Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha mondjuk nekem nincs msot kedvem visszanézni de a képen mi volt elõtte? mert a megváltozottat megtaláltam h ottvan rajta a csajjal de az eredeti mi volt?
egyébként lehet annak lesz igaza aki azt írta hogy meg lehet változtatni a múltat de akkkor pedig másképp hal meg az illetõ pl elüti egy kocsi. viszont akkorsem jön össze a kép mert akkor a rendõrök minek vannak ott? túl sok idõ nem telt el 😄

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

ProGabe
de ha megmentette volna a csajt akkor miért helyszíneltek volna a rendõrök az ebédlõben?írtam már hogy szerintem ez az idõ-manipulálás túl erõs képesség,mert nehéz nem hülyeséget kihozni belõle,na mind1,a készítõk nem hülyék,majdcsak kihoznak valami álleesõs csavart belõle

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

igen, hironak sikerült megmentenie a csajt. Ebbõl az egészbõl csak annyi az érdekes, hogy most eltüntették egy idõre, akár egy évre is, és rendesen megtanul angolul.

LasDen
mikor mutatták a képet után látszott hogy ugyanúgy mászkál ott mindenki...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

de ha Hiro megmenti a csajt akkor a rendõrök csak úgy eltûnnek Ando mellõl nem?

BUDA > miskolc.

David01
Nekem Hiro a kedvencem belõle 😊

Amikor meghallotta hogy lessz kardja a jövõben azonnal elkezdett star wars-serû kardcsapasokat csinálni és hozzá hangot is imitálni <#vigyor><#nevetes1>

Konkrétan arra gondoltam, hogy gondolom Hiro-nak sikerült megmentenie a csajt. De látom mindenki észrevette, és ezek szerint semmi érdekes. OK.

linuxman: linuxman.freeblog.hu

Evin
ok, rendben.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

H0ri
hiro sztem nagyon érdekes karakter 😊 szerintetek?

és miilann figyelhetnél egy kicsit jobban hogy ne maradjon le amit szeretnél irni köszönöm szépen...

jah és nektek nincs ilyen képeségetek? 😊

miilann
upsz sry lemaratt h tök jo ez a sorozat és mi történt hiroval eltûnt a téridõben? :c

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

H0ri
alap hogy észrevette mindenki hisz azt mutatta a kamera bazz xDD

mili új ava? 😊

miilann
hi :d

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Amse
Szerintem mindenki észrevette, mert ráment a kamera ^^

Szerintem sincs.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senki sem vette észre a megváltozott képett a falon a végén? Amikor Hiro és a csaj ott voltak rajta a tortával?

Amse
Nah megnéztem én is a 8. részt és jó volt 😊
Egy dolog a Syler vitához.
Mohinder anyja azt mondta, hogy Shanti volt a nõvére neve szóval Shanti Mahonder?-nek szerintem köze nincs Sanjog Iyel-hez.

ok, köszi a tanácsokat.

http://www.raphirek.hu

Hunnenkoenig
Nem rossz, csak a designon meg dolgoznek... ja es mar kiderült, hogy Sylar valszeg megsem Sean Bean lesz. Bar sose lehet tudni...

Blasta
Sztornó, megvannak.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Sziasztok!
Valami gáz van a feliratos oldalakkal, nem tudok letölteni feliratot az eddigi epizódokhoz.
Megtenné valaki, hogy egy zip-ben elküldi a mail-emre a felirat fileokat?
Nagyon megköszönném.

LasDen
nem rossz, bár még sok munka van vele....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Biztos hogy Claire-t kell megmenteni, és szerintem a képen is õ van, csak a trailerben volt hogy egy másik cheerleadert kapott el, de azt biztosan azért mert azt hitte hogy õ az akinek képessége van.

Peter és Isaac lefestette hogy Claire meghal, tehát Sylar rájön hamar hogy az egy másik és nincs képessége és ezért megkeresi Claire-t és megöli. Ezért kell Peternek megmentenie.

Hello

Csináltam egy Heroes oldalt tegnap, jó lenne, ha páran megnéznétek és véleményt mondanátok róla, a Vendégkönyvbe regisztráció nélkül is tudtok írni.
Címe: heroes.eof.hu

http://www.raphirek.hu

Kijavítalak 😉
Sanjog, Iyer volt az aktán

A Claire-nem Claire dologhoz annyit, hogy elég nagy hülyeség lenne, ha egy jelentéktelen szereplõt (akit láttunk max. 5-10 percet eddig) kellene megmenteni, ahhoz, hogy megmentsék a világot.

Amse
ohh tényleg hosszupuskán nem is néztem.
sry és köszi!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Amse
bocs srácok kerestem, de feliratok.hu-n nincs ehhez felirat:
Heroes.S01E07.HDTV.XviD.PROPER-LOL
valakinek van?

LasDen
akkor nézd meg az 5. rész végét....

nem, ezt fejezte be Peter... a csaj mögött áll az árnyas alak

LasDen
igen, de a #777-es hsz-ben lévõ képet azt pont Peter festette....

nem tûnt fel senkinek, h Claire apja mondja, h az az õ lánya? Ha másik cheerleader lesz, akkor azt csakis Hiro variálhatta meg, hisz az egész ügynökség, amiben Claire apja benne van már régóta tudja, h CLAIRE az, akivel történni fog vmi...

David01
Peter csak befejezte.

LasDen
Ezt nem Peter festette, mikor Isacca volt??

szvsz ez a lány nem claire, hanem a másik cheerleader...

David01
Ez volt az utolsó amit festett Isaac, bár lehet hogy õ nem Claire:

Különben is Claire az egyik fõszereplõ, õ nem hallhat meg.

Maak
ez nálam kimaradt, nem csak üldözi?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Igen, gondoltam hogy ez az elmélet nem lehet igaz mert mégiscsak Claire-nek van képessége. Sylar ebben tényleg hibázhat hogy ha csak a nyomokat követi, de emiatt Claire nem menekülhet meg mert Isaac lefestette hogy megöli.

Képregény 01
Képregény 02
Képregény 03

Evin, ezek a te gyártmányaid, csak h. ne legyen véglegesen törölve, amikor feltöltöd a többi comicot 😊

ProGabe
de lagalább ennyi "gyengesége" lenne Sylernek,valami kell neki,mégis csak halhatatlan,teleportál(?),jedi,stb

Ebben azért nem hiszek, mert az elõzeteseknél ugye amikor megy a SAVE THE CHEERLEADER, SAVE THE WORLD, akkor a két mondat között Claire képe van. szvsz ez az elmélet hülyeség (amúgy én is olvastam néhány hete), azért ennyire hülye fõellenséget nem találhattak ki, ennél még Adam is okosabb volt a Buffy-ban, pedig õ aztán nem volt egy nagy elme)

Engem is érdekelne 😊

Ha gondolod kirakom a mostani részeket más ftp-re és belinkelem ide nektek, akkor legalább ezek sem vesznek el! 😊

Hunnenkoenig
Ha mar itt tartunk, akkor valszeg a masik cheerleader az lesz, aki azt hazudta, hogy ö mentette meg a fickot a tüzböl.

Gondolom ö is csak nyomok alapjan tudja kideriteni, kinek van szuper kepessege es mivel mindenki a kis ribit ünnepelte az igazi helyett, valszeg azt hiszi a heroe-nak.

Maskent az a szal elveszne kihasznalatlanul.

Én szeretném kérni a többit is

"Everything that happens, happens for a reason"

Evin
Magamnak biztos. De ha valaki kéri, akkor feltölthetem a többit is, de akkor ezeket viszont törölnöm kell, mert nincs több helyem az ftp-n.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Blasta
Köszi, sztem az lesz 😉

Én is mindig azt érzem, hogy olyan gyorsan vége lett, úgy nézném még. Aztán csak lehet várni egy hetet.😊 A következõ rész izgalmas lesz.
Amúgy arra is gondoltam, hogy Claire csupán azért kell, mert õ az egyetlen, aki a csernobili fickó közelébe tud menni, ha az "ideges".

Ez a rész ütött. Egyre zseniálisabb, és egyre nagyobbat esik az állam 1-1 rész végén...

LasDen
Nem azért de Sylar elméletileg már sebezhetetlen nem?
Vagy gyorsan megmûtötte magát mikor pár golyót beleeresztettek....??

Ez tök jó!
Megcsinálod a többit is így?

"Everything that happens, happens for a reason"

kezdj bele, érdemes.

Valami olyasmit olvastam valahol hogy Claire nem is az a cheerleader akit meg kell menteni, mert a 9 rész elõzetesében a végén létszik, hogy Sylar elkap egy másik cheerleadert és Claire-t pedig ellöki magától. Megnéztem a trailert és tényleg látszik hogy ellöki, de én még nem vagyok benne biztos hogy melyikük Claire mert nagyon hasonlítanak.