Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez jó, tetszik már most is
csak nehogy rátedd az NBC logót mint Hunnenkoenig 😄 az vhogy nem illik bele a képbe
csak nehogy rátedd az NBC logót mint Hunnenkoenig 😄 az vhogy nem illik bele a képbe
Bazinga!
mondom kicsit minimalista vagyok, de szerintem ennél szebbet nem nagyon lehet csinálni. funkcionálisabbat persze lehetne...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
a sorozat alapbannerján is ezek a szereplõk vannak
szvsz ...
szvsz ...
REAL MADRID
Sztem nem túl bölcs kirakni most a szereplõket...az évad végére talán totál más lesz a felállás....
A bannernek nem kell mindent elmondania. Foglalja magába a fõcím grafikát aztán kész 😊
A bannernek nem kell mindent elmondania. Foglalja magába a fõcím grafikát aztán kész 😊
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
én egyenlõre itt tartok félkész állapotban
kicsit képregényesre vettem 😄
csinálok hlnap estére kettõt 😄
REAL MADRID
Alapbol nem rossz, csak nem mond semmit a sorozatrol.
Ezzel az erövel akar csak egy fekete hatterre is ki lehetne irni, hogy heroes, azt jovan.
(köcsögöknek, akik a kritikat összetevesztik a beszolassal: ez kritika volt, mert meg van alapozva)
Ezzel az erövel akar csak egy fekete hatterre is ki lehetne irni, hogy heroes, azt jovan.
(köcsögöknek, akik a kritikat összetevesztik a beszolassal: ez kritika volt, mert meg van alapozva)
lehet hogy én kicsit túl minimalista vagyok, de szerintem ez:
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
<#eljen>#eljen>
srácról annyit tudni hogy okos 😊
lehet õ lesz a csapat esze 😛
vagy õ a fõgonosz 😄DDDD
lehet õ lesz a csapat esze 😛
vagy õ a fõgonosz 😄DDDD
REAL MADRID
ha csak a képessége miatt rakták ki, akkor a kissrác meg Peter csaja is képességekkel rendelkezik? Ha õk nem, akkor ennyi erõvel az indiai dokit segítõ csaj is rajta lehetne a képen😛 szal vmi connectionnek kell lennie...
Azért Sylart se becsüljük le. A zsarucsávó telepumpálta golyókkal, majd felkelt. Van pár képessége, és lehet nem az hogy tud golyóállómellényt vásárolni.😊
Amúgy én is azt érzem jelenleg hogy Peter lehet a nagy ellenfele. Bár még az elején vagyunk, nem tudom mit hoznak ki a sorozatból, de eddig baromira tetszik.😊
Amúgy én is azt érzem jelenleg hogy Peter lehet a nagy ellenfele. Bár még az elején vagyunk, nem tudom mit hoznak ki a sorozatból, de eddig baromira tetszik.😊
Igen, az benne maradt, mivel a kep nem olyan szeles, mint a banner es fekete hatteret raktam neki es nem vettem eszre, csak mikor felraktam.
De kijavitom, csak neked :-)

De kijavitom, csak neked :-)

én ugyis látok egy csikot a feka csaj feje felett O_o
REAL MADRID
Milyen csikozas?
Kattints ra. A forum engine-je kicsinyiti. Alapbol olyan szeles, hogy a fejlec szeletöl a szeleig er.
Kattints ra. A forum engine-je kicsinyiti. Alapbol olyan szeles, hogy a fejlec szeletöl a szeleig er.
egyébként mieza sok csíkozás a bannerban?
REAL MADRID
most így a bannereket nézve azt néztem, h érdekes módon a feka csávó, aki "megtisztította" a rendõr fejét is, ott áll köztük..szal ezek szerint õ jó. és akkor winnie-nek igaza lesz, az apuci is jó!
sõt, kissrác meg a peter csaja is ott áll...😊
sõt, kissrác meg a peter csaja is ott áll...😊
legkésõbb holnap estig megcsinálom énis 😊
REAL MADRID
Nekem is tetszeik 😄
http://teddike.freeblog.hu
Na ennek felettebb örülök :-)
Mostmar akkor csak meg kell varni, hatha mas csinal jobbat, ha meg nem, akkor berakni :-)
Mostmar akkor csak meg kell varni, hatha mas csinal jobbat, ha meg nem, akkor berakni :-)
A tüzröl sajna csak ilyen eletlen kepet talaltam...ha valakinek van rola rendes kepe, elküldheti :-)
Az én igényeimet kielégítetted.😊
Most látom, hogy közben raktál be egy újat. Nekem még mindig az a bajom, hogy a tûz túl életlen a városhoz képest, de javulgat.😊
Nekem a jobboldala nem tetszik. Az az éles kép a városról túlságosan elüt a másik oldalt látható képregényháttértõl, én ez utóbbit hagynám meg. Valamint a minden hétfõn felirat jobban szembetûnik mint a sorozat címe. A Heroes feliratot jóval nagyobbra csinálnám, nem baj ha takar valamit. Nagyjából ennyi. Alapvetõen nem rossz, de tényleg finomítani kellene rajta. Amúgy megjegyezném, hogy nekem nem lenne türelmem banner-készítéshez.😊 Úgyhogy értékelem a munkát.
kis off: A Lost topikba nem Te csináltad a múltkori bannert? Nem ami most van, hanem ami közvetlen elõtte volt. Az marha jól sikerült. Rem ennek a topiknak is király bannere lesz.
kis off: A Lost topikba nem Te csináltad a múltkori bannert? Nem ami most van, hanem ami közvetlen elõtte volt. Az marha jól sikerült. Rem ennek a topiknak is király bannere lesz.
Jo, en megtettem a magamet... sajna nincs igazan sok kep ami felhasznalhato.
Most akkor ti jöttök...
Most akkor ti jöttök...
hát nekem ez se jön be 😞
REAL MADRID
#308 senki? 😞
REAL MADRID
banner kell?
csinálok egyet énis 😄
azt jobban vágom mint az angolt 😄
csinálok egyet énis 😄
azt jobban vágom mint az angolt 😄
REAL MADRID
valami jó angolos nem fordítaná le a képregények kevés szövegeit?
énmeg beleraknám a magyar szöveget
nem vágom jól az angolt O_o 😄
énmeg beleraknám a magyar szöveget
nem vágom jól az angolt O_o 😄
REAL MADRID
A szenátorjelöltet viszik el szerintem, aztán szépen elrepül/menekül elölük valamikor/valahogy! 😊 A szöke csajszi nem a szemüvegesnek dolgozik? Ahogy a kolléga elöttem mondta, a 5ös promoban ezt lehet látni...
nézd meg az 5 ös promot 😊
REAL MADRID
a fura az volt számomra (és ezt még senk nem említette), hogy a szemüveges csóka azt mondta az ágyban fekvõ peterre meg a skizo csajra, hogy "csak õt", azaz csak az egyiket. Namost ez azt jelenti, hogy 1. tudja hogy mindkettõ spéci, 2. vajon melyiket viszi el? A szenátorjelöltet nehézkes lesz, nagyot szólna ha eltünne, a csaj meg ugye nem ura a helyzetnek, nem tudja irányítani - nem hasznos.
elméletben igen, de szerintem közel sem - ha te folyamatosan tudsz repülni, és közeledbe kerül egy csávó, aki hirtelen, arra a két percre tud, akkor te fogsz jobban repkedni vagy õ, te bánsz jobban a saját tudásoddal, vagy õ? Ezeket a képességeket meg kell ismerni, ki kell tapasztalni hogy kihasználhasd. Az érdekes akkor van, ha ott van mellette pluszban mondjuk a regenerálodos csaj is, és mindkettõnek a képességét átveszi. Na ekkor kakiban van Sylar 😊
nem tévedsz, és ha kombózni is tudja a dolgokat, úgyértem egyszerre több ember képességét is át tudja venni, akkor a kiscsajjal együtt tuti lezúzzák majd (extra gyors regeneráció rlz 😊)
Bazinga!
Én is ugy gondolom 😄
Eloszor ugy gondoltam hogy gonosz de igy belegondolva... bar ki tudja... lehet jo , de lehet hogy rossz <#idiota>#idiota><#buck>#buck>
Eloszor ugy gondoltam hogy gonosz de igy belegondolva... bar ki tudja... lehet jo , de lehet hogy rossz <#idiota>#idiota><#buck>#buck>
...
Tudtok még valamit a még bemutatás elõtt álló karakterekrõl? Egy vöröshajú csajszi és egy feka csávó még minimum hátravan, tudtommal...
Jah...
amúgy meg Peter lehet Sylar legnagyobb ellensége. Elvégre ha a Sylar a közelébe kerül, Peter tudja ellene használni a csávó saját képességeit!
Tévedek? 😊
amúgy meg Peter lehet Sylar legnagyobb ellensége. Elvégre ha a Sylar a közelébe kerül, Peter tudja ellene használni a csávó saját képességeit!
Tévedek? 😊
ez tul egyszerû lenne
szvsz is a szemüvges csávó jó fiú 😄
sztem Lindermann körül lesz vmi kavarás 😄
szvsz is a szemüvges csávó jó fiú 😄
sztem Lindermann körül lesz vmi kavarás 😄
REAL MADRID
Jó fiúk közül? Az érdekes lenne 😊 Akkor miért kapta el a gondolatolvasó arcot? Szerintem õ lesz a fõgonosz, ez a Sylar akárki is neki dolgozik ugymond, szvsz.
Bazinga!
Ezt sejtettük, mivel egy ismert színész játsza õt (lásd könyvborítón a képét). Ezért alap, hogy ha már a képét használják, akkor fel is fog tûnni. 😊
Amúgy meg marhára úgy érzem, hogy a szemüveges fickó a jó fiúk közül van....biztos valami titkos kormányszervezet egy mutáns csapatot állít össze, vagy hasonló 😄
Na majd kiderül...
Amúgy meg marhára úgy érzem, hogy a szemüveges fickó a jó fiúk közül van....biztos valami titkos kormányszervezet egy mutáns csapatot állít össze, vagy hasonló 😄
Na majd kiderül...
Érdekes, hogy az elsõ pár rész után evidensnek kéne hogy tûnjön: a szemüveges csávó a fõgonosz. Szerintem meg az indiai csávó apja körül lesz valami kavarás, nem tartom kizártnak, hogy õ mozgatja a szálakat a háttérben, a halálát pedig csak megrendezte
Apró SPOILER:
(az imdb szerint fel fog tûnni a sorozatban id. Suresh)
Apró SPOILER:
(az imdb szerint fel fog tûnni a sorozatban id. Suresh)