169
  • Shiwo
    majd a köv horrorra akadvában ,-)
  • Quantumleap
    A Monty Pythonosat ismerem. A világon mindenki Superman, de van köztük egy, aki csak ránézésre átlagsupermanpolgár, mert a kellő pillanatban átváltozik a rettenthetetlen Biciklijavítóvá (Bicycle Repirer Man).

Ezenkívül paródiát csak képregényben olvastam, a Batmant kifigurázó Batmanust.

Igazából arra gondoltam, hogy lehetne valami rendes másfél-két órás paródiafilmet készíteni.
  • Shiwo
    pl.
    én annó láttam vmi szuper-manus nevezetü filmet (amúgy elég gagyi lett)

meg annó a Monty Python is csinált vmi szuperman-t kifigurázó részt, aminek a címét nem tudom..
  • Quantumleap
    Egy-két paródia nevezetesen?
  • Shiwo
    lehet nem túl "kreatív", de vegyétek figyelembe, hogy az alapul szolgáló képregények 1 része már a 60-as 70-es években megjelent, és akkor még kemény scifinek számítottak szinte... napjainkban lehetne, hogy "kreatívabb" előzményt alkossanak nekik, csak akkor a képregény-rajongók köveznék meg őket..

"megmentjük a világot" -> azért szuperhős, hogy megmentsen valakit..attól még nem lesz hős, mert repülni tud..

amúgy meg léteznek szuperhős-parodiák...
  • Quantumleap
    Az mondjuk való igaz, hogy ennyi adaptáció után nem lenne rossz ötlet egy szuperhős-paródia. És még jól jönne több szuperhős közös története.
  • knightbali
    Én úgy tudtam hogy az egy radioaktív kakas de te jobban tudod.
  • abonyitomz
    új képregényadaptáció kerül a mozikba , a főhőst megcsípja egy földönkívüli kakas , és ő lesz a kotkodá , majd jönnek a marslakók lerohamozni a földet és kotkodá megmenti a világot. Egyik fő specialitása a szuper mega kukuríkuu csípés és máris 10000 ürlényt térít a másvilágra. Biztató egy mozi film lesz. :)
  • Szolnokboy
    OFF

Már megint ! Kérlek ne cseszd el a topicot azzal, hogy idióta hozzászólásokkal bombázod és elcsökevényesedett agyadból előugró retardált gondolatokat próbálsz a tudtunkra hozni amivel minket bosszantassz és magad minősíted.
    A nyitott topicjaidat és kommentjeidet figyelembe véve nem sok hiteled van ahhoz hogy a képregény filmekre ilyen magasröptű megjegyzéseket tégy.

Köszönöm!

ON
  • Dichter
    :D:D
  • abonyitomz
    RoboCop az tényleg jó , meg a Dredd Biró is
  • knightbali
    mert a Csacska angyal jobb?(nyitott témáid között láttam)
  • ChevyG #37
    na meg a RoboCop
  • ChevyG #36
    KIZÁRÓLAG SIN CITY!!!
    a többi gagyi xar
  • abonyitomz
    de sz*r filmek ezek a képregény adaptációk , mindegyik ugyanaz a séma , egy átlagos embert megmar egy állat/bele esik a szuper hiper savba. Ő lesz a hős. Jön egy palesztín ellenfél. Megküzdenek. The End. Grat szinvonalas film volt...
  • Szolnokboy
    a dredd bírót se hagyjuk ki a felsorolásból, az sem volt olyan nagyon rossz (de nagyon jó sem)
  • Szolnokboy
    jöhet tőlem, nem nézem meg és kész, ha nem látom enm zavar :)
  • knightbali
    Az jó mert nemsokára jön a 3. részel
  • Szolnokboy
    pújjjj de gyűlölöm az asterixet. Felidegesít, nem tudtam végignézni, a fejem megfájdult tőle.
  • Dichter
    Constantine-ban azért a klubba beléptető rendszer nagyon odabaszott :)
  • Shiwo
    nekem a legnagyobb csalódás a Garfield volt
  • desigo
    Sin City a best:)
  • TheBerzerker
    Constantine a leghányadékabb képregényadaptáció. Ostoba és szar film. Nem értem, hogy lehetett ilyen szarul átültetni a Hellblazert. Szegény Garth Ennis...
  • Panzerfaust
    Spawn the best. Az benne a jó, hogy megvan a gagyifíling. Ráadásul a bohóc mindent visz benne.
    A dardevil viszont mocskosul gyenge. Talán ha bullseye tetszett, aztán ennyi. Pókemberek egész jók, és az x-menek se rosszak, a hulkot meg csak félig láttam, de őt már képregénybe se szerettem, és a film se tetszett.
    Amúgy az urak elfeledkeztek Asterixről és Obelixről. Az se volt olyan rossz, mint amennyire francia. Sőt egész nézhető film volt.
  • Beast Machine
    7.4.7.

TransFormers. Nem kell magyarázat. Micheal Bay film.
  • knightbali
    Jah, meg nem korhatáros
  • Dichter
    Szvsz a Spawn-nak az egyetlen hibája a casting. Találhattak volna alkalmasabb szereplőket is. Jaa, és van mégegy. Hogy cca 65 perc hosszú :S
  • Slayerboy
  • SötétBarom
    Ja igen meg a Sin City..
  • SötétBarom
    Sztem a szuperhírósok közül elég ótvar az összes.. Ami jó: V for Vendetta, Sin City, A holló meg a Constantine..
  • Szolnokboy
    az nem képregényadaptáció :)
  • Cat 02 #18
    hihetetlen csaláld a best
  • stp4trick
    ???
  • knightbali
    itt az én kedvenceim nem sorrend szerint:
    X-menek
    Sin city
    Pók1-2
    F4
    Constantin
    Hulk
    Spawn(monjuk elég bárgyúnak tűnik már, de kiskoromban a kedvencem volt)
    Batmanű
    MIB
  • Vlala #15
    A Rózsaszín Párduc? Megnéztem a filmet, de irtózatosan nem hasonlított a képregényre...
    (bocs, bolond kedvem van :) )
  • Szolnokboy
    egyetértek, kivéve a daredevil ami nekem szintén nem tetszett ( volt benne néhány jó ötlet és karakter )
  • stp4trick
    Daredevil? nekem tetszett
    Elektra?(bár ez elég bárgyú)
    Macskanő - a legszarabb mind közül, még a Spawn-t is lenyomja
  • Quantumleap
    Batman
    Batman begins
    Hulk
    X-men
    X-men II.
    X-men III.
    Spiderman
    Spiderman II.
  • Cat #11
    na ne mondd már hogy az ultraviolet jo volt :D ezt tuti poénnak szántad.
  • Szolnokboy
    nagyon nem szerettem...