Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
most mit kell elrontani? (/me szerint is ps)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kam

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Flamer
szrintem ps

http://loal.atw.hu

szucsy89
ezõ?
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

És azt tudtátok, hogy Petrelli mamának van egy harmadik, eltitkolt fia is? Nem más, mint Mike Hannigan a Jóbarátokból. Azután tagadta le, hogy Mike és Phoebe összejöttek. : )

Szóval vicces dolog volt, hogy most újranézve a sorozatot, ráismertem. Olyasmi élmény volt, mint Doktor House-t felfedezni a negyedik évad végén. Kilencedik évad, "Ross malac dala" címû részben jelenik meg. ; )
Nos hiba mondja azt hogy legyen vége attol még ugyse az õ szava fog dönteni mert õ senki az írók és a csatorna szemszögébõl. Én imádom a sorozatot de ez egy fórum ahol szidni is lehet szóval ezen nem tudom mért kell kiakadni.
jah :D én is nézem...
én pl a terminatorral álltam le :D
2-évad 6.részéig néztem de a 6részt már nem néztem meg,vagyis elkezdtem de a felirat naon gyors vot egyszerüen else lehetett olvasni máris eltünt,beleuntam és abbahagytam :D egyszer lehet bepótolom de vhogy semmi késztetést nem éreztem hogy megnézzem.Pedig ami sorozatot elkezdek nézni azt vég is viszem ha nem tetszik annyira a sori akkor is...pl. pb érdekes hogy hol tartanak de végnézem mint ahogy nézni fogom a heroest is! a sorozattal vagyok jóban és roszban míg a halál elnem választ :DDDDD
Tower Guard
Hát ezaz. Aki akarja befejezheti bármikot, vagy egy évad végén, és akkor nem nézi tovább ennyi. De attól nyugodtan legyen csak tovább.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

gabi89
Egyetértek.
Akinek nem tetszik ne nézze,de nehogy már azért ne legyen nekünk több évad mert neki nem tetszik. Egyesek azt hiszik nekik nem tetszik akkor senkinek...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Bulykin
hátha szerinted ez gyenge volt, akkor nemtom mit jelent számodra az ütõs...nekem majd kiugrott a szemem, hogy nézhessem már:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

kirol
Ma nagy Hayden Panettiere nap lesz. :D

Õ van a "Pata csatá"-ban, meg a "Kisanyám - Avagy mostantól minden más" -ban is.

mondjuk az ilyen hozzáállást sose értettem, mit zavar az téged, nem elõled veszik el a lóvét rá
ProGabe
nem értelek. ha nem teszik, ne nézd. mi meg, akik élvezzük hadd nézzük már, tehát ne te szabd meg, hogy folytassák-e pls :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nagyon gyenge volt a 3. fejezet vége, remélem 3 évad lesz az utolsó és nem lesz több évad, ha ennyire nincs pénzük akkor csá.
-heroes

4ik fejezetbõl ha valakit érdekel. Claire és Angella beszélgetése: http://www.youtube.com/watch?v=ZJ39ygE-M10&feature=channel_page . a színfalak mögött: http://www.youtube.com/watch?v=fU-iQKvKEEQ&feature=channel . remélem még nem voltak fent:) (bocs csak most elkapott ez a kedv, hogy bekellet linkelnem ezt a két videót...:))
akinek nem játssza le a videókat a hosszupuska blogján annak itt az elsõ: http://www.youtube.com/watch?v=hKKB4JV6X54 és a második: http://www.youtube.com/watch?v=3_cXELHq5bU&feature=channel_page . akik lusták megkeresni youtube-n....:)
Boldog karácsonyt mindenkinek!:)
Zomil
én nem tudom egyiket se megnézni egyiknek kb 1perc után vége, másiknak meg kb 30másodperc után

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pedig hosszupuskán ugyanúgy van magyar felírat a webepizodokhoz! :-)
Jah kerestem õket csak nem webisode néven hanem heroes web episodeok :D nah de bocs és boldog karácsonyt minden heroes fannak :P
Tower Guard
Ez jó. De végülis naggyából mi a szövegek lényege? Mert így felirat nélkül nem túl sokat értettem meg sajnos :S

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

a webisodeok ilyen 3-4 perces izék :D és van így 4 ilyen 3-4 perces és úgy kerek a kép. Google a barátod...:) amúgy asszem a sorozatjunkie.hu (asszem ez a címe) vagy sorozatblog.hu (ennél is csak remélem a pontos címét) fent vannak
ááá imádlak:D
Bulykin
Azt megtudhattuk, hogy Benjamin 'Knox' Washington és Matt Parkman elég jól ismeri egymást. Azonban az nem derült ki vajon honnan ez az ismeretség. Nem is derülhetett ki, hiszen az NBC kivágta ezen részeket a sorozat 3. évad 8. részébõl. Íme a törölt két jelenet.
Kimaradt Heroes jelenetek

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

találtam 1et torrenten, de csak 30 mb nem lehet valami sokminden benne :D
Webisodeokat merre fele lehet leszedni ?:P
hmmm ezek a webisodeok érdekesek... elvileg vannak összefüggések a sorozattal, legalábbis én úgy vettem le mer az utolsó részbe ott volt a webisodeból a postás és bevolt zárva mint ahogy volt a webisodeba. tehát most van ez a katona képességgel ha nem hal meg akkor még késõbb feltûnhet majd vagy egy fél percre a sorozatba, aztán meghal...:D
így gondoltam én is (már ha nem hal meg a fertõzõdésbe). de nem tud érte menni még akkor se ha valakinek lenne idõutazó képessége...
Attól, hogy alternatív jövõ, nem került át másik világba. Egy évet utaztak elõre a csajjal, ha jól emlékszem, így a csaj az egy évvel késõbbi, sokadjára megváltoztatott jövõben fogja élni az életét.
De egyébként Claire hõs szerelmes lovagja is felszívdott rendesen, pedig mennyit lapátolt a cheerleader hogy ne haragudjon rá a gyerek. Nem volt valami jól kidolgozva a felszívódása. <#lookaround>
Fura feje volt<#crazya>
Carlos
Szerintem édes volt.
Imádtam az ír akcentusát!

Þór vígi þessi rúnar

Az a csaj halál idegesítõ volt, és ronda. Szerintem direkt így tervezte, hogy ott ragadjon abban a kedves kis jövõben <#idiota>
Tower Guard
ja :D De mondjuk közben sem sokat agyalt azon mielõtt teljesen megváltoztatta volna a jövõt, hogy utána kéne menni, vagy jajj szegény most mi lett :D

hát így belegondolva tényleg...:D bár már nem tudom hány rész volt, hogy ott maradt a csaj meg megmentette a világot... na de mindegy...:D
Flamer
yódeténylegleszarja:D

http://loal.atw.hu

az a csaj az eltûnt, kiírták. tudod az alternatív jövõ volt mikor a vírussal megfertõzõdött a világ, és a csaj abba a jövõbe maradt, így Peter nem tud visszamenni abba a jövõbe mer megváltoztatta.
köszi
10552: igen azt hittem ,nem rég kapcslódódtam be a sorozatban a 0ról indulva szal nem tudhattam milyen szisztémában zajlott eddig a sorozat!
Sziasztok!Nekem csak 1 kérdésem lenne, ugye már egy ideje elkezzdõdött a Heroes: Destiny c. web sorozat, amire kiváncsi vagyok,habár a képek és elõzetes alapján sztem ugyan az lehet mint a hõsök.Szóval csak az érdekelne hogy hol lehet letölteni ezt a sorozatot, mert fogalmam sincs.
Tower Guard
Elég sok esély van arra hogy Sylar él, mert így csak kikapcsolt az agya hogy benne van a szilánk, meg az apja is benne lesz a sorozatban, valószínû összefutnak, meg Sylar nélkül egyenlõre nehezen lehetne elképzelni a Hõsöket. Ennyitõl úgysem hal meg.

Tower Guard
Egyébként kicsit visszamenõleg, még a 2. évadban, az a csaj akivel Peter véletlen elment a jövõbe és otthagyta, vele mi lett? Mert így igérgette meg úgy, hogy visszajön érte, meg szerették is egymást vagy mi. Aztán szarta le Peter, élte a kis életét tovább. Miért van egy olyan érzésem hogy lehet az írok is megfeledkeztek róla?:D

Tower Guard
Õõ most nem azért, de itt a normál világban te meg tudod mondani valakirõl hogy jó vagy rossz? Vagy mi alapján? Épp ez a jó a sorozatban, hogy nincs olyan, hogy én jó vagyok örök életemben és kész, az voltam az is leszek, vagy húúú én de gonosz vagyok, és nincsenek érzéseim meg semmi, csak ölök céltalanul... Meg jól elkönyvelted hogy SZar. Jó ez a te saját véleményed. Nem kell tovább nézni, ha nem tetszik... De ahogy elnézem nem most jöttél rá erre hogy neked nem jön be. Mégis nézed, nem értem

Tower Guard
Ja énis erre gondoltam, tisztára hasonló lesz. Csak az elsõ évadban Sylar alakult át Nathenné, és játszotta a szerepét egy ideje, mert kinyírta. Matt meg gonosz volt, legalább kinyírta a Noaht :) Egyébként érdekesre megoldhatják, lehet összefog az összes hõs egymással.

gabi89
Hihetetlen,hogy mindenki azt hiszi,hogy õsszel jön :D (tavaly ilyenkorból kiíndolva gondolom - de akkor SZTRÁJK volt azért felkellene fogni már xD)
Meg a volume 3,4 se egyenlõ a 3.évad 4.évaddal.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

precision
Heroes: On break, returns: 2009-02-02

Bazinga!

Klemice
nem egy kérdés volt
nem hétfõn jön, nem is õsszel
dehogynincs heroes te is írtad hogy folytatódik
nem kezdõdik elölrõl te is írtad volume 4
nem tudjuk begyûjtik-e õket majd kiderül
nem tudjuk él-e kiderül majd

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

egy kérdés. most hétfõn jön a 4.kötet 1.része vagy majd õsszel? és akkor mostmár nincs heroes?
és most mondhatni kezdõdik elõlrõl :S begyüjtik a képességel rendelkezõket:S sylar még él ugye?
ok kösz, akkor az is lezárva :-)
precision
igen, azért szakadt szét a föld mert mindenkinek képessége lett

Bazinga!