Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
namost ki az aki itt átszerkeszti a hsz-eket?

Sephi
Ahh nem akarok negativ lenni... az elso 5 resz kurva jo volt... aztan most mar aszontam elegem van. Szerintem erosen borzalmas kezd lenni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Amse
Új képregények vannak?

Amse
A lényeg, hogy a képességét nem tudta megszerezni...

Malakai
Jóó, oké, manga, de a mangát azt mondjuk mangának, a nyugati stílusú képregénynél maradunk a képregény kifejezésnél, általában így is szokott menni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

fsgh
nagyon nagy ez a sorozat😊 már 7 részt láttam😊 magával ragadó

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gyerekek. A DragonBall is kepregeny! Japan kepregeny a neve: Manga 😉
Es szerintem nemsokban hasonlit ra, a DragonBall inkabb scifi komédia. Ez meg full komoly (akar lenni). 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sylar nem kényszeríthette, mert ha valakit agyonlõ, akkor annak az agya már számára nem hasznos, ergo Eden feláldozta magát.

linuxman: linuxman.freeblog.hu

Hátha átáll a jókhoz Sylar...megjavítcsák 😄

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

bizony. képregény, ez a kulcsszó. jokert is elkapta batman már az egyik 1940-es képregényben, de azóta is hányszor visszatért már.

sylar le lesz tudva, nem gond. nem õ lesz a fõ ember az s2-ben.
Malakai
Dragon Ball? Mivan nem olvasni képregények? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LSL
Kamehame

amúgy sztem el lehet hagyni a spoilerezést, aki le van maradva elõbb zárkozzon fel ^^

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

BlackShadow
ja és ez is oyan lesz mint a dragonball.. nagyon nehezen de legyõzik a fõfõõfõfõõõõt és azt 1 héttel késõbb egy mégerõsebb jön s így tovább ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

elsõ évadban Sylar lesz a fõfõellenség

BUDA > miskolc.

ja, igaz. imdb tényleg nem etalon (lásd sean bean mint sylar...)

nesster
,,maybe i kill you first,, 😄😄 Amugy sztem még nem nyirja ki Claire-t majd anyuka megvédi.
Remélem lesz még ellenség, vagy Syler-t veszélyesebbé teszik. Szegény Hiro amikor összetépik a festményét. 😞

"winnie, honnan az info? imdb adatlapon nincs rola semmi."

mert az imdb nem is infóforrás. egy megbízható tévés scoopguru, bizonyos michael ausiello pendítette meg.
nesster
Mindegyik jó rész, Te. 😄

BlackShadow
ennyit tesz egy szemüveg 😄 ezért nem ismerték fel superment!!!😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

http://youtube.com/watch?v=4lAdaT_FZmo&mode=related&search=

még ezis kimaradt 😊 ebböl láccik h apuka az

jo kis rész lessz..
nothes
nos az lehet. kicsit sok szálon fut a cucc, már kezdek összezavarodni :]

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

nothes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

most nem bányászom elõ a cdhalom alól, de én úgy emléxem, hogy Sylar kényszerítette, mert nagyon lassan és remegve emelte a fegyvert a fejéhez.
na de mind1, majd kedden kiderül ;]

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

szerintem apuka, kukker nélkül

BlackShadow
ki az aki a végén üvölt?

http://youtube.com/watch?v=BoCDdgAvIwA

kimaradt sry :S
BlackShadow
lol
wait until you meet daddy 😄 ez komoy 😄

http://youtube.com/watch?v=VaomTv-rKic&mode=related&search=

érdekes lessz 😊
QuippeR
Claire anyja tüzet tud gyújtani, szóval ez nem kérdés. ha figyelted, puszta kézzel gyújtja meg a cigijét.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

winnie, honnan az info? imdb adatlapon nincs rola semmi.

wow, tök jó a topik a sok spoiler taggel.

csak egy javaslat. van ennek értelme így? a lost és a pb topik nem nem ennyire spoileres, azért mégiscsak egymás között megy a duma, nem?

a másik. úgy néz ki, hogy megvan ki játssza lindermant.

http://www.imdb.com/name/nm0000532/ (eddig ez a legfrissebb, korrekt forrásból származó infó)

mivel most lett castolva, ezért a 19-20. rész fele tûnhet csak fel elõször, kb. ott tarthatnak forgatásilag.
Hát Edentõl az asszisztens csajtól Sylar nem szerzett semmiféle képességet.Ha jobban figyeltél volna Sylar elkapta de a csaj öngyi lett...

infidel

Amse
az a sárkányos jelenet már volt a múzeumban ^^

nothes
üdv, sikerült nekem is lezavarnom az eddigi részeket, és azt kell mondjam csúcs a sori.
a mostani részhez pedig
szerintem (még) nem öli meg Bennet fatert, hanem a asszistens csajtól szerzett képességével manipulálja, hogy vigye el a lányához. hacsak tényleg nem lép közbe a haiti csávó.

ha Linderman Hiro apja, akkor tuti, hogy neki is van vmi természetfeletti izéje.
/okoskodik/sõt, ha bárki vagy esetleg "bármi" alakját képes felvenni, akkor lehet, hogy Õ lesz az a (távolkeleti) "sárkány", akit le kell gyõzni Hironak<#vigyor><#idiota>
/okoskodik/

precision
hát ha nem ér vissza a haiti csávó és/vagy nincs Mr. Bennetnek vmi speckó képessége amirõl eddig nem tudtunk akkor sztem meg fog halni

Bazinga!

mrzed001

Biza, a vén star trekesek most is hatalmasokat alkotnak. Ott volt pölö Bester a B5-ben (Walter Koenig alias Chekov), szóval Sulutól is legalább ekkora alakítást várok

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Malakai
Hát nagyon remélem sehogy se intézi el, nem lenne jó, ha már most meghalna Mr.Bennet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát apuka ezt durván benézte. Sylar vajon milyen módon intézi el? 😊 Btw, szerintem nem Hirofater Linderman... ezt a titkot szerintem fenntartják legalább elsõ szezon végéig... de lehet, hogy nincs igazam. Egyébként a karaktert megformáló színész (dobpergés!!!) George Takei, azaz Sulu a Star Trekbõl!

akkor is nekem anyuci volt a legdurvabb! tamogatom a korabbi otletet, lehet, hogy lindermann lesz az, csak szerintem minden alakvaltas nelkul! nem kell szerintem mindenhol hosoket keresni! ez is csak egy velemeny!

http://teddike.freeblog.hu

nem

BUDA > miskolc.

precision
van vkinek e14 promo linkje? youtube -on nem mükszik a keresés

Bazinga!

precision
uhhh mekkora ötlet, milyen durva lenne már, én el tudom képzelni...ha tényleg ez lesz akkor big riszpekt 😊

Bazinga!

no comment! egyre durvabb...

http://teddike.freeblog.hu

Mayday
Az nem lehetseges, hogy az nem Hiro faterja, hanem a Lindermann, vagy hogyan hivjak, aki kepes mas alakjat felvenni mondjuk?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nekem is kajak eltünt ügy látszik egy moderátor is the list 😄
nesster
HEROES
Marhajó rész volt! Mindenkivel történt vmi izgi. Csomó ujabb kérdés: Hiro faterja mit tud? (Is he on the list?) Claire anyja? (Is she on the list?😄) Syler: huhuuuu. Az még dob rajta hogy csomó 12,13as promo volt amibe olyan dolgok voltak amik még nem voltak. És csomó olyan dolog lesz ami promoba nem volt! De mi lesz itt. nagyon felpörgetett ez a rész.

Amse
most kajak eltûnt egy hsz-em?

BlackShadow
fasza rész volt 😊

hiro faterja vajh mit tud? 😄

Hi! Vki tudna S01E13-hoz rapidshare linket?

Vani

Hja tényleg, sorry 😊
Jó kis rész volt 😊

Syler felébred 😉

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Malakai
Jó eséllyel inkább ahoz lesz elõbb...

(\__/) ( X.x) ( } . { )