Pentagon támadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg a 4. gép becsapódásával is voltak gondok, pölö helyszínre érkezõ szemtanuk szinte semmi gépre utaló maradványt nem találtak abból a hatalmas boeingbõl .. meg mi volt az a CIA által bevallott kavarás állítólagos arról a géprõl kezdeményezett álhívásokkal ?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
egyébként meg senki nem fog tudni senkit meggyõzni az igazáról. szóval részemrõl a téma lezárva.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mit gondolsz, az egyik repülõ mikor becsapódott az 1.-es toronyba átrepült a 2-esbe is hogy ledöntse? :P
Flek0!
Te egy nagy barom vagy
Aki meg azt mondja hogy az összeesküvéselméleteket gyártók hülyék azok csatlakozhatnak Flek0-hoz, mert szerintem inkább õk a hülyék akik szó nélkül elhisznek mindent amit a fejesek mondanak
Amit belinkeltem, az csak egy plusz információ ahhoz, hogy az #1-ben bemutatott kép+állítás korántsem biztos, hogy igaz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
#80 igen valoban szar a helyesírásom. föleg ha nem figyelek oda. egyébként igazad van
A témához. A legnagyobb baj az egésszel az, hogy maguk az "illetékesek" idézik elõ az ilyen elméleteket azzal, hogy nem hozzák nyilvánosságra a felvételeket. Ha nem kobozták volna el az összes videót, akkor senkinek nem jutott volna eszébe, hogy nem is Boing volt. Vagy ezeken a felvételeken más is látható?
Az állatok nem hazudnak. Én sem, mégsem vagyok....
a pentagont sokat erröseb szerkezet van mint a tornyoknak volt. ezért is halt meg ot viszonylag kevés ember. kevés is volt az anyagi kár. igaz után mégjobban megerösiteték a pentagont többi részét is.
és honnaveszed hogy az a szép kör ami álitolag a pentagon oldalán tátongot az valoban a pentagon oldalán volt? egyébként ha rakéta csapodot volna be akkor se hiszem el hogy az ilyen szabályos nyomot hagy. ez hülyeség..
mégegyszer mondom ha elraboltak 3 repülöt akkor nem valoszinü hogy a 4 is repülõ volt? vagy ti a 3 repülöt is kécségbe vonjátok?
de mindenki abban hisz amiben akkar. és valoban 100% ra soha nem fogjuk megtudni hogy mi volt. de én ebben látok nagyob logikát.
Egyébként ha valaki unatkozik lehet ezen elmélkedni.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Aki HINNI akar egy összeesküvés-elméletben, annak bármi és annak ellenkezõje is csak erõsíti az elméletét. Pont úgy, ahogy az a vallásos hitnél van: a racionális érvek alkalmatlanok az ilyen emberek meggyõzésére.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Egyébként meg összeesküvés-elméletek azoknak valók, akik túl cikinek tartják valamilyen természetfeletti lényen alapuló vallás elfogadását...
Egészségetekre.
Azé, mert te hülye kis pötty itt a semmi közepén fizeted meg az amcsik invázióját ... hülye
Mer a WTC-be nem voltak oszlopok ????
Ja, és a szárnyak. Nos azoknak tõböl kellett volna letörniük (még hogy a törzs bemegy ok, de a szárnyaknak aztán tényleg semmi esély rá)
Mellesleg WTC-nél meg teljesen hiányzott a farok végén lévõ kormány teljes helye, meg le se tört (pedig az aztán nem egy húdeerõs dolog) ...
ja a és hogy rakéta volt .melyik olcsobb egy gépet elrabolni vagy rakétát? ha 3 gépet elraboltak akor ezt miért nem lehet elhini hogy ez is egy repülögép volt? (3 gép: 2 wwc be
szoval nem hülyék ha van ember aki elvégzi a piszkos munkát akkor nem fognak bajlodni rakéta ellopásával vagy megvételével.
2) az is hülye aki beveszi ezt az egész 9/11-es mesét (egy felmérés szerint EU >60%-a nem, usa csak >30%-a nem)
3) a szárnyak helyének szinte teljes hiánya a pentagon felületén (WTC-nél volt)
4) 180 fokos kört kellett repülnie a P. körül a gépnek, mert pölö pont az ellenkezõ irányból kellett volna hogy érkezzen
5) a P. igencsak fejlett légelhárító rendszere van (állítólag)
6) az egy motor darabja, és az se olyan nagy mint egy boeing-é
7) a P. becsapódási helyén egy lyuk volt, majd késõbb szakadt le a fenti rész (és méretre túl kicsi volt a lyuk)
8) aki elhiszi az még soha sem állt felpörgetett boeing hajtómû közelében (a WTC-set milyen messzirõl vették észre és filmezték, ez sokkal közelebb ment a földhöz és úgy különösebben nem tûnt fel sok embernek)
9) a P által közzétett kockákon semmi sem látszik, mégis titkosították (majd közreadták, de rossz dátum szerepel rajta, és hiányzik pár képkocka - visszaolvasva ott egy link, mozgó gif-et csináltak belõle)
Ja, és azok akik szerint a konsp.elméleteket átgondoló emberek hülyék ... nos azok v.színûleg agyatlan diszkópatkányok v. szõke libák
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
és azok szerint akik úgy gondolják boeing volt, a normális minõségû felvételeket miértnem adták ki? csak egy boeinget láttunk volna, miért kell eltitkolni? :)
#35 van igaza, ha kiderül, hogy amerikában már bennt vannak a terroristák, akkor elég nagy pánik tör ki, mert bármikor kilõhetnek mégegyet
TommoT
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

És betámadták saját magukat?
Micsoda újdonság. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mire gondolsz,vmi válról indithatóra ?
Az nem fúródik be ennyire,....ez bizony NAGYrakéta volt :D
"Ember a Holdon? Hogy mik vannak ..." :)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB