Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
http://fs01n5.sendspace.com/dl/b1a89d8078ecb4d86811857f62f47c99/457b160c/kk8ub1/just%20friends%20soundtrack%20-%20Rogue%20Wave%20-%20Eyes.mp3
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Melyik az a dal, ami az elsõ részben, és a negyedikben is hallható?
Asszem In your eyes a címe
de Mohinder is szerepelt benne 😉
És kétlem,hogy az apja átutazta volna a fél világot,ha a fiának is lenne képessége... legalábbis ez nekem így jött le...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
"Everything that happens, happens for a reason"
Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!
Vani
10-11 --> Ismét pörgös és fenomális részek voltak... egyszerûen imádom ezt a sorozatot...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isaac festménye meg 8)
Jó részek voltak!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Forza Inter!
várjál, segítek...
A gyerek ugye átveszi a közelében lévõk hatalmát - tehát ha a közelében lenne a radioaktív, akkor átvenné a hatalmát, de nem tudná irányítani, ergo robbanna
az álmában viszont az utcán robban
MadWolf#11626
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
MadWolf#11626
linuxman: linuxman.freeblog.hu
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Sör. Ami belül van, az számít igazán.
Amúgy szerintem az évad végéig még meg fog halni egy-két olyan karakter, aki hiányozni fog.
KATT
-Repültem!
😄 ez nagyon kellett volna
Amugy szerintem jó rész volt, megéri várni!
Amúgy tényleg addig van Heroes amíg jól arat 😊 tehát lehet hogy még évekig 😊
11. rést felirata a Hosszupuskán!
(\__/) ( X.x) ( } . { )