Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
valamit szerintem félreértettél. az volt az elsõ évad lényege, hogy megakadályozzák. megakadályozták. errõl szólt az elsõ évad.
a listád rossz:
35 (Volume Three: Villains) The Second Coming (3-1) 9/22/2008 301
36 The Butterfly Effect (3-2) 9/22/2008 302
37 One of Us, One of Them (3-3) 9/29/2008 303
az öf rész jelölése 3x00, tehát a Te Second Coming a tényleges elsõ rész a 3-ik évadból
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egy kérdésem van: Ez is olyan lesz, mint a Lost dupla része? Hogy egybe lesz? Tehát 700mb?
Jah, és lesz egy visszaemlékezõ rész is. Nemtom azt letöltsem-e, mert most néztem meg újra mindkét évadot.Viszont mi a visszaemlékezõ rész címe?
"2008-Sep-22 Heroes 03x01 The Butterfly Effect
2008-Sep-22 Heroes 03x02 Dreamtime
2008-Sep-22 Heroes 03x03 One of Us, One of Them"
A Butterfly effect lesz a visszaemlékezõ rész?
www.flickr.com/sztyui
Tényleg van a honlapon valami vírus? Ilyet most írt ki elsõre a firefoxom pedig már kb 3 éve használom ugyan ezekkel a beállításokkal
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nemhogy örülne az ember, mindenki vágyik a 3. 4. meg mittoménhanyadik évadra, abból bezzeg van már sok. Azt lehetne nézni a halálod napjáig.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
de tényleg ugy lett volna az igazi...dehát ez van😄
mondjuk akkor elég rövidke sorozat lett volna 😄
mért kellett ennyire elkúrni a 2. évadot? de igazából az elsõ évad utolsó részénél rontottak el mindent. annak a városnak fel kellett volna robbannia.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
remélem nem fogják addig huzni mint a lostot, mert az már nagyon unalmas...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
most találtam, nekem új^^
Amúgy voltak olyan hírek,hogy 30részes kárpótlásul ,hogy a második évad ilyen rövid volt.Nem tudom ebbõl mennyi igaz...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Amúgy elkezdtem megnézni megint az elsõ évadot és tök fasza mert a fõbb elemeken kívül olyan mintha most látnám elsõre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
érdekes lesz, már csak 37nap 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
feltámad. <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
DFTBA ಠ_ಠ
Bazinga!
Mikor Claire elkezd vetkõzni 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Pöppet spoileres de kemény.
KATT IDE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(Friday Night Lights, vagy Battlestar Galactica, vagy Weeds vagy Nip/Tuck)
Ez itt nagyon buta befejezés volt. Hagytak volna egy cliffhangert és nem zártak volna el minden szálat... ragaszkodni ehhez a "minden szálat elkötünk" véghez a legnagyobb baromság volt. Én Kensei-t nagyon bírtam. személyszerint sajnálom, hogy kiírták a sorozatból.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
lehet h #ffffff a fekete kódja, sose tudtam
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s