Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Heros-ból totál noob vagyok, ezért a kérdés:
Hol tart ez a sorozat, mely részei érhetõk el már a neten?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
egyébként vki írt a nyakukon lévõ "tetoválásról" hogy az még késõbb fog kiteljesedni, de ugye kiderült az nem tetkó hanem egy sebhely és gondolom az fog kiderülni hogy vki mesterségesen adta nekik ezeket a képességeket. de mi céllal arra kíváncsi leszek. lehet h pont a szemüveges faszi és eddig még nem látott társai adták? ja a picércsajt sajnáltam azért :S jó lett volna egy szerlmi szál is a sorozatba, nameg némi sex 😄 az mindig jó
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ÉS még valami: Mohinder kinyitottta az aktát, és a kissrác neve: S Yler . Szal meg is van az a gonoszunk, csak Sean Bean hibádzik, mert nem igazán van indiai kinézete.
Isaac meg bután néz ki borotváltan a nagy hajával. Mint akit a baywatchból szalajtottak 😄
BUDA > miskolc.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Annyi kérdésem van, megválaszolnak egyet, lesz 4 új, lassan már-már Lost szinten. ÁÁÁÁÁ!!
és akkor még1 hasonló spekuláció:mondta a szemüveges csóka hogy régóta keresik,szemmel tartják ezeket az embereket,meg hogy volt egy hasonló esetük 14 évvel ezelõtt,tehát az én olvasatomban õ egy "feketeruhás",csak ugyebár nem ûrlényeket keres,hanem hõsöket 😊
és ez nekem nagyon bejövõs,imádom amikor valami ilyesmi sztorinak van múltja is,tehát a világ amit a készítõk teremtettek a bennük élõknek nem új,mint nekünk nézõknek
kis off
jó példa erre az álomcsapda c. film,amiben ugyebár jönnek az ûrlények,szinte minden ilyen filmben az elsõ eset van benn,mindenki,katonaságot beleértve is akkor lát ilyet elõször,na abban a filmben nem így van,megvan a külön kis osztag erre,tudják mi merre,isemrik õket,hiszen nem az elsõ eset,mondom még1szer,imádom az ilyet,k.rva jó ez a sorozat!!!!!! 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fél óra múlva lesz fennt néhány promó kép a 10. részbõl.
linuxman: linuxman.freeblog.hu
evenor mi az oldalad címe??
BUDA > miskolc.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
De nekem ez is megfelel maximálisan!
Nagyon kösz!!! xD
(Valószínûleg marad pdf formátumban a magyar is!)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
(Mert ha nincs, lehet, hogy megcsinálnám, de fölösbe nem akarok dolgozni.)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ui: Nikki eddig csak bunozoket olt, akik elobb utobb ugyis lefejelnek egy rendor golyojat, szal annyira nem lenne a veszes dolog. Rambo is olt egy rakas embert (meg lerombolta par orszag hadseregenek gepeit, eszkozeit), megis o volt az isten. ;]
Ellenben Nikivel 😄
...
tehát a lényeg,hogy nem úgy van az hogy õ most rossz,õ meg jó,ez a való világban is így mûködik,attól hogy valakit elküldesz a csába mert rossz a kedved még nem vagy rossz ember...
és a "a csajon a jók jele, a rendõrön pedig a gonoszoké" pedig végképp nem állja meg a helyét,a rendõrön miért lenne a rosszak jele???
A tévedés pedig pont a sorozatoknál jellemzõ...
Viszont Sean Bean oldaláról már cáfolásra került a dolog...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(Ha Sean Beanre gondolsz az tudtommal csak rajongói kitaláció volt.)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Kicsit fura lenne, hogy az egyik I-----------I ekkora, mig a masik
I---I ekkora.
Ha megnezitek, a csaj jeleben is van ket ilyen kis rovatka. Szerintem most kezd elötünni a jel. Ki fog meg teljesedni. Szerintem logikusan következtetve, ha van is ket külön jel, akkor azoknak hasonloaknak kell lenniük egymashoz ugy meretben, mint stilusban.
Igy logikatlan lenne, hogy egyik full krixkrax, a masik meg ket alig kivehetö vonas...