Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
@Precision: Szerintem semmi jelentösege nincs. Csak dramaturgiai hataselem...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bazinga!
Elöször azt hittem, hogy a ferje megkarmolta verekedes közben.
Jó volt ez a rész. Ami nekem még mindig b*ssza a csõröm az a cheerleader apuci...még most sem tudom sehogysem elképzelni, hogy a jó oldalon áll. A végén durva volt ahogy benyult a csajnak, vajon életben maradt e. A festõ csávó a végén, mikor nézi a festményt a jekyl n hide csajsziról, ott mit csinál? Megnyálazza az újját és letöröl egy kis festéket? Mert megjelenik ott egy jel, és elég csodálkozva néz... ok biztos be volt szívva mikor festette, de akkor miért festette le azt a jelet? Vagy lehet hogy jelentéktelen jelenet volt és engem 'zavar' csak 😊
Bazinga!
és meik nap szokták?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
------------
6. Resz szerintem nagyon ütös ismet. Francba, hogy megint egy hetet kell varni.
Ez a sori a PB elsö evadjaval egy szinten van minimum.
Hat szerintem meg nem lassan. Kiderült azert
SPOILER
hogy az indiai "baratnöje" a szemüvegesnek dolgozik. Kiderült, hogy Nikki a ferjet akarja eltenni lab alol. Arrol nem is beszelve, hogy most kerdes, hogy eletben maradt-e.
Hiro mostmar tudja mit kell tennie es össze fognak jönni, hiszen uton van NY fele.
Mendez es Peter is tudjak mostmar nagy vonalakban, hogy mi a dörges.
Az elsö ketsegek kezdenek oszlani.
-->
http://heroesforum.extra.hu/index.php
Gyertek, regeljetek, kattogjatok! 😄DD
Elõre is köff.
Kenny--Dunkey--redbond--Gábor 😄
és mikor elindítom a filmet Bs Playerel nem teszi hozzá a feliratot és nem tudja megnyitni pedig ugyanazok a nevek hogyan tudnám Srt formátumba tenni a feliratot?
kösz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Megnéztem a 6. részt, sztem nem volt egy nagy szám. Tényleg nagyon lassan halad elõre a sztori.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de ha már itt tartunk fõcím ost-ról van valami infoja valakinek?
BUDA > miskolc.
1. "Mustang Sally" by Wilson Pickett
2. "Eyes" by Rogue Wave
3. "I Want It That Way" by Backstreet Boys
4. When Hiro was being thrown out of the pub after teleporting himself into the ladies room, the music being played is from a Japanese rock duo, is "That's The Way It Is (Kore Ga Watashi No Ikirumichi)" by Puffy (aka Puffy AmiYumi)
BUDA > miskolc.
REAL MADRID
nekem most még nagyon bejön a sorozat , de az a véleményem hogy késõbb nagyon idétlen lesz és hülyeség :S vmiért ez a véleményem , öööö... nem kérek iylen megjegyzéseket hogy majd akkor nem kell nézni, nem is fogom.
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
Sceleton:hát tényleg lehet hogy Sylarnek és Peternek ugyanaz a képessége,azzal az "apró" különbséggel hogy Sylarnek ölnie kell érte,bár lehet hogy ha Peter is megölné õket és meg szerezné az agyukat akkor õ is véglegesen használhatná?persze lehet hogy Sylar csak azért teszi ezt mert ez által marad életben,vagy marad meg az ereje és semmi köze ahhoz hogy milyen ereje(i) van(nak)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Est Sularus oth Mithas!
Szerintem így az egyszerûbb a rendezõknek. S így minden mehet tovább, nagyobb bonyodalom nélkül, de közben gondolkozhatunk azon, hogy mi lett volna, ha nem mentik meg a lányt. Illetve gondolkozhatunk különbözõ teóriákon, hogy miért kell megmenteni a lányt.
Sylar –nak is több képessége van. Ez által sokkal „erõsebb” mint mások. Mert mint eddig láttuk mindenkinek 1 képessége van. Így ha Peter minden mellette álló „mutáns” képességet képes használni, akkor sokkal erõsebb lehet, mint Sylar. De ha csak egy ember képességeit tudja átvenni, akkor Sylar képességivel egyenrangú vele. Annyival gyengébb nála, hogy Sylar tisztában van a képességeivel. S így viszont már szükség van a többiekre is.
Szerintem is hasonló képességekkel rendelkezik a Sylar, és Peter. Csak Sylar végleg szerzi meg a képességeket. S ezért kutatja fel õket.
Az agymosó csávó pedig szerintem, csak emlékezetett töröl. Mert a zsarunak is megmaradt a képessége.
Est Sularus oth Mithas!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
En csak azt mondtam, hogy a fenysebesseget kihasznalva "idöutazni" valoszinüleg nem a legjobb modja annak. Tehat IDEZÖJELBEN elavult technologia.
Varjunk csak. A feny sebbeseg alitolag 300.000 KM /s . Magyarazd mar el nekem hogy mi vagy kicsoda tudgya azt tulszanyalni a mai technologiaval?
Es ha tulleped akkor milesz? Egy ures terbe utkozol ahol hamarosan jon az "IDO" es atmegyen rajtad...
BUDA > miskolc.
Mivel a teret is lehet görbiteni es igy barmelyik pontjarol barmelyik pontjara ugrani, miert ne lehetne az idöt is?
Az teny (akkor is ha valoszinüleg "elavult technoligia", hogy a "jövöbe" lehet utazni a fenysebesseg kihasznalasaval (Einstein szerint), tahat akkor a multba is kell, hogy lehessen.
Ha a fenysebesseg hatasara valakinel lasabban tellik az idö, mint a többiek szamara, akkor az idö bizony egy befolyasolhato tenyezö.
Sokan azt modnjak, hogy az idö a negyedik dimenzio. En az idöt inkabb az 5. helyre raknam, mivel a negyedik dimenzio matematikai valoszinüsegszamitassal mar eleg jol meg van hatarozva.
Alapbol aszongyak hogy a a mi idonk ami most van az mar megtortent mert ott van az az ugynevezett Deja Vu effekt. Tehat ha ez mar megtortent velem akkor most X masodperce is ugyanaz tortenik velem.
En velemenyem szerint maga a kifejezes hogy idoutazas nem letezik. Dimenzio ugras...na az. Dimenzio = alternativ ido. Parhuzamos valosagok amik le vannak maradva egymastol a vegtelensegig...
Van egy teoria, a Kozmikus Cenzura toriaja, miszerint a törtenelmet nem lehet megvaltoztatni.
Tehat ha te vissza mesz, hogy megöld hitlert, az univerzum ezt megakadalyozza oly modon, hogy besül a pisztolyod, elüt az auto, lepattan a lövedek stb.
En inkabb ebben hiszek, mint abban, hogy 10 fele idövonal letezik...
ami a jövõben lesz az fog megtörténni 😄
egy végtelen körfolyamat
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BUDA > miskolc.