Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt a kép pirossal ki van emelve...
Amúgy vki írta,hogy Peter a jövõbõl hát szerintem ez marhaság miért tenné stb...Akkor már Slylernek is több értelme lenne de mondjuk az se lehetséges mert Slyert utánna mutatják ahogy beadja magának a vért elõtte meg úgye Elle megrázta 😄 szóval õ nem lehetett.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
nem a részböl fényképezték öket, hanem pl a szünetben a forgatáson, remélem igy már érthetö😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem amúgy tetszett az évad (vagy a Volume 2 ezt még nem tudjuk😊, a Monica szál az nem nagyon, viszont Elle figurája sztem jó ötlet volt😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Hehe. Az nem is lényeges hogy az ûrben darabokra fagynának a sejtjei. Testhõ azért kell a regenerálódáshoz, nem?
Amugy nézegettem az elsõ évadot, és: ugy emikor Sylar megpróbálja Peter képességét elszedni és levágni a koponyája tetejét, a seb azonnal gyógyul vissza. A jövõben meg, amikor felfedi magát Claire elõtt, az egész jelenetben ugy tûik, hogy simán meglékeli a fejét a csajnak. Most akkor mi is volt?
Van még ott ahonnan ezek jöttek?
Þór vígi þessi rúnar
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nah tessék itt a téme szerintetek kire hasonlit? 😊 jah annyit még irnék hozzá h sztem mindenki töltse le és kedve szerint nagyitsa, én inkább ugy töltöttem fel ahogy eredetileg van😊
akkor már megérte beirnod😊
amugy az 5let jó és könnyen lehetséges is
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Amúgy mindegy mert ha beteleportálnak akkor most azon vitatkoznánk,hogy mért nem mennek át a falon 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Akarhogy is nezegetem, oldalra fordulaskor ugy latom, baseball sapkat visel.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Westben nem vagyok biztos benne, honnan tudhatna LA-bol, hogy Texasban sajtotajekoztato lesz? Vagy o is benne van a cegben, csak osszefosta magat Clarie apja lattan? Es neki mondta, hogy kinyitotta a pandorat?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Hááát nem ez lett a kedvenc Heroes-évadom. Szerintem Nikki halálát csúnyán összecsapták, a Monica-szál eléggé gyengére sikerült... Szegény Nathan minden évad végén meghal, Sylar meg minden évad végén kiderül, hogy mégse. Amúgy meg mindkettõt ki lehetett szerintem találni elõre. Viszont Peter dühében elsüthetett volna pár villámot és akkor már nem volt felesleges a sajtótájékoztató...
Bennet azért hord még mindig szemüveget, mert õ a HRG, ugye, elég fura lenne, ha nem tenné. : ) Szerintem egyébként tuti nem õ lõtt, én is inkább Westre tippelek.
Ami tetszett az évadban, az a Hiro-Takezo szál, meg Elle figurája. Bár én azt vártam, hogy kicsinálja a papát és megmenti HRG-t. O: )
http://sum41.uw.hu
viszont kiváncsi leszek Caitlin storyját hogy fogják megoldani. mert ugye most, hogy nincs vírus, így nem kapják ell majd a jövõben, de ez Peter-rel már megtörtént. szóval író legyen a talpán aki ezt összevarja😊
most az hogy
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Besz.rás, hogy mindent túl tudtok kombinálni. 😊
Amúgy a "Péter és a páncélajtó"-n mit nem lehetett érteni?
Adam tudta mit és hol kell keresni, Péter meg nem.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐