Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
szerintem lesz ehez is felirat...
Heroes.S01E13.HDTV.XviD-NoTV

hu ez jo resz volt! otousan? 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

BlackShadow
akkor érdemesebb inkább várni egy proper-t? felriat úgyis késõbb lesz 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Malakai
25. percnél van 2 másodperc fekete kép, emiatt nuked, a csapat honlapján is írva van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A NOTV-s nem nuked. Most néztem nforce-on.

infidel

Amse
na mivan nincs e13?
csak nuked torrentek vannak...

Mayday
Khmm... A 13.-ra, nem?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nahh rávetem magam a 14. részre <#hehe>

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

szerintem aki elolvas minden hozzászólást az magára vessen. én is kibírtam hogy ne nézzek bele olyan topicba, amibõl még egy részt se láttam, de valsz meg akarom nézni...

írhatott volna azután is amiután behozta a lemradását :|

BUDA > miskolc.

fsgh
mondjuk elég valoszínû volt de igazad van...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ilyenkor rakd már oda hogy spoiler... szerencsétlen még nem látta.

CalebJoe
addig tényleg meghal míg vna benne vmi, de ha kiveszik újra éled, és nem halt meg.
😄

nem tudja, meghalt.

fsgh
huhh a harmadik rész is durva😄D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fõleg a csaj a végén...kiváncsi vagyok meg tudja-e gyogyítani magát...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
elkezdtem nézni😊 elsõ két részen túl vagyok😊 nagyon jó😊

BlackShadow
oh, tényleg <#idiota>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
csak rosszul értelmezted,mint én 😄
abban van amikor Eden faterjához megy a szemüveges csóka,ott van amikor benyugtatózzák,csak én (is) azt vettem ki hogy a faterját...ezért nem kell csak átfutni ezeket a képregényeket ahogy én tettem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BlackShadow
én megnéztem mind a 15-öt egyikben sem volt.. v vmeyiket kihagytam volna ?😊

Evin
worldofheroes.extra.hu

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

macselek
vegy má le vki azt a szünet cimkét! nincs már szünet

spiduola
Hol találom meg magyarul a képregényt?
A magyar cím mi lesz? Hõsök?

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

En felolem aztan az elet nagy kerdeseivel is foglalkozhat ha nemszorakoztat (elso nehanyat olvastam el). 😊

precision
mert ezek a képregények a szereplõk lélektanával foglalkoznak, apró dolgokat mutat meg egy-egy szereplõ életébõl/tulajdonságaiból amik mind-mind hozzátesznek vmit a "kerek egészhez"

Bazinga!

En a kepregenyeket sose olvasom szerintem unalmasak. Mondom ezt en mint manga kepregenyrajongo. 😊

precision
1-12 -ig van meg nekem a magyar képregény, lefordította már vki a többi részt?

Bazinga!

Malakai
A sorozathoz nem kötelezõ a képregény, pár dolgot megmagyaráz, de a sorozat még egész marad nélkülük is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ez természetes, hogy a nézõknek cak töredéke tud ésnézi a képregényeket. az afféle bónusz mindössze, még akkor is ha erõsen kapcsolódik. mint a webizódok.
Zs0lt1
Hát sztem ez a felrakják a tv2.hu-ra elég lol, már azért gondolom, mert pl az rtl klub szökés fórumában csomó helyen az volt a beszélgetés tárgya, hogy honnan lehet lehúzni az egész évadot 😄D
Szal ahogy a magyarországi fórumozókat ismerem a tv2-ben is az lesz, és ha felrakják a promót baromi kevesen fogják megnézni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

gondolod? és a késõbbi külföldi vásárlások? pl. a magyar csatornán ezt hogy fogják megoldani? Lefordítják a képregényt és felrakják tv2.hu ra? 😄 És a DVD kiadás? (mondjuk extraként be lehet rakni a promot, de ugy se igazi). Szóval ez sztm elcseszett megoldás.

LSL
és az hanyadik rész?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

rorr
mt36

köszönet Kennynek!!! 😊

nesster
Ez a rész ugy van elkészitve hogy lehetõleg minden rajongó látta a promokat, meg a képregényeket. Ezért ezt a részt átugrották mert csak idõpocsékolás lett volna.

Evin
Jobb gomb->Mentés

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

BlackShadow
az iyen képregények csak pdf-ben vannak? az oyan rohadt lassan jön be 😞

Az egyik képregényben benne volt, hogy miután Eden fejbelõtte magát, jött HRG meg a néger, és belõtték nyugtatóval. Aztán azóta nyugtatózzá

Maak
Lehet a memóriámmal van a baj, de syler nem áttörte az üveget a kiscsajjal az uccsó részben és ugye az meg nyomorult öngyi lett, de ebben a részben meg mintha nem is történt volna ilyen szökésforma elõtte, syler csak fekszik kiütve...most ezt hogyan mivan kicsodamicsinált vele?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Casillas
én se egy fekete kezet figyelnék, ha ijen csaj lenne tõlem 2 méterre :}

Vivimos por ti, vence por nosotros.

H0ri
Az õr sosem oda figyel ahova kéne 😊) amugy nem rossz rész... xP

én ha elkezdek tölteni valamit (dvdrip, akármi...) elõszöris megnézem a hozzá tartozó kommenteket... van hogy már az elsõ hozzászóló jelzi hogy fake a cucc...

Pl rapidsharerõl letölteni.
Sztem úgy gyorsabb...
Küldtem a címet!

Pl rapidsharrõl letölteni.
Sztem úgy gyorsabb...
Küldtem a címet!

nem címet kell kérni, hanem értelmes helyrõl letölteni. nyilván, ha mondjuk torrentrõl szeded, akkor elmész egy registrálós oldalra, vagy rákeresel egy torrentkeresõn (pl. mininova) - nem is értem, hogy még hogy másképp lehet csinálni...
Hello! Most S01E12 rész a legujabb nem? mert én letöltöttem már kétszer is de mindkétszer a S01E11-et töltötte le! Pedig a fájl neve S01E12. Vki adjon már egy cimet ahonnan a 12. részt letölthetném! Kösz a segitséget!

Vani

Mivel el vannak választva, így az õrnek szerintem jobb dolga is van, hogy õket bámulja minden pillanatban. A másik meg hogy Niki a testével akár el is takarhatta.

Kegyetlen jó rész volt ez is, Hiron rengeteget nevettem, de sajna valóban kevés ez a 45 perc hetente.😊

BlackShadow
jaja nekemis feltûnt,csak azt már inkább nemírtam , nehogy aztmondják,h csak a hibákat keresem 😊

nesster
Jó rész volt, sok infóval de kevés akcióval. Az ilyen részek is kellenek!

precision
Meg az is vicces volt mikor bement hozzá a férje és a fia, férje meg csak ugy átnyúl az üvegen ugye, õr meg ott ál mellettük 2 méterre és nem csinál semmit 😊

Bazinga!

BlackShadow
amugy azt nem értem ,h a börtönben nem tûnik fel senkinek sem h mi az istentõl ilyen erõs az a csaj? csak úgy kettétör egy "gumibotot"? 😊