327
-
#247 Fent van a teljes Legendary Tales ---> http://www.bachstein.atw.hu/
Most a Power of the Dragonflmes-en dolgozok, ha lesz már vmi eredmény, szólok -
#246 Köszi :) -
Dzsiti999 #245 Jók lettek a fordítások
De a legjobban az tetszik, hogy az olasz is le van fordítva -
#244 Osztom. -
#243 jójó, majd meglátom mit tehetek
(amúgy sztem az "A Night at the Opera" albumon a Battlefield a legjobb) -
#242 Attól függetlenül egyik legjobb BG szvsz. :P -
#241 Az még nincs lefordítva, sztem nem is lesz
+ az Blind Guardian, szal nem si ide tartozik -
Cat 02 #240 Precious Jerusalem powa xD -
#239 http://www.bachstein.atw.hu/
Ajánlom, h lessétek meg, rajta van a Legendary Tales felének a fordítása, a többi részén még dolgozok + más együttesektől is van fent 1-2 szám. De persze folyamatosan készülnek az újabb fordítások is -
#238 szuvjektiv minden besorolas
kulonben nem lattama besorolast, csak magam fulehallasa szerint.
lenyeg az hogy teccik vagy nem -
#237 azert tunik power metalnak mert az.... symphonic Power metal (legalabbis a besorolas szerint) -
#236 van benne sok prog elem. foleg az elso album ami teccik. masodik se rossz, de azt nem halgattam annyit. a tobbiben mar nincs leone, tahat hanyagoltam, de a hangzas ott is hasonlit az elso kettohoz -
#235 Bogarat ültettél a fülembe, most még egyszer meghallgatva, tényleg úgy hangzik mint valami power/heavy/prog keverék. -
#234 hova sorolnad? -
#233 Az első lemez tuti nem prog. -
#232 a zene inkab progmetal, tehat mashogy kell viszonyulni hozza -
#231 Jaja, de az szvsz közel sem ennyire jó, mint a Rhapsody. Fabio ott is nagyon jó, de a zene annyira nem az. -
Dzsiti999 #230 aham. amúgy ha jól tudom Alex Holzwarth is játszik másik bandában (most ne kérdezzétek a nevét, de asszem a hiv. Rhapsody oldalon fent van) -
#229 es fabio leonenak is volt side projectje, de mar kilepett belole. ismeritek a Vision Divine-t -
#228 bocs, rossz napom van. -
#227 oh, ok en csak jot akartam -
#226 Topik is van róla. Mindenki tud róla. -
#225 tisztaban vagytok vele hogy a gitarosnak van mar sajat egyuttese? tisztaban vagytok vele h eszeveszett jo zenekar? tisztaban vagytok vele hogy ez a nevuk: Luca Trulli -
#224 Ahogy mondod, de leginkább Luca. Alex a szimfónikus dolgokért, a korosukért és az ilyesmikért felel inkább.
Szerintem egyébként egy neo-klasszikus metál lemezt kapunk a fantasy világából. -
Dzsiti999 #223 Ő és Luca szokta írni a számokat a Rhapsody-ban nem? (így emléxem) :D mert ha igen, akkor a saját albuma is nagyon jó lesz remélhetőleg -
#222 Gondolom tudjátok, hogy Alex saját szólóalbumán dolgozik, ami elméletileg még idén kijön. Én rettenetesen várom! -
Cat 02 #221 itt asszem fenn van -
Csoder #220 http://www.heavylyrics.com/
Google.com -
#219 nemtudja valaki veletlen, h honnet lehet leszedni a legujabb lemez lyrcs-et?
-
#218 Így van. -
#217 en jobban szeretem a regieket. talan a rain of a thousand flames a legjobb - nem albumnak keszult, pedik tobb mint 40 perc es az a 7 dal ami rajta van vegig lekot es nincs olyan hogy unatkoznek mert valamelyik dal gyenge rajta -
Cat 02 #216 nekem nincs sorrend :D
Dragonlands river , March of Swordmaster most ezek jutnak eszembe XD -
#215 az albumok kozul pedig a Dawn of Victory a legjobb szerintem -
#214 a gondom a szavazassal h az osszes szam eszmeletlen kiraly:S:P de ha mar donteni kell: 1. Emerald Sword 2. March of the Swordmaser 3. The Mighty Ride of the Firelord ;) -
#213 Rain of Thousand Flames is nagyon bejön, főleg, hogy szinte végig szól alatta a lábdob, nagyon kemény az alap Rhapsodyhoz képest. :P -
#212 Természetesen! :) -
Cat 02 #211 uccso 2 Legendary Tales ugye ? :) -
#210 Nálam a Knightrider of Doom, Rage of the Winter és a Warrior of Ice. :)
Albumok, háát, ez nehéz. :P
-
#209 esetleg számba lehetne top 5, mert sok jó szám van, nehéz dönteni :) -
#208 csinálhatnánk szavazást, hogy itt a fórumot nézők között mi a top 3 legjobb album és legjobb szám