327
-
Cat 02 #207 jókor xD -
#206 ehe! nekem megvan az uj rhapsody cd végre, es eszmeletlen kiraly:D mindenkinek ajanlom, foleg a Silent Dream cimu szamot!:D -
Cat 02 #205 sztetek Velencei karneválon van Rhapsody ? :D -
Dzsiti999 #204 A hivatalos oldalon (a kép alatt nyomjatok az enter the site-ra) van egy inderjú... nem láttam még XD még nem néztem végig, de nagyon érezhető benne az olasz akcentus :D -
Cat 02 #203 már én is kezdek leszokni xD de még mindig jó azért -
#202 nem kevesen hallgatják, csak kevesen járnak ide, akik hallgatják :) -
Lee732 #201 Igen, azt én sem tudom, hogy miért hallgatják ilyen kevesen. Pedig egy-két szám simán lehetne sláger. Mindesetre én büszke vagyok, hogy ilyen közösségnek tagja vagyok:) -
Lee732 #200 Ez tényleg érdekes. Annyit sikerült kideríteni, hogy ezen van két bónusz szám, ami nem az album szerves része. -
#199 Több hónapja kint van egy norvég lemez, de még az adatbázisban sincs, ne csodálkozz. :) -
Cat 02 #198 bonus a legocslobb ? :D -
ttp145 #197 Nem az a gáz hogy olasz és lassan hanem az hogy jó és lassan. :(
sajnos. És nem is halgatják túl sokan ismét sajnos -
Lee732 #196 Most hívtam a cdpince-t, csak jövő héten lesz.
Azért elég gáz, hogy egy olasz együttes ilyen késve érkezik Magyarországra... -
Lee732 #195 Az LP ugye bakelit lemezt jelent?
Egyelőre nem találtam infót, hogy miben térnek el a cd-s verziók -
Lee732 #194 Köszi, a cdpince-nek már benne van az adatbázisában.
Itt van a választék:
RHAPSODY OF FIRE
TRIUMPH OF AGONY
2006-09-29
Formátum: LP
Ár: 7190 Ft.
RHAPSODY OF FIRE
TRIUMPH OR AGONY
2006-09-21
Formátum: CD
Ár: 5290 Ft.
RHAPSODY OF FIRE
TRIUMPH OR AGONY -LTD.ED.
2006-09-21
Ár: 6290 Ft.
RHAPSODY OF FIRE
TRIUMPH OF AGONY + 3
2006-10-25
Ár: 7890 Ft.
Rhapsody of Fire
Triumph Or Agony (Bonus Tracks) (Spec)
2006-09-26
Ár: 4590 Ft.
-
#193 Cdpince, Headbanger? -
Cat 02 #192 vhonnan rendelni ?
-
Lee732 #191 Spanok, szép dolog, hogy már torrent link is van az új albumhoz (Triumph or Agony), de mint igazi rajongó eredetiben szeretném megvenni. Tud már valaki lelőhelyet Budapesten? (Tegnap a MOM parkban nem volt). -
Cat 02 #190 Dark Secret ben csak Unholy Warcry van ? -
#189 Egyetértek, de talán csak a kezdeti götenburgi színtéren találsz hasonló vokálokat. -
Dzsiti999 #188 Cannibal Corpse meg jó banda :D egyik kedvencem XD de térjünk vissza a témához...
amúgy van benne valami, abban, amit mondasz... :D -
#187 dehogyneeeem, ugyanugy hangzanak :D:D:D:D amugy Dying ez a csatateres kiáltozásos elképzelés nem is rossz :D bár nemtom hogy ennyire eltorzított hanggal kiáltoznál :D szerintem ez a picit death metalos éneklésmod az a démoni hangulatot hivatott egteremteni.
(CC-t meg poénból hoztam fel :D) -
#186 Ez brutal death metal, kultzenekar amúgy. :) -
Dzsiti999 #185 na azért pont Cannibal Corpse-ra nem kellett volna hasonlítani azt a számot... ennyire azért nem (őőő) "vad" a When Demons Awake :D -
#184 Inkább olyan, mintha kiáltozna össze-vissza a csatatér közepéről. :D -
#183 muhaha
asszem ez is death metal :D vagy doom... vagy black... de tökre ugyanolyan nem ? XD de a When Demons Awake tényleg olyan (az ének miatt) mint a death metál egy picit. olyan aggresszivan énekel, meg... szal érted :D:D:D én egyetértek GTvel -
Dzsiti999 #182 jólvanna... :D azért tényleg van (egy "kis") különbség :D de ettől függetlenűl sokkal agresszívabban énekel, mint a többi rhapsody számban :D -
#181 most hallgatom (meglepett mi? :P) és tényleg tökre úgy énekel :D:D sztem nem áll ez jol neki :D ettől függetlenül teccik :D -
#180 [URL=http://youtube.com/watch?v=-NQI3BSVOKM]Nem vonnék párhuzamot.[/URL] -
Dzsiti999 #179 ...nem azt mondtam, hogy death metal... azt mondtam, hogy death metal hangulatú. ez alatt azt értettem, hogy eléggé agresszívan énekel benne :D -
#178 "In 1997 Rhapsody released their debut album, Legendary Tales. Co-founders Luca Turilli and Alex Staropoli created an epic sound with this first album. Rhapsody incorporated classical music, baroque and heavy metal styles in a new sub-genre known as "Hollywood metal" or "film score metal" because of its resemblance to movie soundtracks."
Dzsiti, nem tudom honnan veszed, hogy abban a számban death metal van, mert sehol nincs benne. Semmi. -
Dzsiti999 #177 nekem a kedvenc albumom a Power of The Dragonflame, aztán a Symphony II (rövidítek :D)... hát ezeket hallgatom folyamatosan, épp ezért nem tudok a többiről véleményt mondani mert nem nagyon emléxem rájuk (sry...).
na akkor már kedvenc számokat is írok:
- Legendary Tales (nem jön be az énekes hangja, ezt az albumot kihagytam... de a Land of Immortals már tetszik Fabio hangjával (azt remake-elték egy kislemezen))
- Symphony I-ről az Emerald Sword (többi nem ugrik be)
- Dawn of Victory-ről a Dawn of Victory és a Holy Thunderforce
- Rain of a Thousand Flames-ről a Rain of... és a Wizard's Last Rhymes.
- Power of The Dragonflame-ről az ÖSSZES(!) szám tetszik... főleg a When Demons Awake (death metal hangulat miatt :D), és a Gargoyles, Angels of Darkness
- Symphony II-ről is szinte az összes tetszik... de a fő kedvenc az Unholy Warcry, The Magic of The Wizard's Dream, Shadows of Death, Nightfall on the Grey Mountains.
- Az új albumról a Silent Dream a kedvencem... többi szám nem nagyon ugrik be, mert nem nagyon hallgattam még...
nah ennyi lenne... kicsit hosszú lett sztem... :D -
#176 Nekem a Power of the Dragonflame a kedvencem, utána a Rain of a Thousand Flames és a Symphony of Enchanted Lands II, de az nagyon más sztem mint a többi ugyhogy azt körül sorolom. azt csak akkor hallgatom mikor tudom hogy nincs más dolgom és van időm végighallgatni az albumot. és akkor közben nem nagyon csinálok semmit csak hallgatom :) -
Cat 02 #175 Gamma Ray -t rakd be xD
haver azt mondta hallgassak azt Rhpasody helyett mert végülis ua csak abbna nincs ilyen "szolid" rész :) -
Cat 02 #174 nekem Old Age Of Wonders :D
-
Dzsiti999 #173 hát azért ténylég más a fílingje... de azért nagyjából tetszenek a számok rajta... főleg a Silent Dream :P
remélem majd a következő album egy kicsit "erősebb" lesz :D -
ttp145 #172 hát tényleg inkább power. de az új albumná megvagyok lőve. elveszett a dawn of victory-s feeling sajnos -
#171 hidd el jobban power mint szimfonikus :P
-
ttp145 #170 valami oldalon néézegettem még régen a műfaját. Többnyire power metal volt de asszem a dawn of victory-ra azt irta ho neoclassic metal. de tökmindeggy me ha valami jó nemérdekel mi az -
Cat 02 #169 inkébb szimfónikus :) xD -
Dzsiti999 #168 majd lesz :) még nem volt idő mindent betenni... amúgy a Rhapsody az szimfónikus power metal (de inkább power) :D