis prima),nem a gyereket
    legalábbis ezt mondják
  • learner
    Hát nemtudom... Én is végignyomtam mégegyszer, én trainer nélkül, hardon... De alternate endinget nem sikerült találnom. :(
  • Seth
    4 körül
  • Qwerty4
    Trainerrel mennyi idő alatt lehet végigvinni? :)
    A Quake 4 óta nem csináltam teljesen traineres/cheates végigjátszást, de mondjuk az szar játék. :D
  • Seth
    Kamu, végignyomtam hardon, ugyanazt kaptam (igaz hogy egy trainerrel, mert a normál bőven elég volt,még sok is^^)
  • PhantomAss
    csak legnehezebb fokozaton van alternatív befejezés (végső harc ross és leach között)
  • learner
    Igen, ennyit én is tudok, hogy Arnoldot kéne kinyírni elméletileg, csak azért voltam kíváncsi, hogy valaki tesztelte-e már... De akkor majd megnézem. :)
    Köszi a választ!
  • Qwerty4
    Nem támogatja az ati x850 és tudtom szerint ehhez a játékhoz nincs olyan patch amivel elindítható lenne a te kártyáddal is.
    Kártyacsere a megoldás, x1000-től támogatja a shader model 3-at.
  • Mozes
    Az mit jelent, hogy Pixel Shader 3 kell a játékhoz? ATI X850 nem támogatja azt vagy kell hozzá valami patch, hogy fusson a játok?
  • Kindred Blades
    Elvileg van alternatív befejezés.
    Némelyek említették, hogy az utolsó ütközetnél -jelentős lőszerbefektetéssel- Arnold-ot kell megölni. Ami azt jelenti, hogy így is megoldható a csata. És ez ugye alapból feltélez egy új befejezést.
    Ez persze csak theorycraft, élőben még nem teszteltem.
  • Qwerty4
    szerintem nincs ennek alternatív befejezése, már hallottunk volna róla ha lenne...
  • Rolika16
    Igen ezt tudom csinált egy 4GB körüli mdf fájl-t,azt be nyomom dtpro-ba.De nem kezd vele semmit,simán meg nincs setup fájl.
  • MartonPéter
    http://www.travian.hu/?uc=hu4_3685 Regisztrálj fel! Játék! Nekem bejött!
  • learner
    Szép jóestét!
    Csak annyit akarok kérdezni, hogy valaki tud valamit erről az alternatív befejezésről? Tényleg van ilyen? Mert akkort végigtolom mégegyszer hardon... :)
  • DarkSector
    Ki kell tömöríteni, és utána képfájlt berakni és úgy lehet feltelepíteni.
  • Maximus4
    Daemon tools-al próbáld
  • Rolika16
    Jericho_CLONEDVD-PROCYON-ez verzió van meg,de nem bírom fel tenni, a mappájába sincs semmilyen setup fájl.Ami van azzal meg nem kezd semmit.Mi lehet a gond?
  • Icarros
    Köszi
  • grebber
    Ja lol kicsit eltévedtem ezt nemide akartam:(
  • DarkSector
    Na jó nem mintha fontos lenne, csak aszittem, hogy egy gyorsan összetákolt valami....:_)
  • ffxi
    Így is spoiler, nem mind1...:)
  • ffxi
    Kép a lényeg. Így is spoiler.