2501
-
#1821 Az nem jó, lehet akkor hanyagolom egy ideig, mert eléggé beleuntam a sok észnélküli lövöldözésbe. -
#1820 sok -
#1819 Most egyesült újra a csapat, megöltem a kis lelkeket szóró izét, kb mennyi van még hátra? -
sir hawkins #1818 thx :) -
#1817 C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Codemasters -
sir hawkins #1816 sziasztok kilehet vhogy szedni a mentéseket, mert meghalt a játékom? -
felegyi #1815 Magyarországon még nem adták ki a játékot?Mert külön magyaritás nem lessz,mert magyarfeliratpos az alap! -
#1814 Trilógia lesz? Juhuuu...!!!!
Majd december kivi leszek a magyarÍtásra -
felegyi #1813 Szega ird le érthetőbben!rune lessz folytatásmmivel Trillogia lessz a játék,tehát 3 részes!Már van 1-2 infom a következő részről!
Am tényleg lessz magyaritás? -
#1812 Ezt benéztem... -
#1811 Az egész csapat extra tűzsebzést okoz egy ideig. -
rune #1810 Na végignyomtam!
Király volt.
Remélem sikeres lesz és folytatják:) -
#1809 elakadtam,találkoztam vlmi banyával aki nem akart megmurdálni utána meg 3 II. világháborus pasival, végiglöttem a tömegen magam, miután beomlott a templom és most full üres a pálya de nem találom a kiútat, pls help -
felegyi #1808 Nem olyan nehéz a játék hogy cheattel kellene végignyomni!Én Hardon vittem végig vagy 2x!Am is ha örökéleted van elrontja a játék feelingjét! -
rune #1807 Tudom úgy indítottam de nem csinált semmit.
Ugyanúgy meghalok.
Amúgy a skin pályával szenvedek..... -
Icarros #1806 Ha elindítod a trainert, van rajta egy olyan gomb, hogy "run game"! Azzal indítsd a játékot! -
Icarros #1805 A trainerrel kell elindítani a játékot.Az F1:örök élet F6:végtelen lőszer! -
rune #1804 Nálam nem csinál semmit.... -
felegyi #1803 Ha 2.világháborús csajról van szó akkor csak lőni kell! -
jaki88 #1802 Sziasztok! Megtudnátok mondani nekem, hogy kell megölni Lighthammer-t? Előre is köszi -
Icarros #1801 Nekem ez működött
KATT -
#1800 gamecpopyworldon van pár trainer, de nekem egyik se működött:KATT!!! -
rune #1799 Tudtok a játékhoz valami kódot vagy trainert ami halhatatlanságot ad? -
Icarros #1798 Menni fog, próbáld ki! -
keeper007 #1797 Sziasztok szerintetek hogy fog menni ijen gepen? P4 3ghz 1g ram (ddr dual) gf 6800 128mb. Korulbelul mert most láttam a game bemutatoját és már ki szeretném probálni :)
A minimumnak megfelelek de azért már vert át egykét ijen teszt :) -
Icarros #1796 Sziasztok! A Flesh pályán akadtam el ahol állandóan jön 1 nagy böhöm, és hiába lövöm le mindig jön másik!HELP -
#1795 Sztem is jó gém :P főleg decemberben lesz magyarítás ^^ -
#1794 Igen, betegesnek beteges, a többi meg kinek mi -
Belucz #1793 Elég gáz hogy igy haldoklik ennek a játéknak a fóruma!Szerintem betegesen jó game, nagyon jó sztorival! -
Perszepeta #1792 sikerült a skin pálya... :))) Ott rontottam el, h nem jöttem rá, h először
nem a koporsós zombival kell törődni... Most a flash pályán szenvedek :P -
sir hawkins #1791 sziasztok a Brandenburgi kapunál akadtam el, amikor fent a kapun két ember cseszegeti Cole-t és mindent megpróbáltam, de nem történik semmi -
Perszepeta #1790 Én a skin pályán akadtam le. Tudom, h volt már erről szó, de eléggé béna lehetek. A kérdésem, h elég h ha 1 lógó zombit megszállok, utána kinyitom vele a ketrecet a körpályán, akkor utána kit kell lőni, és mivel? :) Mert a ketrec visszazáródik pár másodperc után. Akkor kezdem előről a megszállást? Eddig mindig kinyírtak elég hamar, és bizonytalan vok h jól csinálom-e. Légyszi segítsen aki tud! Köszi!!! -
#1789 sziasztok!
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ebben a játékban nincs valami térkép féleség ahol láthatom a helyzetemet, meg egyáltalán a küldetéseket?? Szóval ha nem tudok angolul akkor ne is folytasam?:-( -
jaki88 #1788 Sziasztok! Én ott akadtam el amikor azzal a Lighthammer-el vagy kivel kell megküzdeni. 3 vagyunk ugye ellene, de az istennek nem akar meghalni, vagy fél órán keresztül szarrá lőttük és nem történt semmi. Itt valami trükkel kell megölni vagy mi? Valami varázslatot mondogatnak mindig, hogy csináljak, de nem tudom hogyan kell vagy mit kell. Előre is köszi a segítséget. -
sir hawkins #1787 ja ok köszi megprobizom :) -
#1786 a w és s gombot is kell használni, nemcsak jobb és bal felé kell nyomkodni, jelzi mit kell nyomj, légy gyors! -
sir hawkins #1785 ziasztok ott akadtam a Path of Souls pályán, amikor meg kell verni vmi zombit Cole-al,de vmiért nem sikerül.Addig megvan, h megütöm jobbal majd ballal és amikor elkapja a nyakam szétütöm a kezeit,de utána mindig meghalok.Ha vki tudna segíteni naon hálás lennék :) -
#1784 saját 3D motorja van -
#1783 Jó móka volt, bár bevallom segítség nélkül pár napot kinlódtam volna amíg rájövök, hogy kell kinyírni a kis köcsögöt. -
#1782 Black Q-val tod leszedni róla a pajzsot, Rawlings E, Delgado E, Church E-vel pedig pajzs nélkül ebben a sorrendben eliminálni.