12300
-
#5309 minél többször kérdezed meg,annál később lesz!
nem igaz hogy ennyi türelmed sincs!szerinted mit csinál éppen Kenny?sőt,ha nem is fordít éppen,akkor is kezet csókolhatsz neki... -
BlackWolf #5308 de akkor este lesz ugye me má tiszta ideg vagyok...
-
#5307 nah megnéztem és szvsz nagyon jó rész volt évadkezdésnek:) -
#5306 értelemszerűen a szálak egy irányba vezet(het)nek,pontosabban lesznek,amik találkoznak.az első évadban is volt kismillió mellékszál,amik szépen összeolvadtak,és kiderült hogy minden egy nagy terv része -
Dunkey #5305 Valószínűleg ma este leszek meg. De közbejöhetnek dolgok.
Kenny -
#5304 hát ráknak kell annyi szál :| -
BlackWolf #5303 felirat mikor lesz???
yeaa én vagyok az 57. -
#5302 mámegint 56an megkérdik h felirat mikor lesz...nyugodjtok már le....ha lessz akkor ide vki belinkeli és kész..:) -
#5301 megint felépítenek egy történetet,tehát várhatóan az első pár rész lagymatag lesz,mint az első évadban :\
szerintem premiernek ez a rész tökéletes volt,sok szálat kezdtek el benne szőni,ahogy kell -
#5300 én egy feliratnak is örülnék, mert igy csak a felét értem :D -
#5299 mit szinkron :D dual-audio :D -
Aspyrin #5298 szinkron nemkéne'? :D -
#5297 felirat mikorra várhato?:) holnapra esetleg? -
#5296 hát nekem elég gyatrán jön mininováról de megéri -
#5295 -
#5294 Hogy mit is kell megmenteni?
-
#5293 http://eztvefnet.org
beszt -
#5292 vmi magyar torrent oldalról szedd le...vagy esetleg mininova.org vagy thepiratebay.org, ezek külföldi nyílvános trackerek -
#5291 közben van egy ilyen is: Heroes_S02E01_Four_Months_Later_PROPER_HDTV_XviD-FQM
nfo: "A másikban benne van 10 másodperc reklám, amit elfelejtettek kivágni. Pedig annak jóval szebb a képe is. Ez viszont megszokott méretű.
FELIRAT A HDTV-XOR-HOZ LESZ ELŐBB!" -
#5290 léci aggyatok linket, mert nem lehet egy normálisat találni. állandóan ez a 100 megánként letöltöm baszás megy meg van fent egy 350 mega körüli azt senki ne töltse mert állitolag virus.
szal link plz! -
solikka #5289 Jó rész volt, csak pár dolog még zavaros benne...Már város a következőt! -
Kindred Blades #5288 Mert 52 perc hosszú, és valamivel talán a felbontás is nagyobb. Nem volt rossz rész szerintem, ebből még bármi jó kisülhet. No meg rossz is, majd kiderül.
Viszont ma jön az új House :)) -
#5287 Akárhonnan szedem mind 700MB! Miért? -
#5286 Kb mikorra várhato a magyar felirat? -
Dunkey #5285 Én nem bízom - illetve igen, de ez a rész akkor is elég nagy pfff volt. Magam nevében nyilatkoztam, csak ide anno nem a "megfelelő" névvel "sikerült" regelnem :). -
#5284 Jó, hát nekik soha sem tetszik annyira, mint az átlagos nézőknek, mert pl.Victorpictor szerint is a PB nem olyan jó, Sokak szerint (köztük az én véleményem is az), hogy a lehető legjobb kezdés volt! :) Szóval énbízom a Heroes-ba. De majd meglátjuk. -
Dunkey #5283 Ilyen korán azért nem kerülhetett volna ki.
Igen, Kenny csinálja és Kenny már meg is nézte a hozzávaló 2x01-et és Kenny úgy gondolja, hogy a béka segge alatt sincs ahhoz képest, amilyennek lennie kellett volna. Na jó, azért annyira nem gáz, de nem is egy világmegváltás. -
#5282 Remélem már délután nézhetjük. Kenny csinálja még mindig a feliratot? -
#5281 Heroes.S02E01.HDTV.XviD-XOR
Nah megjött ohjjee nagyon kiváncsi vagyok!! -
#5280 höhőőő -
#5279 nem igaz mert 1 óra 38 perc 28 másodperc,ne vezesd félre a népet :P :D -
#5278 Kedd hajnali 1 óra 38 perc 27 másodperc -
Hardstyl3r #5277 mikor kerül ki a netre az 2.szezon első része Kedden ugye?:) -
DJ BP #5276 magad nevében beszélj... -
Aspyrin #5275 Darth Vader fanok jöhetnek? -
TomDantes #5274 Igaz, rendben bocsánt. Én részemről itt befejeztem -
#5273 Tarantino fanok és antifanok ne itt vitassátok meg pls a dolgot...mindenkinek szíve joga szeretni v. utálni Tarantinot, 'ztán ennyi. -
TomDantes #5272 Mindekinek szive joga szeretni vagy nem szeretni. De ettől még tehetséges.
Szerintem Zseniális. Aki a filmjeiben csak az erőszakot látja meg azt sajnálom.
Senkit sem akarok meggyőzni de pl: a Ponyvaregény értlem a végén van. Mikor a néger bérgyilkos a Biblából idéz és aről beszél hogy őmeg akar változni.
Én szertem a Heroes sorozatot is ,de ez nem egy maradandó alkotás.nem fog fenn maradnia a neve,annyira azért nem jó.
Mellesleg Tarantino rendezett már sorozatot a Helyszínelőkben egydupla epizódot. És remek lett.
Én sajnálom hogy nem vállalta egy a Heroes rendezését. Remek dolgokat udott volna kihozni belőle Pl: meghökkentő váratlan fordulatokat, feldoba volna az időnként laposodó történetet, stb ,stb. -
#5271 há mos má elég legyen....fejezzétek be.......ez nem nem az a topik..... -
#5270 mit tudott volna jól megcsinálni benne? extra mennyiségű vér tocsog és újabb húgyozós baszós viccet mesél el benne? Mert kb ennyit ér Tarantino... (szerintem. Én nem szeretem)