12300
-
#3654 ööö ott épp nem megállítja Hiro az időt? lehet rosszul emlékszem -
#3653 Egyik barátom hívta fel a figyelmemet arra, hogy milyen jól végzi a munkáját a világ talán egyik legjobb, az amerikai elnök alatt szolgáló rohamosztag a 20-as részben, hogy rajtaütnek a házon ahol Hiroék vannak azok meg ketten kifutnak a hátsó ajtón -
#3652 Killer esetében utóbbi... xD -
#3651 annyira rossz v. annyira jó? :) -
#3650 most néztem meg a 20 as rész erösen no comment -
#3649 Nem Nathan hanem peter és Nathan Apja. Ugyanis a Petrelli családnév. -
#3648 nem hinném hogy az a Petrelli Nathan,inkább az apja lehetett a vietnámi háborúban,nem ő,ráadásul akkor nem csodálkozott volna annyira rá a gyógyításra,lévén ő meg repülni tud,és azt már a 2-ik rész óta tudjuk hogy gyerekkora óta -
#3647 Értem értem, ezen átsiklottam, köszi :) -
#3646 megnéztem most én is a 20.-részt,és arra a következtetésre jutottam hogy
spoiler
a 19. részben már tudatosan saját magát festettele Sylar...
de szerintem ezt már lehet irta valaki... -
OHP #3645 hm..sok új dolgot tudtam meg a képregényből. Kösz h megmutattátok. Nemtudtam, hogy Nathan meg Linderman már íly régen is ismerték egymást. -
#3644 elment a haiti bennet családjának agymosására :) -
#3643 spoiler
egy régebbi dolog... amikor az agykontrollos nőt akarta elkapni sylar, ő meg fejbelőtte magát... szóval ott hogy a tüdőrákba törte át sylar az üveget?
-
#3642 oh tényleg.. úgyemlékeztem h nincs rajta heg :D akkor biztos befog következni sztem :) ha az alternatív jövőben lenne csak hege akkor a következő képregényben lenne rá utalás, mivel csak az foglalkozik még vele.. utána sztem hagyják a búsba. -
#3641 már a mostani,31-es képregényben is van sebhely,és a következő meg a Niki-Peter kapcsolat kialakulásáról fog szólni,ugyebár a 31 a Wall part 1 of 2,szal lehet erre várni kell a 33-as képregényig és remélem nem a készítők hibáztak ekkorát -
#3640 odacsináltatta, mert megszállott Vanília égbolt - Tom Cruise rajongó..
amúgy szerintem még a rendezők sem tudják rá a pontos választ -
#3639 én még mindig tartom azon álláspontomat, h vagy a következő képregényből tudjuk meg peter hegének titkát, vagy soha :D
e21
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köv részben nagyon sok minden kiderül sylar múltjáról .. azt mondta vmeyik fejes, h megváltozhat sylar megitélése az emberek szemében :D -
#3638 spoiler..
muhaha, akkor valamelyik részben a saját anyját akarta volna kicsinálni? lehetetlen.. nade nehogymár, hiszen akkor beszéltek, asszem valami szerelőnek adta ki magát sylar..
-
#3637 szerintem mikor megsérült a Haiti blokkolta a képességét így normál mód gyógyult be a sebe -
North #3636 De a sebhelyre továbbra sincs normális magyarázat.:) -
#3635 spoiler
hmm, akkor Parkman képessége miért nem szállt el? vagy tudná befolyásolni, mikor veszi el mások képességét...? -
#3634 de az passzív képesség,ha az kéne hozzá,hogy aktiválja,akkor meghalhatna...
olvassatok már vissza egy picit pls,milliószor kiveséztük már az összes témát,legfőképp a sebhelyet
#3628:az egy összefüggő 6 részes történet egy darabja,szerinted a heroes-képregényeknek nincs közük a heroes-hoz vagy mi? -
#3633 31 fejezet van. és a képregény (novels) a www.nbc.com/heroes szekcioban találhatóan a novels felirat alatt. Online olvashatóak. -
solikka #3632 Mert abban az alternatív jövőben nem találkozott a regenerálós csajjal vagy nem tudja hogy megvan benne a regenerálós képesség és így nem is tudja használni! -
#3631 lehet már írta vki, de ha Peter vissza tudja gyógyítani magát, akkor a 20. részben miért sebhelyes az arca? -
#3630 amúgy azt olvasatm hogy mohinder is rendelkezik valami képességgel, de eddig nem derült ki semmi.akkor ez nem is igaz?
-
#3629 pff ez a 20.rész kicsit kavar...remélem tisztázzák a sorokat hamarosan.a 21.et mikortól lehet szedni? -
HTSMarci #3628 Köszi, most átpörgettem a 26. fejezetet ami a legujabb ahogy látom, de ennek mi köze a heroeshez? -
#3627 A banner alatt van egy World of Heroes link, arra rákattintasz,, és azon az oldalon amit behozott, megkeresed a képregényt. -
HTSMarci #3626 Hallottam vmi képregényről... azt hol lehet megnézni és mit tartalmaz? :o -
#3625 ja a whitehause pincéje tele van a speciális emberek hullájával :) -
#3624 ha akarná elrejthetné. -
#3623 olyan sok embert nem ölhetett,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert ha megfigyelted minden tetténél ott maradt egy szétvágottfejű (de szép szó) holttest, és mivel mindeki úgy tudta hogy Ő is halott, már vigyáznia kellett a nyomokra.
sőt ha jólemlékszem egyetlen utalás sincs arra, hogy a "halála" után bármilyen uj képességet szerzett vna. az alakváltós repkedős dolgott már a robbanás előtt is megtehette. -
#3622 A Haitit maximum alvás közben :D -
salieri #3621 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En inkabb azon gondolkodtam el, hogy sylar nek hany embert sikerult megolnie, mert az ot evvel kesobbi enje, amit a 20ik reszben latunk, rendelkezik par kepesseggel. A masik ami erdekelne, hogy miert pont parkman fele kepesseg nem kellett neki, hiszen nem olte meg, tehat nem is tudta atvenni a dolgait, illetve a haitinek sem, amivel blokkolni tudna masokat? -
OHP #3620 én nem azt modntam h teleportált..csak azt, hogy a tréler végén mintha hirtelen lenne ott. De iagazad van, lehet h festett, és akkor utána meglepetten pislantott... -
solikka #3619 Természetesen Peter-t nem érinti a robbanás, hiszen nem belülről robban szét... Az tényleg szép lenne ha hamuból regenerálódna:D -
#3618 nem kellett regenerálódnia! ezt már páran elmondták -
Cmdr #3617 "de regenerálódott"
Hmm, az szép látvány lehetett! -
#3616 elszedte annak a nukleáris csávonak az erejét...innentől kezdve annyit robban amennyit akar akkor se sérül meg mert a nukleáris csávó se sérült meg.... -
Cat 02 #3615 [spoiler]
ld Claire mikor lenyugtatózza atomembert