Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köfi

BUDA > miskolc.

McHaals
szép, kultúrált aláírás...

MadWolf#11626

lál jó képek 😄

BUDA > miskolc.

Ja és ez nem semmi kép a legutóbbi rész forgatásáról. Itt többet is lehet belõle találni. (angolosoknak jó olvasnivaló, és kicsit spoileres, aki nem jutott el a 9. részig)

linuxman: linuxman.freeblog.hu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindennek eljön majd a maga ideje. 😉

Evin
Írd össze mi nem jó szerinted, megnézem és javítom a 8-9-es résszel.
Jó sorozathoz legyen tökéletes magyar képregény.<#papakacsint>

Hú...tényleg kicsit mellé lett fordítva. Hát igen a kapkodásnak is megvan a hátulütõje.
Homecoming=végzett diákok visszatérésének napja => szalagavató

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

seriesfanatic
Nah megnézegettem egy-kettõt a lefordított képregények közül, és találtam egy-két komolyabb félrefordítást (már nem azért hogy kötekedjek mert én se vagyok valami nagy fordító csak hát van egy két dolog ami nem igazán illik bele a szövegkörnyezetbe) pl. az 5.ben a "Sports Book" kifejezés ott szerintem inkább a fogadóirodára vonatkozik nem pedig sportkönyv mint ahogy fordítottad, a másik ilyen meg a 4.nek a végén a "Homecoming" az pedig inkább utal a bálra esteleg szalagavatóra mintsem hazatérés; meg még akad egy-két értelmetlen mondat, de amúgy jók csak próbáld meg pontosabban fordítani és akkor tökéletes lesz...

Jah és még egyszer nem kötekedni akarok csak egy jó tanácsnak szántam...<#email>

Evin
Már nem szükséges.
Minden rész elérhetõ itt: worldofheroes.extra.hu

Evin, ezeket is áttöltsem a másik tárra?
Szívesen megteszem, vagy már van hely?

LasDen
ki...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Evin
Nem néztem a 1x01-es részt, csak az 1x00-t. Abban Isaac levágja az egyik kezét. De a sorozatban megvan mindkét keze. Akkor ezt kivágták az 01-es részben?

ProGabe
de már kérdeztem ezt attól aki Mattet ugyanígy rossznak mondta:miért lenne az??????

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát akkor errõl én lemaradtam😊 azért kösz a megerõsítést, hogy annyira nem járok tévúton...
precision
Már beszélgettünk korábban errõl, mi is kb arra jutottunk hogy az "S" betü a gonoszok jele, a két kis vonal meg a jóké. Majd kiderül 😊

Bazinga!

Szuper, köszi! <#worship>

"Everything that happens, happens for a reason"

hali... vajon ahol Matt megtalálta a kislányt,annál a háznál a medencében volt egy S betû. pont olyan, mint amilyen a haiti srác nyakában, és Niki hátán... nem lehet hogy ez valamiféle kapcsolat köztük és Saylar között? Talán õk is "Saylar"-ek, ami valamiféle gonoszt jelöl. mert hát ugye õk nem igazán jó dolgokat tesznek...Aztán lehet, hogy ez hülyeség... sõt!!😊))
de azt is lefestette,m hogy ott áll Hiro Andoval a véres homecoming felirat alatt mégse álltak ott

Ott a pont 😊

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Csak azt nem értem, hogy ha megmentené Charlie-t Hiro, akkor Sylar miért nem menne megölni a cheerleader-t? Különben is, amit eddig Isaac festett az mind valóravált, és pont azért jött vissza a jövõbõl Hiro, hogy Peter mentse meg Claire-t, mert õ majd nem tud ottlenni.

LasDen
de sztem ez nagyon nagy baromság lenne ha ezt így megcsinálnák......
de azza nem cseszett el semmit hogy visszament, mer meghal......ha megy h a nem......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én azt mondom hogy megmenti...csak utána rájön hogy így elcseszet mindent...és visszamegy még1cer hogy megakadályozza saját magát!
Mondja a pultos csaj Andonak hogy 6 héttel a csaj halála elõtt Hiro lelépett...szted miért?

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

LasDen
ha jól értelmezem, akkor visszamegy majd még1x hogy megakadályozza magát, hogy megmentse a csajt???
de sztem ez hülyeség, mivel nem tutta megmenteni a csajt...

ProGabe
<#nevetes1><#vigyor2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Amse
hát izé, szóval van ilyen képességem, hogy 3 résszel elõrébb járok 😛

saláta ok no offense, bocs 😊 carti19 esküszöm nem értem amit írtál, bár lehet késõ van...

miilann
nahh ez volt eddig a legjobb rész (Y)
peter2win (Y)

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Sztem megmenti de aztán rájön hogy ezzel megváltoztatott sokmindent (Syler nem megy megölni a chearleadert, stb...) és felborul minden...Ha megmentette volna akkor nem gyászolták volna a csajt a 9. részben a kávézóban...még mondja is a bárpultos nõ hogy a csaj halála elõtt 6 héttel Hiro lelépett...szal sztem így még1cer visszamegy hogy ne segítsen a csajnak...max majd annyi hogy addigra már lesz a sorozatban újraélesztõ szereplõ oszt feltámasztják !

LasDen
ki monta hogy ne csináljátok?? én csak megjegyeztem *.....

inkább ne beszéljünk róla? maradjon üresen a fórum? az is jó játék.

LasDen
beszarás hogy futószalagon gyártjátok az összeesküvés elméleteket 😄DDDDD

precision
a regenerálódás "feltétlen" képesség, vagyis magától gyógyul, szal az alapból mûködik...nem kell tudnia róla hogy van ilyen képesség, mégis meggyógyul
viszont sylar speckó képességeit nem ismeri, így még ha át is veszi õket, nem tudja azokat használni, mivel nincs tudatában hogy mit vesz át

Bazinga!

Amse
Lehet tudta volna, ha megpróbálja...

McHaals
Na megvolt a 4. rész is... Hiro is my man 😊))

MadWolf#11626

Ha Peter át tudta volna venni a képességét, akkor már az ajtódobálásnál is simán megállítja az ajtókat, sõt vissza is fordította volna azokat, csak akkot mit néztünk volna 1x részen keresztül? 😊

Amúgy én is még mindig vallom, hogy HRG gonosz.

nesster
Ma néztem a Pilot-ot és jön a többi rész is, holnap majd megnézem õket. 😄 Ugyhogy Hello Mindenkinek a forumon!

Egyébként fura hogy Zachary Quinto játssza Sylart mert õ nem olyan fõgonosz típus szerintem. Bár én még csak jó szerepben láttam(24), lehet hogy ezért gondolom így.

McHaals
Na énis elkezdtem nézni, eddig a 3. részig láttam, 10 perc múlva jön le a 4. Eddig nagyon jó. Szuper Hiro!!! lol

Mekkora durva, amikor a csaj magához tér a boncasztalon!!!!!

MadWolf#11626

"sztem apuciék nem épp jók,"

sztem klasszikus félrevezetés, hogy sokan elhiggyék, hogy rossz.
hát nemtom de sztem apuciék nem épp jók, nem emlékeztek az elsõ pár részre amikor apuci elég érdekesen beszélt a lányáról? msot ok hogy meg akarja menteni de nem hinném h feltétlen jó célokból 😄 kitudja. (könyörgöm emlékezni emlékezni és emlékezni)
azt meg önmagában nem akartam postolni, de idefér hogy a szülõk nyilvánvalóan nem auz igazi szülei voltak, ez csak nekem meg pár embernek esett volna le?

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

Hiro a legjobb!
Remelem megmenti a szupermemorias csajt.
Amugy szerintem Peter kepessege erosebb mint azt o gondolja. Magabaszivja a kepessegeket amit meg is tart, csak meg ezt nem ismerte fel.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hát szerintem az agyturkász csajjal, sylarral és a hipnotizõr fekával ezennel össze is állt a gonosz tengely....

spiduola
Szerintem Sylar telekinetikus, lelassította az esését, ha megnézitek alatta nincs vér, de amikor az erdõben ment sántított. Lehet, hogy Peter azért nem vette át Sylar képességeit, mert egyszerre csak egyet rud átvenni, és Clairét már átvette. Mintha Peter úgy másolná le más képességeit, hogy az lassan elszívárog belõle, ha az adott személy nincs a közelében Pl: lerajzolta a lebegését, pedig Isaac nem volt mellette (pálcikaemberkék), és visszatette a lábát mikor jött a rendõrség, pedig Claire már elment. A rövid hajú csajnak valami szugeráló képessége van: Isaacat seperc alatt leszoktatta a drogról, és Sylarnak is bebeszélte, hogy nem tudja bántani.

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

Amse
Azt tudjuk, hogy eddig kiket ölt meg Syler és azoknak milyne képessége volt? Én úgy vettem észre, hogy csak tárgyakat tud mozgatni...

Sceleton
És mi van akkor, ha Sylarnak van egy olyan képessége, hogy nem lehet átvenni a képességét? Akkor Peter nem sokra megy vele. Sylar sem úszta meg olyan könnyen a dolgot (Leesés)... Ha rendelkezik a Spontán regeneráció képességével, akkor sem olyan mgyorsan regenerálódik mint Claire.

Est Sularus oth Mithas!

precision
<#worship>

Bazinga!

Evin
Kész vagyok pár új képregény résszel:
01 (1elírás javítva az elsõ verzióhoz képest)
04
05
06
07

Korábbi részek:
02
03

A leesés nekem is fura. Peter automatán átveszi Sylar képességét, azaz ha annak nem lett baja, õ is regeneráció nélkül meguszta volna, és simán elsétál, mint a másik.

Egy baja van ennek a sorozatnak: Lassan keszul.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ProGabe
anyááám,ez jónak néz ki 😊

off
tényleg nem akarok beleszólni Kanál,de mint értelmes focidrukker kérlek hogy változtasd már meg az aláírásodat pls+adtak már warnt jóval kevesebbért is...

Trisztin
furcsállotam is,hogy te már a 12-nél jársz,mikor én csak a 9-nél 😉))

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören