Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eMCe
Szerintem azert, mert a csajra vart. Egyzerubb volt neki igy mint keresgelni 😊

Akit érdekel, akinek segítség, forom.com -on van angol felirat a XOR, ill HR.HDTV.XviD-CTU verzióhoz. Ez utóbbi sztem jó a PROPER.HDTV.XviD-SAiNTS -hez is, csak felületesen csekkoltam.
Gondolom innen már nem sok idõ a magyar felirat, hála az elkötelezett Kenny--Dunkey -nak! Elõre is köszönöm!
Magoo
Az nem úgy megy hogy lazán szinkronszínész leszel egyik pillanatról a másikra 😊
Ez inkább a színészkedés egyik ága. Általában színészek lesznek szinkronszínészek. Persze van kivétel is 😊
Amúgy meg sokkal tisztábban kell beszélni mint való életben. Meg olyan nyelvtörõket kell elmondanod minden baki nélkül, amilyet te még nem hallottál. 😄 Ezek mind segítenek abban hogy szinkronszínésszé válj...

Munch
Off, de hol lehet szinkronszinész az ember? Marhára bevállalnám.

Magoo
Korábbi témára visszatérve, sokan írták, hogy lesz a tv2-õn a Heroes és remélik, hogy Seszták Szabolcs lesz Peter Petrelli hangja.
Beszéltek a Szabival, de õ még nem tud a sorozatról. Mármint még nem kérték fel rá, de amit meséltem neki az felkeltette az érdeklõdését! 😊
Õ is reméli, hogy újra õ lehet a hangja a csávónak.
Reméljük úgy lesz 😊

danikarate
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Télleg Edent el is felejtettem.

Eden akarta megölni Sylart. Amit én nem értek, hogy Sylar miért nem tudta használni HRG ellen a képességét? Biztos a sok Gabrielezés felidegesítette. 😄
Amúgy Eden-ért kár volt, szerintem jó karakter volt, kiváncsi lettem volna, hogy mi lett volna Mohinder és õközte.
A Haitian meg úgy látszik már nem fog sokáig HRG-nek dolgozni.

linuxman: linuxman.freeblog.hu

Én úgy vettem ki h Eden ölte meg magát(pedig szimpi volt) h Syler ne vegye birtokba a képességét😞, v syler lötte agyon...

Bár csodálom h a vérpacábol nem esett le 😊
danikarate
Most akkor Peter halt meg?

nesster
heroes.s01e11.hdtv.xvid-xor_zamorskie

na basszus, nekem ez van meg :S

tanulj meg angolul
gogogogo

BUDA > miskolc.

doncarlos
nekem is jó...

heroes.s01e11.hdtv.xvid-xor..avi

nekem is ez van, és jó!

felirat? Mikor már? Gogogogogo

hol hiányzik nektek fél perc?😮
mert nekem ez a xor os van meg :
heroes.s01e11.hdtv.xvid-xor.
Malakai
Heroes.S01E11.PROPER.HDTV.XviD-SAiNTS

A XOR-osból hiányzik több mint fél perc...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szerintetek meikhez lesz felirat (elöbb) ?

Heroes.S01E11.PROPER.HDTV.XviD-SAiNTS
v
Heroes.S01E11.HDTV.XviD-XOR

csak azért nemtom mer hun warezokon xor terjedt l és nem jelezték h 23mp hiányzik, külföldin meg proper...no mind1
McHaals
nincs valakinek angol felirata a 11-hez?

MadWolf#11626

Törölt felhasználó
OFF

24-et szinkronnal kezdtem, és szerintem nagyon jól skerült szinkronja van az elsõ évadnak.
Malakai
Jaja, 1x12. - Január 22.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Magoo
Jaja....most várhatunk :S

Amse
e11 után szünet?

Magoo
Basszus de brutális rész volt ez!!!!
Qrva élet....most aztán télleg nem tom mivan 😄

Pl. a Maffiózók szereplõinek qrwa jó a magyar hangja...az összes...szvsz...

PiszkosFred
Erre mondtam azt kollegaimnak, hogy ha leszinkronizalnank a magyar rem rendest, normalis alanevetessel es mondjuk csuja imrevel a cimszerepben, akkor lehet jobb lenne a dolog. Tudom, eleg idiota otlet, de ha lenne ra lehetosegem, megcsinalnam.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

máma lesz amcsiba a köv rész?

ALien

RaveAir
Szerintem hülyeség az a hozzáállás, hogy valaki nem néz meg egy filmet (magyar nyelven) szinkronosan, mert az eredeti jobb. Ha valaki nem kezdte el nézni az egyik nyelven a sorozatot, akkor nem lesz zavaró.

Több sorozattal is találkoztam már, amit magyarul kezdtem el nézni, majd valamilyen okból angolul folytattam (és nem a magyar szinkron miatt!). Ezekben az esetekben fura volt a szereplõ eredeti, angol hangja.

Ha egy páran veszitek a fáradtságot, és nem elõitéletesen kezdtek el összehasonlítani néhány sorozat magyar, illetve eredeti angol hangot, akkor lehet, hogy fogtok találni olyant, hogy a magyar jobb...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

PiszkosFred
Minden "tomegcikknek" ez az egyik kovetkezmenye, ezzel egyutt kell elni ;] Nem sajatithatja ki senki sem a sorozatot. Celszeru ilyenkor pistabacsira mosolyogni, majd "nem"-mel valaszolni, meggatolva a kovetkezmenyeket ;]

Jujjj hát attól a gárdától én is a falra másztam. Akkoriban a Viasaton mindent õk szinkronizáltak, és szörnyû volt. volt 5 szinkronhang, és volt hogy 2-3 embernek ugyan az volt a hangja 😄, ráadásul az összes felolvasta aszöveget...

jájjj

Na látod én meg ezt nem szeretem, hogy a szomszéd Pista bá' is az egyik kedvencemet nézi, és a felét nem is érti, meg csomó részt kihagy stb. 😊 Azt utálom ilyenkor, hogy mindenki olyan okosakat szólogat be, hogy õ így meg úgy tudja h mi lesz ... 😛
Meg a másik amitõl kirázott a hideg pl., mikor megkérdezi ilyen nagy paraszt ismerõsöm h: "Te nézed a szökést?" :S😄

LSL
Megvártam, megtörtén fél év késéssel. De addigra már végignéztem angolul újra az egészet

/off

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

PiszkosFred
ST:Voy azert erdekes pelda ;] Mert a zaro szezonra uj szinkront kapott a sorozat anno, ki is verte a biztositekot a rajongok koreben. Aztan jott egy igeret, hogy visszaternek a regi szinkron gardahoz, es ujra leadja amjd a viasat. Nemtudom megtortent e, nem vartam meg.

QuippeR
szinte mindig az a hang tetszik a legjobban, amit elõször hall az ember. Simpson család hangjai például magyarul meg angolul is idegesítenek, németül meg nem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

LSL
Jah így érthetõ, de én akár felirat nélkül is megnézem, mert megértem. És ha megszoktam egy hanggal egy sorozatot akkor utána nagyon rossz ha nem olyan a hangja, ahogy eddig hallottam.
Van persze kivétel is. A ST:Voyager-t TV-ben néztem, és tetszettek is a magyarhangok. Volt szerencsém megnézni azokat a részeket, amikrõl lemaradtam, de feliratosan. Jane Way kaitpány reszelõs angol hangjától viszont kirázott a hideg.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

"Na most azt ne mondjátok, hogy titeket ez izgat?"

naná, hogy izgat, mint minden sorozat ami idehaza képernyõre kerül. nézni nem fogom - angolul sem nézem. most pár ezer ember ismeri itthon. akkor milliók fogják. kispista is a szomszédból, csapból folyó reklámok, stb.

" Dr House-t sem nézek meg szinkronosan, a Heroset sem fogom ezzel elrontani."

rég rossz hozzállás, hogy a szinkront ront. negatív. én azt mondom, hogy minden sorozat jobb eredetiben. (nem nyilatkozom a house-szinkrõl, de azt nézem egyedül sorozatként a tévében - angolul nem értem és lemaradok a nüanszokról)

" És különbenis, mire nálunk TVre kerül addigra már 2. évadnál fogunk járni."

nem. még a 20. résznél sem fogunk járni. (ezért nagy hír.)
igen de ott még fiatalabb volt a ponponlány!!! szóval ez nem hiba meg amúgyis azacsaj híresztelte h õ mentette meg a tûzböl a formát
Most vettem észre 1 hibát...10. részben Syler, Dr. sureshnél látja a térképet amin rajta van a pompomlány...9. részben meg összetéveszti a 2 csajt... 😊 (csak kukacoskodtam, IMÁDOM EZT A SORIT!) 😄

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

*kedvenceim

Housenak tényleg egész jó volt(és lesz is még gondolom) a szinkronja, az egyetlen sorozat a kedvanceim közül, amit magyarul is szívesen nézek.

hát engem nemnagyon érdekel 1részbe majd belenézek h mien szánalmas a szinkron azt jóvan xD
De mondjuk sztem a housenak igen korrekt a szinkronja...bár ez elég meglepõ magyar viszonylatban 😄
LSL
Na most azt ne mondjátok, hogy titeket ez izgat? Dr House-t sem nézek meg szinkronosan, a Heroset sem fogom ezzel elrontani. És különbenis, mire nálunk TVre kerül addigra már 2. évadnál fogunk járni...

nem😊 direkt ezért néztem meg az ismétlést, de sajnos nem ezt mondta, beszélt arról, hogy milyen pb-fan és, hogy kért szerepet a rendezõtõl és utána kérdésre elmondta, hogy lesz majd egy x-menes sorozat, ha behozták. pedig, amikor olvastam a beírást, hogy ilyet mondott, akkor megörültem, de aztán sikeresen lehûtött az interjú😊

(egyelõre az, hogy lesz, szig. titkos, csak pár bennfentes tudja - a szinkronszínész csak akkor értesül róla, ha elkezdõdik a szinkronizálási folyamat, az meg még 1,5 hónap, minimum.)
nem ha jól emléxem azt mondta hogy olvasta hogy lesz és szeretné majd szinkronizálni...
de most tökmind1 mert ígyiúgyis lesz 😛
"és megvolt hívva 1 forma aki szinkronizál és mondta hogy lesz jövõre 1 x-man szerü sorozat a nevét nem tudta szóval tuti hogy a heroes lesz!!!
ennyi 😛"

nem. moser k. azt mondta, hogy van egy sorozat, ami reméli, hogy lesz a tévében és szinkronizálhat is. csak annyit mondott, hogy tud a soriról, vagyis warezel erõteljesen😊
"Prison Breakben azért halt meg ****..."

nem azért. és...
H0ri
magyar cim: megcsináltam!

Oo

H0ri
hejj

PiszkosFred
Hát sok fõcime nincs a sorozatnak ;]

Mért nem maratdhatna egyszerüen az amerikai cím igy nem kell fõcímet s csínálniuk és szerintem enél a sorinál nincs lényege a címek mert nem mod ell semit se a sórózatrol.
hát mivel tv2-õn lesz és ott minden mega(sztár,tánc...)
ezért: megahõsök fantasztikus kalandjai

xD 😄 XD
Törölt felhasználó
Született hõsök 😊