143
Magyar fejlesztésű flipperjáték.
-
Aspyrin #63 Na igen, az ilyen ember tényleg jobban jár ha a dos-os flipperekkel játszik :P -
#62 GamerCorner
A szkeptikusoknak biztos nagy megelégedést okoz a cikk.
Én személy szerint majdnem végigröhögtem. Imádom, amikor valaki cikkírásban éli ki a rossz napját. -
#61 Egy gyors kérdés:
Van valakinek GeForce 6100-as kártyája?
Fut rajta a játék? -
Xtranz #60 Ez minden tekintetben profi munka!!! Végletekig kihasználva a mai kor vasait.Csak ültem a masina előtt és néztem a demót hogy játszik a gép,és erre ahogy mozgatta balra-jobbra az asztalt a fliperasztaltól jobbra a lépcső mellet egy kép volt "felakasztva" a falra....és az ütő is megállt bennem 1 pillanatra a kép láttán:D
Csak a készítők listáján tértem magamhoz Mezei és Pálóczi úriemberek nevei már ismerősek voltak a közelmúltból:)
Bátran kimerem jelenteni megszületett minden idők legjobb-legszebb flippere! -
#59 vki tudna adni serialt? Mert sehol se találok. Küldjétek el priviben légyszi.
Warezről szedtem le, de se crack se serial... vicces.. egyszer fizettem be :P
köszi! -
#58 Nemtom miért rám priviztél, de okés:) Vegyes a dolog. Az 1,2,6 asztalé tetszik, a másik három sem rossz de ott halkítottam kicsit egy idő után.
Egyébként a menü zenéje tetszik legjobban.
Az egész amolyan oldschool midi hangzású, ami egy flippernél passzol, nincs gond vele.
(Pinball Fantasy zenéjét remasterelhetné valaki...:)) -
Odessa #57 Yo
Aki szokott játszani a Dream Pinballal az egy pár mondatban ugassa már le a zenéjét. Csak őszintén! Én tudom hogy milyen...
Kösz
-
Aspyrin #56 Egyetértek veled, hangulatos, jó a zenéje és gyönyörű :) Normal fokozatban eddig hatszáz-valahány millió a rekordom az első pályán. -
#55 Sziasztok!
Azt hittem 501 millával király vagyok (two world), de aztán olvasok itt milliárdokat, na tűzök vissza gyakorolni egyébként utóbbi idők legjobb flippere nekem legutóbb ennyire a balls of steel tetszett de az már jó rég volt! -
jozso33 #54 Üdv
Sikerült letölteni de most meg nincs serial aki tud küldjön
kösz -
#53 mount-olni próbáltad? akkor nem kell kiirni... -
jozso33 #52
üdv
Ha megirod nekem a cd-t megfejtem a kérdést.
cső -
jozso33 #51 Üdv Mindenkinek
Valaki le tudná nekem másolni ezt a pinballt
Letöltöttem gamelendból de nemtom kicsomagolni sehogyse.
[email protected] -
#50 Tegnap csináltam 1.4 milliárdot az első pályán(Knights).
Kérdés: Hogy a francba lehet jackpotot lőni? Amikor multiball van középen a kis kék füleket is lelövöm meg jobb oldalt a 2 sárgát is(azok villognak) aztán nem villog a jackpot gomb. :( Kár mert iszonyatosan tetszik az első asztal.
Valaki help pls. Thx -
jozso33 #49 Üdv Mindenkinek
Valaki le tudná nekem másolni ezt a pinballt
Letöltöttem gamelendból de nemtom kicsomagolni sehogyse. -
Unreal1942 #48 45 perc kb. :) Nem vagyok vérprofi. És még a demoval csináltam. -
#47 hány órát játszottál ezzel a flipperrel mire összehoztad ezt az eredményt biztos vérprofi vagy ??
Vagy csak egyszerűen rohadt nagy szerencséd és mázlid volt !!! -
#46 Az nem semmi és melyik pályán csináltál 1,6 milliárdot ???
Ezzel az eredménnyel simán bekerülnél a Guiness rekordok könyvébe !! -
Unreal1942 #45 1.6 milliárd az én csúcsom, de 9 körül is csináltak többen is. -
#44 Volt itt minden Multiball ExtraBall 10xszorzó Super Combo
kemény fél óráig nyomtam
ja és Normal fokozaton -
#43 Én ma játszottam vele és egyből 565 milliót csináltam az Aquas pályán !!! Ért már el valaki ennél többet ?? -
Jena #42 Kiprobáltam és le is töröltem,ennyi. -
#41 Én ahogy írtam #36 ban megveszem szal részemről mind1, a Pure Pinball is megvan eredetiben és ezis kelleni fog.
Mivel a flipperjátékok a kedvenceim és egyedül a.s.k homework csinál a témában igényes munkát(nameg vpforums táblák) így számomra ez nem kérdéses.
-
#40 igen ezért. -
#39 Azért ez durva. ASK csapata SG-zik, ti meg itt beszéltek előttük a warezről..:) Hihetetlen:) Nekem ehhez a Pure-nál sem volt képem, így végül megvettem. De ha nem tettem volna sem itt eszéltem volna ki a dolgot:) -
Hay #38 Hahó! Leszedtem kisfiamnak, Postmortem könyvtárból felülírtam, de valami grafikai hibát ír. A readme-ban geforce 4 felett "kér", nekünk csak geforce 2 mx/mx400 van. Ezért nem indul? -
Jena #37 Köszi! -
#36 6 pálya ahh...ez igen . Evm be eztis megveszem. -
#35 Postmortem könyvtárból írd felül az eredeti exet és megy. -
#34 Ugyanez a gondom nekemis. -
Jena #33 Hi!Letöltöttem a játékot,csak nincs hozzá serial.Valaki segitség?
Köszi! -
xido #32 csak nfo német..a játék angol....ugyanaz a minőség..fizika,effektek,zene profi...A.S.K. még mindig a legjobb...de...vérszegénynek érzem a Pure Pinball és az Nvidia Pinball asztalainak komplexitásához képest... -
Newfronter #31 Nem német, angol.
Kicsit jobb is. -
#30 Ugye nem német csak az nfoja?
Ugyanaz a minőség mint a Pure Pinball? -
Manual #29 Miért van az,hogy kb 10 perc után kifagy a játék kép merev és kész csak a RESET segít a gépen??? -
ntex #28 Hát ez a játék szép meg jó, de szvsz a rendes lemodellezett klasszikus kocsmai flipperasztaloknál nincs jobb, nem is lesz, max ha lemodellezik őket rendeen 3D-ben ahogy ezt a játékot.
Red & Ted Roadshow
Terminator 2 : Judgement Day
The Machine : Bride Of Bopinbot
És ez csak 3 személyes régi kedvencem a kocsmákból a több száz lemodellezett asztal közül... -
xido #27 remélem hamar visszakerül az EVM sorozatba is...addig jó lesz:) -
Newfronter #26 DREAM.PINBALL.3D-POSTMORTEM
Megjelent! -
xido #25 pro pinball elbújhat emellett,mind a 4 kiváló szintű asztalával:)) -
xido #24 vagyis most jött ki a 2.demója..egy újabb asztal:)