Spyware Terminator Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy hatalmas problémám fent van a Spware terminátor a gépen fasza minden klaffol az a baj tulságosan is feltettem egy keyloggert ilyen billentyûzetfigyelõ.... az a baj a spyw. állandóan kidobja vírusnak. Nem lehet vhogy beállítani rajta hogy pl a gyorsvizsgálat mondjuk csakbizonyos helyeket nézzen át??? kéne mert így aki gépérefelteszem a keyloggert a spywarevel le tudja törölni és az nekem nem jó😄😄😄
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
ismeritek ezt?
"mota113"
Battletag: Muhee#2716
Másfél éve ezt használom, meg(f)agyok vele elégedve, ám most frissítettem 2.04-re és nincsenek ékezetek. Csak ezzel. Ha valaki felrakta írjon valamit!
AVIRA - \"More than security.\"
Nálatok is úgy van a dolog, hogyha integráljátok a ClamAV-st, akkor azt nem észleli a Biztonsági Központ?
http://www.spywareterminator.com/item/6498/Nunci.html
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
#38 igen, de vírus máshonnan is be lehet kapni. fájlmegosztók, e-mail csatolások, háttértárolók(bár ez már ritka. Meg ahogy elnézem trójaiak ellen nem is véd.
Chaos Anno Domini
virusirtó! Átlag felhasználó ha nem járkál virusos oldalon nem fog bekapni semmit!
Chaos Anno Domini
Ha a Spyware Doctornak fut az állandó/rezidens védelme, akkor kapcsold kapcsold ki azt. Feltéve, ha a Terminatort akarod használni. Letörölni fölösleges, mert ha esetleg lesz valamilyen fertõzésed, akkor annyival több antispyware-el meg tudod nézetni a géped. Nem is beszélve arról, hogy a Spyware Doctor jobb kémprogramírtó, mint a Terminator.
Chaos Anno Domini
Nézegettem az adatbázisát a neten úgy látom egy csomó trójait ismer.<#eljen>#eljen>
(bár nem tom ez mennyít számít)
/Gripen az égből/
\"Én vagyok a Rend!\"
\"Én vagyok a Rend!\"