169
-
#49 majd a köv horrorra akadvában ,-) -
Quantumleap #48 A Monty Pythonosat ismerem. A világon mindenki Superman, de van köztük egy, aki csak ránézésre átlagsupermanpolgár, mert a kellő pillanatban átváltozik a rettenthetetlen Biciklijavítóvá (Bicycle Repirer Man).
Ezenkívül paródiát csak képregényben olvastam, a Batmant kifigurázó Batmanust.
Igazából arra gondoltam, hogy lehetne valami rendes másfél-két órás paródiafilmet készíteni. -
#47 pl.
én annó láttam vmi szuper-manus nevezetü filmet (amúgy elég gagyi lett)
meg annó a Monty Python is csinált vmi szuperman-t kifigurázó részt, aminek a címét nem tudom.. -
Quantumleap #46 Egy-két paródia nevezetesen? -
#45 lehet nem túl "kreatív", de vegyétek figyelembe, hogy az alapul szolgáló képregények 1 része már a 60-as 70-es években megjelent, és akkor még kemény scifinek számítottak szinte... napjainkban lehetne, hogy "kreatívabb" előzményt alkossanak nekik, csak akkor a képregény-rajongók köveznék meg őket..
"megmentjük a világot" -> azért szuperhős, hogy megmentsen valakit..attól még nem lesz hős, mert repülni tud..
amúgy meg léteznek szuperhős-parodiák... -
Quantumleap #44 Az mondjuk való igaz, hogy ennyi adaptáció után nem lenne rossz ötlet egy szuperhős-paródia. És még jól jönne több szuperhős közös története. -
knightbali #43 Én úgy tudtam hogy az egy radioaktív kakas de te jobban tudod. -
abonyitomz #42 új képregényadaptáció kerül a mozikba , a főhőst megcsípja egy földönkívüli kakas , és ő lesz a kotkodá , majd jönnek a marslakók lerohamozni a földet és kotkodá megmenti a világot. Egyik fő specialitása a szuper mega kukuríkuu csípés és máris 10000 ürlényt térít a másvilágra. Biztató egy mozi film lesz. :) -
Szolnokboy #41 OFF
Már megint ! Kérlek ne cseszd el a topicot azzal, hogy idióta hozzászólásokkal bombázod és elcsökevényesedett agyadból előugró retardált gondolatokat próbálsz a tudtunkra hozni amivel minket bosszantassz és magad minősíted.
A nyitott topicjaidat és kommentjeidet figyelembe véve nem sok hiteled van ahhoz hogy a képregény filmekre ilyen magasröptű megjegyzéseket tégy.
Köszönöm!
ON -
#40 :D:D -
abonyitomz #39 RoboCop az tényleg jó , meg a Dredd Biró is -
knightbali #38 mert a Csacska angyal jobb?(nyitott témáid között láttam) -
#37 na meg a RoboCop -
#36 KIZÁRÓLAG SIN CITY!!!
a többi gagyi xar -
abonyitomz #35 de sz*r filmek ezek a képregény adaptációk , mindegyik ugyanaz a séma , egy átlagos embert megmar egy állat/bele esik a szuper hiper savba. Ő lesz a hős. Jön egy palesztín ellenfél. Megküzdenek. The End. Grat szinvonalas film volt... -
Szolnokboy #34 a dredd bírót se hagyjuk ki a felsorolásból, az sem volt olyan nagyon rossz (de nagyon jó sem) -
Szolnokboy #33 jöhet tőlem, nem nézem meg és kész, ha nem látom enm zavar :) -
knightbali #32 Az jó mert nemsokára jön a 3. részel -
Szolnokboy #31 pújjjj de gyűlölöm az asterixet. Felidegesít, nem tudtam végignézni, a fejem megfájdult tőle. -
#30 Constantine-ban azért a klubba beléptető rendszer nagyon odabaszott :) -
#29 nekem a legnagyobb csalódás a Garfield volt -
#28 Sin City a best:) -
#27 Constantine a leghányadékabb képregényadaptáció. Ostoba és szar film. Nem értem, hogy lehetett ilyen szarul átültetni a Hellblazert. Szegény Garth Ennis... -
#26 Spawn the best. Az benne a jó, hogy megvan a gagyifíling. Ráadásul a bohóc mindent visz benne.
A dardevil viszont mocskosul gyenge. Talán ha bullseye tetszett, aztán ennyi. Pókemberek egész jók, és az x-menek se rosszak, a hulkot meg csak félig láttam, de őt már képregénybe se szerettem, és a film se tetszett.
Amúgy az urak elfeledkeztek Asterixről és Obelixről. Az se volt olyan rossz, mint amennyire francia. Sőt egész nézhető film volt. -
#25 7.4.7.
TransFormers. Nem kell magyarázat. Micheal Bay film. -
knightbali #24 Jah, meg nem korhatáros -
#23 Szvsz a Spawn-nak az egyetlen hibája a casting. Találhattak volna alkalmasabb szereplőket is. Jaa, és van mégegy. Hogy cca 65 perc hosszú :S -
#22 -
#21 Ja igen meg a Sin City.. -
#20 Sztem a szuperhírósok közül elég ótvar az összes.. Ami jó: V for Vendetta, Sin City, A holló meg a Constantine.. -
Szolnokboy #19 az nem képregényadaptáció :) -
Cat 02 #18 hihetetlen csaláld a best -
#17 ???
-
knightbali #16 itt az én kedvenceim nem sorrend szerint:
X-menek
Sin city
Pók1-2
F4
Constantin
Hulk
Spawn(monjuk elég bárgyúnak tűnik már, de kiskoromban a kedvencem volt)
Batmanű
MIB -
Vlala #15 A Rózsaszín Párduc? Megnéztem a filmet, de irtózatosan nem hasonlított a képregényre...
(bocs, bolond kedvem van :) ) -
Szolnokboy #14 egyetértek, kivéve a daredevil ami nekem szintén nem tetszett ( volt benne néhány jó ötlet és karakter ) -
#13 Daredevil? nekem tetszett
Elektra?(bár ez elég bárgyú)
Macskanő - a legszarabb mind közül, még a Spawn-t is lenyomja -
Quantumleap #12 Batman
Batman begins
Hulk
X-men
X-men II.
X-men III.
Spiderman
Spiderman II. -
Cat #11 na ne mondd már hogy az ultraviolet jo volt :D ezt tuti poénnak szántad. -
Szolnokboy #10 nagyon nem szerettem...