Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
VAlaki megmondaná mit kell csinálni annál a résznél amikor ilyen aréna féleségbe vagyunk és akkor vannak ilyen gépegyuk vannak és mindig egy lény elöjön léééééccccii valaki írja le mert itt kilodok vele már 1 hete...Elöre is köszönnöm 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Már korábban írtam, hogy nem indul ez a játék, de már olyan szintre jutott nálam, hogy nem is akarok tán játszani vele, csak érdekel, hogy mi az oka.
Sokszoros próbálkozás után rákerestem a problémára, olvastam valahol, hogy DT pro-ban IDE driver-el telepítsem fel, hát így tettem. A PhysX-el sosem volt baj, a kezdetektõl fent volt a gépen (PhysX_7.09.13). Miután feltettem a játékot, crack-eltem azzal, ami a DVD-n volt (Fairlight) Nem ment ...
Kerestem egy másik Fairlight crack-et, és egy Vitality-t, egyik sem mûködött, pedig sokan ajánlották
IDE driver-ben telepítettem, és onnan is indítottam, semmi. Mikor azt írom, nem indul (semmi sem történt), akkor úgy értem, hogy egy fekete képernyõ bevillan, világosodik a kép, és egyszerûen eltûnik, újra az asztalt látom
Kipróbáltam a YASU szoftvert, az sem vált be (bevallom, azt nem is használnám szívesen)
Szóval már tényleg csak a kíváncsiság beszél belõlem, valaki írhatna egy megoldást erre a problémára
Elõre is köszönöm a válaszokat
De amúgy egész végig parás volt, annak köszönhetõen hogy nem volt igazi fegyverünk, így mindig közelrõl kellett elintézzük a támadóinkat, ez tett rá nagy lapáttal.
Az is számít ugyan, hogy egyedül vagyok egy helyszínen vagy körül vesznek még 5-ön.Például a Jerichoba mikor egyedül maradtam Churchel vagy Delgadoval vagy Blackel akkor már paráztam.A társaság és a pörgõ akciók viszont nagy biztonságot/lelki támaszt adnak és elvesz a para, ez van.
Qwerty4
viszont a helyszínek tényleg nagyon betegek
(gondolok arra, hogy pl amikor a condemnedben egy fickó futott le a lépcsõn, én meg kihajoltam a korláton hogy megnézzem hová megy, erre felhúzta magát a korlát párkányára és a pofámba hörgött, na ott ugrottam egyet)
GOOBY, pls
A Condemnedé körülbelül 90%.<#szeret>#szeret>Márcsak azért is említettem ezt a címet, mert kedvencem horror kategóriában, 2006 legjobb játékának is tartom és egyben 3. örök kedvencem. 😊
Qwerty4
A véleményem, hogy 1. oszt. FPS: kíváló grafika, érdekes sztori és okos történet és játékvezérlés, és gyakran éreztem, hogy jó érzés volt egy csapat része lennni.
Sajnos szinte semmi horror hangulat (részben köszönhetõen a csapat feelingnek), még egy olcsó ilyesztgetõs rész se... pedig direkt csak este játszottam. (talán egyet-kettõt kivéve: a templomos gyerekek borzolták egy kicsit az idegeimet, meg néha mikor egyedül maradtam, elfigyeltem és megleptek hátulról).
Kategóriájában, bár nem is tudom mi lenne az ...nagyon ajánlott.
elõször azt hittem, hogy egy agyatlan lövöldözõs fps, semmi horror, mész oszt lõsz csak
most, hogy végigvittem, úgy érzem egy nagyon jó kis játékról maradtam volna le ha kihagyom
a 2.vh-s pályák nem tetszettek, de a középkor és a római,sumér részek nagyon jók, a grafika is kiváló
a boss-harcok is jók, nem is nehezek, csak meg kell találni a gyenge pontot
szal asszem ott a helye a polcon eredetiben is
GOOBY, pls
GOOBY, pls
A játék végén mit kell csinálni a pappal? a q gombal felrakja a kezét az e gombal pedig kék fény lesz a kezénél. De firstborn meg lövöldöz engem.??
Qwerty4
Jah és nem szoktatok akció közben megzavarodni hirtelen, ha embert kell váltani? Mert én igen 😄
Fákjúal!
Qwerty4
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
tudna v.ki segíteni?
a kis genyát hogy kell kinyírni(aki +jelent az 1ik tag álmában a játék elején)?
felrobbant 2tagot,és marad 4ember.a fegyver nem foglya csak a mágia.
1idõ után elkezd teleportálni,és nem tudo semmit csinálni csak a társaimat éleszgetni.
vagy nem töltené fel valhova???
na a lényeghogy felnyitom a koporsóját uyge, elkezdem lõni és semmi... 10percig lövöm aztán már kvára unom...
van vmi lebegõ szobrocska fennt, azzal miafeszt?
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.