Spyware Terminator Free
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spybot S&D egyenlore nincs jobb.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
spyware anti-spyware
uj generacio
uj generacio
Te egy isten vagy köszönöm nem tudom elmondani hogy örülök volt egy problémám hogy több kémprogram lett a gépemen és nem jött be a google hanem egy mások oldal és látom ezt a progit hogy ittt irtad hogy jó és télleg mindent szart letörölt az ad aware szart se ée most akartam vele irtani csökkenrtett modban és seemit se talált most beléptem ez megcsinált mindent köszi mégegyszer ÉS MINDENKINEK MONDOM TÖRÖLJE LE A SZAR SPYWARE IRTOIT ÉS RAKJA FEL EZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spybot s&d és ad-aware lefuttatása után a drága semmit sem talált plusz a keresési ideje több volt mint az elõzõ kettõnek együttvéve
részemrõl uninstall<#levele>#levele>
részemrõl uninstall<#levele>#levele>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
az adawere után még bõven marad szemét, én a spysweepert használom, és az még elég sokat talált utána:S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én is ezt az MVPS hosts fájlt használom és az elsõ hozzászólásban lévõ linken található fejlesztõ honlapját (www.crawler.com) blokkolja. Talán nem véletlenül...
Én ezért fel se rakom.
Egyébként itt is szerepel:
Nem megbízható Antispyware programok
Én ezért fel se rakom.
Egyébként itt is szerepel:
Nem megbízható Antispyware programok
az elõbb említett két program és NOD32 mellett, már fél éve nem volt semmi bajom az XP-vel és hozzáteszem nem mindig steril lapokon szoktam böngészni😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Windows Defender + Agnitum Outpost + DropMyRights + MVPS Hosts File
http://www.winportal.net
windefender > *
Spybot S&D & Ad-Aware rulz😊
Nemrég raktam fel. Full ingyenes spyware irtó eddig nekem nagyon tetszik. MAGYAR (van rezidehns védelme is) innen letölthetõ
\"Én vagyok a Rend!\"
← ElőzőOldal 2 / 2