Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Ki-ki döntse el melyik a gonosz<#eplus2>#eplus2> es melyik a jo<#vigyor5>#vigyor5>

...
BUDA > miskolc.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
linuxman: linuxman.freeblog.hu
Szerintem össze fog allni a family, hiszen ugy nez ki, hogy az apa sem csont gonosz, csak rossz tarsasagba keveredett, na meg a böre szine kötelezi <#mf2>#mf2>
Amúgy sztem jó rész volt a mostani
BUDA > miskolc.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Mert szerintem elég jó ez a sorozat is!
# Az NBC jelezte Tim Kring-nek, a sorozat készítõjének és showrunner-ének, hogy 2-3 részt még szívesen látna a sorozatból. Kring fontolgatja az ajánlatot még nem bólintott, hiszen nagyjából az összes epizód fel van térképezve és nem tudja, hogy megtudnák-e oldani a bõvítést értelmes szálakkal, "felvizezés" nélkül.
# A sorozat "elsõ fele" december 4-én ér véget. A folytatás januárban várható majd. Érdekes lesz megnézni, hogy az ismétlések hogyan hoznak majd. Nem elhanyagolandó a kérdés.
Mindig a proper a jo.
Proper = helyes, jo, rendes stb.
Elvileg 3 orakor adtak, akkor most lehetett vege nemregen...
Meg en sem tudom eldonteni, hogy ki a rossz es ki a jo, de valahogy a repulo testverek kulon oldalon fognak allni szerintem...nem hiszem, hogy kozos ugy erdekeben dolgoznanak majd...
A szemuveges faszi nem feltetlenul gonosz...habar elgondolkodtato a szerepe mindenkeppen..
Sajnalom, hogy az axn a jerichot vette meg (az is jo sorozat, nem azert mondom), es nem pedig a heroest...decembertol pedig nezhettuk volna szinkronosan is...
http://teddike.freeblog.hu
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Vannak akiktõl nem lehet megkérdezni,vagyishát meglehet,csak b***nak válaszolni... ilyen pl a Rendõrünk felesége... szerencséjére a rendõr gondolatokat olvas így tudta,hogy hideg csokis kávét?? - ha jól emlékszem>??? - ha jól emlékszem> kér...
ÉN magamról elmondhatom,ha megkérdezik,akkor elmondom,hogy mit akarok... meg néha akkor is,mikor a kutyát nem érdekli 😉 <#buck>#buck><#whatever>#whatever>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
<#pardon1>#pardon1>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
/már kérdezte valaki,azért szúrom be/
The Symbol
Appearing frequently throughout the series is a symbol which strongly resembles an RNA molecule. Said appearances include:
* In the swimming pool at a double homicide crime scene in which Matt Parkman was involved.
* As a recurring shape shown scrolling across a laptop screen in a genetic profiling program created by Chandra Suresh.
* On a drawing done by Peter Petrelli.
* Frequently painted by Isaac Mendez.
* On a post-it note on the map in Mohinder Suresh's apartment.
* Written on a geometry textbook owned by Claire Bennet.
* Written on pictures in Sylar's apartment.
* As a tattoo on the shoulder of Niki Sanders' alternate personality.
* Engraved on the hilt of Future Hiro's katana.
* Printed on the front of Chandra Suresh's book, Activating Evolution.
* Printed on the upper left corner of the 14th issue of 9th Wonders comic book, written by Isaac Mendez (The 13th issue that Micah was reading did not have the symbol).
* On a necklace around Mr. Bennet's special assistant's neck.
* On a picture of Niki painted by Isaac.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nekem nagyon tetszik az idõ/tér-hajlítás, sokszor jönne jól, pl dogaírás közben 😊, meg néha jó lenne, ha el tudnék "teleportálni" ide-oda vagy éppenséggel utazhatnék az idõben! Talán ez a képesség tetszik a legjobban, és ha lehetne választani, tuti, hogy ezt választanám! Ennek ellenére nagyon tetszik a repülés is, kiskoromban sokat álmodtam arról, hogy repülni tudok és nagyon megtetszett! Nekem Niki (a szõke csaj) képessége nem egészen tiszta, de úgy láttam, még senki nem írta le pontosan (javítsatok ki, ha tévedek!), hogy mire képes! Na az õ képessége, az eddigiek alapján nem kéne! 😊
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Köszi
Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
BUDA > miskolc.
Bazinga!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Majd kiderül pontosan "hány" oldal van; egyeltalán mi a kapcsolat Syler, a szemüveges fickó, a bomba, és a hõseink között. Vagy hogy kinek mi és mi lesz a célja. Ezek még nincsenek letisztázódva.
Most reggel néztem a www.miloventimigliafan.com oldalt és ha ráértek nézzétek meg. Mert eddig csak ott láttam új epizódképeket. Persze csak Peter-rõl van, de van olyan kép ahol a tesójával van és meglepõ módon van egy kép róla és a pomponlányról. Az egyik helyzetben mosolyognak egymásra, a másikban menekülnek vagy valami ilyesmi, de inkább nézzétek meg.
Tudjátok mit, berakom, ha sikerül!!!

kicsit meglepett, hogy niki miatt kellett menekülnie...ez nem szimpatikus húzás, majd kiderül mit hoznak ki belõle.
hero meg csak hozza a formáját minden részben, "kardom lesz"😄
kár hogy a zsaru nem volt most...egy ilyen képesség amúgy nekem is jól jönne...sosem értem a nõmet, mit is akar igazából <#nyes>#nyes>
a bioszülõk tuti csak szerepet játszottak, tiszta barátok közt fíling <#taps>#taps>