A világ legdrágább mobiltelefonja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTW az én színes közepesen okos lassan két éves Alcatel telefonkám is simán bírja az egy hetet töltés nélkül....
A barátom SonyEriccson k750i -je simá lesöpri...
Azért mert telexarták egy halom csillivilli gyémántfaszsággal attól még vmit tudhatna az a telefon az áráért.(cirka 3-350 milka)
Sony Erickkson forever!!!!
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Ha már a világ legdrágább telefonját dobják ki, akkor miért nem turbózták fel a világ legjobb telefonjává? Legalább lenne némi értelme is a dolognak...
Ki volt az a "hasznos hülye", aki ezt kitalálta?
Ráadásul Oroszországban is van néhány ember, aki éhezik...
Szemét ez a világ...
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
I\'m AVENGING ANGEL!!
Mondjuk a régi 5110-esemet is imádtam! (Máig megvan) Nem tudom ismeritek-e, melyik volt az...
A cikkhez annyit, hogy ha milliárdos lennék, akkor is csak kicsit lenne jobb mobilom (és az is Nokia lenne)!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Aztán panaszkodott, hogy 2 nap esetleg 4 nap után már tölteni kell a telefont. :-)
100 óra készenléti idõ és 2 óra beszélgetés meglehetõsen siralmas.
Nekem Nokia 6310i telefonom van 3 éves!!!! akkumulátorral. Soha, mondom soha nem volt gondom, hogy napközben lemerült volna.
Ugynis ha keveset használom 15 napig!!! bírja, ha pedig minden nap akkor 7-8 napig!!!
Ja és anyit tud, hogy jó ha a 20%-át kihasználom.
Szal valljuk be önmagunknak, hogy a kamerás, MP3 lejátszós, polifónikus meg rádiós, beszélõ, zenélõ mobilok egyenlõre a menõzés illetve a státusz szinbólum hajhászó emberek igénye.
Ugye ismerõs:
"Nehogy már nekem ne legyen, és egy régi hagyományos kijelzõs mobilt vegyek, amikor mindenkinek színes van!"
Úgyhallottam a Nokia piacra dob vagy dobott egy modern de monocrome kijelzõs telefont.
Nos nemcsodálom.
<#wave>#wave>
"...beszélgetési ideje legfeljebb 2 óra"
Régi jó 6110-esek, nagy akksival, hmmmmm....
egyebkent a titkositas siman megoldhato ertelmesen, pl olvasashoz be kell jelentkezni, ha befejezted ki, anelkul meg csak hivni lehet a telovalm, es ha ellopjak akkor a szolgaltato konnyen es gyorsan lezavarja a halozatrol. ez igy persze nem matematikailag megbizhato dolog, de azert eleg maceras kiszedni belole a dolgokat es a hasznalhatosagot nem nagyon korlatozza. persze az allandoan kerdezgetos vagy ujjlenyomatos jobb lenne biztonsagi szempontbol.
Amúgy meg tök felesleges.
A másik dolog, meg szerintem ezeket a "fontos" üziket, amik pár 100milláról döntenének nem sokáig tárolják, max ameddig elolvassák, és gyorsan lebonyolítják az üzletet. Az ilyen esetben tôsdénél managereknér stb, nagyon fontos a sebesség. Talán mire kibogozná a tolval, hogy mit is takarnak az értékek, és hova kellene eljutnia, hogy pénzt is lásson belôle már igen késô lenne.
A harmadik meg, úgysem fogják ellopni a telefont mert folyamatosan a füleden lóg, mivel folyamatosan beszélsz vele :), a fônököm se különb, csak járkál és az egyik beszélgetést bonyolítsa le a másik után, sohasem áll le. :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha egy sales egy 100millás tendernél elkottyantja az árat, akkor a konkurencia viszi haza az 50-100% margint. Egy hülye számért, ami megbizható forrásbõl jön nyersz/buksz 50 millát.
Na, kapiskálod már, hogy mi mennyit ér? a kedvemért: házi feladat: ki a GazProm fõ részvényese, és mennyit ér most AZ a részvénycsomag. Gondolod, hogy ha a faszinak olyanja van, akkor nem csináltat magának ezt azt pusztán kedvtelésbõl?
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
vannak ezerszer jobb luxusmobilok
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
"...így senki sem tudja elolvasni az adatokat, ha véletlenül ellopnák a készüléket..."
Ha ellopják?! Hát ilyen esetben szerintem a legkisebb gondja lesz az emberünknek a telefonszámait és az sms-eit visszasírni.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
de most komolyan, minden gombnyomáskor bekér egy titkos kódot, vagy mi? mert nem olvastam olyasmit hogy ujjlenyomat kéne a mûködtetéséhez vagy hasonlók . csak egy pillanatra lerakják, valaki felkapja, és viszi az összes adatot is, mert nem hiszem hogy tényleg minden telefonkönyv vagy sms eléréskor be kéne ütni vmit, az azért fárasztó