Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Ez igaz,de ha elszabadul a vírus azt úgy is megakadályozták volna,hogy kihaljon az emberiség.Viszont ha New York felrobban elég érdekes lett volna 😄 Pár szereplõ alapból meghalt volna meg hol forgattak volna mert New York úgye már nem létezett volna akkor szóval másik város kell.Azt meg nézni,hogy New York-ot újraépítik unalmas meg akkor felesleges volt a robbanás...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

És ? 2.-nak meg az h ne szabaduljon el a vírus és mégis elszabadult (volna ha nincs sztrájk 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

"de igazából az elsõ évad utolsó részénél rontottak el mindent. annak a városnak fel kellett volna robbannia."

valamit szerintem félreértettél. az volt az elsõ évad lényege, hogy megakadályozzák. megakadályozták. errõl szólt az elsõ évad.
ProGabe
a releaser csapat majd eldönti, hogy ketté vágja-e. szerintem már az a szabály, hogy ketté kell. majd meglátjuk

a listád rossz:

35 (Volume Three: Villains) The Second Coming (3-1) 9/22/2008 301
36 The Butterfly Effect (3-2) 9/22/2008 302
37 One of Us, One of Them (3-3) 9/29/2008 303

az öf rész jelölése 3x00, tehát a Te Second Coming a tényleges elsõ rész a 3-ik évadból

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sztyui2
Szeptember 22-én a heroes is dupla résszel indul ugye.
Egy kérdésem van: Ez is olyan lesz, mint a Lost dupla része? Hogy egybe lesz? Tehát 700mb?
Jah, és lesz egy visszaemlékezõ rész is. Nemtom azt letöltsem-e, mert most néztem meg újra mindkét évadot.Viszont mi a visszaemlékezõ rész címe?

"2008-Sep-22 Heroes 03x01 The Butterfly Effect
2008-Sep-22 Heroes 03x02 Dreamtime
2008-Sep-22 Heroes 03x03 One of Us, One of Them"
A Butterfly effect lesz a visszaemlékezõ rész?

www.flickr.com/sztyui

Arnoux
"A(z) www.heroes-website.extra.hu címen mûködõ webhelyrõl bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngészõ a hozzáférést nem engedélyezi."

Tényleg van a honlapon valami vírus? Ilyet most írt ki elsõre a firefoxom pedig már kb 3 éve használom ugyan ezekkel a beállításokkal

LasDen
nem feltétlenül lett volna rövidebb.......hisz lehetett volna folytatni a robbanás után is......több hõ íg is túlélte volna és nem lenne 5000 fõszereplõ a sorozatban.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bezzeg a barátok közt?!

Nemhogy örülne az ember, mindenki vágyik a 3. 4. meg mittoménhanyadik évadra, abból bezzeg van már sok. Azt lehetne nézni a halálod napjáig.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Törölt felhasználó
én ugy emlékszem h az csak egy alternativ jövõ volt...
de tényleg ugy lett volna az igazi...dehát ez van😄
mondjuk akkor elég rövidke sorozat lett volna 😄
5c0rp330n
az az igazi sorozat azért, a Heroes bakfitty ahhoz képest 😊
mért kellett ennyire elkúrni a 2. évadot? de igazából az elsõ évad utolsó részénél rontottak el mindent. annak a városnak fel kellett volna robbannia.

Kicsikiraly
én meg most kezdtem el... kész függõség ez is 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Én nem nézem a losztot, beeee <#crazya>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

hát akkor nézz filmet, a sorozat errõl szól 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Szolnokboy1
LOL! <#wilting>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Zomil
lol...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Törölt felhasználó
ajjajj nagyon rossz elõérzetem van...
remélem nem fogják addig huzni mint a lostot, mert az már nagyon unalmas...
Kicsikiraly
egyelõre a villainst várjuk meg 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
A 4. Heroes-fejezet címe Fugitives (Szökevények) lesz és a 3×14-es résszel fog startolni.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kicsikiraly
<#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
Heroes WP
most találtam, nekem új^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

gabi89
2HR az a Hour lesz gondolom szóval 2órás lesz az elsõ rész.
Amúgy voltak olyan hírek,hogy 30részes kárpótlásul ,hogy a második évad ilyen rövid volt.Nem tudom ebbõl mennyi igaz...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Arnoux
A kövi évad kb hány részes lesz? Itt a képen az van, h 2-HR season amirõl fogalmam sincs mi, de remélem nem az, hogy megint csak 11 rész lesz
Amúgy elkezdtem megnézni megint az elsõ évadot és tök fasza mert a fõbb elemeken kívül olyan mintha most látnám elsõre

drowns41
hát nem, de mint képesség nem volt rossz

http://sum41.uw.hu

Úgyse volt túl érdekes

Carlos
igen

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
õ az a copycat?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
Mivel Tim Kring-ék tanulva a 2. évadból a Heroes 3. szezonjában kevesebb drámát és több akciót csempésznek a sorozatba, ezért egy színész interjúja soránt elmondta, hogy az õ hõsét viszonylag hamar ki fogják írni. Lehet füllentés is, de akkor is. A karakter neve amúgy:
Monika

Kicsikiraly
ezért van idézõjelben....

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bucser
Nathan nem volt gonosz. Sylar vette fel Nathan alakját.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Flamer

http://loal.atw.hu

Mohinder pókember lesz

Zomil
Mohinder is kap vmi képességet ahogy elnézem 😊
érdekes lesz, már csak 37nap 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szolnokboy1
hát ez nem igaz, én részemrõl erõs cancel szagot érzek (NAGYOBBACSKA SPOILER):

Nathan és Niki (aki már nem Niki lesz, nem is Jessica, hanem valami harmadik) mellett LINDERMAN is

feltámad. <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Kicsikiraly
😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

volt és a jövõben picit furán hangzik 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
ha megnézed jövõben vannak, szal csak átmeneti állapot 😄 + "Nathan" is gonosz volt a jövõben 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

precision
jó lesz... cucc amivel bárkinek spec. képesség adható, az még sok bonyodalmat fog okozni 😊 Claira maci meg gonosz lesz? ejjnye... el kell fenekelni, rossz kislány 😄

Bazinga!

Mikor Claire elkezd vetkõzni 😄

Kicsikiraly
amikor kikerült a kép Mohinderrõl ahogy egy tût tart a kezében, már rögtön ilyesmire gondoltam 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Vótmá ?
Pöppet spoileres de kemény.

Bulykin
ebbõl lehetne bannert csinálni...nem?
KATT IDE

az egyik képregényben hagytak neki nyitott szálat.

LasDen
Kenseit nem hiszem, hogy kiírták........még visszatérhet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bucser
Más sorozatokban sokkal jobban megoldották a sztrájk átvészelését.

(Friday Night Lights, vagy Battlestar Galactica, vagy Weeds vagy Nip/Tuck)

Ez itt nagyon buta befejezés volt. Hagytak volna egy cliffhangert és nem zártak volna el minden szálat... ragaszkodni ehhez a "minden szálat elkötünk" véghez a legnagyobb baromság volt. Én Kensei-t nagyon bírtam. személyszerint sajnálom, hogy kiírták a sorozatból.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

precision
nem volt jó sehogy úgyhogy visszaraktam a régi bannert

Bazinga!

<div style="background-color:: #000000;"> kép </div>

lehet h #ffffff a fekete kódja, sose tudtam

szucsy89
banner elég ocsmány😊 vagyis a fekete körül az a villogó izé, én se tudom hogy hogy kell fekete hátteret csinálni de valaki csinálja meg mert ez így csúnya😄
burki6
asszem 3 van összesen... (mármint ehhez az évadhoz)

sb1
Csak 2 darab webes rész volt, vagy lemaradtam a többirõl?

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s