12300
10528995171446015691.jpg
  • ldavid
    én is. a Heroes szerintem kicsit biztosabb
  • RAMyMamy
    hát én inkább chuckra :|
  • Dean Winchester
    sztem aki voksol ugyis a kedvencére fog voksolni :)
    egyébként én a Heroesra nyomtam.
  • Fresh Duke
    Itt lehet szavazni, hogy mely sorozat maradjon életben. Kérek mindenkit, hogy szavazzon a Heroes-ra! :)
  • Fresh Duke
    Mikor láttam azt az epizódot, nem hittem a szememnek. :D
  • RAMyMamy
    ugly betty feeling
  • precision
    :DDD
  • ldavid
    ehh xD
  • mosoporr
    Jól elkúrták.. nem kicsit,nagyon :D
  • fixon
    az lesz egy csajjal, ha össze áll Klicskóval :)
  • yosha
    Cirkuszosok mondták is, hogy "we're gypsies..."
  • ScarY MAN
    ezt így végig olvasva..... igazad van
  • predator1982
    Hát nem tudom miért mindenki Peter-től várt csodát. Nekem már nyálasnak tűnik, az is csak szenvedni tud mindentől. Claire macival meg már tele a tököm, egyszer már valaki elvehetné a képességét annyira hogy amikor leugrál kitörje végleg a nyakát, csóri apját is sajnálom, azt is érzelmileg állandóan zsarolja. A legjobb valóban Syler volt ebből többet is ki lehetett volna hozni, azt hittem hogy nagy mészárlást csinál a végén....Samueltől meg kiráz a hideg, mint valami csöves banda úgy néztek ki a cirkuszosok. Ennyi.
  • ldavid
    wikin az epizódismertetőkből a lényeget talán megtudhatod
  • bcrics
    Hehe..majdnem eltaláltad XD
    ám tud vki olyan oldalt ahol a 2 és 3 évad összefoglalója van,,1 és 4 évad megvolt:O:DD..de a 2 és 3 kimaradt,szal érdekelne mi tortént..

ám az első évad legjobb,,4. nagyon gyenge,,
  • Bulykin
    5 ok ami miatt elképzelhető hogy nem lesz kasza

de jó lenne:D:D
  • Dean Winchester
    LOOOL
    a 19.rész volt az uccsó? én hülye meg azt hitem h láttam azt a részt :D
    mondom miért nem jön a 20.rész
    gondoltam belenézek a 19.részbe azt látom h nem is láttam :DDDD
    na mindjart pótolom :P
  • Tower Guard
    Szevasztok!

Szerintem sokkal jobban is elronthatták volna. Nem volt azért az annyira rossz. Vannak ennél annyira rosszabb dolgok is más sorozatoknál, hogy hihetetlen.
    A Sylaros dolog nekem is tetszett, meg a végén Claire atrakciója, ideje volt már. Szép volt, jó volt, ha foltytatják tuti megnézem, kíváncsiságból is.
    Bye
  • Bulykin
    ha lesz 5.évad akkor szerintem tuti visszatér:D
  • F E R I
    Nekem bejött a végére, hogy Syler-ből jó fiú lett, tök jól állt neki :)

Ez a Robert Knepper (alias Samuel) pedig olyan jól tudja játszani a negatív szereplőt, prison break-ben is bírtam ezt az oldalát, de a végén ott is megszívta :)
  • szucsy89
    én is így vagyok vele, csak ha már elkezdtem nézni befejezem, nem szeretek úgy abbahagyni egy sorozatot hogy nem tudom a végét, akármilyen szar is az:)
  • yesname #12158
    Most néztem meg az utolsó részt és őszintén szólva örülnék neki, ha nem folytatódna. Az írók egyszerűen képtelenek kilábalni alkotói váságukból. Megint elrontották az egészet, mint annó az első évad végét. Megy a harc, hogy meg kell menteni ezt és azt, mert megmenti a "világot", aztán végül semmi köze nem lesz hozzá az illetőnek soha. És ez az inkonzekvencia megfigyelhető az egészben. Magam részéről sajnálom, hogy ennyi időt szántam rá, de hát a remény - ami utoljára hal meg - végül meghalt. Akik kitartanak mellette, azoknak kívánom, hgoy kapjanak egy új évadot!
  • yosha
    Te nem káromkodtál volna, ha igy oldják meg, hogy bezavarják a haitit a cirkuszba?
    A téli szünet előtt mikor a haiti erejével felvértezett peterrel megoldották a bossfightot, mennyien ki voltak már akadva? Különben is, elég baja lehet a földrengés miatt a fekának.
  • ldavid
    szavazzunk egyet
  • Seten

Szerintem nagy rá az esély, hogy nem lesz folytatás.

Aki pedig kíváncsi rá, hogy vajon mi történhetett velük később, az nézze meg az X-Men filmeket! :)

• Shiwo
    nem hinném, hogy pár km-nél messzebb sétáltak volna el a cirkusztól a bátyjával

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mint már említettem, a felturbózott Hiro meg lehet a föld másik felére vitte el a csapatot
  • a.carkey
    Ok, de akkor hogy ölte meg a tesóját, ha elvileg senki sem volt a közelében? Vagy ennyire számított, hogy pl. Hiro igen?
  • ldavid
    ha lesz, akkor ősszel
  • DONGUBA
    Es most akkor szunet lesz egy jo ideig vagy hogy lesz?Mikor lesz folyt?
  • precision
    ennyi erővel odamehetett volna a Haiti és fejbelövik Samut

annyi képesség van, és az írók talán mindig a leglátványosabbat akarják kiválasztani (mint most pl Peter vs. Samu) de pénz hiányában csak ennyire tellett sajnos
  • Shiwo
    a városba volt a karnevált, szóval nem voltak olyan messze, Hiro meg ki tudja hova vitte őket felturbózva..kész szerencse, ha csak japánba és nem a holdra :) mondjuk ennyi erővel megállíthatta volna az időt, odamehetett volna Samu mellé, megragadja és őt teleportálja el egy sivatag közepébe...
  • jugen
    Szerintem itt legyen vége a sorozatnak. Ez így olyan lezártnak tűnik nekem. Sylar jó lett, az emberek megtudták, hogy vannak különleges népek. Ennyi, köszönjük.
  • ldavid
    lehet volt akkumulátora :D
  • MEdievil
    Engem az érdekel hogy döntötte romba a rendőrörsöst majd a város, mert a karnevál elég messze volt. De oké a kisváros még látótávolságban volt de amikor a nagyvárosban szedte fel az aszfaltot az már elég érdekes nem?
  • precision
    mert nem 1 kavicsra koncentrált, hanem egy batár nagy föld darabra... széles tartományba fókuszálta az erejét, nem egy kis pontra, és ezen a széles területen a kis ereje lószart se ért már
  • gabi89
    Igen egy pár kavicsot tudott volna mozgatni ezt én is tudom de pont ez nem történt meg ezért mondtam a bakit. Mivel ott erőlködik de semmi még kavicsok sem mozdulnak.
  • precision
    nem volt baki, ugyanis:

az a pár ember aki ottmaradt, csak annyira tudta felturbózni az erejét, hogy megmozdítson egy kavicsot... a flashbackekben is látható volt, meg említették is, hogy sokáig nem is volt tudatában az erejének, és mikor már megvolt a karnevál és már voltak ott emberek, akkor is nehezére esett akár egy kis kődarab megmozgatása
    a spec. emberek számának növekedésével exponenciálisan nőtt az ereje, és nem arányosan... ezért is volt ilyen látványos az "erővesztés"... nyilván ő továbbra is földmegmozgató dolgot akart csinálni, holott a megmaradt ereje csak arra lett volna elég hogy egy paró kaviccsal megcsikizze Petert 1 méterről :D
  • gabi89
    Minek törte volna ki úgy is regenerálódik
    Amúgy egyet kell értsek tényleg felesleges volt a Hiro -s szál vagy max lerendezhették volna 2jelenetben aztán csá.
    Na ez már spoilerbe szóval amikor Samuel elvesztette az erejét mert a többiek "leléptek" akkor az elég nagy baki volt ugyanis Sylar,Doyl és Emma és ott volt még a közelben szóval valamennyire erejének maradnia kellett volna xD
  • mosoporr
    mekkora szánalmas szar lett ebből...
  • Flamer
    future peter már nincs :D nincs meg a képessége :D fail. :w

#12129:
    ezen énis gondolkottam. mer ugye peter meg sylar meg csicska puppet master is ottvolt tehát lett volna még nafta benne.. :D legalább egy kicsi :D

#12134:
    a víz yó power. földet is kikezdi.. sziklákat aprít stb.. :D nem elég?
    kiszopkotta a vizet a földből oda egyhejre és csinált egy vájatot. enyi :D

#12138:
    mer mérne lehetne elfelejteni? már ugyis halott.. :D kiafasztérdekell..