Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
hát akárhogy nézem azért noah-nak 1 nem stilusa a baseball sapi másrészt nincs olyan fekete haja amit hátulrol elég jól lehet látni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

gabi89
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát én ott nem látom Petert inkább Noah tünik fel meg is mutatom:
itt a kép pirossal ki van emelve...
Amúgy vki írta,hogy Peter a jövõbõl hát szerintem ez marhaság miért tenné stb...Akkor már Slylernek is több értelme lenne de mondjuk az se lehetséges mert Slyert utánna mutatják ahogy beadja magának a vért elõtte meg úgye Elle megrázta 😄 szóval õ nem lehetett.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

atomboy
<#falbav>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Najó, ez már tényleg sok! 😄

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

hétköznapi videlet...
Lehet, de én nem emlexem, hogy a második évadban lett volna Sylaron, vagy Elle-n ilyen ruha... mindegy.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Zomil
ugy látszik nem vagy tisztéban a kifejezéssel😄

nem a részböl fényképezték öket, hanem pl a szünetben a forgatáson, remélem igy már érthetö😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jó, de én nem láttam ilyesmiket egyik részben sem...

AntiHero
deviantart

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Gondolom ezek Forgatási képek^^

Igazából annyira egyszerû lenne kiiktatni Sylart. Molly megkeresi, odateleportálnak, leállítják az idõ aztán csá, úgy ölik meg ahogy akarják...

zolee90
Minél többet nézem a képet, annál inkább úgy tûnik, hogy Sylar lõtte le. Indoka bõven volt rá. Viszont azt már nem tudom elképzelni, hogy áll összeköttetésben Petrelli mamával...
Nekem amúgy tetszett az évad (vagy a Volume 2 ezt még nem tudjuk😊, a Monica szál az nem nagyon, viszont Elle figurája sztem jó ötlet volt😊

kirol
Amikor Suresh mondta, hogy ez Niki vére, ami ott maradt, akkor ott mi volt a poén, mert nem értettem?

Ezek a képek mikor készültek? Mert én ilyet nem láttam...

Timbo
Peternek azért voltak más képességei is . Claire meg semmit nem tudott tenni. Ha jól visszaemlékszel amikor Sylar vágta Peter koponyáját akkor Peter elhajította Sylart.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Hehe. Az nem is lényeges hogy az ûrben darabokra fagynának a sejtjei. Testhõ azért kell a regenerálódáshoz, nem?

Amugy nézegettem az elsõ évadot, és: ugy emikor Sylar megpróbálja Peter képességét elszedni és levágni a koponyája tetejét, a seb azonnal gyógyul vissza. A jövõben meg, amikor felfedi magát Claire elõtt, az egész jelenetben ugy tûik, hogy simán meglékeli a fejét a csajnak. Most akkor mi is volt?
Carlos
Honnan vannak ezek a jó kis rajzold képet?
Van még ott ahonnan ezek jöttek?

Þór vígi þessi rúnar

Timbo
Szerintem nagyon jó 😊 csak a betûtípus lehetne más 😉 amugy tényleg jó.

precision
ha a többségnek tetszik akkor berakhatom

Bazinga!

AntiHero
Esetleg idéglenes bannernak csináltam egy elyet:

AntiHero
Jaja sztem is õ az. Amúgy nem volt rossz évad záró. Csak kicsit az eleje vontatott volt.

Zomil
sztem spoileres kép, de aki nem látta még az ugysem érte mi van a képen 😄

nah tessék itt a téme szerintetek kire hasonlit? 😊 jah annyit még irnék hozzá h sztem mindenki töltse le és kedve szerint nagyitsa, én inkább ugy töltöttem fel ahogy eredetileg van😊

eléggé Peter beütése van 😊, sött még párszor megnéztem és rohattul hasonlit peterre😄

Zomil
lehet hülyeség de legalább lesz egy téma amit megint mindenki jópár oldalon keresztül fog boncolgatni😄
akkor már megérte beirnod😊

amugy az 5let jó és könnyen lehetséges is

macselek
Az egészben csak ott a hiba, hogyha tényleg Peter volt, akkor csak szólnia kellett volna Nathannak, nem lelõni... Majd kiderül😊

macselek
Köszi😄

ancsie18
Szerintem ez egy tök jó ötlet! De tényleg! És ez megalapozhatja azt, hogy mirõl fog szólni a következõ fejezet.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

macselek
Lehet, hogy hülyének néztek, de szerintem Peter volt, a jövõbõl 😊

gabi89
Az túl egyszerú 😄
Amúgy mindegy mert ha beteleportálnak akkor most azon vitatkoznánk,hogy mért nem mennek át a falon 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ancsie18
Megnéztem azokat a képkockákat, biztos nem West, mert neki nagy haja van (mármint dús) és látszik hogy ez egy érett felnõtt férfi... Viszont szerintem Noah sem... De lehet hogy mégis õ, lehet ez volt a feltétele annak, hogy a családja biztonságban maradhasson.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

atomboy

Akarhogy is nezegetem, oldalra fordulaskor ugy latom, baseball sapkat visel.

Lunki88
Haiti visszavonva, most jut eszembe hogy neki nincs is haja. xDD
Lunki88
Lol. Én West-bõl semmiképp nem nézném ki hogy egyáltalán képes lenne megölni valakit, na meg még mesterlövész is nem? 😄 Szerintem is inkább Noah, esetleg még a Haiti is szóba jöhet. 😄
atomboy

Westben nem vagyok biztos benne, honnan tudhatna LA-bol, hogy Texasban sajtotajekoztato lesz? Vagy o is benne van a cegben, csak osszefosta magat Clarie apja lattan? Es neki mondta, hogy kinyitotta a pandorat?

precision
beteleportálnak? 😊

Bazinga!

Hááát nem ez lett a kedvenc Heroes-évadom. Szerintem Nikki halálát csúnyán összecsapták, a Monica-szál eléggé gyengére sikerült... Szegény Nathan minden évad végén meghal, Sylar meg minden évad végén kiderül, hogy mégse. Amúgy meg mindkettõt ki lehetett szerintem találni elõre. Viszont Peter dühében elsüthetett volna pár villámot és akkor már nem volt felesleges a sajtótájékoztató...

Bennet azért hord még mindig szemüveget, mert õ a HRG, ugye, elég fura lenne, ha nem tenné. : ) Szerintem egyébként tuti nem õ lõtt, én is inkább Westre tippelek.

Ami tetszett az évadban, az a Hiro-Takezo szál, meg Elle figurája. Bár én azt vártam, hogy kicsinálja a papát és megmenti HRG-t. O: )
gabi89
De az a börtön ott nem volt olyan vastag a fal mint itt.

Timbo
a börtönbõl egyszer már megszöktek így.

De akkor Adam kinn marad (nem biztos, hogy Péter az acélon is át tudta volna magával cibálni) és csak õ tudta hol keresse a cuccot!

drowns41
én azt nem értem, hogy amikor Peter meg Adam elment Victoriához, vagy amikor kiderült hogy Peter szüleinek meg még egy rakat heroenak van képessége miért nem az az elsõ kérdés, hogy mit tud? nekem tuti ez lenne, hogy felmérjem hogy esetleg miben veszélyes rám

http://sum41.uw.hu

Afe
elég jó volt ez a rész is, de szinte az egész cselekményt lehetett látni elõre.
na jó, Nathan-en halálán meglepõdtem.
viszont kiváncsi leszek Caitlin storyját hogy fogják megoldani. mert ugye most, hogy nincs vírus, így nem kapják ell majd a jövõben, de ez Peter-rel már megtörtént. szóval író legyen a talpán aki ezt összevarja😊

bauer15
hello
most az hogy
vége 2.fejezetnek ez azt jelenti hogy a 2.évadnak vagy a 2.évadnak az elsõ fele és most szünet lesz?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

joshua
Az a baj, hogy simán átsétálhatott volna rajta és akkor nem kellett volna erõltetnie magát😊

Besz.rás, hogy mindent túl tudtok kombinálni. 😊

Amúgy a "Péter és a páncélajtó"-n mit nem lehetett érteni?
Adam tudta mit és hol kell keresni, Péter meg nem.

Kmarha
nem tudom emlékszel e még arra a részre mikor Petert behozták, agyában egy üvegszilánkkal. Addig nem éledt fel, amig azt onnan ki nem húzták.

ergo igen, volt az anyucinak tapasztalata arról, hogyan is kell "megölni" egy halhatatlant 😄 mondjuk ebbõl gondolom hogy az agy játsza a fõszerepet, így annak elpusztítása tökéletes megoldás lehet

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Dynamic
Lehet, hogy egyedül vagyok vele de annyira rühellem az "én a gonosz karaktert szeretem, mert õ annyira kúúl" életérzést.Szal nem bántam volna, ha pl. Elle gyorsba lerobbantja Sylar buksiját.Most megint kezdõdik a Heroes-Sylar fogócska?Hát nem tudom...
uh bocs nem vettem észre hogy ezt már irtad

Szerintem, ha szüksége lenne kajára clairenek, meg takezonak,akkor extra mennyiségût kellene ennijük, hogy a tetemes mennyiségû energiát fedezni tudják...úgyhogy szerintem, ha ettek is csak hobbiból,nem azért mert muszály nekik.a levegõs dolog, meg annyi, hogyha kidobják az ûrbe, akkor ott sem tud elméletileg regenerálódni, mert nincs levegõ.Tehát nemcsak a fejlövés, hanem a levegõtõl elzárás is megölné, ha szüksége lenne levegõre.

Klemice
bob midas jelszava azért odabaszott 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

szucsy89
ez a West lõtt feltevés logikusnak tûnhet...ugye õ is megpróbálta megakadályozni Claire-t hogy nyilvánosságra hozza a képességeiket, bár abból a szempontból meg el lehet vetni hogy a cég honnan tudhatta hogy õ nem Claire pártján áll és hogy engedelmeskedni fog nekik és lelövi Nathant...na ezt majd megtudjuk, addig még sokat kell aludni😊))
Frosty01
szerintem meg adam és sylar össze fognak fogni, mivel most adam elvesztette az ütõkártyáját (petert) így kell neki egy új, és talán sylarrel összespanol eléggé, hogy ne skalpolja meg a regenerálódó képessége miatt ^^

practitioner of the forbidden arts of death