12300
-
#3410 Ez már ki lett tárgyalva, hogy nem eszi meg az agyakat, hanem tanulmányozza, és megérti a működését, ugyanis ez a képessége. -
Cmdr #3409 Inkább tetováltasd magadra, akkor leszel igazán trendi! :D -
Lyan Kyj #3408 ááh, ez vmi kegyetlen durva rész volt!!! -
#3407 és télleg, ezt benéztem :D:P -
#3406 előző részekben már találkozott Sylar és Peter...
viszont!Peter látomása a kórházban,amikor a robbanáskor odamegy hozzá Nathan,és csakis ő,most talán kicsit tisztult a kép,mondtátok is sokan akkor,hogy Nathan nagyon gonoszan néz -
#3405 hétvégén köszörülök egyet magamnak :) -
#3404 nem tudjátok hol lehet venni olyan jelet ? nyakláncba? -
#3403 Épp ezért kérdezem, tudom hogy Eden képességét nem tudta lemásolni mert Eden szétlőtte a saját agyát. De én azt kérdeztem hogy élő agy kell neki a képességmásolháshoz vagy elég neki egy ép (nem szétlőtt :D) agy (amellett, hogy az agy tulajdonosa esetleg halott) ? -
#3402 ez k*rva nagy rész volt.....az iszonyat jó jelent vol ahogy Sylar - Peter mentek 1más felé.....áá bazzeg.... :D -
#3401 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sylar csak ugy tud képességet szerezni ha megöli az illetőt és megeszi az agyát. ahogy azt eddig is tette.
Másrészt Sylar szerintem a választások után ölte meg Nathan-t. Vagy a robbanás napján és pont ez váltotta ki Peterből a robbanást, hogy Sylar odament hozzá és mondott neki valamit.
Eden meg szétlőtte az agyát. Látjuk, hogy Sylar nem tud parancsolni ahogy azt Eden tette. (akkor símán megparancsolta volna a profnak, hogy adja át a listát) -
#3400 erről már volt szó, az a jel már rengeteg helyen feltűnt -
#3399 Én érzek csak némi összefüggést a dologban?
-
#3398 van benne valami -
#3397 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem azért volt robbanás, mert Peter találkozik majd Sylarrel, és nem tudja kordában tartani a sok új képességet és bumm. A mostani részben már nem robban fel mikor Sylarrel találkozik, mert már megtörtént korrában a találkozás, a robbanáskor, 5 évvel ezelőtt. És ugye Peternek már megvan a regeneráció, így nem hal bele a robbanásba. Szal most az a cél hogy Hiro ölje meg Sylart, és ne találkozzon Peter vele...szerintem. Szóljatok ha nagy hülyeséget írtam :D -
#3396 Nekem csak 1 kérdésem van: Sylar egy halott ember képességét le tudja másolni? Ugye Eden szétlőtte a saját agyát azért nem tudta, de azt nem tudjuk, hogy ha csak simán meghal valaki akkor le tudja e másolni. Elmondom miért kérdezem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye a mostani részben, az alternatív jövőben future Hiro -t megölik, vagy legalábbis meglövik. Sylar vs. Peter végkimenetelét nem tudjuk, de ha Sylar nyer (aminek kb ugyanannyi az esélye mint hogy Peter nyerjen) akkor ha le tudja másolni a halott Future Hiro képességét, akkor visszamegy a múltba figyelmeztetni saját magát v. mégelőbbre hogy kinyírja Hiro -t, Petert...etc. Szerintetek? -
Csaba007 #3395 De akkor most ha Hiro megöli Sylart akkor is lesz robbanás mert mondja Peter hogy miatta volt !!! -
#3393 ezen mit kellene nézni?
Cmdr:az csak annyi,hogy küld el a teóriádat,tehát hogy te hogyan gondolod,mi fog történni,természetesen nem arról van szó,hogy majd egy átlag Joe dönti el ki állítsa meg a robbanást -
Cmdr #3392 Itt van az a promó. -
Cmdr #3391 A 21-es rész promoja végen kérdezi a narrátor, hogy ki legyen aki megállitja sáj-ler-t, és be lehet küldeni az ötleteket, de akkor ezek szerint még nem forgatták le azokat a részeket? -
#3390 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az lesz a vicc az egészben, hogy Sylar nem tudja majd a kardot az akaratával megállítani, mert ->
Szóval gyááá :DDDDDDD -
#3389 közeben rájöttem,hogy esetleg az előzetes miatt írod ezt,hiszen egy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!találkozás Sylarrel nem egy életbiztosítás,dehát ha esetleg rámozdul,csak megállítja az időt,eleve nem hiszem hogy a készítők meglépnék azt,hogy Sylarnek adják Hiro képességét,akkor már tényleg félisten lenne,össze-vissza utazgatna és még a múltbeli hírók erejét is megszerezné a kis kecsege -
#3388 Bammeg :OOOOOOOO -
#3387 ja azt kihagytam,hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azzal hogy megölik Sylert nem állítják meg a robbanást,vagyis lehet megállítják mert akkor Peternek sem az lesz a jövője?hm,megláttjuk,mindenesetre a készítők szerintem azt akarták suggalni hogy Hiro rossz irányba terelte Hirot :)
bár akkor Isaac is tévedett?vagy mégsem és ő tudta mit csinál?jajjj jöjjön már a köv rééééééész
ronihun:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az,hogy egy alternatív jövőben meghal valaki,főleg egy időutazó,aki mellett ott áll saját maga,nem éppen azt sugallja hogy végelegesen elhalálozott,nem gondolod? :) -
#3386 Hát ez nagyon jó rész volt....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye Hiro nem fog meghalni....remélem nem mert én következő évadban is látni akarom még sokáig... -
#3385 hát ez jó rész volt,egyedül az nem tetszett,hogy egy-két színészen kijött hogyőőő khm,nem Oscar esélyesek na(oké,oké, pl. Masi Oka-nak biztos megerőltető volt,főleg hogy egyszer akcentussal,egyszer a nélkül kellett beszélnie...)
és akkor tegyünk egy-két dolgot tisztába :PP
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem az volt kicsit kusza hogy mikor volt Nathan önmaga és mikor volt Sylar
nem volt soha Nathan,végig Syler volt,láthattad hogy tudott repülni,magyarán megölte Nathant
alakváltáshoz ugyebár Candice-t megölte,Bennet-tel Wireless volt,ő tudott új személyazonosságokat létrehozni
"nem tudom, de szerintem ennek az alternatív jövő semmi szerepe nem lesz. mindössze egy kis tobzódás volt és semmi más"
hát ez így nem teljesen igaz,a lényeg a 9th Wonder megszerzése volt,most már tudják hogyan kell megállítani Sylert,amúgy tényleg nagyon lejött hogy minden ami eszükbe jutott és nem volt túl nagy baromság belekerült a részbe
Peter sebére meg van egy hülye ötletem:Hiro visszament az előttre,hogy Peter találkozott volna Clair-el és megvágta,hogy miért az jó kérdés,ezért hülye ötlet
valószínű BlackShadow-é a jó megoldás,nem találkozott Claire-rel,a robbanásban meg ő nem hal bele,hiszen ő gerjeszti,utolsó részekben erre biztos választ kapunk
köv rész promók:
kanada
USA -
BBalee #3384 Magyar sub az 1x20-hoz -
cooldoc #3383 Akit érdekel, angol sub:
http://www.seriessub.com/gst-10-1.php -
#3382 Spoiler 1:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Candice-t minden bizonnyal megölte Sylar, nekem az volt kicsit kusza hogy mikor volt Nathan önmaga és mikor volt Sylar
Spoiler 2:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erre nem tudom a választ. Sztem a Haitian blokkolta a képességeit, amikor megsebezték az arcát, utána már nem gyógyult be. Más ötlet? -
winnie #3375 "engem is érdekelne, már legalább két órája szedem az eztv-trackerről, és még mindig csak 30%..."
állítsd be, hogy amikor kijön a torrent, azonnal kezdje el szedni és akkor reggelre lent is van. (vagy pedig állíts be normális uploadot, ne 1-2k-t). ilyenkor a leglassabb. vagy az első között kell rácuppanni vagy, amikor már lecsengett a első roham, mondjuk este. -
#3374 Nekem is még 2 óra...de mind1 akkor majd megvárom...már nagyon kiváncsi vok... -
cooldoc #3373 Sajna, nem tudok Neketek meghívót a magyar oldalakra:( Nincs is meghívó jelenleg a legjkobb oldalakra.
De a demonoidon próbáljátok meg, ott nem biztos, hogy kér tagságot! -
#3372 engem is érdekelne, már legalább két órája szedem az eztv-trackerről, és még mindig csak 30%... -
cooldoc #3371 PM ment. -
#3370 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem simán túlélte, mivel saját erőből robbantgat, amire "immunis" ergó, leégne a keze amikor "előhívja" a tűzlabdácskákat :)
meg amikor sprague majdnem felrobbant bennet házában, akkor sem lett semmi baja az ipsének. -
#3369 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De találkozott különben nem élte volna túl a robbanást amit okozott. -
#3368 oh uccso spoilerre már rájöttem a válaszra..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!abban az idősíkban ugye nem találkozott claire-rel
#31 es képregény se rossz :) -
#3367 naggggyon fasza rész volt gecókám :D
egy vmit nem vágok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!h tudott sylar illúziót létrehozni, h ő nathan, ha candice élt ? v csak találkozott egy alakváltóval s csá?
claire barnán abban a kis szoknyácskában nagyon cuki volt;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!peter h szerzett heget?:D -
#3366 ez valami eszméletlen jó rész volt! így kell kényszerből plusz epizódot forgatni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Sylar vs Peter drága lett volna de a katonákkal a harc lehetett volna hosszabb. De mind1 így is ütött :) -
HTSMarci #3365 Ti honnan szeditek a részeket? Nekem publikus torrentről roahdt lassan jön akármelyik... :( -
#3364 "Tehat ha Hiro és Ando nem utazik a jövőbe véletlenül akkor az történne amit most láttunk."
Így van, ilyen egyszerű.-