Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az 1999-es napfogyatkozást Nagykanizsáról tökéletesen lehetett látni, nem volt se felhõ, se esõ, és a sávba is beleestünk. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
Szegeden tokeletesen tiszta volt az ido, es teljes sotetsebe borult a varos. Nem semmi elmenyt nyujtott.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
steam, origin: ACE_hun
Bazinga!
Egyszer csak hirtelen elsötétült minden és mikor a nap teljesen eltünt akkor megjelent a nap külsö légköre ! Nagyon frankó volt !
Egybõl be is ülte az összes baromfi az ólban. A kakas meg kukorékolt ezerrel !
Go Jeff Go!!!!
és te láttál is valamit, mármint, a napot magát láttad rendesen?
Bazinga!
Bazinga!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
És még egy kis érdekesség: 1900 és 1999 között 40 fogyatkozás volt, ebbõl 15 teljes (tehát mint a Heroes-ban). Náluk meg 3 év alatt ez a második teljes (bár volt már példa rá hogy 3 év alatt 2 teljes volt csak a Föld egymástól távol esõ részein.)
Ezt csak mint érdekesség jegyeztem meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Bazinga!
Forrás Wikipedia
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
amugy Elle karaktere engem egyre jobban idegesit, mintha teljesen bekattant volna, azt hittem, h az elözö rész után már ujra rendbejön hogy lenyugodott de nem :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../