Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Az evolúció következõ lépcsõjén álló emberek életének, személyiségének, világmegmentõs problémáinak bemutatása 40 percben”
amugy nekem a Hõsök-rõl teljesen más jut eszembe...bar én nagyon magyar ug rap beallitottsagu vaok 😄 😛
...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#eljen>#eljen>
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
-y-man
-a világ megmentõi
ezeket még kiis nézem belõlük xD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
és megvolt hívva 1 forma aki szinkronizál és mondta hogy lesz jövõre 1 x-man szerü sorozat a nevét nem tudta szóval tuti hogy a heroes lesz!!!
ennyi 😛
de nem mintha érdekelne 😄
biztos gagyi szinkron lesz 😛
Meg amúgy is most az egyik legsikeresebb új sorozat Amerikában a Heroes, tehát inkább az lenne a hír ha bejelentenék hogy nem lesz Magyarországon.
dehát persze hogy az volt!megmondom én már most elõre hogy a jövõ õszi újdonságok közül is lesz nálunk valamelyik,sõt azt is hogy az,amelyik top3-as lesz ott!azért tudok valamit mi? 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hát kiváncsi leszek a szinkronra de nem számítok semmi jóra...
(gondoltam ezt megosztom veletek 😛 )
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
linuxman: linuxman.freeblog.hu
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Bazinga!
http://www.biggeststars.com/h/hayden-panettiere-home.html
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
BUDA > miskolc.
lostis csak februárba...csak a day break maradt...jah amúgy gondoltam hogy csak félbevágják a szezont...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.hosszupuska.freeweb.hu