Dream Pinball

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Én ma játszottam vele és egybõl 565 milliót csináltam az Aquas pályán !!!<#hehe><#hehe><#hehe> Ért már el valaki ennél többet ??
Kiprobáltam és le is töröltem,ennyi.
Sheltem
Én ahogy írtam #36 ban megveszem szal részemrõl mind1, a Pure Pinball is megvan eredetiben és ezis kelleni fog.
Mivel a flipperjátékok a kedvenceim és egyedül a.s.k homework csinál a témában igényes munkát(nameg vpforums táblák) így számomra ez nem kérdéses.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

[HUN]FaTaL
igen ezért.

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Azért ez durva. ASK csapata SG-zik, ti meg itt beszéltek elõttük a warezrõl..😊 Hihetetlen😊 Nekem ehhez a Pure-nál sem volt képem, így végül megvettem. De ha nem tettem volna sem itt eszéltem volna ki a dolgot😊

[merlinw.org]

Hahó! Leszedtem kisfiamnak, Postmortem könyvtárból felülírtam, de valami grafikai hibát ír. A readme-ban geforce 4 felett "kér", nekünk csak geforce 2 mx/mx400 van. Ezért nem indul?
Köszi!
Sheltem
6 pálya ahh...ez igen . Evm be eztis megveszem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Postmortem könyvtárból írd felül az eredeti exet és megy.

Sheltem
Ugyanez a gondom nekemis.

Hi!Letöltöttem a játékot,csak nincs hozzá serial.Valaki segitség?
Köszi!
csak nfo német..a játék angol....ugyanaz a minõség..fizika,effektek,zene profi...A.S.K. még mindig a legjobb...de...vérszegénynek érzem a Pure Pinball és az Nvidia Pinball asztalainak komplexitásához képest...
Nem német, angol.
Kicsit jobb is.
Sheltem
Ugye nem német csak az nfoja?

Ugyanaz a minõség mint a Pure Pinball?

Miért van az,hogy kb 10 perc után kifagy a játék kép merev és kész csak a RESET segít a gépen???
Hát ez a játék szép meg jó, de szvsz a rendes lemodellezett klasszikus kocsmai flipperasztaloknál nincs jobb, nem is lesz, max ha lemodellezik õket rendeen 3D-ben ahogy ezt a játékot. <#bee1>

Red & Ted Roadshow
Terminator 2 : Judgement Day
The Machine : Bride Of Bopinbot

És ez csak 3 személyes régi kedvencem a kocsmákból a több száz lemodellezett asztal közül... <#vigyor>
remélem hamar visszakerül az EVM sorozatba is...addig jó lesz😊
DREAM.PINBALL.3D-POSTMORTEM

Megjelent!
pro pinball elbújhat emellett,mind a 4 kiváló szintû asztalával😊)
vagyis most jött ki a 2.demója..egy újabb asztal😊
na..már meg is van a játék 1/3-a😊))...most futottam bele a demoba..mondokmá ez most miért is friss,mikor megvan már nekem május óta?...najó leszedjük,mert valami nem smakkol..hát látom,hogy ez most új asztal..az elsõ a Monsters volt,egy régebbi menüvel,ezen meg most dolgoztak tovább is mindenen...hát istenek ezek az ASK-sok,nagyon várom már,hogy tegyem a Pure mellé...a színvonaluk isten...anno volt nekik az nvidiának készített pinball is,az is tökéletes darab..de az istennek nem tudtam mostanság azt felrakni a gépemre..hivatalos kiadást meg azt hiszem az nem is ért meg😞(
Majd a véglegesben. Demo van még csak.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sheltem
ÁÁÁÁÁ én mért nem tudtam errõl eddig?
6 asztal omfg.... Tudtam én, hogy bízhatok az A.S.K Homeworkben.<#vigyor3>

Köszi! Nagy Német fölény van.
Az én 1.4** *** *** eredményem az elsõ 100 ba se jó 😛

Gregorius
Dream Pinball honlap és HighScores

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

reaper4
leszedtem nyomtam 1et 414.568.080 lett . gondolom nem sok 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

gamerboy91
Ha jól tudom régebben még az EVM sorozat tagjaként írták.
Sajna az EVM honlapjáról kivették.<#gunyos1>

Aki játszik a demoval annak mi a legjobb eredménye?
Csak kiváncsi vagyok mennyire jó eredmény amit én elértem 😊
Majd csinálok a tábázatról egy shotot és berakom ide mert fejbõl nem tudom a pontos számot.

Gregorius

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

NEOreg3
tudtam, hogy k-val a helyes, sõt azt is tudom, hogy ez egy jövevény szó az angol topic szóból, ami témát jelent😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Töltsd le a demot és eldöntheted elég jó e a grafikája!

mandm
Ha olyan szintû a grafika, és a fizikai modellezés mint ProPinball sorozaté, akkor jöhet. De, ha olyan mint pl. az Epic Pinballé, akkor részemrõl mehet a levesbe!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

agyhalál
Elég elbaszott szleng. Fõleg, hogy sokaknak fogalmuk sincs róla, hogy szlenget használnak, azt hiszik így helyes.
A demó amúgy nagyon jó.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nagyont tetszik a demo. Remélem hamarosan jön a végleges is!

Aquir
ez szleng 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

agyhalál
Még mindig topik és nem topig.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Magnumrolcsi
Várom a teljest 😊

Fejlesztés.

Kipróbáltam, szép és eléggé pörgõs is tud lenni, de csak 1 pályát tudsz kipróbálni.
akyyy
és ez a demo magyaris, vagy csak a fejlesztés az?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

NEOreg3
csalódott voltál, hogy nem volt még iylen topig, de mégis szeretted volna lecseszni, hát grat...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Azért nyitottam mert most jött ki a demója, azért nem kellene lehurrogni!
Met
Magyar flipperjáték készül
2005. szeptember 22. 17:10, Csütörtök

jó, hogy eszedbejut

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

cikk

Demó:
http://www.4players.de/4players.php/download_info/PC-CDROM/Download/45406.html
ftp://direct_dl:[email protected]/2WPinball.exe

Most olvastam nforce-on hogy kijött a demó, sztem egy topikot megér, hisz magyar fejlesztésrõl van szó.
← ElőzőOldal 3 / 3