Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szóval vicces dolog volt, hogy most újranézve a sorozatot, ráismertem. Olyasmi élmény volt, mint Doktor House-t felfedezni a negyedik évad végén. Kilencedik évad, "Ross malac dala" címû részben jelenik meg. ; )
én pl a terminatorral álltam le :D
2-évad 6.részéig néztem de a 6részt már nem néztem meg,vagyis elkezdtem de a felirat naon gyors vot egyszerüen else lehetett olvasni máris eltünt,beleuntam és abbahagytam :D egyszer lehet bepótolom de vhogy semmi késztetést nem éreztem hogy megnézzem.Pedig ami sorozatot elkezdek nézni azt vég is viszem ha nem tetszik annyira a sori akkor is...pl. pb érdekes hogy hol tartanak de végnézem mint ahogy nézni fogom a heroest is! a sorozattal vagyok jóban és roszban míg a halál elnem választ :DDDDD
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Akinek nem tetszik ne nézze,de nehogy már azért ne legyen nekünk több évad mert neki nem tetszik. Egyesek azt hiszik nekik nem tetszik akkor senkinek...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Õ van a "Pata csatá"-ban, meg a "Kisanyám - Avagy mostantól minden más" -ban is.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-heroes
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Kimaradt Heroes jelenetek
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
10552: igen azt hittem ,nem rég kapcslódódtam be a sorozatban a 0ról indulva szal nem tudhattam milyen szisztémában zajlott eddig a sorozat!
Meg a volume 3,4 se egyenlõ a 3.évad 4.évaddal.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
nem hétfõn jön, nem is õsszel
dehogynincs heroes te is írtad hogy folytatódik
nem kezdõdik elölrõl te is írtad volume 4
nem tudjuk begyûjtik-e õket majd kiderül
nem tudjuk él-e kiderül majd
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
és most mondhatni kezdõdik elõlrõl :S begyüjtik a képességel rendelkezõket:S sylar még él ugye?