Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jax
Ezen a héten volt a 19. rész.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

hunbasser
hol tart most a sorozat?

ReaL MaDRid x siempre

magus
én is erre a teóriára voksolok

szerintem érthetõ hogy miért nem ölte meg mohinder Sylar-t , mikor lett volna alkalma rá, mivel amikor utoljára próbálkozott vele az lett a vége hogy mohinder a plafonon kötött ki, szal inkább nem kockáztatta meg azt hogy odamegy hozzá és véletlenül feleszmél, hanem inkább gyorsan elhúzta a csíkot hogy mentse Petert és magát , mielõtt feléledne Sylar
De az meg a LOL, és olyat én speciel nem leltem sehol ...

ne azt a verziót töldsd, le hanem keress elsõnek magyar feliratot és az ahoz tartozo verziot kapd le

For the greater good

nud
Hali all!
csak nekem sikerült belefutni,v. más is szív ezzel:Heroes.S01E19.HDTV.XviD-NoTV.zix??

Tatyla
lehetett az demo is nem ez a lényeg,hanem a PS3 reklámozása...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
jaja,pontosabban 2007 szeptemberében...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jax
Hát igen, amikor kijött a 18. rész, akkor már mondtam, h az is baki, h játszanak a stuffal, miközbe még PS3 sincs, nemhogy HS. 1 év biztos nem telt még el a sorozatban. de mind1, nekem van igazam úgyis. Kéremkapcsojjaki.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

ProGabe
elolvasván a 30-as képregényt,ami nem mellesleg az eddigi legjobb,megveregedtem a vállamat 😛
az a durva,hogy ez alatt az 5 hét alatt egy pillanatig sem vártam annyira a köv részt mint most,és mi lesz majd a befejezõ duplarész elõtt!sõt,utána,áááááááááá

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BlackShadow
hát szerintem az h mohinder nem lõtte szét sylart lehet annak is a következménye h majdnem megölték és inkább húzott el a francba 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

huhhh de jó volt ez a rész😊, fõleg a vége lett nagyon ütõs a future hiroval😉

For the greater good

Heavenly Sword - PS3
S01-Ep18

N1ggA
vááá ?D

Spread De Love!

Akkor 2007 novemberérõl lehet szó, tekintve, hogy Niki/Jessica olyan PS3 játékkal játszik, ami csak 2007 õsznjön ki 😉
Meg van oldva.

ProGabe
nem olvasok ilyen szintû spoilereket...
és most hogy ezt írtad kaparom is a falat te cemét 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gameplusz

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Pheaper
jóa rész volt 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mond vit oat benett h van bennük nyomkövetõ akkor miért nem találták meg õket 1bõl ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ProGabe
most nézte meg,nagyon fasza rész volt,amolyan igazi felvezetõ a durvulás elõtt
Sylar megjavulna?nem hinném,9/11-nél is megvan az a bizonyos mondat,hogy "america remembers",tehát a rosszra is kell emléklezni,ne történjen meg mégegyszer,stb
ahogy elnézem a jövõben kiteljesedkik a Peter - Syler harc,mindkettõjüknek óriási ereje lesz,és gondolom ezért üldözötté is válnak,az emberek megtudják hogy vannak hõsök,akik többek között pikk-pakk kiírtanak egy várost,persze hogy nem tetszik ez nekik és "public enemy number one"-ná válik az összes híró egybõl,nekem legalábbis ez jutott eszembe,igaz Nathan mint elnök ennek pont ellent mond,persze nem kell mindenkinek tudnia róla

az ugyebár teljesen világossá vált ebbõl a részbõl hogy az egész company-t Lindermann meg Petrelli mama hozta létre,hogy a következõ nagy veszélyt kontrollálni tudják,és már ismerjék az addig született hõsöket,20-as promoban benne van Suresh is öltönyben,gondolom valami titkos állami projektben van benne,esetleg a "Hõsök minisztériumának" az elnöke,vagy valami hasonló butyután hangzó dologé

Syler festménye meg midurva volt már,teljesen Isaac-é csak ugye teljesen elkorcsosulva,vagy talán pont a lényeget mutatja meg...

N1ggA
mármint amíg teljesen elolvadt, esni nemtom 😊

Spread De Love!

N1ggA
2x volt, az egyik reggel 8-ig, a másik délig tartott!

Spread De Love!

jax
Végülis igaz 😄

idén volt hó ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

jax
De bazz, Peter november 8.án robban fel vagy nem? Meg nem telik olyan gyorsan az idõ a sorozatban, h már 2007 legyen. Hó se vót' <#hehe>

Seth
volt róla szó valaha is hogy 2006-ot írunk?? Lehet az újságon látszódott a 2. részben,amit Hiro orra alá nyomtak(ha jól emlékszem csak hónap,nap látszódott) de amúgy sosem említették, szóval akár 2007 novembere is lehet. Ha meg mégis 2006,akkormeg nem kell mereven a pont 5 évhez ragaszkodni, rámehett mondjuk 2 hónap és kész

PSN ID.: Beegabor

jax
Na, srácok ájjunk má' meg egy picit! Most hogy van ez, h 5 év múlva 2012 van? Nem 2011? A mostani dolgok még Peter robbanása elött (November 8, ha jól tom) játszódnak nem? Szal a történetben még 2006ban vagyunk.

Sylar jellemébe nem fér bele az öngyilkos terrorista akció. Õ szimplán hataloméhes sztem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gameplusz
Pedig lehet ezlesz 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

böröczk
Na erre már választ is ad a #3154, ezek szerint jól sejtettem : D

spoiler

egyébként ha relatívan nézzük, akkor a jelen eredetileg az az alternatív jövõ, amirõl a 20-as rész fog szólni, mivel Hiro tulképp onnan ugrott vissza az idõben, hogy figyelmeztesse Petert, és változtasson az akkori jelenén..huh : D úgyhogy az eddigi részek csupán flashback-ek : P

aztán még a végén kitalálják, hogy Sylar kinyírta a metamorf nénit, valamint a robbantóst, aztán felvette Peter alakját, és bumm! : D

Kumiho #2179

Ezert csappant meg az erdeklodesem a Heroes irant rogvest. Utalom a csak azert nem tortenik meg valami, mert akkor vege lenne dolgot. Oldjak meg maskepp, minden lehetoseg a kezukben volt. Igy viszont bena. Mondjuk nalam az idoutazasosdi is kicsit blama, de azt meg kihozhatjak jol.

Akárhonnan is nézem Péter a legkajakabb ami a másolós szuperképességét illetei. Ugyanazt tudja mint Syler, csak nem kell hozzá kurkásznia. Kár hogy ügyetlenül használja.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na igen. Ezt én is megakartam kérdezni. Az ilyen marhára idegesít. Ott lett volna a lehetõség erre...

precision
ezt én sem értem...valszeg azért mert akkor azzal vége is lett volna az 1. évadnak, nincs superevil, nincs folytatás...mindenesetre megoldhatták volna máshogy is a dolgot
pl mikor pb -ben kim -et nem lövi le kellerman mikor fekszik az utcán, az is mekkora bug már...

Bazinga!

En csak azt nem ertem, hogy Mohinder miert nem lotte fejbe Sylar-t, amikor az ajultan fekudt. Az, hogy 10 masodperccel kesobb viszi Petert haza nem egy nagy problema...

Ez ugye ez nem igaz ez?!? vagyis nem eldöntött dolog, azaz ezt akarják megakadájozni.

Lacee
kiváncsian várjuk..
bár gondolom a 30-as képregényben vázolt lehetõség még változtathat ezen

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BlackShadow
francért nem bírták elfelejteni simonet 😞 nagyon ratyi karakter..

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

némi spoiler, hogy kibõl mi lett 5 év múlva, hogy mi petrelli mama képessége, hogy melyik halál nem végleges (mondjuk a heroes univerzumban, meg a képregényekben nyilván alapvetés, hogy bárki visszatérhet bármikor.

- simone visszatér az évadzáróban és kiderül, hogy mi a képessége.
- úgy tûnik petrelli mama teleportálni tud.
- amerika a jövõben rendõrállam lesz, nathan elnök, mohinder a tanácsadója, matt a nemzetbiztonság vezetõje. niki sztiptíztáncossá vedlett vissza és peterrel kavar. claire pincérnõnek álcázza magát, akinek hatalmas sebhely van az arcán és hiro az ország legkeresettebb terroristája lesz.
AntiHero
HÁHÁ.. De kurv* vak vagyok<#idiota>
Bocsika<#kuss>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

final 4 chapters.
AntiHero
Hány részes lesz az 1 évad?
Mert a 20. promo végén ezt írja "HEROES THE FINAL A CHAPTERS"
Nem vagyok jó angolos<#ravasz1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

precision
igen, én is benéztem, az Peter, nem Sylar 😊 csak ez a szar minõségû youtube video... 😊

Bazinga!

blbogus
hát mit ne mongyak.. egész jo.. de közelébe sem ér az elõzõ részeknek. ez a szünet nálam nem jött be, az érdeklõdés lankatt, a befejezés megszokottul pazar lett, de mintha rövidebb lett volna az eddigieknél. hm.. pár negativ tényezõtõl eltekintve még mindig jobbnak látom mint más sorozatokat, nem akarok cimet emliteni.. heroes rulzZz

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Seth
hol láttok ti Hiro-t Sylar-rel?? -_-

PSN ID.: Beegabor

A képregény alapján igen is meg akarta állítani, de ...
... elszúrta! A képregény alapján azt gondolta, hogy Syler azért tud regenerálódni, mert kinyírta Claire-t. Viszont azzal, hogy Petert (is) ráállította az ügyre, Petert kapta el ugye a 18-as rész végén. Így lehet pont azért pusztult le a város, mert szólt Peternek a Metroban???

És a képregény 30-ik része szerint se olyan kihalt még a romos rész sem. 😊

Tatyla
én most fejeztem be a 18. részt de kész vagyok teljesen,már alig várom a 19.-et...

BlackShadow
valahol mintha olvastam volna / vki említette volna, h készítõk állítása szerint lesz egy kard párbaj a késõbbiekben 😊

mielött rámugranak kétszázan inkább szpójlerbe rakom! 😄

#3143: az a kép 5 évvel a robbanás után van😊