2501
  • Elwis
    Hi!!!
    Az utolsó részen hogy kell kinyirni a gyereket?
    A falon lévő csórikámat kell előbb leszedni vhogy?
    Help!!!:)
  • Noodlee
    Itt is bele kell bújni az ellenség bőrébe, mint az előző pályán...
  • himpike
    Befejeztem én is. Talán jobb lett volna ha gyakrabban kellett volna soloban menni egy-egy karakterrel. A játék éléből sokat elvesz az, hogy a "halál" nem végleges. Kicsit tét nélküli volt az egész így. A főellenség megölése engem személy szerint borzasztóan felidegesített.
    Összegezve 10es skálán 9es game. Szerintem kijátszom hardon is.
  • Rundstedt17
    50 ellenség szétbomlasztása szószerint
  • Qwerty4
    "complete blood on hard without being icapacitated" - szerintem a blood pályát kell megcsinálni annélkül, hogy képtelenné teszel valamit, gondolom hogy egyszer se haljon meg senki...

"grasshopper of boom- disintegrate 50 enemies" - 50 ellenséget kinyírni
  • Qwerty4
    nem
  • MORO67
    sziasztok ez a játék használ Unreal 3 Engine-t???
  • KOVU
    hi all
    nekem egy olyan kérdésem lenne hogy :
    elkeztem az extrákat megszerezni és hogy mit jeletenek a következők:

complete blood on hard without being icapacitated.

( az elejét tudom hogy hardon csináljam meg a blood pályát de a végét nem tudom -.-")

grasshopper of boom- disintegrate 50 enemies
    elöre is köszi
  • himpike
    Thx
  • Qwerty4
    azokat a lógó csirkéket lődd le a falról, és velük a legyek is meghalnak, így a két démon sebezhető lesz...
  • wesker24
    Ott az a lényeg hogy azokat a logó csirke szerű nem tudom micsodákat lödd ki az összeset van belöle kb 6-8 db miután azokat kilötted sebezhetővé válnak és csakis a mellkasukat lödd mert ott van a gyenge pontjuk pl én Delgado minigunjával nyirtam ki öket miután sebezhetővé váltak !!
  • himpike
    Blood pálya. rögtön az eleje, Skin után. a csapat újra egyesült. Sebezhetetlen izék jönnek, sok-sok léggyel maguk körül, és zombikat indítanak rám. Nem tudtam rájönni mit kell velük csinálni. A zombikat lelövöldözöm, de mindig újakat hívnak.
  • ffxi
    Oda van írva hogyan lehet unlock-olni a cuccost.
  • tugyiti
    cheat mellett is -.-
  • Tatyla
    itt akadtam el:

• bricsi01
    Helló!

Na végig vittem Hardon(azé néhányat Easyn), de még van egy rakás Extra ami nem elérhető.
    Nincs valahol vmi mentés ami már a számomra elérhetetlen képességgel hozzáférhető Extrákat tartalmazza, vagy jó cheat?
  • Seth
    ránézel egyik gombra,megnyomod 1-es gombot, ránézel a másikra, megnyomod a 3-as gombot. Így lehet őket utasítani
  • Doom 4
    A Temple of Pain pályán miután legyőztük a nagy izét és curchal átmásztam a szakadékon akkor miért nem állnak rá a többiek arra a kőre ami kinyitja a hidat ? én ráállok a többiek meg csak ott álnak
  • sir hawkins
    sziasztok ott akadtam a Path of Souls pályán, amikor meg kell verni vmi zombit Cole-al,de vmiért nem sikerül.Addig megvan, h megütöm jobbal majd ballal és amikor elkapja a nyakam szétütöm a kezeit,de utána mindig meghalok.Ha vki tudna segíteni naon hálás lennék :)
  • Light
    Közben végigtoltam:). Nem volt rossz, bár sztem túlzottan elment a Painkiller irányába hamar a játék. Ha maradt volna a kicsit paráztatósabb, kevesebb szörny/több fosatás témánál, jobb lett volna a szám íze a végén. Így 'csak' egy grafikailag felturbózott/karakterekkel 5letesen operáló Painkiller-t kaptam. Persze, jó az, sőt..! Csak jobb lehetett volna.., Undying sikeresebb lett kivitelezésben, még annó:).
  • Tatyla
    amikor van két ilyen lángszóró fészek egy lezárt kapunál ott mi a feladat?
  • newhenry34
    Köszike! :D
  • combrader
    Már megoldottam :) Köszike.
  • combrader
    Hy.

Valaki tud segíteni?? Ott akadtam el, hogy kinyírom azt az óriás római katonát is kint vagyok egy hatalmas lyuk szélénél, szemben pedig négy római katona. Ross pofázik, hogy Jones-nak de nem értem mit kell vele csinálni. Vmi ötlet?
  • combrader
    Épp ez az... Az ellenkezőjét kéne csinálnod, hátra arc és menj. Két három szoba után vége a pályának. Ennyi.
  • newhenry34
    Hy!

Én épp a Low Road bevü pályán akadtam el, tudsz segíteni?
    Ott akadtam el, hogy a minigun-os emberkével meghúzok egy kart és után szabad az út és a többiek csatlakoznak. Ez után 2 helyről folyamatosan teremnek a zombik. Egyik az a sárga pöttyös robbanós, a másik meg az alap. Ott mit kell csinálni? Kb 30 percig gyilkolásztam, szóval más megoldásnak kell lennie :S.
  • Light
    Hali!

Csak egy gyors kérdés. Milyen hosszú a game? A római kornál tartok most. Konkrétan itt: Roman Provinces - The low Road.

Köszi
    Üdv
  • Bullet
    Na én is ennél a körpályán mozgó páncélos izénél szopok.
    Addig megvan hogy Jones-szal megszállom a falon lévő rabokat és velük kinyítom a páncélt. Utánna gondolom gyorsan át kell váltani Black-re. De vele lőni kell vagy telekínézissel kilökni?
    Kb 8x fejbelőttem de semmi. Kilökni se sikerült. Vagy nem voltam elég kitartó?

Más.
    Adott karaktettel ha F1-et nyomsz részletes leírást kapsz a képességeiről.
  • Maxtreme
    Tán ez?....

Minimum Specification:

* Windows XP / Vista
    * CPU: Pentium 2.4 GHz or Athlon XP 2400+
    * RAM: 1 GB
    * Graphics Card: GeForce 6600 / Radeon X1600
    * DirectX 9 Compatible Sound Card
    * 2 GB Hard Drive Space
    * 2x DVD-ROM Drive

Recommended Specification:

* Windows XP / Vista
    * CPU: Intel Core 2 Duo or Athlon 64 X2
    * RAM: 1 GB
    * Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
    * Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card
    * 2 GB Hard Drive Space
    * 2x DVD-ROM Drive

Supported Graphics Cards:

Note: a shader 3.0 or higher graphics card will be required.
    ATI Radeon X1600, X1800, X1900, X1950, HD2900.
    NVIDIA GeForce 6600, 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800.
  • krys002
    hali! nekem olyat csinál a játék, hogy amikor elindítom elkezd tölteni, de ezután pedig ki ír egy hibát, rámegyek a részletekre, és a kernell.dll a ludas. Mi lehet a probléma? A videokártyám ati radeon x600
  • Qwerty4
    úgy van, nagyon gyorsnak kell lenni
  • bricsi01
    S mikorra várható magyarositás?
    Mert koromhoz hűen elég gyenge az angol tudásom.
  • bricsi01
    Helló!

Én a Skin nevű pályán akadtam el.
    Bocsi ha már volt berakva.
    Azt eddig tudom hogy Jonesal ki tudom nyitni a fószer ketrecét de mindig meghalunk mert én kinyitom a ketrecet de Black meg simán megöleti magát szóval nincs időm reagálni.
    Egyetlen megoldás a gyors reagálás?
  • zitababa
    Hello!

A Path of Soul pályán elakadtam
    Cole-al berobbantom hátulról a géppuska fészkeket, de harmadik után egy zombi újra és újra elkap, végtelenségig.
    A többiek meg szépen koponyát kapnak...
    HELP
  • newhenry34
    Én itt akadtam el: Low Road
  • aandm
    ok thx
  • aandm
    ??? tudjátok mi lehet a gáz???
  • Qwerty4
    a 9600xt kevés a Jerichonak, venned kell egy olyan kártyát ami támogatja a shader model 3-at, akkor elindul...
  • aandm
    ezt írja ki :
    Kivétel (unknown software exception (0x00000001)) történt az alkalmazásban a következő helyen : 0x7c81eb33
    Befejezéshez kattintson az ok gombra
  • aandm
    nem tudom meg csinálni paintel sorry