Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee90
Nagyon jó ez a sorozat, most kezdtem el nézni, hogy szünet van a Prison Break-ben, de hát most így végignézve elsõ 11 részt, sokkal jobb mint a PB mostani szezonja. (Elsõnél azért nem biztos). Csak az a baj, hogy annyi kérdés van, és ezzel az idõ-tér változtatással annyi csavart bele tudnak rakni, amennyit csak akarnak, szóval ebbõl lehet akár 10 szezon is...

engem inkább az lep meg, hogy ENNYIRE leszarja, hogy tud repülni. Ez alapvetõen befolyásolja az életét, de õ tudomást se vesz róla, sokkal nagyobb jelentõségû, minthogy megválasztják szenátorrá. Egy repülni tudó szuperhõs kapásbol nagyobb jelentõséggel és publicitással bír, mint egy politikus, és ehhez gyakorlatilag semmit nem kell tennie.

Bennem már a kezdetek óta volt egy érzés, h Nathan titkol dolgokat. Sztem köze van pár dologhoz.

Peternek volt egy másik álma is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A cellájában beszél a bátyjával, aki hirtelen átváltozik Sylar-re.

Most ezt hogy kell érteni?

LasDen
lehet hogy az álmának nem volt annyi ideje, hogy lemodellezze az embereket....de lehet hogy csak a génmanipulált emberkékre pontosított és a jelentéktelenek meg láthatatlanok voltak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ja persze majd a 10 millió embert néhány óra alatt kirángatják. 😊

linuxman: linuxman.freeblog.hu

de az a baj hogy amikor Hiro elõre ment az idõben akkor úgy robbant hogy senki nem tudott róla

BUDA > miskolc.

nyamiag
talán értesítették az embereket, hogy a város fel fog robbani?

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Ez egyre zavarosabb.
Peter álmában miért volt kihalt a város?

jax
Most néztem meg az elsõ 2 részét ennek a sorozat, és hát... kurva jó! A Prison Break óta nem fogott meg sorozat ennyire. Szal érdekel mi sül ki belõle, és a zenéje is nagyon jó! Na, megyek is, nézem tovább.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

nesster
De ez a robbanás vmi más mert mint tudjuk Isaac meg Hiro nem lehet ott. Ez csak vmi izé nem tudom, lehet h Peter robban (sõt a festmény szerint tuti) de nem biztos h ebben a helyzetben. Szerintem ez valamiféle jel lehet Peternek. Várom a köv részt! Addig Dexterezek! 😄

lang14
akkor nem biztos hogy összegyógyul 😊, akkor sem akart felébredni amikor a doki a hullaházba akarta boncolni, egészn addig amíg ki nem húzta a fadarabot....

szerintem azzal lesz baj hogy Peter nem bírja el a sok hõs képességét, mint egy bolygó kapitánya át akarná venni a közelébe álló tulajdonságokat... mintha túltõltõdne..

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

még nincs, de leforgatták az összeset, szóval biztos kijön DVDn.

PiszkosFred
Igen, jonnek a cylonok es ledobnak egy rakas atomot, aztan jonapot... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

És van normális befejezése/lezárása?

megéri, nem bánod meg.

Csak kár hogy rövid 😞

Mayday
Pedig de jo is volt az.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

mukika
az pedig 6 rész után lelõtték. :p

Blasta
A tököm kivan. Se PB, se Heroes, 4400 még nincs, 24 szintén még nincs.
Lehet, hogy ünnepek alatt day break nézés lesz ebbõl 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Shaman
ezt még akkor írtam,mikor azt a részt láttam,hogy egy Japán csóka (akkor még nem azonosítottam hiro-val) megjelenik a jövõbõl,s megmondja mi legyen. Aztán mikor tovább láttam a sorozatot rájöttem,hogy ez más.

Mert ugye jövõbõl valaki+ képességek az már picit hajazott a 4400-ra de így már nem.

Egyébként politikai filmet nem éreztem rajta,hacsak nem arra gondolsz,hogy a felsõ vezetés,mindig beleugat,meg keresztbe tesz a 4400-asokkal foglalkozó ügynökségnek

Nah de ez itt OFF!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
mert majd a kiscsaj ráugrik a robbanó Peterre,s ezzel lefogja,mint egy taposó aknát,igaz,hogy cafatjaira hullik,de mivel öngyógyul,úgyis mind1 :-ppp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Casillas
<#nevetes1><#eljen>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

macselek
De viszont kurva jól néz ki😛

BlackShadow
én azt a skizo csajt simán kiírnám a sorozatból.. tök gagyi karakter 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

nesster
Nyugodtan jöhet. Ez nem szennyezés hanem jótét! 😊

macselek
Amúgy annak a csajnak tök szar képessége van.. Semmire nem jó... Gondolom késõbb majd megtanulja irányítani a másik énnyét és akkor majd jó szupererõs lesz. Amúgy megint nagyon egyértelmü hogy Peter fogja kinyirni a sylert. Mer felveszi az össz. képességét, plusz még a többiek is ott vannak.. és akkor majd lealázza😄

Casillas
beírhatod, nem szemét 😊

amúgy miért gondolta mindenki, hogy a haiti néma? :|
nem szólt egy szót se soha, ok, de ezért rögtön nem tud beszélni? :S

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Evin
Mármint a 12-es képregény? Miért? Szerintem jó ötlet volt. Hogy maga ellen harcol, a feltehetõleg rossz énje ellen. Szerintem ez is azt igazolja, hogy õ jó. Bár tény, hogy az ddigi részekbõl az sem deült ki, hogy egyáltalán gonoszság miatt robbant-e föl, vagy miért.

(A további képregény részek elkészültét nem fogom ide beírni, mert nem akarom ezzel szemetelni a topikot, de ha valaki nem tud enélkül meglenni, szívesen írok)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Magiszter
Olyan sokat hasonlítgatták a 4400-hoz a Heroes-t hogy elkeztem nézni azt is. A heroes- sokkal életszerûbb szerintem. nincs nagy fénygömb, nem csak 4400 embernek lehet képessége a világon, és bár ott is a világ megmentése a tét de kicsit messzebb nyúlik az idõben, míg a heroes 5 hét alatt akarja megmenteni a világot (vagy new yorkot (ami az amcsiknak a világ)).
A másik nagy különbség (azt leszámítva hogy csak a spéci képességekben egyezik a 4400-al) hogy szerintem sokkal inkább X-akták hangulata van a 4400 sorozatnak. Szóval amíg nincs Heroes megy a 4400.
Amúgy meg én már a 2. évad 8. részénél járok és eddig nem vettem észre hogy "politikai filmbe" megy át :-) lehet még nem láttam eleget? :-D

Magiszter
Én is arra tippelek hogy syler-t a haiti blokkolta azzal hogy ott volt az épületben. És mivel nem volt senki rajta kívül a szobában ezért ebben a tudatban is maradt. Aztán mikor bement Eden, syler benne is látta hogy "hogy ketyeg" ezért észrevette hogy már nincs blokkolva...
Azért az nem volt egyszerû mikor Néma Levente (haiti manus), megszólalt :-)
Amit meg Peter- robbanásáról gondolok az az, hogy szerintem összefut azzal a rádióaktív manussal, csak mivel nem tudja majd irányítani a képességét ezért felrobban (a rádióaktív manus a vallatóban fenyegetõzött azzal hogy felrobbantja a várost). Már csak két kérdés maradt megválaszolatlanul:
1.)Peter honnan látta a jövõt? A cellatársa is valami "mutáns" volt? Vagy lehet hogy nem is veszti el a már "megélt" képességeket (mendez)?
2.)Ha peter felrobban akkor a jövõbõl jött Hiro miért monta azt hogy "mentsd meg a pom-pom, mentsd meg a világot"? Vagy a mondat az és kapcsolatban éll hogy elõbb a kiscsaj aztán a világ?

Szóval jó a sorozat, sok kérdést szül egy-egy rész amit elõbb-utóbb meg is válaszolnak. :-) De messze van még jan.22 :-(

Hát ez nem a 4400, az - az elsõ részektõl eltekintve átment egy "politikai filmbe", míg ez végig akció maradt ...
Ez jobb ...
otrosinka
jogos....😊

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

nem gyûjtõ, hanem "megjavítja" az embereket.

otrosinka
Nekem az volt a benyomásom, h direkt Eden-re hajtott...
Amikor elkapták kicsit pipa lehetett, nem mellesleg a csajnak kvajó képessége volt, és mivel szemvedélyes gyûjtõ.....a megfelelõ alkalomra várt..

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

LasDen
a haiti csávesz nincs senkivel.....inkább egyedül van...önállósította magát...magánvállalkozó lett 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
lásd egyel alattam, meg sztem a haiti arc is gonosz, ergo sylarrel van, csak cheerleader apuci errõl még nem tud, szvsz

Bazinga!

szerintem a haiti nem tud blokkolni mást, csakis és kizárólag az agyhullámokat... lásd: nathan is simán átment supermanbe, nem akadályozta meg...

Blasta
Jahh, azt vágom, hogy mi célból ment el a haiti csávó, csak azt nem értem, hogyha Õ blokkolta Syler képességeit, miért küldték el???
Szal ez a rész nekem kicsit ferde, de azé rendben van a sorozat. 😊

macselek
folytatódjon máááár!!!:'(

BlackShadow
én feltételezéseim:
nem tudta, h mûködnek a képességei, csak miután ellen tudott állni Eden irányításának.
A haiti meg Claire-hez ment kimosni az agyát amit ugye nem tett meg 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Blasta
A 11-es epizódban ugye Syler berántotta az üvegen keresztül Edent.
Addig miért nem tudta ezt megtenni mással? Mert a haiti csávó az épületben volt és blokkolta a képességeit?
Viszont ha igen, miért ment el az épületbõl, hiszen akkor Syler anélkül is kitudott volna szökni, ha nem megy be hozzá senki (vmelyik képeségével, amit még nem láttunk, nem ismerünk).

nesster
Én az apásat nem nagyon értettem. :s

LSL
az utolsó elég nagy hülyeség volt :S

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

otrosinka
köszömmm én iss

nesster
Köszi!

Már ma is. Köszönet érte! 😉

linuxman: linuxman.freeblog.hu

Evin
Kész a 9-12. képregény rész is.
Talán már holnap elérhetõ lesz a WorldofHeroes oldalon.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

macselek
SZtem a japán gyerek beszél legfurábban angolul😄

Magiszter
Lehet a végén még magyarul is megtanul 😄

inkább az elején volt gáz, igaz akkor nagyon. így a sorozat közepére már egész jól beszél 😄

BUDA > miskolc.