Pentagon támadás

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
az

hejes? <#wilting>

War. War never changes.

Saddalim
hejes válasz g. és ezt nem csak akkor gondolták, hanem folyamatosan, most is...

Gerbill
f)Tesco minõségû légvédelem
g)nem is volt légvédelmük, csak úgy gondolták hogy a tudat hogy áthatolhatatlan légvédelmi rendszere van elriasztja a támadókat.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mrzed001
Ezt kizárnám. Rakéták elleni is a P. légvédelme, és mivel amcsiknak is van jópár földközelben repülõ robotbombája, hülyék lettek volna nem védekezni ez ellen is ...

Valamint egy boeing nem tud olyan alacsonyan szállni (profi pilótával SEM), hogy ne látszana a radaron, illetve x támaszpont felett repült el, szóval semmi esély

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Saddalim
e) alacsonyan repült... szerintem marha magasról jövõ rakétákkal és kütyükkel számoltak...

mrzed001
A Pentagonnak über légvédelme van, ez tuti.
Aztán persze felmerül a kérdés, hogy hogyan lehet, hogy ez a hightech cumó nem fedezte fel és semmisítette meg azt a k-baszott nagy felé tartó gépet riadóhelyzetben.
a) látták, tudták, nem is akartak ellene tenni semmit
b) ki volt kapcsolva a rendszer (2 WTC találat után fél órával ez azért már egy kissé hihetetlenül hangzik)
c) szabotálták a rendszert (és nem az arabok)
d) lopakodó technológiájú gép volt, ezért nem láthatták a P. kütyüi (kinek is van ilyen technológiája? Az araboknak tuti nem 😛)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Saddalim
detto

Na tehát. A lényeg az, hogy összeesküvéseket mindig találtak ki az emberek, sokszor olyanok, akik el akarták tusolni az igzságot. Itt sem az a kérdés becsapódott-e, micsapódott be stb., hanem hogy kinek érte meg. Szaddám, Bin Laden, Amerika, vagy Bush és kicsiny csapata. Afganisztán azért kellett, mer muszáj volt vmivel lereagálni 9/11-et. Aztán jött irak az olajért, aztán Libanon a terület miatt Izraelnek. Majd jön egyiptom, és aztán arábia. Ezek gyerekek egy k*rva nagy háborúra készülnek. Csak sejteni lehet ki ellen. Az sem lényeg h mi volt eddig, ilyen átverés olyan izé meg amolyan. Nem, a lényeg ami ezután fog jönni. Ha most elkezdneém leírogatni, amik bennem vannak akkor vagy kitiltanak, vagy lehülyéznek. Olvasgatni kel ,és a végén rájöttök h meikbe van a több igazság. Amúgy mindenre meg van a maga összeesküvés elmélete. Realista, ha te elhiszel 1 mondom 1 magyarázatot, amit ugyanúgy nem bizonyítottak akkor nem kell lehülyézni a másikat, ha az nem. Lehet neked van igazad ( bár ezt kétlem) de akkor is hagy legyen már meg a jogunk ahhoz hogy ne elégedjünk meg azzal amit ezek leakarnak nyomni a torkunkon. Ja és még vmi egy kicsit elcsépelt, de : az igazság fáj, jobb a boldog tudatlanság. Néha én is elhiszem ezt.

Gerbill
És a pentagon légvédelmi rendszere miért nem lõtte ki a közelgõ veszélyes repülõ tárggyat? Vagy az volt a gond hogy a pentagonnak nincs is védelmi rendszere és ezért tüntettek el minden felvételt vagy a lejebb olvashtó összeesküvéselméletek egyike miatt.

Gerbill
Az is lehet hogy az egész mögött a katonai vezetõség volt, hogy a népet állítsák maguk mellé, mert ha már a pentagont is megtudták támadni akkor ott már csak nagy a veszély és nem ártana védekezni.

mrzed001
Mondtam, #153 😊
Ha már elfogadod, hogy itt talán mégsem az történt ami, akkor rögtön özönlenek a kérdések és összeomlik a NAGY kártyavár <#eljen>

És miért ment volna bele egy robotrepülõ???
Az hogy a civileket támadás éri szép és jó, de még nem állítja teljes válszélességgel a katonai vezetést Bush mögé.
Viszont ha személyesen õk voltak a célpont ... (külsõ E-ring a legfontosabb, a nagy embörkék helye) akkor máris teljes a katonai támogatottság bármilyen akcióhoz pölö

REALista
És miért ment volna bele egy robotrepülõ???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

mrzed001
Pontosan amit passatgt mond, egy kisebb gép ment bele.
Az a kisebb gép meg turbinaméret meg egy turbina alapján bõven lehetett egy robotrepülõ

passatgt
bocs csak photoshoppolok és a képen jár az agyam szal egy kisebb gép ment bele😊

passatgt
egy kisebb kép ment bele

REALista
Szóval te azt mondod hogy a turbina darabot utólag vitték oda???<#idiota>

mrzed001
Az egy darab turbina darabja, és mintha túl kicsi lenne ráadásul (max az ágyékáig ér)
Nem tom ponosan ugyanaz az alitpus-e, de íme egy 737-es

passatgt
Ok.Pedig reméltem,végre mondok valami hasznosat is<#csodalk>

mrzed001
Nem, mert akkor oldalra dõlt volna az épület, esetleg lecsúszik a tetejérõl 20-30 szint ami közel sem olyan drámai, mint ha összedõl

kerozin volt benen 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

passatgt
Egyébként ha a wtc-t felrobbantották,akkor erre nem az lenne a logikus válasz,hogy a repülõben volt a robbanószer?<#idiota>

REALista
#53<#eljen>

Gerbill
Nem mondtál még egyetlen tényt sem. Vagy ha igen miért nem tudod megimételni. Soha nem mondasz konkrétumot, csak hogy hülyék vagytok, miért nem hiszitek el hogy az az igaz amit ÉN mondok, nem látjátok a tényeket, titeket nem érdekelnek a tények... Hagyd már abba ezt a nagyképûsködést. Mutass egy tényt.

REALista
Az a baj hogy titeket nem érdekelnek a tények!Már linkeltem be én is és mások is olyan képeket amiken látszódnak a repûlõgép egyes darabjai!<#levele>

érkezett egy telefonbejelentés nekik, csak ezt most kivételesen nem vizsgálták ki, mer állítólag hülyének nézték az embert 😊
amúgy érdekes, hogy a katasztrófa utáni napokban csak egy utasszálító gép szállhatott fel a repülõtérrõl, amin osama rokonai voltak (ezt most a fahrenheitbõl loptam😊 )

TommoT

távirányító 😊

teroirsták nem tudak rendesen vezetni szal amcsik segítettek nekik ¢¢ mer ugye õk elvuileg elõre tudták csak baxta csinálni bármit is ¢¢

azok szerint mindkettõ becsapódott... de egy-két képbõl ezt leszûrni, mert van valami kis dolog a gépen... lehet az még képhiba is vagy bármi 😊
csak leírtam, mint érdekesség 😊

TommoT

akkor megvan !

a repülõ be se csapotodd csak láthataltna lett 😊 és a rakéta robbant xD

egyszer egy nasas azt nyilatkozta, hogy azért, mert a régi gépeknek elveszett a papírjuk, ami alapján felépíthetnék újra <#eplus2>
az újak meg nem elég megbízhatóak, mint ugye a nemtomhogyhívják már, amirõl állítólag csempe esett le... de egy felvetés szerint valójában a légvédelem lõtte le, mert elfelejtették kikapcsolni a berendezéseket<#taps>

TommoT

Gerbill
Az is elég gáz hogy mostanában az ûrhajóik meghajtórakétáiról egyfolytában potyog a szigetelés, ha még azt sem tudják megcsinálni akkor hogy jutnak el a holdra?

egyesek szerint még az amcsi holdraszállás elött már egy csapat orosz fennt volt a holdon... ezért mondta amstrong megérkezéskor, hogy "Úristenek, ezek itt vannak!", élõ felvételen...és az orosz bázisról készült képeket nem szívesen hozták volna nyílvánosságra 😊
mielött hülyének néznétek ezt sem hiszem el, illetve nemtom, hogy igaz-e, de amstrong megszólalása attól függetlenül érdekes, amire azóta sem adott magyarázatot

TommoT

mrzed001
Inkább az a furcsa egyik másik képen, hogy azoknak a repcsiknek nem olyan a hasfestése, mint amilyet az a társaság használt éppen akkor

vkinek megvan ilyen szellemes könyv? mi abbol meséltünk oszt kiránduláson :S

állítolag nem mertek kimenni a holdra mert vmi fényes dolgot láttak a közelben

mrzed001
Erre talán csak azt a kérdést tenném fel, hogy miért is nem járt majd 20-30 évig ember a holdon?
Miért is olyan nagy project-je a NASA-nak az Embert újra a holdra project?
Hiszen már leszálltak egy csomószor õskori szar kis kabinokban (állítólag), akkor most miért nem ismétlik meg a mai hightech cumókkal?

ok, csak aki semmilyen érvet sem hajlandó elfogadni, az csak ezt gondolja végig... egy zuhanó boeing lett volna rajta, azon mit kell titkosítani? nemzetvédelem? ha igaz amit állítanak, akkor ezek a felvételek semmin sem módosítanának, a nemzetvédelemhez meg égvilágon semmi köze nem lenne...
most hülyének fogtok nézni, de láttam 1-2 képet, amin azt próbálják bebizonyítani, hogy a wtcbe repült repülõkön a képeken látható egy fölösleges valami, amit egyesek rakétának néznek... na ez nekem is sok, de ha mégis, akkor érdekes lenne egy jó minõségû felvétel egy repülõrõl egy rakétával... az már végképp nem szálhatott fel a repülõtérrõl... 😊

TommoT

Gerbill
Mert azokon nem tökéletesen látszódik a díszlet<#eplus2>

mint ahogy azt sem érthetõ, a Holdról készült felvételek kb. fele miért tikosított... nemzetvédelem a holdon?

TommoT

mert valszeg nem az repült amit állítanaki -.- xD

úgylátom mindenki mást mond... 😊
már csak azt mondja meg nekem vki, a normális felvételeket miértnem adják ki? amin látszana, hogy mi repült a levegõben?

TommoT

mrzed001
És OTT A PONT !!
Ez nem a lovi, itt nem nyerni kell.
REALista:Ütköztesd az érveidet az érveimmel/érveinkkel. Logikusan.
A lényeg hogy elgondolkodj az itt olvasottakon, gondold át mit találsz ebbõl több mint furának.
És ha a végén a bizonyítékok hatására ugyanarra a következtetésre jutsz, hogy ez bizony a 21. század elsõ NAGY átverése volt, akkor bár okosabb nem, de bölcsebb lettél egy kicsit.

Az "ez egy marhaság" meg hasonló zéróagyú IQ_Lite megjegyzésektõl viszont hányi tudnék.
Akinek van véleménye, érve, mondja el, aki túl hülye/naiv hozzá hogy megértse az meg jobb ha kussban marad (csak magát járatja le)

Gerbill
Amikor kérdeztem nem tudtál semmit mutatni? Most va valami bizonyítékod? Honnan tudod hogy nem téged vertek át? Nem azt mondom hogy hülye vagy de te még mindig úgy beszélsz mintha csak a te hablatyod volna igaz. Arra képtelen vagy hogy esetleg meghallgasd a másét és elgondolkodj rajta hogy talán neki is lehet igaza.

REALista
Te vagy az él bizonyíték arra hogy az embereket milyen könnyû átveni!!!<#wow2>

2 ... xD

Saddalim
a 2 toronyba összesen 3 ment nem 2 nem?

mrzed001
Egy dolgot kell szem elõtt tartani: 9/11-ben minden összefügg mindennel.
Ha bármely részlet bizonyíthatóan megdönthetõ, akkor az egész 9/11 koncepció kártyavárként dõl össze, ezért nem szabad kiragadottan csak a Pentagonról, WTC-rõl beszélni.

Egy példa: ha valaki a feltárt tények alapján végre elhiszi, hogy a P-ba NEM boeing csapódott, hanem egy robotrepülõ vagy cirkálórakéta, akkor máris jön a következõ kérdések hada: ki lõtte ki? Ki adott rá parancsot? És miért? És miért pont akkor? Konspiráció állt a háttérben? És mi van a másik 3 állítólagos utasszállítógéppel? És mi van az állítólagos halottjaival ennek, és a másik 3 gépnek?? Mi volt valójában az állítólag eltérített gép? És akkor mi is csapódott a WTC-be? És hogy haltak meg valójában a gépeken utazó emberek? Kinek állt érdekében lerombolni a WTC-t anyagilag? Erkölcsileg? Kire lehetett kenni? ....

WTC kamu az már durva 😛

Saddalim
itt most tulajdonképpen mirõl van szó?
-P-be nem repcsi, hanem rakéta
-WTC kamu?
-mindkettõ kamu?
ez a kérdés. válasszatok!

mrzed001
*Mindkét torony váratlan összeomlása*
Ebben ráadásul az a durva, hogy épp egy szagember fõfelvételt csinált valamirõl, és a becsapódást látva átállt a WTC-re. A vicces az volt, hogy a hõfelvétel szerint 200 fokos sem volt, és folyamatosan hült amikor állítólag összeomlott.
Robbantási mesterek meg csak úgy nyilatkoztak a WTC épületek összeomlásáról, hogy "ezt talán még én se tudtam volna ilyen precizen önmagába roskasztani ... 2x"
Mellesleg a WTC oldalán 1-2m-es acéloszlopok voltak, ami azért egy kissé erõsebb mint a Pentagon vasbetonoszlopai (100 emelet súlyára tervezték, nem 5-re), a WTC-nél mégis tisztán kivehetõ a gép sziluettje (bár kisebb mint lennie kellene, meg a hajtómûvek becsapódási helye sem épp ott van ahol lennie kellene). A pentagonnál a szárny helye szinte teljesen hiányzik

Akkor ott volt egy kisebb WTC épület (talán D a betûje, már nem emlékszem), ami egy picit égett (1-2 szoba), majd elaludt. Azt bizonyítottan (állítólagos) tûzoltók robbantották fel pár órával az ikertornyok után (mert állítólag annyira meggyengült ... blabla ... a nem is égett épület). Az megint más kérdés hogy mégis hogy a fenébe került oda az a sok robbanószer annak a kb 10-15 emelet magas épületnek a felrobbantásához ??? Az én tippem hogy a WTC-vel együtt (illetve azt követve) kellett volna "összeomolnia", de a gyújtás/távirányítás valamiért besült. (talán a WTC romja/pora okozott valamit benne)

*A biztonsági rendszer " hihetetlen " meghibásodása a
Pentagonnál*

Találtak géproncsot a P-nál, csak éppen alig. A megtalált hajtómû (1 db, nem 2!) is kisebb, mint egy boeingé. És mint már említettem nem abba az oldalába csapódott az a valami a P-nek amerrõl a gépnek jönnie kellett volna, hanem éppen az ellenkezõbe (azt meg a legprofibb pilóták is kizártnak tartják, hogy valaki ilyen kis magasságban egy boeing-el képes lett volna körberepülni a P-t és a túloldalába becsapódni)

*A történelem ismétli önmagát*
Itt 2 dolog jut eszembe
1) azért indult az offenzíva irak ellen (azon felül amit leírtál), mert amcsi kémmûholdak iraki páncélos hadosztályok felvonulását mutatták kuvait felé(mutogatta is Bush a képet). Érdekes módon az orosz mûholdak ugyanakkor készült képén egy darab páncélos sincs, csak az üres sivatag.
2) az öreg Bush-nak szerepe volt JFK megölésében CIA vitéz korában. A fia feltúrta fél texast és egy csepp olajat sem talált (mégse ment soha csõdbe). Valyon ki/mi az a hatalom aki mögöttük áll??

Tetsuo
Csak az NWO topikot hagyjátok ki, légyszi. Ott is van sok badarság, de nem az urban legend és körlevél a 'bizonyíték'.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Oldal 1 / 4Következő →