Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

icewolf
Nem tudjátok mi a helyzet a feliratokkal? Már kint van az 1x6 is, de felirat még az 1x5-höz sem készült el...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

icewolf
de kezdje... ha más tudja használni, akkor tudjad te is.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Hunnenkoenig
Ne kezdd mar te is...faszom...

@Precision: Szerintem semmi jelentösege nincs. Csak dramaturgiai hataselem...

valaki e07 promot plsssss

a szenátorral és a rendõr csávóval nem foglalkoztak semmit - utóbbi épp elájult a boltban, elõbbi meg már tudatosan repülget. És mindkettõ ismeri a szemüvegest arcról.

teis.

van rendes spoiler tag, használd már azt.

Sephi
Hogy halna mar meg....? Majd pont az egyik foszereplo fog meghalni a sorozat 6-odik reszeben...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
Igen, az tuti hogy akkor jelenik meg, mikor a csaj átmegy durvába, azt én is megfigyeltem...de azt nem értem hogy ha Isaac festette, akkor ugye be volt cuccozva, így nem emlékezhetett rá, hogy oda õ festett valamit. Az sem lehet hogy frissen festette, mert tiszta volt (hacsak nem tanulta meg közben használni a képességét drog nélkül, de ez kizárt, azt megmutatták volna nekünk)...márpedig a festék elég könnyen lejött, friss festésnek nézett ki. Jó mind1 nem töröm rajta a fejem, lehet semmi jelentõsége sincs.

Bazinga!

Hunnenkoenig
Egyszer harc közben mutattak a csajszi vallat a jellel. Nem tudom biztosan, de mintha akkor jelent volna meg rajta.

Elöször azt hittem, hogy a ferje megkarmolta verekedes közben.

precision
SPOILER !!!

Jó volt ez a rész. Ami nekem még mindig b*ssza a csõröm az a cheerleader apuci...még most sem tudom sehogysem elképzelni, hogy a jó oldalon áll. A végén durva volt ahogy benyult a csajnak, vajon életben maradt e. A festõ csávó a végén, mikor nézi a festményt a jekyl n hide csajsziról, ott mit csinál? Megnyálazza az újját és letöröl egy kis festéket? Mert megjelenik ott egy jel, és elég csodálkozva néz... ok biztos be volt szívva mikor festette, de akkor miért festette le azt a jelet? Vagy lehet hogy jelentéktelen jelenet volt és engem 'zavar' csak 😊

Bazinga!

Hunnenkoenig
Olvass vissza

bauer15
csá még új vagyok itt de nagyon állat sorozat és hova rakják föl elõsszõr A MAGYAR feliratot ?
és meik nap szokták?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

6. rész megint a toppon volt 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén mikor Nikkibe lazán benyúl a pasija a mellkasán...eszembejutott a mátrix mikor neo élesztgette Trinityt...de ott csak zöld kódolással láthattuk...itt meg saját szemmel 😄

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Hunnenkoenig
Kepre rakatt jobbgombbal. Load subtitle. Megadod neki a feliratot epp ami van, mindegy miylen formatumban es alarakja.

------------

6. Resz szerintem nagyon ütös ismet. Francba, hogy megint egy hetet kell varni.

Ez a sori a PB elsö evadjaval egy szinten van minimum.

Hat szerintem meg nem lassan. Kiderült azert

SPOILER

hogy az indiai "baratnöje" a szemüvegesnek dolgozik. Kiderült, hogy Nikki a ferjet akarja eltenni lab alol. Arrol nem is beszelve, hogy most kerdes, hogy eletben maradt-e.

Hiro mostmar tudja mit kell tennie es össze fognak jönni, hiszen uton van NY fele.

Mendez es Peter is tudjak mostmar nagy vonalakban, hogy mi a dörges.
Az elsö ketsegek kezdenek oszlani.

Indítottam egy fórumot, örülnék ha megnéznétek! 😊

-->
http://heroesforum.extra.hu/index.php

Gyertek, regeljetek, kattogjatok! 😄DD
Elõre is köff.

Kenny--Dunkey--redbond--Gábor 😄

csak átnevezed srt-re és kész

bauer15
hello az 5.részhez leszedtem a feliratot a hosszúpuskáról
és mikor elindítom a filmet Bs Playerel nem teszi hozzá a feliratot és nem tudja megnyitni pedig ugyanazok a nevek hogyan tudnám Srt formátumba tenni a feliratot?
kösz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Azóta már megszereztem, de azért köszi.

Az "Eyes" by Rogue Wave megy a 33. perctõl és a www.myspace.com/roguewave cimen meghallgathatod.
Milo Ventimiglia minden szerepében "jófiú" volt, jó sokan rajonganak érte, elég nagy fordulat lenne, ha rosszfiut játszana. Persze lehet hogy ez lesz, de szerintem nem. Inkább õ lesz a szuperhõs.

Megnéztem a 6. részt, sztem nem volt egy nagy szám. Tényleg nagyon lassan halad elõre a sztori.
robotnyk
hmm, de, mégiscsak zavaró. -fqm javasolt.
robotnyk
csak belenéztem, mert ahogy látom van proper out of sync miatt notv-s helyett, de nem találtam zavarónak.
Sephi
Nakem is!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hunnenkoenig
Kint van a 6. resz. Mar jön is lefele!

tv.com
de ha már itt tartunk fõcím ost-ról van valami infoja valakinek?

BUDA > miskolc.

Köszi. És ezt hol találtad? Én csak az nbc honlapján próbálkoztam.

Music Featured In This Episode:
1. "Mustang Sally" by Wilson Pickett
2. "Eyes" by Rogue Wave
3. "I Want It That Way" by Backstreet Boys
4. When Hiro was being thrown out of the pub after teleporting himself into the ladies room, the music being played is from a Japanese rock duo, is "That's The Way It Is (Kore Ga Watashi No Ikirumichi)" by Puffy (aka Puffy AmiYumi)

BUDA > miskolc.

Valaki meg tudja mondani ki az elõadója és mi a szám címe annak a zenének, ami még az elsõ részben szólt kb 33:00-tól amikor a napfogyatkozást mutatták?

hát ezt meg honnan veszed ? O_o

REAL MADRID

Peter azért se lehet sylar mert szerintem petert játszó szinész csak ugy vállalhatta a szerepet, ha jófiú lesz.
xmenben hozzá kellett érnie Vadócnak hogy átvegye a képességet + ezzel kiütötte azt, akit leszívott (meg mellesleg komoly pszichiátriai kezelések kellenének neki, annyira megviseli).

Sephi
Nos akar a Lost-nak , ennek is megvan a full tortenete amit adagolva kapunk. Ez benne a szep. Velemenyem szerint ugyanugy mint a Lost-nak , amikor ennek vege lesz akkor mindent tisztan latunk majd 😄

Egyébként Sean Bean-re visszatérve... az utóbbi filmjeiben szinte kivétel nélkül jófiút játszott, akár fõ- vagy mellékszerepben... számomra az õ feltûnése lesz azt hiszem a legizgalmasabb... Na meg persze ha kiderül a szemüveges fickó motívációja...

mopst nemtom írta-e vki de szerintem a Peter csak addig veszi át mások képességét amíg a közelben van. az xme-ben is volt egy iylen figura anno. sztem arról mintázták ezt is.
nekem most még nagyon bejön a sorozat , de az a véleményem hogy késõbb nagyon idétlen lesz és hülyeség :S vmiért ez a véleményem , öööö... nem kérek iylen megjegyzéseket hogy majd akkor nem kell nézni, nem is fogom.

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

ProGabe
én nem is beszéltem róla úgy,nem írtam ezt a hszben,igaz az ellenkezõjét sem,de ez most tökmind1 😊

Sceleton:hát tényleg lehet hogy Sylarnek és Peternek ugyanaz a képessége,azzal az "apró" különbséggel hogy Sylarnek ölnie kell érte,bár lehet hogy ha Peter is megölné õket és meg szerezné az agyukat akkor õ is véglegesen használhatná?persze lehet hogy Sylar csak azért teszi ezt mert ez által marad életben,vagy marad meg az ereje és semmi köze ahhoz hogy milyen ereje(i) van(nak)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sceleton
Igaz. Biztos nem azért rabolták el, hogy rákössék a gépre, és töröljék a memóriáját. 😊

Est Sularus oth Mithas!

kérdés hogy a zsarut minek rabolták akkor el... mert hogy rákötnek egy EKGt, és megvizsgálják, ez nekem elég kevéske.

Sceleton
Mi van, ha Hironak, azért kellet visszajönnie, és szólnia Peternek, mert ennek így kellet lennie? S azért kell megmenteniük a pom pom lányt, mert így kell történnie.
Szerintem így az egyszerûbb a rendezõknek. S így minden mehet tovább, nagyobb bonyodalom nélkül, de közben gondolkozhatunk azon, hogy mi lett volna, ha nem mentik meg a lányt. Illetve gondolkozhatunk különbözõ teóriákon, hogy miért kell megmenteni a lányt.
Sylar –nak is több képessége van. Ez által sokkal „erõsebb” mint mások. Mert mint eddig láttuk mindenkinek 1 képessége van. Így ha Peter minden mellette álló „mutáns” képességet képes használni, akkor sokkal erõsebb lehet, mint Sylar. De ha csak egy ember képességeit tudja átvenni, akkor Sylar képességivel egyenrangú vele. Annyival gyengébb nála, hogy Sylar tisztában van a képességeivel. S így viszont már szükség van a többiekre is.
Szerintem is hasonló képességekkel rendelkezik a Sylar, és Peter. Csak Sylar végleg szerzi meg a képességeket. S ezért kutatja fel õket.
Az agymosó csávó pedig szerintem, csak emlékezetett töröl. Mert a zsarunak is megmaradt a képessége.

Est Sularus oth Mithas!

LasDen
nem tudom, hogy az idõutazással kapcsolatban mi igaz, de sztem mind2n ész érveket hoztok fel.....nekem igazából teljes véleményem nincs, mert ami van az több oldalról is sántít..... 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hunnenkoenig
Ki mondta, hogy tul lehet mai technologiaval?
En csak azt mondtam, hogy a fenysebesseget kihasznalva "idöutazni" valoszinüleg nem a legjobb modja annak. Tehat IDEZÖJELBEN elavult technologia.

Sephi
Na na na na!

Varjunk csak. A feny sebbeseg alitolag 300.000 KM /s . Magyarazd mar el nekem hogy mi vagy kicsoda tudgya azt tulszanyalni a mai technologiaval?

Es ha tulleped akkor milesz? Egy ures terbe utkozol ahol hamarosan jon az "IDO" es atmegyen rajtad...

OST van valahol?

BUDA > miskolc.

Hunnenkoenig
Szerintem meg lehet.

Mivel a teret is lehet görbiteni es igy barmelyik pontjarol barmelyik pontjara ugrani, miert ne lehetne az idöt is?
Az teny (akkor is ha valoszinüleg "elavult technoligia", hogy a "jövöbe" lehet utazni a fenysebesseg kihasznalasaval (Einstein szerint), tahat akkor a multba is kell, hogy lehessen.

Ha a fenysebesseg hatasara valakinel lasabban tellik az idö, mint a többiek szamara, akkor az idö bizony egy befolyasolhato tenyezö.

Sokan azt modnjak, hogy az idö a negyedik dimenzio. En az idöt inkabb az 5. helyre raknam, mivel a negyedik dimenzio matematikai valoszinüsegszamitassal mar eleg jol meg van hatarozva.

Sephi
En akkoris annak vagyok a hive hogy a multba nem lehet utazni. Ami megtortent emgtortent. Max akkor lehet ha tobb dimenzio van es mindegyikbe egy masodperccel kesobb tortenik ugyanaz ami a jelenbe. Igen akkor dimenzio valtas de nem idoutazas.

Alapbol aszongyak hogy a a mi idonk ami most van az mar megtortent mert ott van az az ugynevezett Deja Vu effekt. Tehat ha ez mar megtortent velem akkor most X masodperce is ugyanaz tortenik velem.

En velemenyem szerint maga a kifejezes hogy idoutazas nem letezik. Dimenzio ugras...na az. Dimenzio = alternativ ido. Parhuzamos valosagok amik le vannak maradva egymastol a vegtelensegig...

Hunnenkoenig
Azer ne beszeljünk erröl kerem ugy, mintha ez lenne az egyetlen igazsag, csak mert einstein neve felbukkant.

Van egy teoria, a Kozmikus Cenzura toriaja, miszerint a törtenelmet nem lehet megvaltoztatni.

Tehat ha te vissza mesz, hogy megöld hitlert, az univerzum ezt megakadalyozza oly modon, hogy besül a pisztolyod, elüt az auto, lepattan a lövedek stb.

En inkabb ebben hiszek, mint abban, hogy 10 fele idövonal letezik...

ez mind egy körfolyamat

ami a jövõben lesz az fog megtörténni 😄

egy végtelen körfolyamat

REAL MADRID

LasDen
hát ez nagyon jó rész volt.....de sajna csak most tuttam megnézni....azt hiszem nálam abszólút az év legjobb új sorozata......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

rákattantam -.- <#eljen><#eljen>

BUDA > miskolc.