Spyware Terminator Free

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
keresés végén rakd be biztonságosnak 😄

12site
Sziasztok!

Lenne egy hatalmas problémám fent van a Spware terminátor a gépen fasza minden klaffol az a baj tulságosan is feltettem egy keyloggert ilyen billentyûzetfigyelõ.... az a baj a spyw. állandóan kidobja vírusnak. Nem lehet vhogy beállítani rajta hogy pl a gyorsvizsgálat mondjuk csakbizonyos helyeket nézzen át??? kéne mert így aki gépérefelteszem a keyloggert a spywarevel le tudja törölni és az nekem nem jó😄😄😄

Meg ezt!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Hi!

Ezt találtam róla.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

sziasztok!
ismeritek ezt?

"mota113"
Zickler
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy véletlenül leblokko9ltam egy fájlt, amit nem kellet volna. És azt szeretném megtudni hogy hogy tudon engedélyezni?

Battletag: Muhee#2716

bmate0007
Azért, mert nem tökéletes a fordítás..Van angol nyelv is.<#vigyor1>

Faterx
Sziasztok
Másfél éve ezt használom, meg(f)agyok vele elégedve, ám most frissítettem 2.04-re és nincsenek ékezetek. Csak ezzel. Ha valaki felrakta írjon valamit!
bmate0007
Hát kéne.<#hehe>

slime001
A Clam AV biztos olyan kis ratyi hogy a Biztonsági Központ említésre se méltatja <#vigyor>

AVIRA - \"More than security.\"

bmate0007
Hello Mindenki!

Nálatok is úgy van a dolog, hogyha integráljátok a ClamAV-st, akkor azt nem észleli a Biztonsági Központ?

zvaragabor
Egy tárcsázót így elnevezni.<#nevetes1>
http://www.spywareterminator.com/item/6498/Nunci.html

Chaos Anno Domini

bmate0007
Hát te tudod. Szétbaszod a rendszered. Én csak úgy felraktam 2 Internet Securityt,(<#hehe>) és nem indult a gép.<#hehe><#hehe><#hehe>

Hát mer csak <#vigyor>
bmate0007
De. De hát éppen ezaz. Miért akarod bekapcsolni a Clam-ot, amikor a Nod sokkal hatékonyabb?<#hehe>

Egy kérdés: Ha bekapcsolom ebben a Clam Antivírust, akkor nem akad össze a noddal?
bmate0007
Já 😉

ClamAV-vel tényleg hatékonyabb?
bmate0007
hát akkor tölsd le és majd meglátod<#idiota>

Én ugyanolyannak látom gugliban
Jupéé :<#vigyor>
bmate0007
Megjelent a stabil 2.0-ás verzió. Új desisgnnal és sok más új funkcióval. Érdemes kipróbálni.

bmate0007
...amit én használni is fogok.

bmate0007
Hát igen. Hogyha úgy lesz ahogy írják, akkor lehet, hogy ingyenes kémprogram-irtónak ez lesza number1.

zvaragabor
Hát hogyha úgy lesz ahogy írják, fõleg a Safe Database részét, akkor lehet kipróbálom és tesztelem 1-2 hétig, mert eddig engem egyedül az állandó védelem riasztott vissza a Terimnator használatától.

Chaos Anno Domini

bmate0007
Láttátok már az új béta(2.0) verzió pillanatképeit, és az új opciókat? szerintem állati jó lesz.

zvaragabor
Én nem is használom, csak azért tettem föl, hogy megnézzem a #35-ös problémát(most ki is van kapcsolva). Sztem fölösleges, és haszontalan toolbar. 😊

Chaos Anno Domini

bmate0007
sztem Crawler Toolbar-os dologgal valami piszokság van! nekem ugyanis eddig mindegyik antispyware-em jelezte, hogy valami gáz van ezzel a progival. de ettõl függetlenül jó kis toolbar 😊

zvaragabor
#37 😞 más ötletem nincsen
#38 igen, de vírus máshonnan is be lehet kapni. fájlmegosztók, e-mail csatolások, háttértárolók(bár ez már ritka. Meg ahogy elnézem trójaiak ellen nem is véd.

Chaos Anno Domini

slime001
Amúgy iszonyat király kis toolbar! Szerintem egy ilyen jobb mint bármelyik
virusirtó! Átlag felhasználó ha nem járkál virusos oldalon nem fog bekapni semmit!

slime001
Nem mûködik 😞

zvaragabor
És hogyha kiveszed a pipát a Crawler Toolbar Settings > Web Security Guard > General Settings > Content Warning > mind két kockájából?

Chaos Anno Domini

slime001
Ezt a Crawler nevû toolbart ami a Terminatorral telepszik fel a gépre úgy szeretném beállitani ha ilyen "veszélyes" oldalra lép rögtön blokkolja és ne engedje megnyitni! Magyarul ne kérdezgesse hogy szeretném, nem szeretném egyszerüen TILOS! legyen! Valakinek van valami ötlete? Én már átnéztem a beállitásokat de nem jöttem rá

Osztom véleményeteket
zvaragabor
Jaja, ingyenesnek nagyon jó.

Chaos Anno Domini

bmate0007
na mind1 az a lényeg, hogy 1 ingyenes programhoz képest ez 1 nagyon szoftver (szerintem)

bmate0007
biztos

zvaragabor
Az Internet Explorer rõl szólnak.

Chaos Anno Domini

bmate0007
mivan vele?

zvaragabor
vidd rá a kurzort a WinShock, BHO-k, Eszköztárak-ra, és olvasd el, mit ír.

Chaos Anno Domini

bmate0007
nekem csak annyi észrevételem van, hogy írta gábor, hogy a WinShock, BHO-k, Eszköztárak...elõl vegyük ki a pipát. nos, ez így nem lesz jó. csak az Internet Explorer védelem elõl kéne kivenni a pipát, mert a progi Internet-védelme a Firefoxra is kiterjed.

zvaragabor
zsombi: Terminator alapvetõen minden böngészõhöz jó, nincs olyan, hogy ez csak az IE-hez használható. De mivel az Internet Explorer a legelterjedtebb böngészõ, így van a Terminatorban néhány funkció, ami kifejezetten az IE-t védi. Ha egyáltalán nem használod az IE-t, akkor ezeket nyugodtan kikapcsolhatod. Valós idejû védelem > Védelmi beáll. > Internet védelem > Internet Explorer, WinShock, BHO-k, Eszköztárak, ezek elõl vedd ki a pipát.

Ha a Spyware Doctornak fut az állandó/rezidens védelme, akkor kapcsold kapcsold ki azt. Feltéve, ha a Terminatort akarod használni. Letörölni fölösleges, mert ha esetleg lesz valamilyen fertõzésed, akkor annyival több antispyware-el meg tudod nézetni a géped. Nem is beszélve arról, hogy a Spyware Doctor jobb kémprogramírtó, mint a Terminator.

Chaos Anno Domini

A Spyware Doktort le is lehet törölni, ha ez fennt van?
Sziasztok! Lehet hülyeséget kérdezek, azért megpróbálom. Én Mozzilla Firefox-szal netezem, szerintetek arra is jó a Spyware Terminator? Vagy használjam az Internet Explorert.
JAS 39
Nagyon brutál ennek a cuccnak a rezidens védelme eddig tetszik nagyon.

Nézegettem az adatbázisát a neten úgy látom egy csomó trójait ismer.<#eljen>

(bár nem tom ez mennyít számít)

/Gripen az égből/

Dred bíró
Megnézettem a listádat angolul tudó emberekkel (én nem tudok) azt monták idõközbe levették a terminátort és nem minõsítették vszélyesnek.<#fejvakaras>

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
hosaszúlista= hosszú lista.

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Nálam 15 perc alatt végez úgy hogy az egész gépet cakk-pakk ellenõrzi.

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Ez egy elég hosaszúlista. <#mf2><#mf2><#mf2> szeriontük elégsok minden nem megbízható.

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Szerintem csak job van nála.....<#gun>

\"Én vagyok a Rend!\"

Oldal 1 / 2Következő →