67
Spyware Terminator Free
  • bmate0007
    nekem csak annyi észrevételem van, hogy írta gábor, hogy a WinShock, BHO-k, Eszköztárak...elől vegyük ki a pipát. nos, ez így nem lesz jó. csak az Internet Explorer védelem elől kéne kivenni a pipát, mert a progi Internet-védelme a Firefoxra is kiterjed.
  • zvaragabor
    zsombi: Terminator alapvetően minden böngészőhöz jó, nincs olyan, hogy ez csak az IE-hez használható. De mivel az Internet Explorer a legelterjedtebb böngésző, így van a Terminatorban néhány funkció, ami kifejezetten az IE-t védi. Ha egyáltalán nem használod az IE-t, akkor ezeket nyugodtan kikapcsolhatod. Valós idejű védelem > Védelmi beáll. > Internet védelem > Internet Explorer, WinShock, BHO-k, Eszköztárak, ezek elől vedd ki a pipát.

Ha a Spyware Doctornak fut az állandó/rezidens védelme, akkor kapcsold kapcsold ki azt. Feltéve, ha a Terminatort akarod használni. Letörölni fölösleges, mert ha esetleg lesz valamilyen fertőzésed, akkor annyival több antispyware-el meg tudod nézetni a géped. Nem is beszélve arról, hogy a Spyware Doctor jobb kémprogramírtó, mint a Terminator.
  • zsombi2005
    A Spyware Doktort le is lehet törölni, ha ez fennt van?
  • zsombi2005
    Sziasztok! Lehet hülyeséget kérdezek, azért megpróbálom. Én Mozzilla Firefox-szal netezem, szerintetek arra is jó a Spyware Terminator? Vagy használjam az Internet Explorert.
  • JAS 39
    Nagyon brutál ennek a cuccnak a rezidens védelme eddig tetszik nagyon.

Nézegettem az adatbázisát a neten úgy látom egy csomó trójait ismer.

(bár nem tom ez mennyít számít)
  • Dred bíró
    Megnézettem a listádat angolul tudó emberekkel (én nem tudok) azt monták időközbe levették a terminátort és nem minősítették vszélyesnek.
  • Dred bíró
    hosaszúlista= hosszú lista.
  • Dred bíró
    Nálam 15 perc alatt végez úgy hogy az egész gépet cakk-pakk ellenőrzi.
  • Dred bíró
    Ez egy elég hosaszúlista. szeriontük elégsok minden nem megbízható.
  • Dred bíró
    Szerintem csak job van nála.....
  • Sephi
    Spybot S&D egyenlore nincs jobb.
  • FLeK0
    spyware anti-spyware
    uj generacio
  • sweech
    nálad valami szar volt, nekem max 5 perc alatt lefutott
  • Gyocsika
    Ugyanez a kettö VOLT fenn a gépemen
  • Gyocsika
    Te egy isten vagy köszönöm nem tudom elmondani hogy örülök volt egy problémám hogy több kémprogram lett a gépemen és nem jött be a google hanem egy mások oldal és látom ezt a progit hogy ittt irtad hogy jó és télleg mindent szart letörölt az ad aware szart se ée most akartam vele irtani csökkenrtett modban és seemit se talált most beléptem ez megcsinált mindent köszi mégegyszer ÉS MINDENKINEK MONDOM TÖRÖLJE LE A SZAR SPYWARE IRTOIT ÉS RAKJA FEL EZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • NEOreg3
    spybot s&d és ad-aware lefuttatása után a drága semmit sem talált plusz a keresési ideje több volt mint az előző kettőnek együttvéve

részemről uninstall
  • kulabácsi
    az adawere után még bőven marad szemét, én a spysweepert használom, és az még elég sokat talált utána:S
  • sweech
    nálam is volt mikor spybot és adaware után talált még 1-2 szemetet
  • dester
    Én is ezt az MVPS hosts fájlt használom és az első hozzászólásban lévő linken található fejlesztő honlapját (www.crawler.com) blokkolja. Talán nem véletlenül...
    Én ezért fel se rakom.

Egyébként itt is szerepel:

Nem megbízható Antispyware programok
  • NEOreg3
    az előbb említett két program és NOD32 mellett, már fél éve nem volt semmi bajom az XP-vel és hozzáteszem nem mindig steril lapokon szoktam böngészni:)
  • Dred bíró
    Szerintem nagyon jó kis cucc.
  • lck
    NOD32 és állandó Ewido védelem mellett feltettem - nem talált semmit. Még egy nyamvatt kukit se.
  • Dred bíró
    Nekem éppen hogy azok után takarított.
  • moonman
    Windows Defender + Agnitum Outpost + DropMyRights + MVPS Hosts File
  • FLeK0
    windefender > *
  • NEOreg3
    Spybot S&D & Ad-Aware rulz:)
  • Dred bíró
    Nemrég raktam fel. Full ingyenes spyware irtó eddig nekem nagyon tetszik. MAGYAR (van rezidehns védelme is) innen letölthető