Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
hálaadás vút tegnap......osztán inább ünnepelnek mint sorozatot néznek..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Nem volt ma se CSI, se My Name Is Earl.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kicsikiraly
más: tudja valaki mi történt az eztv-vel? 😮 ma kéne lennie CSI-nek is meg My name is Earlnek is, de összvissz 3 sorozat van feltöltve. nálam van a hiba vagy mi történhetett? (gondoltam azért írom ide, mert ha ez jövõhét keddig nem oldódik meg a Heroest is érinti)

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
nálunk is rendes napfogyatkozás volt 😄 emlékszem kinn ebédeltünk a sötétben 😄

DFTBA ಠ_ಠ

LasDen
én is nagyon jól láttam a napfogyatkozást anno......szép vút 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én Pécsrõl néztem, itt kb a felét takarta el a Hold, nem volt nagy szám. Sajnos 😞

Fresh Duke
2075-ben lesz gyûrûs napfogyatkozás Magyarországon. (Akkor 83 éves leszek... remélem megélem. 😄)
Az 1999-es napfogyatkozást Nagykanizsáról tökéletesen lehetett látni, nem volt se felhõ, se esõ, és a sávba is beleestünk. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

atomboy
Csak husz napot tevedtel. 11-en volt. Meg mindig megvan az a napnezo szemuveg, ra lett nyomtatva a datum. 😊

Szegeden tokeletesen tiszta volt az ido, es teljes sotetsebe borult a varos. Nem semmi elmenyt nyujtott.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

MrSpock
Ami a napfogyatkozási sávot nézve szinte pont a középpontban lakom,itt gyönyörû napsütés volt majd 30 fokkal ha jólemlékszem,bár volt pár kis felhõ de szerencsére a napot elkerülte.Szuper volt!:-)

Go Jeff Go!!!!

szucsy89
mi nem estünk bele a sávba, mégislehetett érzékelni nálunk is...emlékszem épp mentünk kocsival valamerre és egy kicsit elsötétült minden...
MrSpock
Ami azt illeti ez amximum terv!:-(:-)Bár úgy 20 évvel ezelõtt gondoltam,hogy úgy 100évig simán de azóta eltelt egy bizonyos idõ,és így kompenzáltam hogy lekell faragnom pár évtizedet,fõleg a jelenlegi helyzetemet nézve.Néha aztmondom,hogy talán nemkellene megvárnom a holnapot sem.:-( Ebben a világban ami itt zajlik..de aztán úgyérzem kivárom míg jóisten magához szólít.

Go Jeff Go!!!!

Rosszul mondtam, a teljes napfogyatkozást lehetett látni Balaton környékérõl, Budapestrõl 95%-ban tûnt el a nap.

steam, origin: ACE_hun

Ha jól rémlik csak Balaton környékérõl lehetett látni, akár részlegesen is, a teljes fogyatkozást meg csak olyan 50 km-es sávban, én is ott voltam, Tapolcán, és tényleg nagyon tuti volt.

30-40 évig? Elég optimista vagy 😄

precision
hát akkor csessze meg, én Pestrõl próbáltam nézni, de annyi felhõ volt... még az esõ is elkezdett szemetelni

Bazinga!

wesker24
A következõ 2081-es napfogyatkozásról meg annyit hogy azt már szinte én se érem meg mert akkor lennék kerek 100.
wesker24
Amugy nálunk is tökéletes idõ volt és én is láttam szinte mindent !

Egyszer csak hirtelen elsötétült minden és mikor a nap teljesen eltünt akkor megjelent a nap külsö légköre ! Nagyon frankó volt !

Egybõl be is ülte az összes baromfi az ólban. A kakas meg kukorékolt ezerrel !
MrSpock
Azért az ember libabõrös lett,mikor figyelte a napfogyatkozást. Különös érzés volt,és ahogy a denevérek is kiröppentek..szóval érdekes dolog.A sötétedés,és ahogy pillanataok alatt lehûlt a levegõ. Tökéletesen lehetett látni,szerencsére az erkélyünkrõl pont fennt szemben,szemüvegben:-) én is szeretnék még egyszer látni,bár magyarországon valszeg nemjön össze,mert jó hamég 30-40évig élek.

Go Jeff Go!!!!

precision
fuh bazzeg, gyorsan repül az idõ, az akkor már 9 éve volt...😊
és te láttál is valamit, mármint, a napot magát láttad rendesen?

Bazinga!

wesker24
Nem 2001-ben volt ! Hanem 1999 augusztus 31-én volt a teljes napfogyatkozás ! Én végig néztem az elejétõl a végéig ! Védõszemüveg is volt meg minden !
2001-ben volt ha jól emlékszem. Basszus én sajnos nem voltam a sávban, jól kihagytam ezt az élményt. Mondjuk még viszonylag fiatal is voltam. A 2081-eset tuti nem érem meg, úgyhogy el kéne menni valahova addig, ahol lesz 😊

precision
na azt még megvárom 😄D a multkoriból (ami mikor is volt? pár éve) nem sokat lehetett látni az idõjárás miatt... csak annyit hogy sötét lett, pár perc múlva meg "jött vissza a fény" 😄 pedig vettem ilyen védõszemüveget is hogy majd jól megnézem ahogy "eltûnik a nap", a végén meg ott marad a gyûrû... de semmit nem lehetett látni

Bazinga!

DjDano
Na ha már az adatoknál tartunk a következõ teljes napfogyatkozás 2081-ben lesz Magyarországon 😊

LasDen
mindenki elfelejtette.... 😄 (vajon köze van hozzá?? 😄)

Shiwo
tényleg..ez igaz

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

helyes mert ez egy sorozat ne várj tõle komoly relációkat

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fresh Duke
A Haiti képes törölni mások emlékezetét is.

A heavy cost. I pay it gladly.

Magiszter
Napfogyatkozás kiterjedése
És még egy kis érdekesség: 1900 és 1999 között 40 fogyatkozás volt, ebbõl 15 teljes (tehát mint a Heroes-ban). Náluk meg 3 év alatt ez a második teljes (bár volt már példa rá hogy 3 év alatt 2 teljes volt csak a Föld egymástól távol esõ részein.)

Ezt csak mint érdekesség jegyeztem meg.

Flamer
igen ez ne mis lenne rossz. teccene (y)

http://loal.atw.hu

szucsy89
jah neki most mûködik csak igazán😄DD
Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vicces akkor lenne, ha a napfogyatkozás elmúltával mindenki visszakapná a saját képességét..így Peter, Sylar és Petrelli papa is a képesség-szerzést..csak épp az eddig elorrozott képességeket nem kapnák vissza..kezdhetnék elõrõl a begyüjtést 😊 és nem lennének annyira überdúrvák... ami viszont érdekes, hogy a haiti honnan tudta, hogy nem mûködik a képessége..amúgymeg neki totál mind1, hogy nem müxik perpill,képességének "hatása" eléggé "kiterjedt"

LasDen
kiváncsi leszek Hiro a képregényesekkel mennyit fog szerencsétlenkedni.......

szucsy89
jóó kis rész volt ez😄 Sylar meg Parkman milyen nyomorékok voltak már azokon a részeken felnevettem😄 meg Hiron természetesen😄DD
Magiszter
Hát ez egy érdekes rész volt... Kiváncsi vagyok mit hoznak ki belõle a következõben...

Vajon hogy ússza meg Syler? Felsugározzák az Enterprise-ra?
<#idiota>

Szolnokboy1
- 1 ennyi erõvel 😛

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Szolnokboy1
nem, mert ennyi erõvel, mindenkinek, aki képes regenerálódni, és korábban már megsérült, ennyir erõvel meg kellett volna halnia. Kensei azért porladt el, mert 400 éves volt, de Arthur nincs annyi.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Nem, gondolom ha már 1szer begyógyult belül, nem roncsolódik szét megint a cumó.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jax
Meg lesz egy lövésbõl is...

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

precision
csak egy kérdés...
a képességek eltûnése után, Arthurnak nem kellett volna újra szarul lennie? Hisz Adam képessége adta neki vissza az egészségét. Mikor Adambõl kiszívta az erejét, az elporladt. Megszünt a képesség hatása, még hacsak passzív képességrõl is van szó. Mohinderrõl is eltûntek a 'pikkelyek', holott az csak a képessége mellékhatása volt. Szal minden arra utal hogy Arthurnak újra betegnek kellett volna lennie. Nem?

Bazinga!

Szerintem meg így az évad közepén lehetett volna sokkal jobb ez a rész, de a nézettség legalább nem csökkent.

http://teddike.freeblog.hu

<#idiota>

VinylToy
A napfogyatkozás megfigyelése veszélyeket rejt magában, tilos szabad szemmel megfigyelni vagy olyan távcsövet használni, amelyet megfelelõ szûrõvel nem láttak el. Az utóbbi eset azonnali teljes vakságot okozhat, az elõbbi látásromláshoz, extrém esetben vaksághoz vezethet. A megfigyeléshez használjunk különbözõ – kereskedelemben kapható – optikai szûrõket, speciálisan napfogyatkozáshoz való szemüvegeket. Sem a kormozott üveg, sem a CD, sem a feketére exponált film nem véd meg a káros sugárzásoktól, sõt a pupilla kitágulása révén még a szabad szemes megfigyelésnél is nagyobb károkat okozhatnak!/spoiler] <#hawaii>

Forrás Wikipedia

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Flamer
õõ izé. ték :?😮4

Zomil
ismét jó kis rész volt 😊
amugy Elle karaktere engem egyre jobban idegesit, mintha teljesen bekattant volna, azt hittem, h az elözö rész után már ujra rendbejön hogy lenyugodott de nem :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
Sztem a napfogyatkozás végén visszatérnek az erõk...nem volt rossz rész.....az vicces volt, ahogy Sylar keménykedni próbált az ujjával 😄 De Parkman koncentrálása sem volt rossz 😄

ProGabe
jah, valószínû az lesz. a másik biztos dolog, hogy

köv. rész végén szépen visszatér kb. mindenkinek az ereje. ha nem, kénytelenek lesznek átkeresztelni a sorozatot Zeroes-ra 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Flamer
http://www.hosszupuskasub.com/download.php?file=0008491.rar

Shiwo
érdekes, hogy látszólag egyszerü vége lett, mégis az ember allig várja, hogy mi lesz a köv részben..kit puffant le Noah..bár van 1 olyan érzésem, hogy senkit, mert megszólal a mobilja, hogy Claire elég cefetül van...

jugen
Szórakoztató rész volt 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!