Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ez is egy jó kérdés
ffxi
Cole-nak megvan a Q-s képessége. De az mire való?

Fákjúal!

Coleal kell ezt csinálni amit az elõtem szólo mondot
ha az melyre én gondolok,akkor a gépfegyverek vagymik házta mögé kell menni,kijön a Use gomb,és bebazs egy gránátot.... leszedsz 3-at püff,jön egy ribanc,megvered ,püff megy tovább a game

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

HEllo all !!

VAlaki megmondaná mit kell csinálni annál a résznél amikor ilyen aréna féleségbe vagyunk és akkor vannak ilyen gépegyuk vannak és mindig egy lény elöjön léééééccccii valaki írja le mert itt kilodok vele már 1 hete...Elöre is köszönnöm 😊
Ramires
Köszi Zsotesz, ez kár ... Legalább mostmár tudom, miért szórakozott velem 😊 Köszi mégegyszer

rosszul írtam x1600 a min.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

akkor azért. Nézdd meg a readme.txt-t, ati-nál x1300 a minimum.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ramires
Radeon X550

milyen a vga-d? Támogatja a játék?

Ramires
Sziasztok!
Már korábban írtam, hogy nem indul ez a játék, de már olyan szintre jutott nálam, hogy nem is akarok tán játszani vele, csak érdekel, hogy mi az oka.
Sokszoros próbálkozás után rákerestem a problémára, olvastam valahol, hogy DT pro-ban IDE driver-el telepítsem fel, hát így tettem. A PhysX-el sosem volt baj, a kezdetektõl fent volt a gépen (PhysX_7.09.13). Miután feltettem a játékot, crack-eltem azzal, ami a DVD-n volt (Fairlight) Nem ment ...
Kerestem egy másik Fairlight crack-et, és egy Vitality-t, egyik sem mûködött, pedig sokan ajánlották

IDE driver-ben telepítettem, és onnan is indítottam, semmi. Mikor azt írom, nem indul (semmi sem történt), akkor úgy értem, hogy egy fekete képernyõ bevillan, világosodik a kép, és egyszerûen eltûnik, újra az asztalt látom
Kipróbáltam a YASU szoftvert, az sem vált be (bevallom, azt nem is használnám szívesen)

Szóval már tényleg csak a kíváncsiság beszél belõlem, valaki írhatna egy megoldást erre a problémára
Elõre is köszönöm a válaszokat

Qwerty4
Hát a suliban volt a legnagyobb jelenet.<#nyes>Amikor benyúltunk a szekrénybe és...<#csodalk><#taps>
De amúgy egész végig parás volt, annak köszönhetõen hogy nem volt igazi fegyverünk, így mindig közelrõl kellett elintézzük a támadóinkat, ez tett rá nagy lapáttal.
Az is számít ugyan, hogy egyedül vagyok egy helyszínen vagy körül vesznek még 5-ön.Például a Jerichoba mikor egyedül maradtam Churchel vagy Delgadoval vagy Blackel akkor már paráztam.A társaság és a pörgõ akciók viszont nagy biztonságot/lelki támaszt adnak és elvesz a para, ez van.

Qwerty4

PhantomAss
igaz, viszont a condemnedben voltak direkt ilyesztegetõs részek, ebben a játékban meg nem , pedig belefért volna
viszont a helyszínek tényleg nagyon betegek
(gondolok arra, hogy pl amikor a condemnedben egy fickó futott le a lépcsõn, én meg kihajoltam a korláton hogy megnézzem hová megy, erre felhúzta magát a korlát párkányára és a pofámba hörgött, na ott ugrottam egyet)

GOOBY, pls

Qwerty4
Egy kicsikét szerintem nincs igazatok, ez egy horror játék teljesen csak a parafaktora kevés...talán 5-10%.
A Condemnedé körülbelül 90%.<#szeret>Márcsak azért is említettem ezt a címet, mert kedvencem horror kategóriában, 2006 legjobb játékának is tartom és egyben 3. örök kedvencem. 😊

Qwerty4

Na én is végigjátszottam.
A véleményem, hogy 1. oszt. FPS: kíváló grafika, érdekes sztori és okos történet és játékvezérlés, és gyakran éreztem, hogy jó érzés volt egy csapat része lennni.

Sajnos szinte semmi horror hangulat (részben köszönhetõen a csapat feelingnek), még egy olcsó ilyesztgetõs rész se... pedig direkt csak este játszottam. (talán egyet-kettõt kivéve: a templomos gyerekek borzolták egy kicsit az idegeimet, meg néha mikor egyedül maradtam, elfigyeltem és megleptek hátulról).

Kategóriájában, bár nem is tudom mi lenne az ...nagyon ajánlott.

PhantomAss
nos, ezennel megkövetem magam 😊 adtam még egy esélyt a játéknak, és végigtoltam
elõször azt hittem, hogy egy agyatlan lövöldözõs fps, semmi horror, mész oszt lõsz csak
most, hogy végigvittem, úgy érzem egy nagyon jó kis játékról maradtam volna le ha kihagyom
a 2.vh-s pályák nem tetszettek, de a középkor és a római,sumér részek nagyon jók, a grafika is kiváló
a boss-harcok is jók, nem is nehezek, csak meg kell találni a gyenge pontot
szal asszem ott a helye a polcon eredetiben is

GOOBY, pls

Qwerty4
csak nem jó, de az imageshack az egyre szarabb, az biztos 😞

Qwerty4

gramaton
szóval itt
http://img223.imageshack.us/img223/8093/jericho2007110220141403pc1.jpg

gramaton
csá megmondaná valaki hogy itt mit kell csinálni?

PhantomAss

GOOBY, pls

Ez nagyon egyszerû volt! Csak nem tudtam hogy mégegyszer e betû!
E gomb nyomva tart és megint E gomb és voala
Sziasztok!
A játék végén mit kell csinálni a pappal? a q gombal felrakja a kezét az e gombal pedig kék fény lesz a kezénél. De firstborn meg lövöldöz engem.??
Qwerty4

Qwerty4

macleod2005
Ott mit kell csinálni, amikor a rómais pályákon van egy batár szakadék, teli lándzsákkal? Blackkel átugrálok, ráállok arra a kockára, de a többiek csqak értetlenkednek, nem csinálnak semmit, és nem is tudom õket írányítani, valaki plz help!

nem én igaz csak egy karakterel mentem amikor csak lehetet úgy hogy nem 😄
ffxi
Sztem ez az egyetlen hasznáhatatlan karakter ez a Raíwling. Tök béna.

Jah és nem szoktatok akció közben megzavarodni hirtelen, ha embert kell váltani? Mert én igen 😄

Fákjúal!

az E-t nyomod még egy gombot nem formál és megint E és akor elküdi a gömböt de az Ördögûzés nem tom mire jó
Qwerty4
Nem hiszem, hogy szükség van azt használni, de nem is lehetséges talán.Ott a II. világháború egyik pályáján használja automatikusan.

Qwerty4

ffxi
De hogyan kell használni? E ill. Q lenn tartva és még utána mit kell csinálni?

Fákjúal!

Qwerty4
ördögûzés...

Qwerty4

az elsõ ami van az hogy ha messze van valakitõl és az meg hal akor õ újra tudja éleszteni a másik képesége nem tom mire jó
ffxi
Rawling képességei mire valóak? :'( még most sem jöttem rá.

Fákjúal!

Hát tényleg jó lenne hozzá magyar felirat, már csak a sztori miatt is, mert aki nem annyira jó angolból, az annyira nem érti a pontos történetet!Amúgy a feladatokat többnyire egyértelmûek, csak elején nehéz, utána már rutinmunka!

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

Black lökés,Atya távoli újraélesztés,Degado Tûz szellem,Wilhemina parazita
nud
hali!
tudna v.ki segíteni?
a kis genyát hogy kell kinyírni(aki +jelent az 1ik tag álmában a játék elején)?
felrobbant 2tagot,és marad 4ember.a fegyver nem foglya csak a mágia.
1idõ után elkezd teleportálni,és nem tudo semmit csinálni csak a társaimat éleszgetni.

komolyan ehez minek magyar felirat ? nekem is jó lenne de nem nyivákolok érte
akinek a magyar változat van meg az nem küldné el a hungarian.packed fájlt
vagy nem töltené fel valhova???
pedig csal õni kell és kész és elfög tûni egy idõ múlva
gáz ez a játék.... next fõellenfél, a koporsós, black és jones,
na a lényeghogy felnyitom a koporsóját uyge, elkezdem lõni és semmi... 10percig lövöm aztán már kvára unom...
van vmi lebegõ szobrocska fennt, azzal miafeszt?
A jericho megy már valakinek magyar feliratal mint a timeshift,,,<#wave>

az jó
Seth
A hátát lõdd

PSN ID.: Beegabor

Pókmalac
megint elakadtan😄 msot az a rész jön gondolom amikro azzal a dagvial kell harcolni de elötte van egy 6-7 méteres szablyás oriás és azt nemtom hoyg kell kinyirni mert már löttem vagy 1 orája és semmi

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Meg nem mert eladtam egy fanatikus rajongónak 2e-el kevesebbért, annyit meg megért....

ezért költötél rá megszívtad ?
Megvenni pfúúú....a Bioshockot megvettem de minek egyszer toltam végig.....soha többé....<#levele><#levele><#shakehead>

mit kell csinálni ? meg venni és magyar lesz 😊
mama2
Itt mit kell csinálni hogy magyar legyen? Itt is át kell írni .vmit mint a Timeshiftnél hogy magyar felirat legyen hozzá?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Pókmalac
már õrobáltam akkor nem sikerült vmiért😄 de msot már sikerült..thx

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac