Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
már letöltöttem valahonnan..de kösz😊 amúgy azzal segíthetnél hogy te honnan töltöd?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Ha kell elküldöm a feliratokat levélben.

PiszkosFred
technikai hiba, probald mas mirrorrokrol letolteni a feliratot, megesik.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mukika
rossz miror

mondjuk másold be txt-be? .o

BUDA > miskolc.

fsgh
jó de pl azzal mit csináljak amikor le akarok tölteni 1 eliratot és akkor benyom nekem egy csomó szöveget...mintha txt-t nyitottam volna meg...és nem tölti le hanem csak a fordítás szövegét látom

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

visszaolvasgattam néhány oldalt és több ízben egy téves információval találtam magam szemben: azzal, hogy Syler megszökött. Ami nem igaz, mert elkapták miután megölte Eden-t. Ez nem volt spoiler !

zaki
Thx.

1x00: ezt csak annak érdemes megnézni, aki nagyon fanatikus és kíváncsi az elsõ verzióra. az 1x00 azért buli, mert ez már nyáron kikerül sokszor a netre és akkor meg lehet nézni, hogy miképp is fog kinézni egy sorozat õsszel adásba kerülõ epizódja.

és ekkor elindulhat a hype. ld. a sorozat topikja is júliusban megnyílt, pedig a premier csak szeptemberben volt.
"ez nem igaz...az elsõ részhez csak olyan feliratot találok ami csúszik egy csomót:SSS..."

ezt nehezem hiszem el, lévén léátezik kb. 4-féle verzió az 1x01-bõl és 4-féle felirat. (ráadásul mind mérete különbözik, 350, 700 mega, 1,3 giga, stb) (oké, a psp-verziós is van) de ilyenkor a legegyszerûbb megnézni, hogy milyen a verziód és leszedni azt a feliratot, ami hozzápasszol. (nyilván alapvetés, hogy az ember elõször feliratot keres és ahhoz tölt le filmet/epizódot.)
zaki
Kösz, most már képbe vagyok... <#idiota>

ProGabe
na ez nem egészen így van,az unaired pilot az,amit a vezetõségnek bemutatnak,van hogy megváltoztatják(kicsit más sztori,színész csere,stb),van hogy marad 100%-ig ugyanaz,a lényeg,hogy minden elsõ rész pilot,általában(sõt,10-bõl 8-szor) nincs is címük,vagyis csak az hogy pilot :S
tehát az unaired pilot a 1x00,a pilot az 1x01,sokszor a kettõ egy és ugyanaz,huhh,remélem világos...

ja a #1253-ra a válasz:igen,csak itt annyi a csavar,hogy van címe a pilotnak(Genesis)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Vágom thx. Akkor ha el akarom kezdeni a sorozatot nézni, akkor kezdjem a Pliottal, aztán utána jöhet már rögtön az 1x02-es rész?

BlackShadow
meg a pilotban a kiskölök elszökik .. és mivel azt néztem meg és miután láttam h a 01 uaz, egybõl jött a 2. és ott már más volt 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

a pilot az a csatorna vezetõinek bemutatott nyers változat, a genesis meg a valóban leadott elsõ rész. A pilot alapján adták ki az ukázt, hogy jöhet a sorozat, megrendeljük, de azt egyébként nem sugározzák. Némi eltérés van a kettõ között, pl. a pilotban a festõ levágja a karját, az 1x01-ben már nem.

zaki
Az 1x00 és az 1x01-es rész az ugyanaz? :o

Mert a 00-s rész 551 mega, a másik meg 349. Ahhoz képest belenéztem, és teljesen ugyanaz a két rész. Pedig az 1iknek Pilot, a másiknak meg Genesis a címe.

fsgh
ez nem igaz...az elsõ részhez csak olyan feliratot találok ami csúszik egy csomót:SSS...

Casillas

Vivimos por ti, vence por nosotros.

zolee90
Nos, kiderült, hogy nem Heroes lesz jan. 2.-tól az RTL Klubbon...Most volt elõzetes, hogy Legyen Ön is Milliomos lesz újra...

nincs semmiféle félreértés <#smile><#smile>

miilann
csak pdfbe megtekinthetõk?
csak mer az k*rva lassú <#kacsint>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Evin
Azért linkeltem hozzád, mert pont témába vág a dolog, nem azért, hogy neked szól. Bocs az esetleges félreértésért.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

<#eljen>Becsülendõ. Hozzáteszem engem annnyira nem érint, de sok más embert igen...

Evin
Ennek kapcsán; jan 6-án hozom magyarul.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

azt ugye tudjátok, hogy attól hogy most a sorozat szünetel, képregények vannak hétrõl hétre ? A legújabb füzetben megismerhetünk egy új karaktert aki nemsoká megjelenik a sorozatban is.
Ha már volt akkor sry.

nyamiag
vicceltem 😊 ProGabenek igaza van

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

fsgh
jó megnézem😊 végülis még csak 11rész van belõle...most kezdtem el a nagy sorozat nézést😛 Szökés már lent van😛 24 most jön Heroes meg majd holnapután kb😛

ProGabe
hát figy,egyrészt olvass vissza,nem hiába istenítjük a sorit,másrészt "a puding próbája az evés",tehát nézd meg az elsõ 2(!!!!) részt

és semmiképp,ismétlem,semmiképp ne hallgass nyamiagra 😄D

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fsgh
hogy hogy?

nyamiag
szerintem ne kezd el.

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

fsgh
Sziasztok!

azon gondolkodom hogy elkezdjem-e nézni ezt a sorozatot...szerintetek jó?mert én szeretem az ilyen szupererõs/fantasztikus filmeket😊

ja és eddig 11rész van csak és a többi jön jan 22 után ugye?

Shaman
Sztem akár Heroes,akár The 4400,akár RTL akár TV2,ezerrel illene reklámozni,hogy legyen nézettsége,mint ahogy anno a Lost-al tették. Így,hogy kapcsoljon oda,s majd lesz valami.....nemtom...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

quack
legyen ön is milliomos reklám az

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

mukika
az is tv2 lesz.

4400.

Magoo
Én is láttam már többször az RTL-en azt a rejtélyes beharangozót, de fingom nincs mire hívja fel az emberek figyelmét, mert abban az idõben semmi érdekes nincs a csatornán.
Én is egybõl a Heroes-ra gondoltam, de tudom, hogy a tv2 vette meg így aztán gondolom, nem arra hívja fel a figyelmet.
Kíváncsian várom mikor lesz a Heroes végre a tv-ben...érdekel a szinkronja, bár elõre tudom, hogy az angol hangot nem fogja felülmúlni! 😊

David01
Teljesen egyetértek...

tv2 gagyiadó, minden megbukik rajta (született feleségek, house, battlestar galactica és még sorolhatnám...)

nesster
Tegnap láttam a tv2-n egy reklámot hogy január 4.én vmi uj sorozat kezdõdik. Nem emlékszem a cimére, mindegy. Azt akarom ezzel mondani hogy a Heroes is januárba kezdõdik tehát azt is kéne reklámozni mert aztán tényleg a paraszt gyerek se fogja nézni :s

Casillas
rtl-en nem hiszem hogy azt mondták volna hogy nézzük a tv2-t :|

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann
nincs semmi értelme annak h titkoljak,sõt pont az kell nekik h reklám reklám reklám és errõl beszéljenek az embrek h jajjmostmilesz és minnél többen megnézzék

.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

McHaals
hogy jön a napfogyatkozás a heroes-hoz?
nézd már meg a logoját ember

MadWolf#11626

Shaman
én is láttam a reklámot,hogy jan 2 19:30-kor nézzük a TV 2-t. De megnéztem a mûsort a port.hu-n s semmi különöset nem láttam. Mondjuk persze ha titkolják,hogy mi lesz akkor nyílván nem mondják meg elõre semmilyen TV mûsorújságnak,vagy weblapnak.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

LasDen
inkább rosz kérdés.......máshogy kellett volna fogalmaznom....vhogy úgy hogy a retrek hogy jön a heroeshoz..... 😄DDD
hülye vagyok nah.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Trisztin
én is úgy tudtam...de gyanús volt nekem az a napfogyatkozás... bár még egyik tv mûsor sem ír semmit

"a napfogyatkozás hogy jön a Heroeshoz???? " - ezt komoly kérdésnek szántad,vagy amolyan költõi fajta volt???

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

danikarate
Ja én is láttam, de nem a TV2-õn lesz a Heroes? Január 2. 19:30-kor lesz.

LasDen
a napfogyatkozás hogy jön a Heroeshoz????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Remélem nem képzelõdtél, bár én nem láttam... de ebben az is közrejátszhat, h. nem nézek tv-t mostanában...

Trisztin
képzelõdtem,vagy napfogyatkozást láttam az RTL Klub-on...??

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Igen, de ebben azért kapunk válaszokat is, nem úgy mint a Lost-ban.