Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
linuxman: linuxman.freeblog.hu
Jó sorozathoz legyen tökéletes magyar képregény.<#papakacsint>#papakacsint>
Hú...tényleg kicsit mellé lett fordítva. Hát igen a kapkodásnak is megvan a hátulütõje.
Homecoming=végzett diákok visszatérésének napja => szalagavató
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Jah és még egyszer nem kötekedni akarok csak egy jó tanácsnak szántam...<#email>#email>
Minden rész elérhetõ itt: worldofheroes.extra.hu
Szívesen megteszem, vagy már van hely?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bazinga!
"Everything that happens, happens for a reason"
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
de azza nem cseszett el semmit hogy visszament, mer meghal......ha megy h a nem......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mondja a pultos csaj Andonak hogy 6 héttel a csaj halála elõtt Hiro lelépett...szted miért?
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
de sztem ez hülyeség, mivel nem tutta megmenteni a csajt...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
peter2win (Y)
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
viszont sylar speckó képességeit nem ismeri, így még ha át is veszi õket, nem tudja azokat használni, mivel nincs tudatában hogy mit vesz át
Bazinga!
Amúgy én is még mindig vallom, hogy HRG gonosz.
MadWolf#11626
sztem klasszikus félrevezetés, hogy sokan elhiggyék, hogy rossz.
azt meg önmagában nem akartam postolni, de idefér hogy a szülõk nyilvánvalóan nem auz igazi szülei voltak, ez csak nekem meg pár embernek esett volna le?
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
Amugy szerintem Peter kepessege erosebb mint azt o gondolja. Magabaszivja a kepessegeket amit meg is tart, csak meg ezt nem ismerte fel.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!
Est Sularus oth Mithas!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
off
tényleg nem akarok beleszólni Kanál,de mint értelmes focidrukker kérlek hogy változtasd már meg az aláírásodat pls+adtak már warnt jóval kevesebbért is...