Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt nem vágom,hogy Peter vágása az arcán(20.rész) hogy maradt meg??
Mert elvégre regenerálódni tud szóval ha megvágják beforr!
Spread De Love!
Kumiho #2179
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
viszont az elõbbi felvetés is igaz, csak arra senki sem figyelt a sorozatban : )
Kumiho #2179
amúgy fura. Hiro a halott Hirotol szerezte meg a kardot és teleportált vissza vele a jelenébe, innnentõl kvázi újra tudja használni az erejét. ha nem történt volna meg az a jövõ, akkor most nem lenne Hironál a kard.. lehet, hogy tényleg nem lehet a jövõn változtatni?
Kumiho #2179
Spread De Love!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
nem lehet, hogy azért kell megmenteni a Csírlídört, hogy az megakadályozza a nukleáris hapsit, amikor az még a saját házukban készül felrobbanni az x. részben (nem tudom már pontosan, hanyasban) ? : P
egyértelmûen téves felvetés, csak úgy megkíséreltem, akár lehetne emiatt is : P
Kumiho #2179
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
peter sebe lehet azért van mert nem talizott Clairrel a múltban de akkor meg valszeg nem tudta volna túlélni a robbanást 😄 szal sztem a kard miatt van ^^
DL a robbanásba halt meg akkor Sylar h nyúlt át a falon ? Candice headshotolták tehát akkor elvuileg Sylar nem nézhet bele az agyába :S
vagy errõl volt már szó ? 😄
kislányos meg sztem érdekes h felerõsítei mert akkor Sylarét is ha meg elszívja akkor sem tudja a sajátját bár lehet
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mondjuk akkor elmennénk a végtelenségbe😄😄
Valszeg itt arról lehet szó, h a másolat nem olyan jó minõségü úgy mond, vagy csak Peter a hirtelen jött képességeket ügye nem tudja használni 100%-san.. Mondom itt a repülést például. Mikor ügye leugott a háztetõröl.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mondjuk talán csak használni nem tudja olyan jól a képességeket.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy kör kérdés:
Ti melyik Hõs szeretnétek lenni?😄 Már mint melyik képességet szeretnétek birtokolni? gondolom megfordult már nektek is a fejetekbe, h milyen jó lenne ha én is: repülhetnék vagy halhatnám az emberek gondolatait, bár ez a gondolat hallás olyan jó dolog nem lehet. Gondolj bele kiderül, h asszonynak 2 szeretõje van😄😄😊 Mert ügye amirõl nem tudsz az nem fáj!
Én nekem személy szerint: a repülés és a regenerálodás tetszik.
Ha választanom kénne lehet a regenerálodás.
#1 - peter a robbanás során nem szerezhet heget, mert saját képességébõl robban, maximum a ruhája málik szét, saját magát nem sebzi vele (spraguenak sem lett semmi baja benneték házánál)
#2 - future hiro amikor visszajött a metróból máris egy másik jövõbe ért vissza amit õ még nem ismert, (bár elég kusza, h nem emlékszik magára, h jövõbe utazott volna) tehát peter megmentette claire-t, bennet uugy elküldte claire-t stb. peter hegére nincs még magyarázat, feltételezéseim szerint a következõ képregényben lesz. (mivel a mostaniban még nincs hege, viszont nemhinném, h túl sok részt áldoznának ennek az alter jövõnek a képregényben)
#3 - peter nem tudhatta, h kit ölt meg a robbanásban, azt sem tudta, h sylar túlélte.. tehát minden egyes halottat a saját számlájára írt.
Bár az egész nagyon zavaros. Elméletileg Claire úgy menekül meg (em Sylartõl), hogy a nagyi kimenti, de akkor, hogy-hogy emlékezett rá Benett?
Peter azt mondja, hogy õ ölte meg D.L.-t, ha jól emlékszem, de Sylar birtokolja D.L. képességét.
Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!
Viszont az is tény, hogy maguk az írók is keverték kicsit az idõsíkokat, pontosabban írtak maguknak egy paradoxont ezzel a résszel, s épp ezért nem is érdemes sokat tökölni rajta, mert nem vezet sehova, ugyanazokba az ellentmondásokba fog az ember kerülni.
Szeretettel várjuk következõt.
naggyon durva volt 😊
de ezért (is) szeretem ezt a sorozatot. mindíg van valami meglepetés 😊
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Fortuna fortes adiuvat.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Már mint tetszik?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP