Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blbogus
az a kérdés engem is foglalkoztat h mi a képessége sylernek.. mindig azt mondogatja h megtudja javitani, meg a 18. részben peter agyát tanulmányozni akarja.. kész agyrém az egész.. 😊
aszonták nekem h össz 23 rész lesz. ez csak az elsõ évad lesz, v nem is lesz második évad, tehát több rész?

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

" mert én találtam egy frankó sms-es oldalt/tele sorozatokkal/,"

ilyet felejts el. tele a net ingyenes letöltési lehetõségekkel...
PiszkosFred
Meg most jarunk a season 1 vege fele, szal tenyleg csak ennyi jelent meg, amennyit talaltal. De ezek letolthetoek ingyenes publikus torrent oldalakrol is, ha nem akarsz fizetni ertuk esetleg.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
Sziasztok! lenne két nub kérdésem!
1: mennyi rész jelent meg a sorozatból? mert én találtam egy frankó sms-es oldalt/tele sorozatokkal/,de ott "csak" 18 rész van fennt...ennyi az összes? vagy vannak már újabb /2.évad?/ részek is amikhez hozzálehet férni?
2:a 10. részben egyvalamit nem értek Syler-t ugye felkeresi az indiai doki,hogy neki is vannak különleges képességei,de aztán amikor elviszi magához vizsgálni nemtalálnak semmit illetve mikor nézegeti az agyi hullámokat elég izgatott lesz és minél elõbb "kiteszi a szûrét" hogy neki nincs semmi speciális képessége...
létezik,hogy neki az a speciális képessége,hogy más hõsök agyát "kivájva" "tanúlmányozva" vagy "elfogyasztva" magába tudja szívni azokat? és erre jött rá a doki és megijedt?

thx

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

blbogus
gondoltam.. már az is éleslátás ha a hibákat észreveszed..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

lang14
csak viccbõl mondtam hogy el tud tûnni holtában, szimpla hiba a filmben...

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Én leírtam anno, szerintem mi lesz Niki szerepe, lapozz vissza 5-10 oldalt😛

Maak
csak tegnap volt idõm megnézni az aktuális rész...b+b+b+b+

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azé mohinder mekkora ász volt hogy elkapta sylart...bár ez így ebben a formában...szal ha már egyszer letompította az agyát, akkor ez a gyökér órás hogy a picsába forgatta el a csapot????...egyébként van valakinek sejtése hogy a niki duónak mi a szerepe? az agymosó csávó és clair papa szimpatikus...már az elején volt olyan sejtésem, hogy a szemüveges csóka nem tartozhat a "gonoszok" közé...viszont ez a rohadt cég még nagyon ködös nekem...hero mekkora ász lett a kardjával😄D végén meg az agyam majd eldobtam...bár szerintem peter is

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

"Ha te buzinaktartod akkor vess magadra!!Ezekszerint biztosan nagyon ismerõs a buzi szó számodra!!"

nem tartom annak, de ha megnézed az elsõ részeket, akkor láthatod, hogy a srác eredetileg meleg volt. az 1x01-ben a csírlíder csajok a fiú öltözõs viselkedésével szivatjûk, késõbb is utalnak rá, hogy meleg.

késõbb, mivel a színész ügynöke nem akarta, hogy meleg legyen a karakter, kiszedette a késõbbi "buzis" utalásokat a készítõkkel, de ettõl a srác karaktere a készítõk által megírt, meleg.
blbogus
nah megnéztem mind a 18at.. naon tuti és télleg a legizgalmasabb résznél szünetelnek a majomparádék.. de mongyuk ennél csak izgalmasabb lesz 😊

@ lang14 ezt nem naon vettem én észre, majd átbogarászom megint.. 😊 számitottam 1 ien képesságû "hirora" is de nem hittem h télleg lesz benne. de az bizti volt h nem a fõhõsök oldalán lesz^^

lang14
észrevette már valaki hogy amikor bejön az alakváltó csaj mint Simone és a háttérben ott a holttest, van amikor nincs ott pl visszaváltozáskor, aztán megint..

simone holtában meg el tud tûnni, hát van ott képesség 😊

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

igen o az 😊 megy a terminatorba, ott hoskodik tovabb 😊

http://teddike.freeblog.hu

PiszkosFred
Felreertetted. Winnie nem a velemenyet kozolte, hanem tenyeket. Innentol kezdve nem tudom miert ra haragszol. Haragudj a forgatokonyvirokra, meg a keszitokre, ok talaltak ki...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

precision
hát szerintem is elég homár feje van 😄 😄

kép

Bazinga!

blbogus
nem csak jackie szivatja azzal h buzi? :o mondjuk mind1, már nem fogja ^^

Ha te buzinaktartod akkor vess magadra!!Ezekszerint biztosan nagyon ismerõs a buzi szó számodra!!
Én nemezért lennék a helyében!!!
Ha meg annyi eszed sincs hogy végiggondold logikusan akkor SORRY!!!!!<#crazya>
"Én meg ha már lehet választani akkor Zach lennék!!!Igaz nem HERO de én akkor is azlennék/Thomas Dekker/ ..... miért is ...??? na kitudja ????"

õ az, aki alapból homokos, csak kiírták a színész ügynöke miatt a meleg szálat a szkriptbõl, így csak pár utalás maradt meg?
jax
Vagy nézz South Parkot. Most indult a 11. évad.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

aludj

BUDA > miskolc.

OMG! Ápr. 23-ig még 45 nap!! Wááh... hogy bírom ki addig?! <#idiota>

ScarY MAN
en mar az vagyok xD (X_x)

...

Látom senki sem akar Hero lenni!!!<#vigyor2>
Claire & Zach // the future... <#love11> <#lookaround><#nyes><#vigyor2><#awink><#wink>
kuci06
Õ lesz a terminator sorozatban az egyik fõszereplõ ? 😄
Enyém Matt szerepe 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Én meg ha már lehet választani akkor Zach lennék!!!Igaz nem HERO de én akkor is azlennék/Thomas Dekker/ ..... miért is ...??? na kitudja ????<#conf><#vigyor>
ScarY MAN
Én lefoglalom Hiro szerepét <#mf1><#idiota>

...

Magiszter
Majd haverokkal leforgatjuk egy hét alatt a 19-es részt a kedvedért oké? <#banplz>

u.i: szereplõnek lehet jelentkezni a 061 HEROES-9 -es számon. <#idiota>

InfectedMann
No megnéztem az összes eddigi részt.
Hát most úgy kb. 100 oldalnyi (A4 -es méretben) jó szaftos káromkodást el lehet képzelni.
Ezek nem emberek, hogy ennyi szünetet beraknak. Nincs szivük ezeknek. <#boxer><#gun><#falbav><#violent>
Valaki lopja ki a többi részt vagy nagyon rosszat teszek <#nyes>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

az alakváltó nénibe (missy peregrym - érdekes modon az imdb adatlapján nincs benne, hogy szerepel a sorozatban) én akkor szerettem bele, amikor megnéztem a stick it-et, csak miatta. Kurvajó tornászfilm, hatalmas szövegeket nyom benne, és BORZASZTÓAN jól néz ki 😊

ezzel arra célzol, hogy ápr. 23-án fog folytatódni ? <#idiota>

blbogus
msn-en megy a reklám 😊 vagyis csak h most ezt nézem, ez az uj mánia 😊 torrentrõl szedegetem, eddig 10 részt néztem meg, jön még 3 uj.. csak az a gáz h a 13. jön le elõször, aztá a 12. és csak utoljára a 11. 😄

precision
banner, piroscsík?

Bazinga!

precision
eddig 18

Bazinga!

Ha jólvettem észre akkor az NBC ,hétfõi mûsorán nincsen rajta a következõ epizód!!!(19. part)
blbogus
hali all.. faja a sorozat, most keztem csak nézni miko elkezték tv2n.. feliratosan nézem, eddig összesen hány rész készült el, tölthetõ le? persze felirattak együtt..

Gerbill
Peter szerintem tuti nem hal meg, mivel:
1. akkor ki robbantja fel a várost(ami ha hiroék nem jönnek vissza akkor tuti bekövetkezik)
2.Ha peter képességét is megszerezné, akkor mi a fenének bajlódna Isaac koponyájának levágásával(elvileg már tudhatná is a képességet ha peter agyát tanulmányozza).

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Köszönöm szépem, majd délután leszedem. A munkahelyi elöirásomba nem fér bele a torrentezés csak a fórumozás. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Azta k.....va!!! Ezután nem alszom április végéig. Claire nagyija tuti valami hiro... Abban a családban mindenki az. És olyan sejtelmes volt, végig ahányszor bizalmasan bezsélt eddig. Hiro, ha jol láttam a trailerben összetalálkszik a future Hiroval? Valyon mit tud meg ha igy lesz? Sylar tuti nem öli meg Petert, mivel peter "halhatatlan" jelenleg. Linderman biztos minden titkok tudoja. Ö az oraculum (mátrix) <#beka3> . A következö részek mindeggyike durván ütös lesz szerintem. Még nem mindenki jött képbe, pl: a kis niga srác, az apja. Alig várom remélem szivárog ki info a nbc honlapján. Ugyebár oda lehet küldeni a elméleteket is. <#vigyor4>

PT-6|GSJinn

nyamiag
biztos felvette vmi jó csajnak az alakját 😊

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

AtiRadish
Az alakvalto neni milyen jol nez mar ki 😮😮

grebber
Nem is gondoltam volna hogy Linderman kicsoda de most kiderült.

Next PC upgrade: 2022

BlackShadow
hiro a jövõböl azért jött h mentse meg a kiscsajt.. ha nem mentette meg peter a kiscsajt (nincs meg a képessége) az akkor épp azt jelenti, h mindaz ami most történt nem így történt volna (ergó nem kapja el ebben a helyzetben petert sylar bácsi)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

parancsolj!
a kislemez 2. száma lesz az 'eyes'

precision
De Claire -en sincs semmi sebhely, szal ha a mai Sylar incidensre gondolsz, az biztos nem az a sebhely, mert annak nem lesz nyoma.

Bazinga!

precision
Vegyük úgy hogy 2 féle jövõ van. Az egyik a mostani, Hiro visszajött, figyelmezet. Peter talákozik Claire -rel, átveszi a képességet. Nincs sebhely. A másik (ahonnan visszajött Hiro) ott nem tudjuk hogy mi történik (vagyis igen, felrobban a város) ott Peter nem találkozik Claire -el elvileg, így nincs képesség, lehet sebhelye, akárhonnan. Nem biztos, hogy Sylartõl.

Bazinga!

Szolnokboy1
Már csak 48 nap! <#taps><#taps>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

nesster
felajzottál a hsz-oddal. ilyeneket ne irj többet! hosszabbnak tünik a szünet 😄

mukika
máshogy nézel ki a sebhelyed nélkül. ezt mondta pontosan kb. szvsz, erre a sebhelyre gondolt. de akkor még mindig igaz amit a #2235-ben írtam. tényleg az a baj Hiro képességével, hogy még a készítõk sincsenek tisztában vele, hogy hogyan is reagál rá a "külvilág".

fsgh
bazzz kábé olyan hangot adtam a rész végén mint Peter😮OOO

Menjenek már valahova:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ronihun
Azt mondta hogy a homlokán van a heg a jövõben?

...