Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Jol fog kinezni.
En nem akartam vele ennyit dolgozni. Kivancsi vagyok a vegeredmenyre.

QuippeR
mondom kicsit minimalista vagyok, de szerintem ennél szebbet nem nagyon lehet csinálni. funkcionálisabbat persze lehetne...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

a sorozat alapbannerján is ezek a szereplõk vannak

szvsz ...

REAL MADRID

Magoo
Sztem nem túl bölcs kirakni most a szereplõket...az évad végére talán totál más lesz a felállás....
A bannernek nem kell mindent elmondania. Foglalja magába a fõcím grafikát aztán kész 😊

<#eljen><#eljen>

én egyenlõre itt tartok félkész állapotban

kicsit képregényesre vettem 😄

csinálok hlnap estére kettõt 😄

REAL MADRID

Hunnenkoenig
Lol, na erre gondoltam pont :-)

Hunnenkoenig
Alapbol nem rossz, csak nem mond semmit a sorozatrol.

Ezzel az erövel akar csak egy fekete hatterre is ki lehetne irni, hogy heroes, azt jovan.

(köcsögöknek, akik a kritikat összetevesztik a beszolassal: ez kritika volt, mert meg van alapozva)

QuippeR
lehet hogy én kicsit túl minimalista vagyok, de szerintem ez:

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

<#eljen>
Magoo
törölt hozzászólás

srácról annyit tudni hogy okos 😊

lehet õ lesz a csapat esze 😛

vagy õ a fõgonosz 😄DDDD

REAL MADRID

ha csak a képessége miatt rakták ki, akkor a kissrác meg Peter csaja is képességekkel rendelkezik? Ha õk nem, akkor ennyi erõvel az indiai dokit segítõ csaj is rajta lehetne a képen😛 szal vmi connectionnek kell lennie...

Azért Sylart se becsüljük le. A zsarucsávó telepumpálta golyókkal, majd felkelt. Van pár képessége, és lehet nem az hogy tud golyóállómellényt vásárolni.😊
Amúgy én is azt érzem jelenleg hogy Peter lehet a nagy ellenfele. Bár még az elején vagyunk, nem tudom mit hoznak ki a sorozatból, de eddig baromira tetszik.😊

Hunnenkoenig
Igen, az benne maradt, mivel a kep nem olyan szeles, mint a banner es fekete hatteret raktam neki es nem vettem eszre, csak mikor felraktam.

De kijavitom, csak neked :-)

én ugyis látok egy csikot a feka csaj feje felett O_o

REAL MADRID

Hunnenkoenig
Nem feltetlenül jo, csak van kepessege.
Syler azert nem all ott, mert öt meg nem ismerjük :-))

Hunnenkoenig
Milyen csikozas?

Kattints ra. A forum engine-je kicsinyiti. Alapbol olyan szeles, hogy a fejlec szeletöl a szeleig er.

egyébként mieza sok csíkozás a bannerban?

REAL MADRID

most így a bannereket nézve azt néztem, h érdekes módon a feka csávó, aki "megtisztította" a rendõr fejét is, ott áll köztük..szal ezek szerint õ jó. és akkor winnie-nek igaza lesz, az apuci is jó!
sõt, kissrác meg a peter csaja is ott áll...😊

legkésõbb holnap estig megcsinálom énis 😊

REAL MADRID

Nekem is tetszeik 😄

http://teddike.freeblog.hu

Hunnenkoenig
Na ennek felettebb örülök :-)

Mostmar akkor csak meg kell varni, hatha mas csinal jobbat, ha meg nem, akkor berakni :-)

Hunnenkoenig
A tüzröl sajna csak ilyen eletlen kepet talaltam...ha valakinek van rola rendes kepe, elküldheti :-)

Az én igényeimet kielégítetted.😊

Most látom, hogy közben raktál be egy újat. Nekem még mindig az a bajom, hogy a tûz túl életlen a városhoz képest, de javulgat.😊

Hunnenkoenig
Igen en csinaltam a lost bannert is az elsöt.
Köszi!

Megnezem meg mit tehetek...

Nekem a jobboldala nem tetszik. Az az éles kép a városról túlságosan elüt a másik oldalt látható képregényháttértõl, én ez utóbbit hagynám meg. Valamint a minden hétfõn felirat jobban szembetûnik mint a sorozat címe. A Heroes feliratot jóval nagyobbra csinálnám, nem baj ha takar valamit. Nagyjából ennyi. Alapvetõen nem rossz, de tényleg finomítani kellene rajta. Amúgy megjegyezném, hogy nekem nem lenne türelmem banner-készítéshez.😊 Úgyhogy értékelem a munkát.
kis off: A Lost topikba nem Te csináltad a múltkori bannert? Nem ami most van, hanem ami közvetlen elõtte volt. Az marha jól sikerült. Rem ennek a topiknak is király bannere lesz.

Hunnenkoenig
Jo, en megtettem a magamet... sajna nincs igazan sok kep ami felhasznalhato.
Most akkor ti jöttök...

hát nekem ez se jön be 😞

REAL MADRID

Hunnenkoenig

#308 senki? 😞

REAL MADRID

Magoo
Ez a banner tényleg gyenge...bocsi

banner kell?

csinálok egyet énis 😄

azt jobban vágom mint az angolt 😄

REAL MADRID

Hunnenkoenig
Mit szoltok hozza?

valami jó angolos nem fordítaná le a képregények kevés szövegeit?

énmeg beleraknám a magyar szöveget

nem vágom jól az angolt O_o 😄

REAL MADRID

A szenátorjelöltet viszik el szerintem, aztán szépen elrepül/menekül elölük valamikor/valahogy! 😊 A szöke csajszi nem a szemüvegesnek dolgozik? Ahogy a kolléga elöttem mondta, a 5ös promoban ezt lehet látni...
nézd meg az 5 ös promot 😊

REAL MADRID

a fura az volt számomra (és ezt még senk nem említette), hogy a szemüveges csóka azt mondta az ágyban fekvõ peterre meg a skizo csajra, hogy "csak õt", azaz csak az egyiket. Namost ez azt jelenti, hogy 1. tudja hogy mindkettõ spéci, 2. vajon melyiket viszi el? A szenátorjelöltet nehézkes lesz, nagyot szólna ha eltünne, a csaj meg ugye nem ura a helyzetnek, nem tudja irányítani - nem hasznos.

elméletben igen, de szerintem közel sem - ha te folyamatosan tudsz repülni, és közeledbe kerül egy csávó, aki hirtelen, arra a két percre tud, akkor te fogsz jobban repkedni vagy õ, te bánsz jobban a saját tudásoddal, vagy õ? Ezeket a képességeket meg kell ismerni, ki kell tapasztalni hogy kihasználhasd. Az érdekes akkor van, ha ott van mellette pluszban mondjuk a regenerálodos csaj is, és mindkettõnek a képességét átveszi. Na ekkor kakiban van Sylar 😊

precision
nem tévedsz, és ha kombózni is tudja a dolgokat, úgyértem egyszerre több ember képességét is át tudja venni, akkor a kiscsajjal együtt tuti lezúzzák majd (extra gyors regeneráció rlz 😊)

Bazinga!

ScarY MAN
A feka csávot azt már láthattad... nezd meg jol... 😄

...

ScarY MAN
Én is ugy gondolom 😄
Eloszor ugy gondoltam hogy gonosz de igy belegondolva... bar ki tudja... lehet jo , de lehet hogy rossz <#idiota><#buck>

...

Tudtok még valamit a még bemutatás elõtt álló karakterekrõl? Egy vöröshajú csajszi és egy feka csávó még minimum hátravan, tudtommal...

Magoo
Jah...
amúgy meg Peter lehet Sylar legnagyobb ellensége. Elvégre ha a Sylar a közelébe kerül, Peter tudja ellene használni a csávó saját képességeit!
Tévedek? 😊

ez tul egyszerû lenne

szvsz is a szemüvges csávó jó fiú 😄

sztem Lindermann körül lesz vmi kavarás 😄

REAL MADRID

precision
Jó fiúk közül? Az érdekes lenne 😊 Akkor miért kapta el a gondolatolvasó arcot? Szerintem õ lesz a fõgonosz, ez a Sylar akárki is neki dolgozik ugymond, szvsz.

Bazinga!

Magoo
Ezt sejtettük, mivel egy ismert színész játsza õt (lásd könyvborítón a képét). Ezért alap, hogy ha már a képét használják, akkor fel is fog tûnni. 😊
Amúgy meg marhára úgy érzem, hogy a szemüveges fickó a jó fiúk közül van....biztos valami titkos kormányszervezet egy mutáns csapatot állít össze, vagy hasonló 😄
Na majd kiderül...

Érdekes, hogy az elsõ pár rész után evidensnek kéne hogy tûnjön: a szemüveges csávó a fõgonosz. Szerintem meg az indiai csávó apja körül lesz valami kavarás, nem tartom kizártnak, hogy õ mozgatja a szálakat a háttérben, a halálát pedig csak megrendezte

Apró SPOILER:

(az imdb szerint fel fog tûnni a sorozatban id. Suresh)

Hunnenkoenig
Nekem semmi bajom ezzel.

Valszeg egy kis misztikat akartak belevinni...