Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha vissza megyek tegnapra és széttöröm a billentyûzetedet(ez csak példa,nem akarok én neked rosszat nyugi 😊,akkor te most nem írod le azt én meg ezt,szal nem,nem bonyolult,inkább gond a készítõknek,ez így túl erõs képesség Hironak,ami nekik fog gondot okozni a sorozat jövõjében 😊
én személy szerint utálom ha az idõt bolygatják egy filmben,bár nem mellesleg a ma nagy agyai mondhatni egyetértenek abban hogy ha valaki így tenne(tehát megváltoztatná a jelenét a múltban) "egyszerûen csak" létrehozna egy új alternatív dimenziót és úgy érzékelnénk a változást ahogy pl a vissza a jövõben volt,tehát sehogy(nem semmisülnénk meg,stb)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elso sorban van egy naon fontos megfogyelesem. Mivan ha Hiro a mltbol jott vissza? Mivan ha egy ponton vissza kell menyen a multba. Mert eddig semmi bizonyitek nincs arra hogy Hiro mast is el tudd vinni magaval idoutazasai soran.
Aztan ott a Einsteini teoria ami a kovetkezo keppen mukodik.
Legyen a mult X a jelen Y es a jovo Z . Az eggyenlret igy nez ki X>Y>Z . Ha Z -bol visszamgyunk Y-be akkor Z>Y . Ebbol adododik hogy az egyenlet megvaltozik es X>Y1>Z1 lesz belole. Szoval X az csak akkor valtozik ha Y-bol megyunk vissza.
Tehat ha alapbol a jovobol visszmegyun ka jelenbe akkor az a jovo ami akkor vlt meg fog valtozni.
Egyszoval a jelen amiben vagyunk az mar megtortent egyszer...lehet tobbszor is. Tehat Hiro visszajovetele a jovobol mar megvaltoztatta Peter jelenlegi jelenjenek jovojet. Szal Hiro , ha Einstein gondolkodasat nezzuk , megszunik letezni Peter jovojeben.
Bonyorult nem ?😄 De ... feltetelezve igaz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mi inditja be az esemenyeket? Ha Hiro nem szol peternek, akkor is ugy törtenik minden, ahogy törtennie kell, csak esetleg lasabban, vagy pedig Hiro azert jött vissza, hogy teljesen mas iranyba terelje az esemenyeket?
Tegyük fel, hogy minden fut a megszokott formaban. A vilag összeomlik es Hiro elrambosodik. Mivel nem tudtak megmenteni a cheerleadert.
A tavoli jövöben elhatarozzak, hogy ezt maskepp kell megoldani es visszaküldik Hirot, hogy valtoztassa meg a törtenelmet. Hiro megjelenik a metroban, szol peternek, erre ök akcioba lepnek es megmentik a cheerleadert.
Ebböl következhet, hogy Hiro valszeg sosem fog ugy kinezni, ahogy a metroban megjelent, mivel egy tejjel mezzel folyo kanaanban el...
Bar itt megint elöjön az idöutazasos problema.
Ha peter Syler, letezhetnek egy idöben egymas mellett? Kit kellene lekaszabolni, hogy megszünjön a problema? Petert vagy Sylert?
Ha petert kell lekaszabolni, miert nem akkor, mikor syler meg nem ölt meg senkit (miert kell varni, mig több embert megöl)?
Ezek eleg huzos problemak, szoval nem hiszem, hogy az irok nagyon bele mernenek bonyolodni egy sorozatban. Tul sok veszelyforrast rejteget es a fanek ugye argus szemekkel figyelnek minden apro hibara <#mf2>#mf2>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A csaj meg igye meghalt, mikor az agyaba beleallt a fa, szoval Syler is belehalhat, ha az agyat pepesitik...
Amúgy engem az jobban izgat, hogy miért kell mindenáron megmenteni a pompomcsajt.😊
ja meg ártatlan,merthogy feldobták,ez is a képregényben van
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A néger csávó meg vmi agymosó/emléktörlõ (neadjisten 'képességtörlõ' (?)) lehet... de az biztos hogy nem lehet kellemes amit csinál 😄
Bazinga!
Valaki rájött hogy peter mire képes, meg az a néger csóka aki a rendõrrel csinál vmit a 4. részben. van sejtésem de nemtom.
En arra tipellek hogy az a bomba igenis fel fog robbani de nem csak egy...
Mindenesetre érdekes lesz az biztos.
Go Jeff Go!!!!
Csinálok magamnak, az lesz 😄
Majd ha megleszek vele, kirakom ide 😛
vagy lehet az is hogy nem tudja majd mindegyiket átvenni,ez lenne a logikus,mert Sylarét is át tudná és elég gyors vége lenne a sorozat egyik lényegének,nem?
habár nemtom az msnhez volt-e
de nézd meg és ott lesznek képek és csinálsz 😊
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
REAL MADRID
Kerestem neten de sehol nem találok :S
Go Jeff Go!!!!
Egy jólirányzott mondat..és az ember már a folytatást akarja!
Go Jeff Go!!!!
AAAAAA
Utóbbinál soxor azonkaptam magam,hogy nem is figyelek oda.
"Save the cheerleader,save the world"<#eljen>#eljen>
Go Jeff Go!!!!
Oszinten szolva a harmadik resztol kezdett teccos lenni.
Par dolgot nem igazan ertek meg... a szemuveges pasi az most vajon gonosz vagy o akarja oket osszegyujteni. Ki lehet Syler ... az a kalapos kabatos aki halhatattlan es gyilkol?
Pff tonna kerdes 😄
azért egy banner feldobja a topikokat
nem tudom hova tart a heroes és mennyi részt bír, de még bírom 😊 jöhetnek a következõ részek, persze lehetne köztük kevesebb szünet is
elég jó a zenéje, nem láttatok valahol "nemhivatalos" soundtracket? vagy ilyesmi az évad végén várható csak?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
nem kell ide banner 😄
háttér nekem bejön de a szereplõk fejei O_o
meg az Nbc t is kitárgyaltuk 😊
heroes feliraton meg a flekk bassza a szemem
AMUGY elképzelés jo lett
REAL MADRID
amúgy gondoltam kéne ide egy banner,2 perces meló volt mert a hivatalos oldalon nagyon faja képek vannak,komolyan mondom,szívem nincs módosítani rajtuk,remélem tetszik 😊

off: valaki tud helyet, ahonnan megszerezhetném a Sharpe's .... tévéfilmeket?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A nézettség mérése meg úgy megy, hogy minden család minden tagja kap egy távkapcsolót (esetleg egy külön gombot), amin mindig meg kell nyomnia, ha épp kiment szarni, vagy kutyát sétáltatni, a jeladó meg továbbítja azt, hogy éppen melyik csatornát nézi. Ha apuka és anyuka egyszerre nézik a kedvenc sorozatot, akkor mindketten ráböknek a gombra, így a médiaelemzõ pajtások csorgó nyállal készíthetik a grafikonjaikat.
Egyébként nehezen hiszem, hogy Sean Bean lenne a fõgonosz (bár az imdb szerint ugye õ Sylar)... lehet hogy õ is csak egy olyan misztikus figura, amit felsõbb erõk használnak céljaik elérésére. Akár a szuperemberek vezetõje is válhat belõle. Na jól van, biztos csak kombinálok.
persze nem a torrentes letöltéseket számolják hozzá a nézettséghez, korán van még <#zavart1>#zavart1>
ahonnan én töltök le egy Weeds vagy egy Dexter akkora forgalmat generál, mint mondjuk egy Jericho, vagy Studio 60, mégsem kerülnek fel a nézettségi listára, mert nem könnyen elérhetõ országos, hanem kábeltvs csatornán mennek.