12300
-
Slash89 #3203 De akkor azt tudja valaki, hogy milyen képessége van, amitől olyan jól viselte amikor párszor lelőtték? -
#3202 Szerintem a koponyalékelős képességével:P Amúgy van vagy 8-10 képessége, amit azoktól szerzett meg, akiket mi nem is ismertünk, csak a detektívek mondták, hogy megölt x embert. -
Kanál #3201 :D! -
Lacika 79 #3200 kiskorában dinnyét árultak a szülei -
#3199 Syler melyik képességével csinálja a koponyalékelést? -
#3198 1.évad? -
#3197 bennet -
Kabala #3196 HRG????? -
Slash89 #3195 Meg HRG is beleeresztett párat, amikor a házában járt, aztán simán elmenekült. -
Kabala #3194 meg ha jobban visszaemlékeztek a sorozat elején Parkman 3-szor is meglőtte Sylart, az meg felpattant mint akinek semmi baja se lenne, aztán meg elrepült, szal Sylart lehet hogy meg se lehet ölni -
#3193 Ezen a héten volt a 19. rész. -
#3192 hol tart most a sorozat? -
#3191 én is erre a teóriára voksolok -
Kabala #3190 szerintem érthető hogy miért nem ölte meg mohinder Sylar-t , mikor lett volna alkalma rá, mivel amikor utoljára próbálkozott vele az lett a vége hogy mohinder a plafonon kötött ki, szal inkább nem kockáztatta meg azt hogy odamegy hozzá és véletlenül feleszmél, hanem inkább gyorsan elhúzta a csíkot hogy mentse Petert és magát , mielőtt feléledne Sylar -
Inquisitor #3189 De az meg a LOL, és olyat én speciel nem leltem sehol ... -
Paddy #3188 ne azt a verziót töldsd, le hanem keress elsőnek magyar feliratot és az ahoz tartozo verziot kapd le -
#3187 Hali all!
csak nekem sikerült belefutni,v. más is szív ezzel:Heroes.S01E19.HDTV.XviD-NoTV.zix?? -
#3186 lehetett az demo is nem ez a lényeg,hanem a PS3 reklámozása... -
#3185 jaja,pontosabban 2007 szeptemberében... -
#3184 Hát igen, amikor kijött a 18. rész, akkor már mondtam, h az is baki, h játszanak a stuffal, miközbe még PS3 sincs, nemhogy HS. 1 év biztos nem telt még el a sorozatban. de mind1, nekem van igazam úgyis. Kéremkapcsojjaki. -
#3183 elolvasván a 30-as képregényt,ami nem mellesleg az eddigi legjobb,megveregedtem a vállamat :P
az a durva,hogy ez alatt az 5 hét alatt egy pillanatig sem vártam annyira a köv részt mint most,és mi lesz majd a befejező duplarész előtt!sőt,utána,áááááááááá -
#3182 hát szerintem az h mohinder nem lőtte szét sylart lehet annak is a következménye h majdnem megölték és inkább húzott el a francba :D -
Paddy #3181 huhhh de jó volt ez a rész:), főleg a vége lett nagyon ütős a future hiroval;) -
Inquisitor #3180 Heavenly Sword - PS3
S01-Ep18 -
#3179 vááá ?D -
Inquisitor #3178 Akkor 2007 novemberéről lehet szó, tekintve, hogy Niki/Jessica olyan PS3 játékkal játszik, ami csak 2007 ősznjön ki ;)
Meg van oldva. -
#3177 nem olvasok ilyen szintű spoilereket...
és most hogy ezt írtad kaparom is a falat te cemét :) -
#3176 #3154 -
#3175 jóa rész volt :) -
Cat 02 #3174 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mond vit oat benett h van bennük nyomkövető akkor miért nem találták meg őket 1ből ? :D
-
#3173 most nézte meg,nagyon fasza rész volt,amolyan igazi felvezető a durvulás előtt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sylar megjavulna?nem hinném,9/11-nél is megvan az a bizonyos mondat,hogy "america remembers",tehát a rosszra is kell emléklezni,ne történjen meg mégegyszer,stb
ahogy elnézem a jövőben kiteljesedkik a Peter - Syler harc,mindkettőjüknek óriási ereje lesz,és gondolom ezért üldözötté is válnak,az emberek megtudják hogy vannak hősök,akik többek között pikk-pakk kiírtanak egy várost,persze hogy nem tetszik ez nekik és "public enemy number one"-ná válik az összes híró egyből,nekem legalábbis ez jutott eszembe,igaz Nathan mint elnök ennek pont ellent mond,persze nem kell mindenkinek tudnia róla
az ugyebár teljesen világossá vált ebből a részből hogy az egész company-t Lindermann meg Petrelli mama hozta létre,hogy a következő nagy veszélyt kontrollálni tudják,és már ismerjék az addig született hősöket,20-as promoban benne van Suresh is öltönyben,gondolom valami titkos állami projektben van benne,esetleg a "Hősök minisztériumának" az elnöke,vagy valami hasonló butyután hangzó dologé
Syler festménye meg midurva volt már,teljesen Isaac-é csak ugye teljesen elkorcsosulva,vagy talán pont a lényeget mutatja meg... -
#3172 mármint amíg teljesen elolvadt, esni nemtom :) -
#3171 2x volt, az egyik reggel 8-ig, a másik délig tartott! -
#3170 Végülis igaz :D -
Cat 02 #3169 idén volt hó ? :D -
#3168 De bazz, Peter november 8.án robban fel vagy nem? Meg nem telik olyan gyorsan az idő a sorozatban, h már 2007 legyen. Hó se vót' -
#3167 volt róla szó valaha is hogy 2006-ot írunk?? Lehet az újságon látszódott a 2. részben,amit Hiro orra alá nyomtak(ha jól emlékszem csak hónap,nap látszódott) de amúgy sosem említették, szóval akár 2007 novembere is lehet. Ha meg mégis 2006,akkormeg nem kell mereven a pont 5 évhez ragaszkodni, rámehett mondjuk 2 hónap és kész -
#3166 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, srácok ájjunk má' meg egy picit! Most hogy van ez, h 5 év múlva 2012 van? Nem 2011? A mostani dolgok még Peter robbanása elött (November 8, ha jól tom) játszódnak nem? Szal a történetben még 2006ban vagyunk. -
Hoz_Hun #3165 Sylar jellemébe nem fér bele az öngyilkos terrorista akció. Ő szimplán hataloméhes sztem. -
#3164 Pedig lehet ezlesz :D