Dream Pinball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a flipperjátékok a kedvenceim és egyedül a.s.k homework csinál a témában igényes munkát(nameg vpforums táblák) így számomra ez nem kérdéses.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
[merlinw.org]
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Köszi!
Kicsit jobb is.
Ugyanaz a minõség mint a Pure Pinball?
Red & Ted Roadshow
Terminator 2 : Judgement Day
The Machine : Bride Of Bopinbot
És ez csak 3 személyes régi kedvencem a kocsmákból a több száz lemodellezett asztal közül... <#vigyor>#vigyor>
Megjelent!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
6 asztal omfg.... Tudtam én, hogy bízhatok az A.S.K Homeworkben.<#vigyor3>#vigyor3>
Az én 1.4** *** *** eredményem az elsõ 100 ba se jó 😛
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Sajna az EVM honlapjáról kivették.<#gunyos1>#gunyos1>
Csak kiváncsi vagyok mennyire jó eredmény amit én elértem 😊
Majd csinálok a tábázatról egy shotot és berakom ide mert fejbõl nem tudom a pontos számot.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
A demó amúgy nagyon jó.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kipróbáltam, szép és eléggé pörgõs is tud lenni, de csak 1 pályát tudsz kipróbálni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
2005. szeptember 22. 17:10, Csütörtök
jó, hogy eszedbejut
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Demó:
http://www.4players.de/4players.php/download_info/PC-CDROM/Download/45406.html
ftp://direct_dl:[email protected]/2WPinball.exe
Most olvastam nforce-on hogy kijött a demó, sztem egy topikot megér, hisz magyar fejlesztésrõl van szó.