198
kamu terrortámadás?
-
#118 hogyha én küldenék egy körlevelet arrol, hogy a szomszéd házat UFOk rombolták le, csinálnék egykét fotoshopos képet, akkor már mindenki itt lenne, és az sg-n is lenne már fórum erről... -
#117 Az számodra teljesen elképzelhetetlen hogy valaki másnak van igaza? Csak az lehet az igaz amit TE mondasz? Te tényleg ilyen okos vagy? ott voltál, láttad? NEM. Akkormeg te is csak találgatsz vagy elhitted amit valaki mondott és most azt mondod itt el nekünk is, mintha te találtad volna ki. -
#116 Bocs de annak nézlek mert itt nem álláspontok vannak hanem tények melyeket te egyáltalán nem veszel figyelembe!Csak tartod magad ahoz a baromsághoz amit abban a vacak videóban láttál! -
#115 ezt a gumiba kellett volna tenni...
Ott szokták az emberek megbeszélni a hülyeségeit... -
#114 Milyen tények? Mondj nekem egyet, itt nincsenek tények, csak találgatások meg állítások amik vagy igazak vagy nem. És légyszives ne nézz mindenkit hülyének aki nem a te álláspontodat támogatja. -
#113 jólvan nekem ez a véleményem, ti meg éljetek a fantáziátokba, biztos vmi buldózer gép ment bele, vagy vmi ufo... -
#112 Ne fáraszd magad!Ezeket nem érdeklik a tények! -
#111 A videón egyáltalán nem ez látszik, hanem az hogy valami, elképesztő sebességgel belevágódik a falba, ott repülőnek nyoma sincs. Ha csúszott volna lehetne látni. -
Ezen láccodik hogy hogyan csapodott be
Ezen pedig láccik, hogy a szárny helyén kissebb rombolás van, a gép orra, és a hajtoművek belefúródnak a falba, ott nagyobb rombolás láccik, és amik képek vannak a neten, hogy egy norm lyuk van a falba, az pedig a gép orrrésze, a hajtóművek már nem jutottak el odáig... -
#109 A dátum nem stimmel, és a képkockák is rosszul vannak megszámozva -
#108 a másodperceket nézve nagyon fel van gyorsítva... -
Nem sokat lehet kivenni :S -
#106 A szárny se be nem ment, se le nem tört és se kint nem maradt ....
De hát akkor hova lett, elvitte Houdini? -
#105 Több pénzünk lesz piára ezért jobb lesz a hangulat -
#104 látom nemsokan láttatok még boeingot...
Ahogy láttam egy-két képet, a gép átfurta a pentagont, de a szárnyak helye nem láccott...
Egyszerű, a boeing orra megvan akkora a szárnyáig, hogy átfurja a pentagon egyik oldalát a közepéig, és a szárnynak vszinű már nem volt nagyon ereje abba belefúródni, mert a gép nem a pnetagonba csapodott bele, hanem előtte a földbe, ahonnan belecsúszott a pentagonba,ez magyarázata annak is, hogy a lyuk, ami a pentagonon keletkezett, nyil egyenes...
vszeg az USA-ban nem ugy bontják le a házaikat, hogy boeingokat küldenek beléjük... -
#103 úgy akartam érteni hogy itt a fórumon.. -
#102 Minden.
- A nemzetközi megítélés máris megváltozott irakkal szemben (szükséges bevatkozás helyett a közvélemény egyre inkább ellenzi és 2. vietnámként emlegeti)
- Jópár zsíros agyar a porba hull
- USA státusza: világrendőrből -> világelnyomó
ésmégsorolhatnám -
#101 Először csináljunk egy új Magyarországot... legyen a neve Svájc! -
#100 akkor leváltják gyurcsányt:D -
#99 és mi fog változni sztetek ha valaki kitalálja a nagy igazságot? semmi
-
#98 Logikailag a kivétel egyértelműen MEGDÖNTI a szabályt.
Mellesleg a 4. gép becsapódásával is voltak gondok, pölö helyszínre érkező szemtanuk szinte semmi gépre utaló maradványt nem találtak abból a hatalmas boeingből .. meg mi volt az a CIA által bevallott kavarás állítólagos arról a gépről kezdeményezett álhívásokkal ? -
selyem #97 kössz. egyébként látam már (lehet hogy nem pont ezt). de az már "régen" volt és nem az elejétöl a végéig.
egyébként meg senki nem fog tudni senkit meggyőzni az igazáról. szóval részemről a téma lezárva. -
Garfield #96 Csakhogy a nyitó hozzászólás olyan, hogy semmi mást nem csinál, mint az emberek információhiányára alapozva kérdéseket fogalmaz meg, és a lehetséges válaszokat teljesen figyelmen kívül hagyja. -
#95 Ezek csak a hivatalosan bejelentett számadatok, azt mondanak amit akarnak, azt is mondhatták volna hogy ötöt loptak el csak az egyik az óceánba esett, én kettőt láttam videófelvételen, tehát annyit hiszek el, én a pentagonban egyetlen képen vagy videón sem láttam repülő maradványokat, kivéve azt az egy hajtóműdarabot(ami számomra semmit nem igazol) -
selyem #94 nem -
Cat 02 #93 :) 1ébként 1et nem lőttek le ? -
#92 Arról a gépről, ami Pennsylvania mellett zuhant le film is készült. -
selyem #91 ha jol tudom 4-et raboltak el : 2 a tornyokba, 1 ide (legalábbis szerintem), 1-et meg visszafoglalák az utasok, és azthiszem lezuhant közben vagy valahogy leszáltak vele (ezt a részét már nem tudom). ez nálam 2+1+1 vagyis 4 -
#90 4 repülőt raboltak, 3 becsapódott.
Mit gondolsz, az egyik repülő mikor becsapódott az 1.-es toronyba átrepült a 2-esbe is hogy ledöntse? :P -
#89 Semmi sem biztos hogy igaz, csak legfeljebb egy olyan ember mondja akinek van aki elhiszi van aki nem. -
#88 Úgy gondolom, ugyanez igaz a Teáltalad linkelt dolgokra is. Vagyis nézhetjük fordítva a dolgot. A snopesos dolgokat egészíti ki az összeesküvés elmélet írója. Már ha ez egy összeesküvés elmélet, nem pedig a valóság. Na de mindegy is, nem célom senkit téríteni. Mindenki higyjen abban ami szerinte az igaz. -
#87 Én nem tudom hogy mi volt az, és nem is érdekel, ezzel csak a saját népüket akarják megfélemlíteni, mert állítólag így sokkal könnyebb őket irányítani(mert volt egy nagy terrortámadás, erre az erős Bokor György elküldte a katonákat Irakba hogy megvédjék a népet a mocskos terroristáktól, és láss csodát újraválasztották). Nem tudom mi volt az, csak abban vagyok biztos hogy nem egy Boing volt.
Flek0!
Te egy nagy barom vagy
Aki meg azt mondja hogy az összeesküvéselméleteket gyártók hülyék azok csatlakozhatnak Flek0-hoz, mert szerintem inkább ők a hülyék akik szó nélkül elhisznek mindent amit a fejesek mondanak -
Garfield #86 A nyitó hozzászólásban is szereplő oldalak az emberek információhiányát használják ki: azt, hogy kapnak egy jól kiválogatott fotósorozatot, meg a hozzá a megfelelő állításokat és annyi.
Amit belinkeltem, az csak egy plusz információ ahhoz, hogy az #1-ben bemutatott kép+állítás korántsem biztos, hogy igaz. -
selyem #85 egy jo képszerkeztő. :)
#80 igen valoban szar a helyesírásom. föleg ha nem figyelek oda. egyébként igazad van -
Cat 02 #84 3 repcsit elrabolak abból 2 csapódott egy lezuhant -
#83 Szerinted ez amit linkeltél, mennyivel hitelesebb forrás, mint a nyitó hsz-ben?? Igazából mindenki annak az elméletnek hisz, amelyik lélekben szimpatikus neki, és attól egy megdönthetetlen erősségű csúcsminőségű video sem téríti el, mert abba meg belemagyarázza, hogy fake. Szóval szerintem botorság akármelyik elméletről is azt állítani hogy tuti ez az igaz. -
Vlala #82 Szerintem meg az ufók voltak, meg a ráknépség. De az amcsi vezetés nbem akatr hülyének látszani, hogy ilyeneket mondjon, ezért keresett egy bűnbakot. :] -
#81 -
#80 Nem kéne egy kis helyesírást tanulnod?
A témához. A legnagyobb baj az egésszel az, hogy maguk az "illetékesek" idézik elő az ilyen elméleteket azzal, hogy nem hozzák nyilvánosságra a felvételeket. Ha nem kobozták volna el az összes videót, akkor senkinek nem jutott volna eszébe, hogy nem is Boing volt. Vagy ezeken a felvételeken más is látható? -
#79 Ha a rakéta és a repülő se hagy ilyen nyomot akkor mivolt?