Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csá all!!
Én azt nem vágom,hogy Peter vágása az arcán(20.rész) hogy maradt meg??
Mert elvégre regenerálódni tud szóval ha megvágják beforr!

matyi08
de én nem értem...ugye claire-t megölte sylar, ezért is nem tudta megölni future hiro...de akkor hány claire van? mert ugye a 20-as részben is megölte sylar claire-t... ezt el tudja magyarázni valaki?

N1ggA
nem pusztán feltevés, szerintem mondták a 20-as részben. Future Hiro mondta, hogy leszúrta Sylart, de nem halt meg, mert használta Claire képességét. Ha jól emlékszem.

Spread De Love!

böröczk
affene, tényleg, csak nem emlékeztem... most direkt a 20-as végét néztem vissza, a pár pillanatos de annál jobb fightot: D

Kumiho #2179

böröczk
naná, Sylar festménye tiszta Munch-es : D

Kumiho #2179

BlackShadow
tévedsz, hiro is vitt magával kardot, csak azt matt elvitte 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

böröczk
tudom, ezt a felvetést ismerem.. de hiába mentette meg, így is elkobozta Sylar a Csírlídör képességét a jövõben..
viszont az elõbbi felvetés is igaz, csak arra senki sem figyelt a sorozatban : )

Kumiho #2179

böröczk
spoiler

amúgy fura. Hiro a halott Hirotol szerezte meg a kardot és teleportált vissza vele a jelenébe, innnentõl kvázi újra tudja használni az erejét. ha nem történt volna meg az a jövõ, akkor most nem lenne Hironál a kard.. lehet, hogy tényleg nem lehet a jövõn változtatni?

Kumiho #2179

N1ggA
hosszupuskán van

Spread De Love!

N1ggA
azért kellett megmenteni a pompomcsajt, hogy sylar ne tudja használni a képességét

Spread De Love!

tesik, magyar felirat nincs még?

ProGabe
más sem igazán,tulajdonképpen az elmúlt 1,5 napban ugyanazok a gondolatok és azok összefoglalása jön elõ 20 hozzászólásonként 😊

ezt meg gondolom mindenki észrevette:
ep19,1.
ep19,2.
ep20

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jól látod 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Toodmayne
Candice-t Sylar ölte meg, ezért is mondta még Nethan alakjában, hogy õ segített neki hogy elnök legyen (ugy h megölte és felvehette Nethan alakját)

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

böröczk
spoiler

nem lehet, hogy azért kell megmenteni a Csírlídört, hogy az megakadályozza a nukleáris hapsit, amikor az még a saját házukban készül felrobbanni az x. részben (nem tudom már pontosan, hanyasban) ? : P
egyértelmûen téves felvetés, csak úgy megkíséreltem, akár lehetne emiatt is : P

Kumiho #2179

BlackShadow
látom nemigazán olvasol vissza ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Gerbill
A haiti mondta a Clairnek, hogy a cégnél olyan dolgokat csinálnak vele, amibõl még õ sem tud visszagyógyulni. lehet, hogy Peterrel is csináltak valami ilyet. Clairrel meg biztos találkozott, hiszen él, megmentette, ott volt a jövõben is. Candice eddig még nem halt meg. aki a 20ban fejlövést kapott az a wifi nõ volt.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Peternek ugye az a képessége, hogy lemásolja más képességét. ha ezt a képességét blokkolja a haiti, akkor, hogy a fenébe tudná lemásolni.Amint közel kerül a haitihez már nincs képessége, nem tudja lemásolni. Szerintem et nem olyan nehéz megérteni.

én atom erõre gondoltam 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

peter sebe lehet azért van mert nem talizott Clairrel a múltban de akkor meg valszeg nem tudta volna túlélni a robbanást 😄 szal sztem a kard miatt van ^^
DL a robbanásba halt meg akkor Sylar h nyúlt át a falon ? Candice headshotolták tehát akkor elvuileg Sylar nem nézhet bele az agyába :S
vagy errõl volt már szó ? 😄
kislányos meg sztem érdekes h felerõsítei mert akkor Sylarét is ha meg elszívja akkor sem tudja a sajátját bár lehet

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Adi
De ha Peter a blokkolást másolná le?!
Mondjuk akkor elmennénk a végtelenségbe😄😄
Valszeg itt arról lehet szó, h a másolat nem olyan jó minõségü úgy mond, vagy csak Peter a hirtelen jött képességeket ügye nem tudja használni 100%-san.. Mondom itt a repülést például. Mikor ügye leugott a háztetõröl.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bucser
Peter egyszerre csak 1-2 képességet használhat különben túlterhelõdik és elveszti a kontrollt a lemásolt képességei fölött.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gerbill
De ha a haiti leblokkolja peter képességét(a másolósat) akkor már eleve le sem tudja másolni.

Adi
Hát, de mikor Claire-t kergette Sylar és megmentette Peter, Sylartól akkor egybõl regenárálodott én úgy emléxem..
Mondjuk talán csak használni nem tudja olyan jól a képességeket.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bucser
Nem emlékszel, hogy Peter azt mondta, hogy Nathan hazudta azt mindenkinek, hogy Sylar robbant fel. ÉS a 20-as rész végén Sylar mondja Peternek, hogy ezt csak te és én tudjuk. Szóval Nathant megválasztották és valószínûleg Sylar utána egy húzással át is vette a helyét.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Mert lehet, hogy az eredeti használó képessége erõsebb mint a másolaté?

Adi
Mondjuk én még csak a 12 résznél tartok, de ha Haitian blokkolja Peter képességét akkor Peter mér nem tudja blokkolni Haitian képességét.. már mint maga ezt a blokkolást. Hisz Peter felveszi az emberek képességét nem?
Amúgy kör kérdés:
Ti melyik Hõs szeretnétek lenni?😄 Már mint melyik képességet szeretnétek birtokolni? gondolom megfordult már nektek is a fejetekbe, h milyen jó lenne ha én is: repülhetnék vagy halhatnám az emberek gondolatait, bár ez a gondolat hallás olyan jó dolog nem lehet. Gondolj bele kiderül, h asszonynak 2 szeretõje van😄😄😊 Mert ügye amirõl nem tudsz az nem fáj!
Én nekem személy szerint: a repülés és a regenerálodás tetszik.
Ha választanom kénne lehet a regenerálodás.

BlackShadow
nemhiszem.. nathan tesócskája 😄 azt meg nemlehet tudni, h mikor vette át sylar a szerepet 😊

Bucser
A Haitian tudja blokkolni a képességeket. Ugye petert és hiro-t elkapták a képregényben. Lehet, hogy a Haitian blokkolta Peter képességeit így megkínozták, majd természetes módon gyógyult csak be a sebe 1-2 hónap alatt amíg a Haitian figyelt rá és folyamatosan blokkolta, nehogy megléphessen.

BlackShadow
ezért mondtam, h szerintem kövi képregényben lesz megoldás 😊

Pharaoh
A robbanástól valóban nem sérûlhetett meg, de ha rádõlt egy 100 emeletes ház attól már megsérûlhetett. Bár ez abban az idõsíkban érvényes, ahol nem találkozott Claire-vel. Mikor a jövõbeli Hiro visszament a saját idejébe (képregény) az már egy megváltoztatott jövõ (ami az 1x20-ban is van) és ott nem kéne sebesnek lennie.

BlackShadow
saját feltételezések:

#1 - peter a robbanás során nem szerezhet heget, mert saját képességébõl robban, maximum a ruhája málik szét, saját magát nem sebzi vele (spraguenak sem lett semmi baja benneték házánál)

#2 - future hiro amikor visszajött a metróból máris egy másik jövõbe ért vissza amit õ még nem ismert, (bár elég kusza, h nem emlékszik magára, h jövõbe utazott volna) tehát peter megmentette claire-t, bennet uugy elküldte claire-t stb. peter hegére nincs még magyarázat, feltételezéseim szerint a következõ képregényben lesz. (mivel a mostaniban még nincs hege, viszont nemhinném, h túl sok részt áldoznának ennek az alter jövõnek a képregényben)

#3 - peter nem tudhatta, h kit ölt meg a robbanásban, azt sem tudta, h sylar túlélte.. tehát minden egyes halottat a saját számlájára írt.

Flamer
kay. éncsak irtam mer fojton mindenki aztkérdezte honnét a heg 😄

http://loal.atw.hu

spiduola
Szerintem is több idõsík van.
Bár az egész nagyon zavaros. Elméletileg Claire úgy menekül meg (em Sylartõl), hogy a nagyi kimenti, de akkor, hogy-hogy emlékezett rá Benett?
Peter azt mondja, hogy õ ölte meg D.L.-t, ha jól emlékszem, de Sylar birtokolja D.L. képességét.

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

Ahogy nézem, itt többen belekeveredtek a robbanásba, a sebhelybe, meg egyebek összekapcsolásával. Peter nem robbant fel. Azt mondjátok tud regenerálódni? Ha tényleg, szó szerint felrobbant volna, akkor az agya apró, pici molekuláris méretû darabokban keringene a levegõben, köszönhetõen annak, hogy az egész teste elpárolgott. És ugye emlékszünk arra, amikor a tarkójából egy üvegdarab állt ki? Peter örökölt képessége arra terjed ki, hogy a _hatást_ elõidézze. Mint ahogy többen is rámutattak, a képesség eredeti birtokosát sem sebezte meg a radioaktív sugárzás, ezért van életben. Amibõl az jön, hogy nem kellett birtokolnia Claire képességét. Mint ahogy nem is birtokolta. Na ezért van a sebhely a fején. Meg azért, mert így végre normálisan néz ki ^^. Persze lehet tekerni más magyarázatot is, de ez a leglogikusabb.
Viszont az is tény, hogy maguk az írók is keverték kicsit az idõsíkokat, pontosabban írtak maguknak egy paradoxont ezzel a résszel, s épp ezért nem is érdemes sokat tökölni rajta, mert nem vezet sehova, ugyanazokba az ellentmondásokba fog az ember kerülni.
Szeretettel várjuk következõt.
kuci06
én annál a jelenetnél azt hittem lefordulok a székrõl 😄
naggyon durva volt 😊
de ezért (is) szeretem ezt a sorozatot. mindíg van valami meglepetés 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

scorpeeon
Én is egybõl felkaptam rá a fejemet amikro Nathan ugyanazt mondta amit Sylar szokott hangoztatni 😊 De arra abszolút nem lehetett számítani ami utána jött.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

meg andonak is teljesen más
Adi
Jaja, most nyomták a tv2-ön az elõzetest aztán kicsit más volt Hiro hangja😄

Érdekes,amikor "Sylar" mondja: hogy "I can see things work" meg, hogy különleges, meg amikor Candace-rõl beszél - valahogy gyanús volt. De arra nem számítottam, ami utána jött. Még a testbeszéd is nagyon Zachary Quinto-s.

Fortuna fortes adiuvat.

gameplusz
még 4...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Nézd csak meg újra, az tûz...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

áááh télleg eléggé zavarosak már itt a dolgok, kiváncsi vagyok hogy fogják a készítõk megoldani, még 3 rész
az is érdekes hogy clairrõl egy festmény se született a sulibálosokon kívül..
egyedül csak hiro szinkronja zavar, nagyon más az eredetihez képest
szerintem nem rossz
Adi
Amúgy nektek bejön a szinkron?
Már mint tetszik?

scorpeeon
Ebben én sem vagyok biztos, én is elõször a nukleáris témára gondoltam de a tûz is lehet. Mind1 végülis.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Valóban, igaz. Csak erre már nem is emlékeztem 😊

Szolnokboy1
inkább Ted-tõl a nukleáris cucc, de végülis mind1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Szolnokboy1
nem csak a jöbõben, már az elsõ részben is tudott fagyasztani. A családfõt, akit Matték megtalálták, úgy likvidálta.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.