Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
a csajon a jók jele, a rendõrön pedig a gonoszoké

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ScarY MAN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amugy meg a kiccccsaj elrabolta Isaac baratunkat ?😄

...

ScarY MAN
Nah szoval 😄 meglestem a 7. reszt ... nemtudom , lehet hogy mar beszeltetek errol de most mar ugye 2 jel van...ami a jo es gonosz embereket jelolik...sztem...de ha rosszul tudom akkor javitsatok ki...

Ki-ki döntse el melyik a gonosz<#eplus2> es melyik a jo<#vigyor5>

...

mukika
(Y)

BUDA > miskolc.

Sztem is király rész volt, Micah képességére meg nagyon kíváncsi vagyok.

Na van 1 olyan megérzésem hogy a tüzes csóka fût majd be N.Y. -nak :::azt majd meglátjuk hogyan::: -más- szerintem nincs köze a szülõk elvesztésének a különleges képességekhez. A mutáció genetikai és nem érzelmi. (Micah szülei és Petrelli apja is sztem mert azok szerintem nem öngyilkosságok voltak)
Nem lesz. 😉

linuxman: linuxman.freeblog.hu

Hunnenkoenig
legalabb kiderült, hogy a kissracnak is vannak kepessegei es mar azt is tudjuk, hogy mi az.

Szerintem össze fog allni a family, hiszen ugy nez ki, hogy az apa sem csont gonosz, csak rossz tarsasagba keveredett, na meg a böre szine kötelezi <#mf2>

Magoo
Most hogy meghalt Simone apja, neki is lesznek különleges képességei sztem! Mert mint mondtam, ez mindegyikükben a közös...ha jól veszem a lapot, hogy elveszítették az apjukat. (kivéve Micah...bár kicsit õs is elveszítette mikor apja börtönbe került)
Amúgy sztem jó rész volt a mostani

jah nekem se jött be annyira, de tuti volt valami céljuk vele, nem hiszem hogy lost féle felvizezés. Hiro megint kurva nagyot mondott 😄

BUDA > miskolc.

megnéztem az új részt. Engem valahogy már nem köt le annyira. A pilot baromira bejött, de egyre lassabb az egész. Azért nem fogom abbahagyni én se😊
Hopsz, tényleg...sorry... 😊 rossz már a memóriám 😄

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Oks, kösz az infót, még reggel utánaolvastam, szal akkor le se szedtem a NoTV-t, de sztem többet nem is fogok az õ releaseükbõl tölteni, mindig elb*sszák, ez már min. a harmadik eset...

és szinte kimerülhetetlen, ellenben a lost-tal vagy méginkább a PBvel

Az jó!
robotnyk
a 22 részhez gondoltak még +2-3at
Most ezt a sorozatot nem tervezték olyan hosszúra mint mondjuk a Lost?
Mert szerintem elég jó ez a sorozat is!
Nincs valahol direct link? 4-5 kb al tölt bákker
robotnyk
gondolom a többség olvas junkiet, de azért:

# Az NBC jelezte Tim Kring-nek, a sorozat készítõjének és showrunner-ének, hogy 2-3 részt még szívesen látna a sorozatból. Kring fontolgatja az ajánlatot még nem bólintott, hiszen nagyjából az összes epizód fel van térképezve és nem tudja, hogy megtudnák-e oldani a bõvítést értelmes szálakkal, "felvizezés" nélkül.

# A sorozat "elsõ fele" december 4-én ér véget. A folytatás januárban várható majd. Érdekes lesz megnézni, hogy az ismétlések hogyan hoznak majd. Nem elhanyagolandó a kérdés.
Hunnenkoenig
Mondom a NOTV-t nuke-oltak. Vagyis lelöttek, mert csuszott a hang es szar volt a kep.

Mindig a proper a jo.

Proper = helyes, jo, rendes stb.

És meik a jobb? NoTV vagy Proper LOL? mi a különbséga 2 között?

Hunnenkoenig
Egy perce jött ki egy proper:

Proper-LoL

Hunnenkoenig
Oh fukk...nuke-oltak az elsöt ami kijött...

Heroes S01E07 HDTV XviD-NoTV

Hunnenkoenig
Na mostmar ennek is lassan ki kene jönnie, nem?
Elvileg 3 orakor adtak, akkor most lehetett vege nemregen...

8ika remlik nekem is,szval van meg 24orankt, hogy megvedjuk magunkat...amugy most kb okt. 10ike kornyenek jarhatunk a sorozatban, szval surusodnek majd az esemenyek...
Meg en sem tudom eldonteni, hogy ki a rossz es ki a jo, de valahogy a repulo testverek kulon oldalon fognak allni szerintem...nem hiszem, hogy kozos ugy erdekeben dolgoznanak majd...
A szemuveges faszi nem feltetlenul gonosz...habar elgondolkodtato a szerepe mindenkeppen..
Sajnalom, hogy az axn a jerichot vette meg (az is jo sorozat, nem azert mondom), es nem pedig a heroest...decembertol pedig nezhettuk volna szinkronosan is...

http://teddike.freeblog.hu

Nem november 5.ek volt hanem november 8. a
Most jut eszembe hogy a soriban Nov 5én robbant a bomba...szal tegnap...be is szartam volna ha valóra válik 😄

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Maak
ebben nem értek egyet veled...igazából elhanyagolta a nõt és szerintem a felesége már feladta a reményt, mert a pasas egy figyelmetlen dög <#vigyor>...és a munkája volt a fontosabb számára...gondolom emiatt nem erõlködött már a fickóval, bár azért õ is mást gondolt mit amit mondott...szal ez itt a kérdés...nincs valami topik, értsük meg a nõket címen? <#nyes>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Trisztin
csak azért,hogy ne menjünk át offba...

Vannak akiktõl nem lehet megkérdezni,vagyishát meglehet,csak b***nak válaszolni... ilyen pl a Rendõrünk felesége... szerencséjére a rendõr gondolatokat olvas így tudta,hogy hideg csokis kávét kér...

ÉN magamról elmondhatom,ha megkérdezik,akkor elmondom,hogy mit akarok... meg néha akkor is,mikor a kutyát nem érdekli 😉 <#buck><#whatever>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Maak
nem akarok átmenni offba, de hiába kérdezzük...<#fejvakaras>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Trisztin
nem lenne egyszerûbb,ha megkérdeznéd???<#confused><#confused>
<#pardon1>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Maak
Na ez az <#nyes>

Hunnenkoenig
Nekem a gondolatolvasas kene. Akkor vegre tudnam, mi a francot is akarnak valojaban a nök...

ProGabe
szerintem túl hosszú ahhoz hogy valaki csak úgy kedvtelésbõl megcsinálja,bár feloszthatnánk(!!!),és a mgyarban 'publikálhatnánk',esetleg én megcsinálnám a szerintem legérdekesebb részt,vagyis ezt(és nem mellesleg folyamatosan,merthát ez bõvülni fog):

/már kérdezte valaki,azért szúrom be/

The Symbol

Appearing frequently throughout the series is a symbol which strongly resembles an RNA molecule. Said appearances include:

* In the swimming pool at a double homicide crime scene in which Matt Parkman was involved.
* As a recurring shape shown scrolling across a laptop screen in a genetic profiling program created by Chandra Suresh.
* On a drawing done by Peter Petrelli.
* Frequently painted by Isaac Mendez.
* On a post-it note on the map in Mohinder Suresh's apartment.
* Written on a geometry textbook owned by Claire Bennet.
* Written on pictures in Sylar's apartment.
* As a tattoo on the shoulder of Niki Sanders' alternate personality.
* Engraved on the hilt of Future Hiro's katana.
* Printed on the front of Chandra Suresh's book, Activating Evolution.
* Printed on the upper left corner of the 14th issue of 9th Wonders comic book, written by Isaac Mendez (The 13th issue that Micah was reading did not have the symbol).
* On a necklace around Mr. Bennet's special assistant's neck.
* On a picture of Niki painted by Isaac.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fravik
akkor én sztem kezdeném is!
nekem nagyon tetszik az idõ/tér-hajlítás, sokszor jönne jól, pl dogaírás közben 😊, meg néha jó lenne, ha el tudnék "teleportálni" ide-oda vagy éppenséggel utazhatnék az idõben! Talán ez a képesség tetszik a legjobban, és ha lehetne választani, tuti, hogy ezt választanám! Ennek ellenére nagyon tetszik a repülés is, kiskoromban sokat álmodtam arról, hogy repülni tudok és nagyon megtetszett! Nekem Niki (a szõke csaj) képessége nem egészen tiszta, de úgy láttam, még senki nem írta le pontosan (javítsatok ki, ha tévedek!), hogy mire képes! Na az õ képessége, az eddigiek alapján nem kéne! 😊

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

spiduola
A Wikipedia angol változatában már bent van a sorozat, de mivel nem vagyok olyan jó angolból nem minden értek. Le tudná valaki fordítani?
Köszi

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

fravik
sziasztok! úgy látom, eléggé kihalt a topic (feltehetõen, mert hétfõn lesz a köv. rész), ezért gondoltam megírhatná mindenki (akinek van kedve), hogy melyik szereplõ képességeit tartja a legjobbnak (miért?) illetve, melyik képesség az, amelyiket szivesen birtokolná (miért?)!

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

nyamiag
johát énis megnéztem az összeset

jóak 😊

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

BiG G
loál -.- nc.
kanál, igen megmondtad, htxvm^^

Jaj, te sem tudod leírni azt, hogy cukrászda?! 😉

ahaaha

BUDA > miskolc.

Dehát egy olyan cuki! <#eljen> <#lama>
precision
nem csak te... én minden olyantól hülyét kapok mikor értelmes magyar szavakat lerövidítenek és becézgetnek...

Bazinga!

Trisztin
off: ettõl a sorizástól csak én kapok hülyét???

BiG G
megnéztem az eddig kijött részeket, és elég nagy durvulat ez a sori^^

Igen, ez már nekem is feltûnt.

Majd kiderül pontosan "hány" oldal van; egyeltalán mi a kapcsolat Syler, a szemüveges fickó, a bomba, és a hõseink között. Vagy hogy kinek mi és mi lesz a célja. Ezek még nincsenek letisztázódva.

Érdekes dolog ez a rossz oldal-jó oldal dolog a szemüveges embernél (érdekes, hogy rendes neve nincs is), de én pl. gyûjtöm a HR HDTV-s verziót, és ott más az összefoglalója a részeknek:

és abban legalább kétszer említették már, hogy evil (=gonosz). Amúgy szerintem is, már az elejétõl sejthetõ a dolog valamelyest, ahogy néha nézni tud az nem semmi. 😊

Hali!!!
Most reggel néztem a www.miloventimigliafan.com oldalt és ha ráértek nézzétek meg. Mert eddig csak ott láttam új epizódképeket. Persze csak Peter-rõl van, de van olyan kép ahol a tesójával van és meglepõ módon van egy kép róla és a pomponlányról. Az egyik helyzetben mosolyognak egymásra, a másikban menekülnek vagy valami ilyesmi, de inkább nézzétek meg.

Tudjátok mit, berakom, ha sikerül!!!

Maak
...a szekrénybõl kapta el a csajt hátulról és persze átnyúlt rajta, ha láthatatlan lenne akkor nem tudott volna túl sok kárt tenni a csajban, mellesleg fogta volna magát és huss.ja és az ajtót is elég furán nyitotta ki, valszeg átnyult és belülrõl...

kicsit meglepett, hogy niki miatt kellett menekülnie...ez nem szimpatikus húzás, majd kiderül mit hoznak ki belõle.

hero meg csak hozza a formáját minden részben, "kardom lesz"😄

kár hogy a zsaru nem volt most...egy ilyen képesség amúgy nekem is jól jönne...sosem értem a nõmet, mit is akar igazából <#nyes>

a bioszülõk tuti csak szerepet játszottak, tiszta barátok közt fíling <#taps>