Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aszonták nekem h össz 23 rész lesz. ez csak az elsõ évad lesz, v nem is lesz második évad, tehát több rész?
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
ilyet felejts el. tele a net ingyenes letöltési lehetõségekkel...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
1: mennyi rész jelent meg a sorozatból? mert én találtam egy frankó sms-es oldalt/tele sorozatokkal/,de ott "csak" 18 rész van fennt...ennyi az összes? vagy vannak már újabb /2.évad?/ részek is amikhez hozzálehet férni?
2:a 10. részben egyvalamit nem értek Syler-t ugye felkeresi az indiai doki,hogy neki is vannak különleges képességei,de aztán amikor elviszi magához vizsgálni nemtalálnak semmit illetve mikor nézegeti az agyi hullámokat elég izgatott lesz és minél elõbb "kiteszi a szûrét" hogy neki nincs semmi speciális képessége...
létezik,hogy neki az a speciális képessége,hogy más hõsök agyát "kivájva" "tanúlmányozva" vagy "elfogyasztva" magába tudja szívni azokat? és erre jött rá a doki és megijedt?
thx
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
nem tartom annak, de ha megnézed az elsõ részeket, akkor láthatod, hogy a srác eredetileg meleg volt. az 1x01-ben a csírlíder csajok a fiú öltözõs viselkedésével szivatjûk, késõbb is utalnak rá, hogy meleg.
késõbb, mivel a színész ügynöke nem akarta, hogy meleg legyen a karakter, kiszedette a késõbbi "buzis" utalásokat a készítõkkel, de ettõl a srác karaktere a készítõk által megírt, meleg.
@ lang14 ezt nem naon vettem én észre, majd átbogarászom megint.. 😊 számitottam 1 ien képesságû "hirora" is de nem hittem h télleg lesz benne. de az bizti volt h nem a fõhõsök oldalán lesz^^
simone holtában meg el tud tûnni, hát van ott képesség 😊
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
http://teddike.freeblog.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Bazinga!
Én nemezért lennék a helyében!!!
Ha meg annyi eszed sincs hogy végiggondold logikusan akkor SORRY!!!!!<#crazya>#crazya>
õ az, aki alapból homokos, csak kiírták a színész ügynöke miatt a meleg szálat a szkriptbõl, így csak pár utalás maradt meg?
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
BUDA > miskolc.
Enyém Matt szerepe 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
u.i: szereplõnek lehet jelentkezni a 061 HEROES-9 -es számon. <#idiota>#idiota>
Hát most úgy kb. 100 oldalnyi (A4 -es méretben) jó szaftos káromkodást el lehet képzelni.
Ezek nem emberek, hogy ennyi szünetet beraknak. Nincs szivük ezeknek. <#boxer>#boxer><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#violent>#violent>
Valaki lopja ki a többi részt vagy nagyon rosszat teszek <#nyes>#nyes>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
1. akkor ki robbantja fel a várost(ami ha hiroék nem jönnek vissza akkor tuti bekövetkezik)
2.Ha peter képességét is megszerezné, akkor mi a fenének bajlódna Isaac koponyájának levágásával(elvileg már tudhatná is a képességet ha peter agyát tanulmányozza).
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
PT-6|GSJinn
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
a kislemez 2. száma lesz az 'eyes'
Bazinga!
Bazinga!
Menjenek már valahova:S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!