Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Es szerintem nemsokban hasonlit ra, a DragonBall inkabb scifi komédia. Ez meg full komoly (akar lenni). 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
linuxman: linuxman.freeblog.hu
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
sylar le lesz tudva, nem gond. nem õ lesz a fõ ember az s2-ben.
amúgy sztem el lehet hagyni a spoilerezést, aki le van maradva elõbb zárkozzon fel ^^
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
BUDA > miskolc.
Remélem lesz még ellenség, vagy Syler-t veszélyesebbé teszik. Szegény Hiro amikor összetépik a festményét. 😞
mert az imdb nem is infóforrás. egy megbízható tévés scoopguru, bizonyos michael ausiello pendítette meg.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
még ezis kimaradt 😊 ebböl láccik h apuka az
jo kis rész lessz..
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most nem bányászom elõ a cdhalom alól, de én úgy emléxem, hogy Sylar kényszerítette, mert nagyon lassan és remegve emelte a fegyvert a fejéhez.
na de mind1, majd kedden kiderül ;]
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
kimaradt sry :S
wait until you meet daddy 😄 ez komoy 😄
érdekes lessz 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
csak egy javaslat. van ennek értelme így? a lost és a pb topik nem nem ennyire spoileres, azért mégiscsak egymás között megy a duma, nem?
a másik. úgy néz ki, hogy megvan ki játssza lindermant.
http://www.imdb.com/name/nm0000532/ (eddig ez a legfrissebb, korrekt forrásból származó infó)
mivel most lett castolva, ezért a 19-20. rész fele tûnhet csak fel elõször, kb. ott tarthatnak forgatásilag.
infidel
a mostani részhez pedig
ha Linderman Hiro apja, akkor tuti, hogy neki is van vmi természetfeletti izéje.
/okoskodik/sõt, ha bárki vagy esetleg "bármi" alakját képes felvenni, akkor lehet, hogy Õ lesz az a (távolkeleti) "sárkány", akit le kell gyõzni Hironak<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
/okoskodik/
Bazinga!
Biza, a vén star trekesek most is hatalmasokat alkotnak. Ott volt pölö Bester a B5-ben (Walter Koenig alias Chekov), szóval Sulutól is legalább ekkora alakítást várok
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://teddike.freeblog.hu
BUDA > miskolc.
Bazinga!
http://teddike.freeblog.hu
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Marhajó rész volt! Mindenkivel történt vmi izgi. Csomó ujabb kérdés: Hiro faterja mit tud? (Is he on the list?) Claire anyja? (Is she on the list?😄) Syler: huhuuuu. Az még dob rajta hogy csomó 12,13as promo volt amibe olyan dolgok voltak amik még nem voltak. És csomó olyan dolog lesz ami promoba nem volt! De mi lesz itt. nagyon felpörgetett ez a rész.
Vani
Jó kis rész volt 😊
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...