Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes kitörölni a registry-bõl is a régi törlése után, hogy tudjon települni, hogy ne érzékelje.
kicsit rá kellett érezni az ízére, ráadásul csak easy fokozaton érdemes játszani, mert annyira azért nem jók a csaták hogy szenvedni érdemes legyen vele, kivéve mazohistáknak.
nagyon tetszett a sztori, de az nem meglepõ hogy jó. és a karakterek kidolgozása, mindegyik más és másban jó, és mindenkire vannak olyan helyzetek, amikor õt érdemes használni.
összességében aki még nem próbálta esetleg, vagy éppen abbahagyta vmi miatt, annak ajánlom utólag is hogy tegyen vele még 1 próbát
Nézek WIN7 fixet osz' linkelem hátha kõ valakinek.
Annak idején Windows XP-nél mikor játszottam, nem emlékeztem ilyen hibára.
Most végigvinném megint, csak a történet miatt, mert nagyon jó.
Frissítettem a PhysX-et is, bár ez nem UE3-as engine.
Most SINGULARITY... tetszik!:-P igaz,hogy full bioshock,de a hangulata nagyon tetszik+nagyon szepen fut...:-p
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
a fekafonott haju csaj képessége hogy kijelöli az ellenségek gyenge pontját.. itt látod melyik karakterrel kell éppen támadni a kiskölyköt 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
a lényeg hogy mindig a megfelelö emberrel kell löni a kiscsávot 😊
nekem is az alábbi problémám van, kb másfél órát próbálgattam, de most már feladom. Ha valaki esetleg ki tudna segíteni egy mentéssel megköszönném. Egyéb esetben uninstall, eddig bírtam cérnával...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Bár az is tény, hogy magyar nyelv csodáit nélkülözi az a hozzászólás, de hát istenem, van ilyen.
Van magyarosítás a játékhoz?Tudom,kiadták magyarul,de nekem még az angol nyelvû van meg és ezért érdeklõdöm,hogy lehet-e valahogyan azt magyarosítani?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Felõlem jöhet a folytatás, több lehetõséggel, szabadon bejárható tereppel, még több pályával, frappáns sztorival, akkor tuti befutó lehet.
Nálam 10-bõl kb. 8 pontos a játék. A szaksajtó nagyon lehúzta, pedig annyira nem lett rossz...sõt.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
jó kis játék, úgy egy éve próbálom végigjátszani 😊Ö😊😊:😊😊
1x csak sikerül, leírásom már van hozzá, sztem úgy a felénél lehetek
persze méltányos áron, elsö magyar kiadás érdekel !!!
priviben irjatok ha lehet
hát basszus itt van pont, a flames of angernek a vége felé. de én a videóból se értem hogy kell PONTOSAN megcsinálni...
ott járok hogy egy nagy kapun kellene átmenni, ilyen gránátvetõs szörnyek lõnek afal tetejérõl. az angol nyelvû leírás azt mondja, hogy a palackos szörnyet úgy lõjem le, hogy vhová essen és az robbantja ki. de ezt mondja vmelyik csapattársam is. de 1xûen nem sikerül, nem értem pontosan hogy kellene leszedni a mocskot hogy jó helyre essen.
plz help! mnem tudok továbbjutni hetek óta
majd ráviszed a másikra és nyomsz egy 2 es gombot. nah ekkor kinyílik a híd oszt kampó... lehet folytatni a küldetést
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Van egy olan rész amikor Church-el átmásztam egy helyre és rá kellene állni 3 mozaikra hogy kinyissák az ajtót. Én rá is álltam,de a többiek valamiért nem.!!
Ezt hogy lehet megoldani?
Church és Black meztelenül:
lécci nézzétek meg!!!!!!!!
PLS
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kerestem egy angol nyelvû végigjátszást