143
Magyar fejlesztésű flipperjáték.
  • Aspyrin
    Na igen, az ilyen ember tényleg jobban jár ha a dos-os flipperekkel játszik :P
  • Gregorius
    GamerCorner
    A szkeptikusoknak biztos nagy megelégedést okoz a cikk.
    Én személy szerint majdnem végigröhögtem. Imádom, amikor valaki cikkírásban éli ki a rossz napját.
  • Gregorius
    Egy gyors kérdés:
    Van valakinek GeForce 6100-as kártyája?
    Fut rajta a játék?
  • Xtranz
    Ez minden tekintetben profi munka!!! Végletekig kihasználva a mai kor vasait.Csak ültem a masina előtt és néztem a demót hogy játszik a gép,és erre ahogy mozgatta balra-jobbra az asztalt a fliperasztaltól jobbra a lépcső mellet egy kép volt "felakasztva" a falra....és az ütő is megállt bennem 1 pillanatra a kép láttán:D
    Csak a készítők listáján tértem magamhoz Mezei és Pálóczi úriemberek nevei már ismerősek voltak a közelmúltból:)
    Bátran kimerem jelenteni megszületett minden idők legjobb-legszebb flippere!
  • horpeti
    vki tudna adni serialt? Mert sehol se találok. Küldjétek el priviben légyszi.

Warezről szedtem le, de se crack se serial... vicces.. egyszer fizettem be :P

köszi!
  • MerlinW
    Nemtom miért rám priviztél, de okés:) Vegyes a dolog. Az 1,2,6 asztalé tetszik, a másik három sem rossz de ott halkítottam kicsit egy idő után.
    Egyébként a menü zenéje tetszik legjobban.

Az egész amolyan oldschool midi hangzású, ami egy flippernél passzol, nincs gond vele.
    (Pinball Fantasy zenéjét remasterelhetné valaki...:))
  • Odessa
    Yo
    Aki szokott játszani a Dream Pinballal az egy pár mondatban ugassa már le a zenéjét. Csak őszintén! Én tudom hogy milyen...
    Kösz
  • Aspyrin
    Egyetértek veled, hangulatos, jó a zenéje és gyönyörű :) Normal fokozatban eddig hatszáz-valahány millió a rekordom az első pályán.
  • viso 007
    Sziasztok!

Azt hittem 501 millával király vagyok (two world), de aztán olvasok itt milliárdokat, na tűzök vissza gyakorolni egyébként utóbbi idők legjobb flippere nekem legutóbb ennyire a balls of steel tetszett de az már jó rég volt!
  • jozso33
    Üdv
    Sikerült letölteni de most meg nincs serial aki tud küldjön
    kösz
  • Cujo01
    mount-olni próbáltad? akkor nem kell kiirni...
  • jozso33

üdv
    Ha megirod nekem a cd-t megfejtem a kérdést.
    cső
  • jozso33
    Üdv Mindenkinek
    Valaki le tudná nekem másolni ezt a pinballt
    Letöltöttem gamelendból de nemtom kicsomagolni sehogyse.
    [email protected]
  • Sheltem
    Tegnap csináltam 1.4 milliárdot az első pályán(Knights).

Kérdés: Hogy a francba lehet jackpotot lőni? Amikor multiball van középen a kis kék füleket is lelövöm meg jobb oldalt a 2 sárgát is(azok villognak) aztán nem villog a jackpot gomb. :( Kár mert iszonyatosan tetszik az első asztal.
    Valaki help pls. Thx
  • jozso33
    Üdv Mindenkinek
    Valaki le tudná nekem másolni ezt a pinballt
    Letöltöttem gamelendból de nemtom kicsomagolni sehogyse.
  • Unreal1942
    45 perc kb. :) Nem vagyok vérprofi. És még a demoval csináltam.
  • wesker24
    hány órát játszottál ezzel a flipperrel mire összehoztad ezt az eredményt biztos vérprofi vagy ??

Vagy csak egyszerűen rohadt nagy szerencséd és mázlid volt !!!
  • wesker24
    Az nem semmi és melyik pályán csináltál 1,6 milliárdot ???

Ezzel az eredménnyel simán bekerülnél a Guiness rekordok könyvébe !!
  • Unreal1942
    1.6 milliárd az én csúcsom, de 9 körül is csináltak többen is.
  • wesker24
    Volt itt minden Multiball ExtraBall 10xszorzó Super Combo

kemény fél óráig nyomtam

ja és Normal fokozaton
  • wesker24
    Én ma játszottam vele és egyből 565 milliót csináltam az Aquas pályán !!! Ért már el valaki ennél többet ??
  • Jena
    Kiprobáltam és le is töröltem,ennyi.
  • Sheltem
    Én ahogy írtam #36 ban megveszem szal részemről mind1, a Pure Pinball is megvan eredetiben és ezis kelleni fog.
    Mivel a flipperjátékok a kedvenceim és egyedül a.s.k homework csinál a témában igényes munkát(nameg vpforums táblák) így számomra ez nem kérdéses.
  • [HUN]FaTaL
    igen ezért.
  • MerlinW
    Azért ez durva. ASK csapata SG-zik, ti meg itt beszéltek előttük a warezről..:) Hihetetlen:) Nekem ehhez a Pure-nál sem volt képem, így végül megvettem. De ha nem tettem volna sem itt eszéltem volna ki a dolgot:)
  • Hay #38
    Hahó! Leszedtem kisfiamnak, Postmortem könyvtárból felülírtam, de valami grafikai hibát ír. A readme-ban geforce 4 felett "kér", nekünk csak geforce 2 mx/mx400 van. Ezért nem indul?
  • Jena
    Köszi!
  • Sheltem
    6 pálya ahh...ez igen . Evm be eztis megveszem.
  • Sheltem
    Postmortem könyvtárból írd felül az eredeti exet és megy.
  • Sheltem
    Ugyanez a gondom nekemis.
  • Jena
    Hi!Letöltöttem a játékot,csak nincs hozzá serial.Valaki segitség?
    Köszi!
  • xido
    csak nfo német..a játék angol....ugyanaz a minőség..fizika,effektek,zene profi...A.S.K. még mindig a legjobb...de...vérszegénynek érzem a Pure Pinball és az Nvidia Pinball asztalainak komplexitásához képest...
  • Newfronter
    Nem német, angol.
    Kicsit jobb is.
  • Sheltem
    Ugye nem német csak az nfoja?

Ugyanaz a minőség mint a Pure Pinball?
  • Manual
    Miért van az,hogy kb 10 perc után kifagy a játék kép merev és kész csak a RESET segít a gépen???
  • ntex
    Hát ez a játék szép meg jó, de szvsz a rendes lemodellezett klasszikus kocsmai flipperasztaloknál nincs jobb, nem is lesz, max ha lemodellezik őket rendeen 3D-ben ahogy ezt a játékot.

Red & Ted Roadshow
    Terminator 2 : Judgement Day
    The Machine : Bride Of Bopinbot

És ez csak 3 személyes régi kedvencem a kocsmákból a több száz lemodellezett asztal közül...
  • xido
    remélem hamar visszakerül az EVM sorozatba is...addig jó lesz:)
  • Newfronter
    DREAM.PINBALL.3D-POSTMORTEM

Megjelent!
  • xido
    pro pinball elbújhat emellett,mind a 4 kiváló szintű asztalával:))
  • xido
    vagyis most jött ki a 2.demója..egy újabb asztal:)