A világ legdrágább mobiltelefonja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fikusz Kukisz, lehet, h bizonyos szempontból jobbak a monokróm telefonok (pl látod napsütésben is<#ravasz1>) de hol kapsz te ma viszonylag okos nemszínes telefont?

BTW az én színes közepesen okos lassan két éves Alcatel telefonkám is simán bírja az egy hetet töltés nélkül....

Én is rendesen csalódtam ebben a telóban. :(
A barátom SonyEriccson k750i -je simá lesöpri...
Azért mert telexarták egy halom csillivilli gyémántfaszsággal attól még vmit tudhatna az a telefon az áráért.(cirka 3-350 milka)
Sony Erickkson forever!!!!
psishock
Amikor kreatív vagy akkor igen messze kell menned a valóságtól :), a logikus/pénzcentrikus világ nem erre van kifejlesztve. Az emberek meg (az eddigi talasztalataim szerint) éppen hogy jó szemmel nézik, hogy nem vagyok olyan mint a nagy átlag. Nagyon pozitívan állnak hozzá a válltazásokhoz mint minden ember, és ez természetesen jó. Gyakorlatilag nem volt az az embertipus akivel nem tudtam megtalálni a "közös nyelvet". Mindíg kaptak egy új megvilágítást a dolgokról, és ez ösztönszerûen lekötötte a figyelmüket. Ne becsüld már ennyire le az (átlag) embereket. :)

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Blöööööööööööööööööööööööö...
Ha már a világ legdrágább telefonját dobják ki, akkor miért nem turbózták fel a világ legjobb telefonjává? Legalább lenne némi értelme is a dolognak...
Ki volt az a "hasznos hülye", aki ezt kitalálta?
Ráadásul Oroszországban is van néhány ember, aki éhezik...
Szemét ez a világ...
Jóvanna,jogod van hozzá!De nem menj túl messzire a valóságtól,mert tudod az emberek nem nézik jó szemmel,ha valaki túlságosan eltér a megszokottól!Az emberek már csak ilyenek xD.Amúgy a Soul-Reaver egy jó gamma!<#vigyor>
psishock
Nem jól látod, Raziel "the fallen vampire" van a logo-mon a Legacy Of Kain szériákból :P (ha úgy tetszik soul-reaver, de ez így nem helyes mert a fegyverét hívták így, dehát a köznyelv... na mind1) és a játékban megalkotott személyisége nagyon hasonlított az enyémhez, és ezért szerettem az arcot ;). Látod, nem minden az aminek látszik. Egyébként a korrupció nem itt vagyis nálam kezdôdik, én más világ(ok:)ban evezek.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Éppen te beszélsz,ha jól látom "Spawn az ivadék" van a logo-don xD <#vigyor>
psishock
Mond mióta izgatja az egyik embert a másik hogyléte? Hidd el, minél több pénzed van annál kevésbé. Akinek nagyon nagy a vagyona az sz....tesz a világ gondjaira/embereire a legtöbbet. Az a legkapzsibb, legalaptomosabb, legérzéktelenebb stb stb is egyben, azt ne várt hogy ilyen ember megvendégeljen vagy esetleg inni adjon, egy szegényebb család viszont maximálisan próbál segíteni mindenben, csak hogy jól érezd magad náluk. Ez van a pénz nagyon korruptá tesz, öli a lelkedet xD

Õszintén hova hülyül már az emberiség???????Mások éhenhalnak te viszont potom 1.3 millió dolcsiért vehetsz mobiltelefont,ami ugyanúgy elfog romlani mint a többi.Csak ezt nem fogod kidobni!!<#fejvakaras><#shakehead><#confused>

I\'m AVENGING ANGEL!!

Ki vesz ilyet,könyörgöm?Tuti ilyen Britney,meg P.Hilton félék!<#idiota>
Nekem is egy Nokiám van, 6230-as, fényképezõs, mp3 lejátszós, meg ilyenek, és én igenis kihasználom! :) Van a memóriakártyáján 10-20 szám, jól esik meghallgatni néha a haverokkal vadászozós nyári éjjeleken, ugyanilyenkor jól jön a videó-funkció az ökörködések felvételéhez! Fantasztikus élmény pár hét múlva visszanézni a fotókat és felvételeket! Én kihasználom!!! És nem azért van ilyenem, hogy "Nehogymár nekem ne legyen!"

Mondjuk a régi 5110-esemet is imádtam! (Máig megvan) Nem tudom ismeritek-e, melyik volt az...

A cikkhez annyit, hogy ha milliárdos lennék, akkor is csak kicsit lenne jobb mobilom (és az is Nokia lenne)!

Ja 1,3 millió FORINTÉRT sem vennék telefont, még akkor se, ha én lennék bíl géc.

A P800 400 órás készenléti idõvel rendelkezik, és 3 éves telefon, érintõképernyõs, baromi nagy kijelzõvel.

noss
ízléstelenek.
azért mer teleb*sszák fuxxal attól még nem lesz jó!!!

________ `_~_\" noss

norbre
nekem kamerás, polifónikus beszélõ, zenélõ mobilom van és kb másfél hetente kell töltenem

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Mindíg megmosolyogtam azt az embert aki színeskijelzõs telefont vett. :-)
Aztán panaszkodott, hogy 2 nap esetleg 4 nap után már tölteni kell a telefont. :-)

100 óra készenléti idõ és 2 óra beszélgetés meglehetõsen siralmas.

Nekem Nokia 6310i telefonom van 3 éves!!!! akkumulátorral. Soha, mondom soha nem volt gondom, hogy napközben lemerült volna.
Ugynis ha keveset használom 15 napig!!! bírja, ha pedig minden nap akkor 7-8 napig!!!

Ja és anyit tud, hogy jó ha a 20%-át kihasználom.

Szal valljuk be önmagunknak, hogy a kamerás, MP3 lejátszós, polifónikus meg rádiós, beszélõ, zenélõ mobilok egyenlõre a menõzés illetve a státusz szinbólum hajhászó emberek igénye.

Ugye ismerõs:
"Nehogy már nekem ne legyen, és egy régi hagyományos kijelzõs mobilt vegyek, amikor mindenkinek színes van!"

Úgyhallottam a Nokia piacra dob vagy dobott egy modern de monocrome kijelzõs telefont.
Nos nemcsodálom.

<#wave>
Ha van az szóljon!!!Vehetne egyett nekem!!!
Van valakinek 1.3 millió dollárja?
amikor megláttam a vezércímet, azt hittem, hogy technikája és tudása miatt ér ennyit... ezzel az erõvel tényleg marad a pumpa... meg azt is mondhatjuk h a legnagyobb gyémánt a világ legdrágább köve...gyémántberakással...
Na, ez nem lógna egész nap a fõnököd fülén, csak ha kétóránkét bedugná a töltõbe.

"...beszélgetési ideje legfeljebb 2 óra"

Régi jó 6110-esek, nagy akksival, hmmmmm....
vagy egyszeruen a nem diszitett valtozat gyartoja akart egy kis olcso nemzetkozi reklamot, megegyeztek vmi ekszeresszel, annak mar az is megeri ha ezt az 1 darabot eladja, az eredeti gyarto meg szepen megjelenik minden masodik infotech/mobil oldalon ingyen.

egyebkent a titkositas siman megoldhato ertelmesen, pl olvasashoz be kell jelentkezni, ha befejezted ki, anelkul meg csak hivni lehet a telovalm, es ha ellopjak akkor a szolgaltato konnyen es gyorsan lezavarja a halozatrol. ez igy persze nem matematikailag megbizhato dolog, de azert eleg maceras kiszedni belole a dolgokat es a hasznalhatosagot nem nagyon korlatozza. persze az allandoan kerdezgetos vagy ujjlenyomatos jobb lenne biztonsagi szempontbol.
aztán 5 év mulva majd agyrákot kap.

..amit birtokolsz az birtokol...
Amúgy meg tök felesleges.
psishock
Ha így gondolkodunk akkor, vagyis ha valakinek ez a telkó direkt aprópénz akkor annak 50milla se lene nagyobb gond, ez is egy üzlet lenne a sok közül. Valamikor buta arroganciából direkt nem kötnek meg egyes üzleteket, és szintén millákat buknak. Szal ez már nagyon a felsô határ.

A másik dolog, meg szerintem ezeket a "fontos" üziket, amik pár 100milláról döntenének nem sokáig tárolják, max ameddig elolvassák, és gyorsan lebonyolítják az üzletet. Az ilyen esetben tôsdénél managereknér stb, nagyon fontos a sebesség. Talán mire kibogozná a tolval, hogy mit is takarnak az értékek, és hova kellene eljutnia, hogy pénzt is lásson belôle már igen késô lenne.

A harmadik meg, úgysem fogják ellopni a telefont mert folyamatosan a füleden lóg, mivel folyamatosan beszélsz vele :), a fônököm se különb, csak járkál és az egyik beszélgetést bonyolítsa le a másik után, sohasem áll le. :)

Molnibalage
Na én meg vécékefére gondoltam. Egy rugóra jár az agyunk. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

IMYke2.0.0.0
Hiába bazi drága, egy Kamaz ezt is ki tudja taposni :)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mert ez a legrosszabb, ami a telefonodban tárolt addattal történhet???
Ha egy sales egy 100millás tendernél elkottyantja az árat, akkor a konkurencia viszi haza az 50-100% margint. Egy hülye számért, ami megbizható forrásbõl jön nyersz/buksz 50 millát.
Na, kapiskálod már, hogy mi mennyit ér? a kedvemért: házi feladat: ki a GazProm fõ részvényese, és mennyit ér most AZ a részvénycsomag. Gondolod, hogy ha a faszinak olyanja van, akkor nem csináltat magának ezt azt pusztán kedvtelésbõl?

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

ezt a szar sok kaviccsal teliragasztgatták azt ennyi..
ez a telefon nagyon gáz a luxus kategóriások között árától függetlenül
vannak ezerszer jobb luxusmobilok

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Davidus
az oroszknál nem gáz a giccs:)

V9ykn8_TZL0

mikloss
AZ emberi hülyeség határtalan.... A WC pumpás ötlet nagyon király! XD

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

ati2002
Akinek a pénz nem számít, annak ezt olyan megvenni, mint te veszel egy doboz cigit. Olyan körökben más a mérce... amikor dollármilliókat adnak ki egy-egy festményért, ezzel legalább telefonálni is lehet. :)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Pusztan kivancsisagbol megneznem mifele tirpak az, aki ilyen ertelmetlen faszsagert penzt ad.Egy marek gyemant melle adnak egy gagyi telefont.Ilyen alapon lehetne csinalni 6 millio dollaros vecepumpat is.Ennyi erteleme annak is volna.
psishock
"...trónról letaszító modell potom 1,3 millió dollárba kerül..."

"...így senki sem tudja elolvasni az adatokat, ha véletlenül ellopnák a készüléket..."

Ha ellopják?! Hát ilyen esetben szerintem a legkisebb gondja lesz az emberünknek a telefonszámait és az sms-eit visszasírni.

szar az aksija. Ja, és a kameráról: telefon ez, nem fényképezõgép.
quack
hat azer egy ilyen rohatdraga teloba igazan belerakhatnának kamerát (szergejéknek neha joljöhetne biznicben is :]) +50-100 dolcsiért...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Szerintem a vevõnek nagyobb kétajtós szekrényei vannak, akik valószínû fegyvert is hordanak maguknál. Legalább aki orosz biznesz-ember láttam az ilyesmi módon közlekedett.
Mindenesetre az érdekes, hogy helybõl orosz piacos készülékrõl van szó :).
Elõször azt kell agyonütni aki kitalálta, rá pár másodperccel meg azt aki megvette.
"Ráadásul ezek az információk mindig kódolva is jelennek meg" - akkor a tulaj hogy nézi meg az üzeneteit? <#crazya>
de most komolyan, minden gombnyomáskor bekér egy titkos kódot, vagy mi? mert nem olvastam olyasmit hogy ujjlenyomat kéne a mûködtetéséhez vagy hasonlók . csak egy pillanatra lerakják, valaki felkapja, és viszi az összes adatot is, mert nem hiszem hogy tényleg minden telefonkönyv vagy sms eléréskor be kéne ütni vmit, az azért fárasztó

Szerintem a belerakosgatott kövektõl olyan giccs összhatása van. Jobb lenne a sima fémes felület.

szép bár nem hinném hogy a közeljövõben vennék ilyet:D