12300
-
GVG #2763 nekem kiírták csak az a "paraszt" nem adott jelszót a tömörített mappához
azt kell szereznem:S -
#2762 19.rész majd április 23.-án -
GVG #2761 na megnéztem a 18-adik részt is;) a 19edik nem megy:(
megelőzte a Prison breaket a saját toplistámon -
#2760 biztos Hiro hozta nekik a jövőből :P -
#2759 Hiro hozta nekik .. ^^ -
#2758 Az a poén abba a játékba, hogy még meg se jelent, de ők már nyomják. :D -
#2757 hümmm lassan őjra kell néznem pár részt mielőtt jön az új rész,mert annyi sorozatot nézek,hogy pár apróbb dolog kezd elfelejtődni :-) -
#2756 Heavenly Sword -
#2755 tippelem...ha megnézed a képen, van egy csomó közös arcvonása Nathan-nel -
MaximumViolence #2754 hell ,tudja vki hogy mi annak a gamenek a neve amiben az 1*18ban micah játszik az anyjával? -
#2753 Az miből jött, hogy dallas Claire nagyapja? Vagyis Peter és Nathen apja? -
#2752 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem. Nézd meg az első preview-t a #2744-ben. Austin Linderman, Dallas meg Claire nagyapja lesz sztem... -
Inquisitor #2751 Csak nem Claire apukája? ;) -
#2750 VÁÁÁÁ! Akkor mostmár bebizonyosodott, hogy ki is Austin igazából -
#2749 Ok, thx! -
#2748 Sorban:
Igen.
Mellékszálak, háttértörténetek. Elmesélik azt, amire a sorozatban csak utalás van.
Minden héten van új képregény rész, de a sorozat, most is, és korábban is pihent, de a képregények nem. -
#2747 Hmm, ezek a képregények kezdenek engem is érdekelni, lenne 1-2 kérdésem velük kapcsolatban viszont:
Ez teljesen hivatalos, az NBC csinálja? Mennyire kapcsolódik a sorozathoz?
Hogy van az, hogy 27 rész van már belőle, míg a sorozatból csak 18? -
#2746 Hogy mindenki tudjon róla, szólok, hogy én befejeztem a képregények fordítását.
A Képregény.net elkezdte az elejétől fordítani, és ahogy megtudtam, végig fogják csinálni. Ezért fölöslegesnek látom, hogy 2verzió legyen, ezért a 26.rész, ami felkerült, az utolsó magyar nyelvű tőlem. -
#2745 Köszi a linket! (ejjólesz):) -
#2744 új előzetesek
jajjöjjönmár 23,jajjöjjönmár 23 -
Bubbax #2743 Sok a hasonlóság?..Böhheh..A Supernatural két főszereplőjének színészi kvalitásai egy villanypóznáéval egyenlőek. -
cooldoc #2742 "A Lipótmező felszámolása ahhoz a döntéshez hasonlítható, mintha egy városban, ahol nap mint nap fellángolnak a lángok, lerombolnák a tűzoltólaktanyát”- érvel Gaszner Péter, a Magyar Pszichofarmakológiai Társaság elnöke, a SOTE professzora.
...hvg.hu: Melyek a leggyakoribb ideg és elmebetegségek Magyarországon?
G.P.: Tömegesnek nevezhető a neurózis, a szorongásos betegség. A lakosság hetven százalékát érinti, de talán még többet is. A jelenlegi bizonytalanság, az állásvesztéstől való állandó félelem, a kiszolgáltatottság csak növeli a patológiás szorongás kifejlődését a társadalomban. A skizofrénia, a tudathasadásos elmezavar a felmérések szerint minden századik ember betegsége, azaz szintén meglehetősen gyakori."
-
Inquisitor #2741 Az nem gyanus, amit Mr. Benett mond Claire "igazi" szüleiről? :)
Szóval ha van is "kezdete" a "mutációnak", az tutira nem ebbena (de)generációban van, mint a legtöbb szereplő. :) -
Paddy #2740 Vajon lessz más emos is a sorozatban?De lehet nem is emos... -
#2739 ha már emos akkor, amikor felkapta a vizet isaac-nél szebb volt neki a tincse. ami már nem is biztos hogy megvan.. :D -
Cat 02 #2738 http://worldofheroes.extra.hu/heroes.php
itt van -
#2737 Milyen képregényt? -
#2736 köcce -
#2735 Olvasnám én, csak nem tudom hol hagytam abba:D Mindig sokat várok és egyszer csak elolvasok egy csomót egyszerre -
#2734 olvassátok a képregényt, az antennás néniről megtudhattok pár dolgot :) -
#2733 ott a nevem is a bal felső sarokban...csak el van rejtve:P -
Cat 02 #2732 nem :)
bár sztem az e-mail es csaj ott dolgozik :S (ms antenna :D) -
Hoz_Hun #2731 Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy az illuzionista csaj vajon lehet-e még pozitív karakter? -
#2730 parancsolj
-
#2729 Igen, végülis teljesen ugyanaz témájában, közlési formájában, szerkezetében a két sorozat... :) -
Paddy #2728 Na ez egy zsivány sorozat és jobban megfogott mint a Supernatural. Annak az első évadja jó volt de a második kissé ötlettelen lett. Jó hír!! Készül a Heroes második évadja!!:) -
#2727 közben rájöttem h fsgh volt a sig megalkotoja.. remélem még aktivan figyeled a forum ezen részét.. de aki ért ezekhez és szebben is megtudja csinálni azt kérem csinálja meg..
itt az eredeti: -
#2726 működött (ez már paintes kicsinyitésben, ugye mien ronda..) -
#2725 vki csinált egy hyden penettiere siget még anno (ahol kéccer lehet látni, eccer heroesos ruiban, másszor csak pozolos valojában). szeretném kérni h csinálja meg az illető 340x120-as méretben és tegye be ide.. a paintes kicsinyités naon elcsufitotta, photo shopom meg nincs, de nem is naon értek a kezeléséhez.. naon köszönöm igy előre is!!
erről van szo: (ha müxik minden) -
#2724 IMDb és mindent tudsz...