Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
eddig 8 rész ment le belõle

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blasta
Sziasztok!
Heros-ból totál noob vagyok, ezért a kérdés:
Hol tart ez a sorozat, mely részei érhetõk el már a neten?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

<#eljen><#eljen>

PiszkosFred
Lehet hogy alakvalto, vagy nem valto, egyszer no/egyszer ferfi. Ezek kepregenyhosok, kitudja egyesek mire kepesek ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hát öléh bajszos volt lány létére, és Sylar meg férfi 😊

Evin
Én ilyen magyar nyelvû képregényre gondoltam.
01.
02.
03.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

én ugy tudom lesz decemberben és majd januárban folyt köv

azt nem tudja vki biztosra hogy ebben is lesz-e e szünet mint a lostban? reméálem nem mert tutijó sorozat , bár most kezd leaállni a dolog, szval történik benne sokminden de pont nem az a szál ami legjobban izgat mindenkit.
egyébként vki írt a nyakukon lévõ "tetoválásról" hogy az még késõbb fog kiteljesedni, de ugye kiderült az nem tetkó hanem egy sebhely és gondolom az fog kiderülni hogy vki mesterségesen adta nekik ezeket a képességeket. de mi céllal arra kíváncsi leszek. lehet h pont a szemüveges faszi és eddig még nem látott társai adták? ja a picércsajt sajnáltam azért :S jó lett volna egy szerlmi szál is a sorozatba, nameg némi sex 😄 az mindig jó

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

Hunnenkoenig
Amugy meg nem kissrac, hanem a növere, aki meghalt. Legalabbis en ugy ertelmeztem. Bar en is inkabb fiunak neztem volna.

Kis jhavítás ^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs elcsesztem a Srác neve : Sanjog Yler

Olvasgattam, és voltak ilyen találgatások, hogy Sylar azért szedig ki az agyakat, hogy megszerezze a képességeiket. Ez telejesen jogos sztem. A pincér csajét is azért ette, meg hogy jó legyen a memóriája 😄 (mily meglepõ), meg Clairét is azért hogy ugy sebezhetetlen legyen. A csernobil-ember fogja tuti csinálnia robbanást sztem.
ÉS még valami: Mohinder kinyitottta az aktát, és a kissrác neve: S Yler . Szal meg is van az a gonoszunk, csak Sean Bean hibádzik, mert nem igazán van indiai kinézete.
Isaac meg bután néz ki borotváltan a nagy hajával. Mint akit a baywatchból szalajtottak 😄

szerintem csak azért hoznak be egyre több hõst, hogy utána kinyirhassák õket.

kuktabá
jo -----

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

gecijó. ennyi 😄

BUDA > miskolc.

Nagyon csendben vagytok kedves rajongók...pedig a következõ rész lesz az idei 'woooooooooow' epizód, fõleg ha úgy lesz vége a sorsdöntõ pillanatnál hogy fekete képernyõ és: 'next monday on heroes'... 😄

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

mukika
kõvetkezõ rész ütõs lesz úgy érzem. (Y)

Nem hiszem el, h ilyen hamar vége lett a résznek😞(
Annyi kérdésem van, megválaszolnak egyet, lesz 4 új, lassan már-már Lost szinten. ÁÁÁÁÁ!!

ProGabe
az én voltam 😊
és akkor még1 hasonló spekuláció:mondta a szemüveges csóka hogy régóta keresik,szemmel tartják ezeket az embereket,meg hogy volt egy hasonló esetük 14 évvel ezelõtt,tehát az én olvasatomban õ egy "feketeruhás",csak ugyebár nem ûrlényeket keres,hanem hõsöket 😊
és ez nekem nagyon bejövõs,imádom amikor valami ilyesmi sztorinak van múltja is,tehát a világ amit a készítõk teremtettek a bennük élõknek nem új,mint nekünk nézõknek

kis off
jó példa erre az álomcsapda c. film,amiben ugyebár jönnek az ûrlények,szinte minden ilyen filmben az elsõ eset van benn,mindenki,katonaságot beleértve is akkor lát ilyet elõször,na abban a filmben nem így van,megvan a külön kis osztag erre,tudják mi merre,isemrik õket,hiszen nem az elsõ eset,mondom még1szer,imádom az ilyet,k.rva jó ez a sorozat!!!!!! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aláírásomban benne van. Azért remélem, hogy HRG (a szemüveges manusz) nem lesz jó, mert én már gonosznak könyveltem el (bár ahogy valaki említette, nincsen tisztán jó vagy rossz karakter), és elég szimpi.
Fél óra múlva lesz fennt néhány promó kép a 10. részbõl.

linuxman: linuxman.freeblog.hu

http://youtube.com/watch?v=1GqsC7XgDsE
Faszantyús kis rész volt a mai😊 Hiro a huán 😄

evenor mi az oldalad címe??
Rendben.
Ha nem gond, akkor kiraknám az oldalra is, onnan mégkönnyebben elérhetõ lenne (tárhelyért meg nem kell aggódni).

Mi?
váááááá HOL VAN? 😄

BUDA > miskolc.

Szemét készítõk...most lehet filózni hogy milett szegény Hiroval :_(

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Most olvasom a másodikat... És, nekem legalábbis, télleg teccik... ennél jobb nekem nem kell... de ha vkinek igen, annak esetleg eltom készíteni 😄
De nekem ez is megfelel maximálisan!

Szivesen ha tényleg tetszik akor nemsokára jõn a folytatás.
Uhhuhuhuhh!! 😄

Nagyon kösz!!! xD

Rendben itt vannak:
01020304
ScarY MAN
Én kéremszépen 😄 😛

...

Nekem megvan magyarul de csak ráírtam a forditást a képekre ha kell valakinek akkor az 1. 2. 3. 4. képregényt felltöltöm.
Evin
Jól van, akkor jövõ hétre megdolgozom az 1.részt, ha csütörtök-szomatig sem tud senki magyar verziót.
(Valószínûleg marad pdf formátumban a magyar is!)

még nincs ilyen, zsír lenne!

ScarY MAN
Engem erdekel...es sztem nincs magyarul...

...

Evin
Fellelhetõ a neten valahol a képregény magyar verziója?
(Mert ha nincs, lehet, hogy megcsinálnám, de fölösbe nem akarok dolgozni.)

ScarY MAN
De Õ Rambo 😄

Neki mindent szabad 😄 Õ egy Isten...😄

...

PiszkosFred
Oke. Akkor nezzuk maskent, a Jo es a Rossz helyett ;] Legyen a ket csoport: egyik aki akarja/elkoveti a BUMMM-t, es a masik, aki ezt meg akarja akadalyozni ;]

ui: Nikki eddig csak bunozoket olt, akik elobb utobb ugyis lefejelnek egy rendor golyojat, szal annyira nem lenne a veszes dolog. Rambo is olt egy rakas embert (meg lerombolta par orszag hadseregenek gepeit, eszkozeit), megis o volt az isten. ;]

ScarY MAN
en is erre gondoltam...a rendor eddig semmit rosszat nem csinalta...nem olt embert meg hasonlok

Ellenben Nikivel 😄

...

ProGabe
na akkor szerintem a ki-a-jó-ki-a-gonosz dolog:ebben a soriban ez nem ilyen egyszerû,ez nem star wars,Niki tettei gonoszak(mert embert ölni MINDIG az) de jó (igaz teljesen önös) érdekbõl teszi,DL-t belekeverték ugyebár,de jogilag csinált egy-két "rosszaságot" 😊,de mint hõs se nem jó,se nem rossz,hiszen eddig õ is csak önös érdekbõl használta a képességeit,és ilyeneket mindegyik szereplõrõl el lehet mondani

tehát a lényeg,hogy nem úgy van az hogy õ most rossz,õ meg jó,ez a való világban is így mûködik,attól hogy valakit elküldesz a csába mert rossz a kedved még nem vagy rossz ember...

és a "a csajon a jók jele, a rendõrön pedig a gonoszoké" pedig végképp nem állja meg a helyét,a rendõrön miért lenne a rosszak jele???

Hát nem tudom, tudtommal Sean Bean szerepelt egy új sorozat pilotjában, ami végülis cancel lett, szóval elvileg van ideje bõven.

Malakai
Az imdb-n sokszor van téves infó, ugyanis lényegében bárki frissítheti.
A tévedés pedig pont a sorozatoknál jellemzõ...
Viszont Sean Bean oldaláról már cáfolásra került a dolog...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát az IMDB-n is azt írják hogy Sean Bean volt...

Malakai
Mert ki volt az eredetileg kiszemelt színész?
(Ha Sean Beanre gondolsz az tudtommal csak rajongói kitaláció volt.)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Most olvasom hogy lehet nem vállalja az eredetileg kiszemelt színész Sylar szerepét. Böö.

PiszkosFred
Vagy a jel akkor lesz teljes, ha a kepessegeit teljesen tudja iranyitani, esetleg "kifejlodott teljesen". Amolyan progress ;] Bar ennek sem sok ertelme van, de ket kis "pocok" kizart hogy az ellenpeldaja legyen ennek az S szeru akarminek.

Magoo
Sztem meg nem a jó és rossz dologhoz van köze hanem máshoz....nem tom mihez de nem ahhoz 😊

Hunnenkoenig
Szerintem ez meg nem full jel.

Kicsit fura lenne, hogy az egyik I-----------I ekkora, mig a masik
I---I ekkora.

Ha megnezitek, a csaj jeleben is van ket ilyen kis rovatka. Szerintem most kezd elötünni a jel. Ki fog meg teljesedni. Szerintem logikusan következtetve, ha van is ket külön jel, akkor azoknak hasonloaknak kell lenniük egymashoz ugy meretben, mint stilusban.

Igy logikatlan lenne, hogy egyik full krixkrax, a masik meg ket alig kivehetö vonas...

Szóval ezért volt mindig Niki-n csak akkor a jel, amikor átment Jessicába? Nekem ez így fura lenne. Szerintem pont fordítva van. (meg különben is Greg Grunberg, mint rossz, nos az nagy fordulat lenne tényleg 😊

ScarY MAN
Akkor a rendõrbácsi rossz lesz? 😄 ...degaaaz😞

...