12300
-
#4296 az mi?
-
Gumbo #4295 kacknuub -
#4294 nem hiszem el :D mindent leirnak előtte m:D -
#4293 szvsz nézd meg a képet, meg azt a részt amikor muzeumba van. szvsz az az a "kép" amikor kardot ránt a kiállított dínókra. -
#4292 a múzeumban volt az a jelenet -
Cat 02 #4291 hm Hiro még nem volt dínóknál :D Isaac viszont megfestette -
#4290 mindíííg megelőznek :D -
#4289 jaja, az jó lenne :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de lehet hogy csak visszamegy kenseihez? -
Gumbo #4288 sztem csak tőle tanul meg rendesen kardozni. Biztos vmelyik őse lesz Takezo. A Kensei az a rangja (Kard mestere) -
#4287 bebaszna xD ...de akkor tuti hogy meginkabb kedvelnem Hirot XD -
cucumber87 #4286 Az überspoileres kép alapján lehet hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hiró lesz Kensei?? Merugye azok japán szamurájok... -
#4285 jóvan gyorsabb voltál :D (még nem láttam a hszedet amikor irtam az enyémet) -
Cat 02 #4284 #4281 XDDDDD -
#4283 Ha Peter rendesen tudná használni a képességeit egy fél pillanat alatt legyőzhetné Sylert. Megállítaná az időt és kettétéphetné. -
#4282 ez most jutott eszembe: mivan, ha peter robban, de nem azért mert nem tudja irányítani, hanem mert azzal akarja megölni sylart? -
Cat 02 #4281 sztem Sylar nyerésre áll peter ellen és Peter betolja madj a kamikázétt -
Gumbo #4280 biztos hogy nem ő az. ő relatíve jó :) -
#4279 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az ott fenn lévő youtube-os videó commentjei között volt, hogy ugye mondták h vki aki roszabb sylarnél, erre vki válaszolt: "Lehet hogy a haiti az, mert ő a legtitokzatosabb fickó" szt az ötlet jó, lehet h ő lesz az -
#4278 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!laci han em olvastad a junkie-t akkor lehet telibetaláltad :P ÜBERSPOILERNENÉZDMEG
-
#4277 LOL a robbanás Budapesten :) (tényleg, milyen lenne már egy magyar különleges :D spinoffba beletehetnének egyet :P) -
#4276 például tetszene ha Európában vagy Ázsiában játszódna a köv évad. elvégre egy világméretű jelenségről van szó :) -
Paddy #4275 jahhh igen a 20as rész:))
nem volt rossz a 22es rész, szerintem a második évad nézetsége mindenképpen garantált, csak el ne csesszék azzal, hogy tiszta csira karaktereket hoznak be a sztoriba.
...a sztori ugynaz csak a hely nem stimmel
a jó, a rossz és a artel:))))----->lol -
#4274 omg.. gondolkozz egy kicsit... Ki dolgozik a primatechpapernél, és ki az akit beirhatott jelszónak?
segitség itt :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!acc: Bennett pass: Claire -
#4273 A primatechpaper.com -n az About Us aloldalon milyen pass/usert kell beírni, ha ráklikkelek a logóra? -
#4272 Már csak 3 nap, egyre inkább azon vagyok, hogy minél többet aludjak, s így jobban teljen az idő :P -
#4271 Jaja. A Youtube-ot is csak megemlítették. -
Cat 02 #4270 19. ben votl XD meg a 20 as végén -
#4269 21es részben? :O lemaradtam vmiről vagy a 20-as részre gondolsz? -
Paddy #4268 Szerintem a készitők a 21es részben nagyon ászul eltalálták a Sylar vs Petrelli párbajt. -
#4267 az Ipod volt asszem -
Cat 02 #4266 Ando nem PSP n nézte Niki-t ? -
#4265 nem mutatták benne, csupán megemlítették.
Zak (vagy hogy hívják :D), amikor keresi a felvételeket, megemlíti, hogy az ágya alatt volt a PSP-je -
#4264 PSP hol?
Akarom látni!!!
PSP 4 Congress! -
Cat 02 #4263 hát magyar szinkronnal sztem év vége :S (bár leeht h nyár vége :D) -
#4262 onnan hát,de a lényeg hogy HR mindenhol van,nem kell mindenbe Heroes-t látni,még akkor sem ha pont annak az egyik oldalán vagy -
#4261 na várjál, a HR az human resources. (a PR meg public relationships, szerintem onnan kevered.) -
#4260 human relationships,manapság már minden cégnél van ilyen részleg,vagy minimum egy alkalmazott,tulképpen ő a munkaügyes -
solikka #4259 Próbáltátok már a primatechpaper.com -on kitölteni az állásra való jeletkezést?:D Ezt irja:
Thank you for completing our employee application. An HR representative will contact you shortly should your qualifications match our hiring needs at this time.
Gondolom a HR HRG-re vonatkozik:D -
#4258 De azok legalább nem ennyire pofátlanul szembetűnőek:D
KB olyan mint a SC:Chaos Theory-ban a mindenasztalon Coca COla meg Airwaves rágó.... brrrr--- -
#4257 A Nissan-on kívül volt már benne iPod, PSP, PS3, Youtube meg még jópár dolog :)