Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
infidel
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
BUDA > miskolc.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
abban van amikor Eden faterjához megy a szemüveges csóka,ott van amikor benyugtatózzák,csak én (is) azt vettem ki hogy a faterját...ezért nem kell csak átfutni ezeket a képregényeket ahogy én tettem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A magyar cím mi lesz? Hõsök?
Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!
Bazinga!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szal ahogy a magyarországi fórumozókat ismerem a tv2-ben is az lesz, és ha felrakják a promót baromi kevesen fogják megnézni.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Sztem úgy gyorsabb...
Küldtem a címet!
Sztem úgy gyorsabb...
Küldtem a címet!
Vani
Kegyetlen jó rész volt ez is, Hiron rengeteget nevettem, de sajna valóban kevés ez a 45 perc hetente.😊
Bazinga!