Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
BUDA > miskolc.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
és ekkor elindulhat a hype. ld. a sorozat topikja is júliusban megnyílt, pedig a premier csak szeptemberben volt.
ezt nehezem hiszem el, lévén léátezik kb. 4-féle verzió az 1x01-bõl és 4-féle felirat. (ráadásul mind mérete különbözik, 350, 700 mega, 1,3 giga, stb) (oké, a psp-verziós is van) de ilyenkor a legegyszerûbb megnézni, hogy milyen a verziód és leszedni azt a feliratot, ami hozzápasszol. (nyilván alapvetés, hogy az ember elõször feliratot keres és ahhoz tölt le filmet/epizódot.)
tehát az unaired pilot a 1x00,a pilot az 1x01,sokszor a kettõ egy és ugyanaz,huhh,remélem világos...
ja a #1253-ra a válasz:igen,csak itt annyi a csavar,hogy van címe a pilotnak(Genesis)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mert a 00-s rész 551 mega, a másik meg 349. Ahhoz képest belenéztem, és teljesen ugyanaz a két rész. Pedig az 1iknek Pilot, a másiknak meg Genesis a címe.
csak mer az k*rva lassú <#kacsint>#kacsint>
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha már volt akkor sry.
és semmiképp,ismétlem,semmiképp ne hallgass nyamiagra 😄D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
azon gondolkodom hogy elkezdjem-e nézni ezt a sorozatot...szerintetek jó?mert én szeretem az ilyen szupererõs/fantasztikus filmeket😊
ja és eddig 11rész van csak és a többi jön jan 22 után ugye?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Én is egybõl a Heroes-ra gondoltam, de tudom, hogy a tv2 vette meg így aztán gondolom, nem arra hívja fel a figyelmet.
Kíváncsian várom mikor lesz a Heroes végre a tv-ben...érdekel a szinkronja, bár elõre tudom, hogy az angol hangot nem fogja felülmúlni! 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
hülye vagyok nah.... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"a napfogyatkozás hogy jön a Heroeshoz???? " - ezt komoly kérdésnek szántad,vagy amolyan költõi fajta volt???
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören