12300
-
winnie #3363 "Mostmár kíváncsi vagyok, hogy hogyan fejezik be, mert erősen kezdenek belekavarodni abba mi a jövő és mi a jelen."
nem tudom, de szerintem ennek az alternatív jövő semmi szerepe nem lesz. mindössze egy kis tobzódás volt és semmi más - bárkiből lehetett volna bármi, elvileg lényegtelen, mert a jövőt meg fogják változtatni. (értsd: klasszikus töltelék rész volt, kilépve a sorozat kontinuitásából.)
én érteném félre? mert ilyen szempontból tök mindegy, hogy mit mutattak, nem kavarodnak sehova, az időutazást meg mindig úgy kell elfogadni, ahogy a készítők ábrázolják, hiszen bármelyik variációban van paradoxonesély. -
#3362 Tehat ha Hiro és Ando nem utazik a jövőbe véletlenül akkor az történne amit most láttunk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Peter felrobban, Sylarből elnök lesz és lesz egy nagy apokalipszis a két hős csatájából. (azért szívesen megnéztem volna az ta harcot ami Sylar és Peter között zajlottle:) -
#3361 Vilagos ez, mint a vakablak:
-1. idosik: Hiro nem utazik vissza
-2. idosik: Hiro visszamegy, es elmondja Peternek
-3. idosik: ami most lesz, miutan Hiro es Ando elment a jovobe, majd visszatert a multba, ergo a kovetkezo 4 resz (vagy majd a masodik evad is folytatolagosan) -
cooldoc #3360 Én belekavarodtam az idősíkokba. Most emésztem egyelőre. -
#3359 Azaz gondolod, hogy Hiro és Ando az alternatív jövőbe utazik és nem a valósba?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy ez a jövő már Future Hiro cselekedeteinek következményeként létrejövő új jövő és miután figyelmeztette Petert ő oda ment vissza. Hisz Claire élt és Peter is bevallja, hogy ő robbant New Yorkban és nem Sylar, valamint Sylar által festett kép (melyen ő volt az elnök) valóra vált. Ám Future Hiro pedig azt mondja Andonak hogy nem tudta megölni Sylart mert regenerálódott. Holott nem regenerálódhatott hisz Claire ekkor még élt. Valamint a jövőben Sylar kinyírta DL-t is.
Mostmár kíváncsi vagyok, hogy hogyan fejezik be, mert erősen kezdenek belekavarodni abba mi a jövő és mi a jelen.
BTW: nekem lett igazam: Soha senki nem állította, hogy Sylar robbant New York-ban egyedül Hiro. Hisz ő is így tudta.
Valamint még mindig érdemes elgondolkodni Isaac szavain:Nem tudod megváltoztatnia jövőt.
-
winnie #3358 vagy nézd meg a dátumokat és kész. -
#3357 fél-1 nap - jobb esetben -
#3356 Hell emberek.
Általában mennyi idő szokott lenni amig kijön az új részekhez a felirat?
Most töltöm először cvsak azért kérdezem. -
winnie #3355 "Rendesen összekavarodik minde"
annyira szerintem nem kavarodik, mivel ez csak egy "what if"-típusú rész volt, egy olyan szcenárióval, ami sosem fog létrejönni. (vagyis az írók minden őrült ötletet belevihettek, igazi tobzódás lehetett a writer's roomban - és persze az élet is alakította mert ugye nem lehet sajnos minden szereplőt felhasználni:)
igazi filler epizód, ami azért lett, mert az nbc kért még 2 plusz epizódot a készítőktől, de mint ilyen, a készítők érdemes, hogy ez lett az egyik legjobb (ahogy látom a vélemények szerint) -
#3354 Bazmeg :OOOOOOOOOOOOO -
cooldoc #3353 ...hát ez nagyon durva volt. Rendesen összekavarodik minden. Még több kérdés. Nem spoilerezek - nézzétek meg. Megéri:) -
#3352 Lássuk. -
cooldoc #3351 Na, letöltődött - már alig várom! -
Cat 02 #3350 na jah de azért csak felrobban már =)
uccsó rész címe pl xXD -
Inquisitor #3349 Mivel a második szezon főszála tök más lesz, szerintem tök nyugodtan lezárhatják ezt :) -
Kabala #3348 nem hiszem el hogy ilyeneken vitatkoztok , mint a helyesírás, ezen a fórumon... -
cooldoc #3347 Jogos. -
cooldoc #3346 Ebben egyetértek, nem az én honlapom. Én nem ezzel foglalatoskodom (orvos vagyok). Öreg vagyok már ehhez.:) Mindössze annyit bátorkodtam megjegyezni, hogy itt sem tökéletes a helyesírás... Nem nyelvhelyesség szempontjából nézegettem az oldalt. Nem a flame volt a célom azzal, hogy jóhiszeműen belinkeltem egy általam eddig még nem ismert oldalt. No, de hagyjuk a témát, nem ér annyit az egész, pláne, hogy teljesen elméleti a vita. Inkább jöhetne már az új epizód.:)
Béke, Ifjak! -
#3345 Már ne haragudj, de egy fórum, és egy weblap mind színvonalban, mind funciójában véve teljesen külön kategória. Ha meg esztétikai érzékről beszélünk, akkor magyar szakos órákra is jártam anno... -
#3344 Nem lesz. Ugyanis valszeg lesz 2 szezon ugyanis sikeres a sorozat. -
Csaba007 #3343 Én tegnap néztem egyszerre mint a 19 részt! És király!
Remélem lelesz zárva a történet az uccsó részig! -
Gumbo #3342 Szerintem ha valaki csinál egy honlapot és azt közzé teszi, akkor az a minimum hogy nincs tele helyesírási hibákkal. Ez olyan mintha egy újságban lenne sok hiba -
Csaba007 #3341 ja és holnap már lehet is tölteni! -
#3340 Ma lesz heroes ??? ! -
cooldoc #3339 Ha már feltétlenül kötekedni akarsz, Tu Mi Fili, vesd sugártekinteted e fórumra. Itt sem csupa Pécsy Blanka, Grétsy László és egyéb nyelvművelő alkot. De ha szereted, hogy igazad legyen: igazad van.
Az biztos - remélem, ezt leírhatom - , hogy a srác (v. lány)is rajongó. Gondolom, ezzel a megjegyzéssel nem sértem kifinomult esztétikai és műkritikusi érzéked. Na, erről ennyit. -
#3338 Csak tele van téves infókkal és magyartalan szövegekkel + szar a design, amúgy rendben van :@ -
cooldoc #3337 Ja. Véletlenül találtam. Maga a "fansite" egész jó. -
#3336 Vehetne az író pár magyar leckét... Na de ez már más lapra tartozik.... -
cooldoc #3335 Kis Sylar összefoglaló.
Sylar -
Tom Tom #3334 sztem tök felesleges belenézni mivel holnap már meg is nézhetitek az egészet és úgy sokkalta izgibb ha nemtudod mi lesz benne.szerintem -
Kabala #3333 kedd -
#3332 a 20.részt mikortól lehet szedni?és feliratot hozzá? -
Kabala #3331 SPOILER, a következő részből vannak kivágott részletek, rengeteg mindenre fény derül, úgy hogy csak télleg az nézze meg aki nagyon kiváncsi, és nem zavarja ha már tud pár dolgot a következő részről :
Sneak peek 1
Sneak Peek 2
Sneak peek 3 -
#3330 gáz lenne mivel én az vagyok:) -
Inquisitor #3329 Lehet mostantól ez is csak "előfizetőknek" jár? Pfff. -
#3328 NEm tudom az enyémekről is leesett a spoiler tag. -
Inquisitor #3327 Dehogynem, Hbenne van a képregényben, hogy Hiro kesereg rajta, azért nem tudta megállítani, mert regenerálódott ...
Amúgy ki szedte le a spoiler beállítást a hozzászólásaimról? Aztán mindenki engem fog miatta piszkálni. 10 perce még meg voltak. :( -
#3326 Senki nem mondta, hogy Sylar Robban fel New Yorkban!!
Future Hiro csak ennyit mondott: "Save the cheerleader save the world"!!
New York nem a világ! Sylar nem kiírtani akarja a világot, hanem hatalmat szerezni felette. Valamint future Hiro 5 évvel későbbről jött ahol ő törvényen kívüli. Lehet hogy a New Yorki robbanás után fog bőven történni valami amiben a cheerleadernek szerepe van!
Egyértelmű, hogy Peter és Sylar a legerősebb hős. Sylar mert halmozza a képességeket Peter pedig mert másolni tudja azokat. Lehet megváltoznak a pólusok később. Ráadásul a Nukleáris robbanásra képes srác még mindig él. Így lehet hogy már mikor Hiro visszajött akkor is biztos volt, hogy Peter robban. Csak mivel látta a lány képességeit és tud regenerálódni nem hal bele és van esély a jövőben arra, hogy megállítsa Sylar-t.
Én ezt is valószínűnek tartanám. Ráadásul hogyhogy nem akadályozták meg Sylar-t abban, hogy Isaacot megölje? A sorozat 2. részétől tudni lehet, hogy Isaac meghal nem sokkal a robbanás előtt. Isaac látta a jövőt és halála előtt ennyit mond: Úgysem tudjuk megváltoztatni a jövőt. -
Inquisitor #3325 Mr. Benneth nekem gyanús nagyon. Vagy van valami spéci képessége, amit jól titkol, vagy többet tud, mint amit elárult ... -
Inquisitor #3324 Ja meg ugye Nathan ellenált Lindermannak, de miután látta meghalni Petert, majd belenyugodott a halálába, látta feltámadni is. Akkor (ő nézőpontja alapján) ő arra jött rá, hogy tényleg előre elrendeltetett a dolog, semmi se tudja megállítani. Késöbb már a saját elnöki portréját nézegeti, és ezért mondja Claire-nek, amit mond. Sz'al átált a "sötét" oldalra.