Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kojiro ergo sum.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
spoiler
a 19. részben már tudatosan saját magát festettele Sylar...
de szerintem ezt már lehet irta valaki...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
egy régebbi dolog... amikor az agykontrollos nõt akarta elkapni sylar, õ meg fejbelõtte magát... szóval ott hogy a tüdõrákba törte át sylar az üveget?
Kumiho #2179
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy szerintem még a rendezõk sem tudják rá a pontos választ
Kumiho #2179
e21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
muhaha, akkor valamelyik részben a saját anyját akarta volna kicsinálni? lehetetlen.. nade nehogymár, hiszen akkor beszéltek, asszem valami szerelõnek adta ki magát sylar..
Kumiho #2179
Bazinga!
hmm, akkor Parkman képessége miért nem szállt el? vagy tudná befolyásolni, mikor veszi el mások képességét...?
Kumiho #2179
olvassatok már vissza egy picit pls,milliószor kiveséztük már az összes témát,legfõképp a sebhelyet
#3628:az egy összefüggõ 6 részes történet egy darabja,szerinted a heroes-képregényeknek nincs közük a heroes-hoz vagy mi?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Rush!
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
sõt ha jólemlékszem egyetlen utalás sincs arra, hogy a "halála" után bármilyen uj képességet szerzett vna. az alakváltós repkedõs dolgott már a robbanás elõtt is megtehette.
http://teddike.freeblog.hu
Hmm, az szép látvány lehetett!
én a Commander vagyok én
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ld Claire mikor lenyugtatózza atomembert
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Peter robbant fel, de regenerálódott, amit én szintén nem értek, hogy tudna már jóformán párából regenerálódni, ha már akkor se megy, ha a trakójába áll egy üvegdarab?
Peter robbant fel (mondja is a 20. részben) de regenerálódott
Ennek a cikknek a végén van valami, ami elgondolkoztatott a 20. epizóddal kapcsolatban.
SPOILER!!!!!!!!!
Ugyebár Peter a veszélyforrás, várhatóan Õ fog felrobbanni, ahogy az író is említi. Igenám, de a 20. részben azt nyilatkozták, hogy Sylar robbant fel, akinek ugye 90%-ban hasonlít a képessége Peteréhez. De az 5 évvel késõbb játszódó történetben mindkét szereplõ él!!!!!!
Akkor ki-mi miatt robbant fel NY?????
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
dehogyis!miért akarta volna akkor megölni a nemtom hányadik részben,ahol ráadásul nem mondta egy szóval sem,hogy "hello anyu"?!
#3604:amikor Sylar a promoban Isaac-nél van,arra miért hiszi mindenki hogy odateleportált?szerintem festett és abból az állapotból tért vissza!a készítõk nem léphetik ezt meg szerintem,Salyrbõl villámgyorsan félisten lenne,ha megölné Hirot,hiszen az összes addigi hõs képpességét meg tudná szerezni,sõt még a jövõben lévõkét is
Peter meg nem jön rá vagy nem tom ^^
a hibákat nem kerestem, ezek az epizód nézése közben jutottak eszembe.
az 5 év sok szempontból rossz választás.
Kojiro ergo sum.
A promo-kat én sosem nézem meg. Sztem csak a nagyon türelmetlen embereknek valók. 😊
(A BSG-ben is utálom a fõcím utáni "elõzeteseket")
-Parkman is irányítja a képességét, már csak akkor olvas gondolatban ha akarja. A 20-as részben többször is mutatták, hogy mikor olvas, és mikor nem. Mi oka lenne az elnök fejében turkálni?
- Valóban tud Peter is gondolatolvasni, ezt eddig nem használták ki a készítõk, kár. Mondjuk még nem tudja minden képességét irányítani, de az öt éve alatt ezt is megtanulhatta volna...bár val nem sokat találkozott a bátyjával.
-Honnan veszed hogy 5 éve ölte meg Sylar Nathant? Clairenek meg volt oka, hiszen az apja "átált a sötét oldalra", említi is hogy miatta kell bujkálniuk a különleges képességûeknek. Nathan(Syler) pedig azt hogy azt hitte, hogy halott a lány. A másik, hogy mi csupán egy aprócska szeletetbe láttunk bele. Nem tudjuk, mi történt pontosan, csak a következményeit. Azért mert valamit nem mutatnak, még nem biztos hogy nem történt meg. Nem tudjuk mi lett a Petrelli családdal, a céggel stb.
-Ugyanaz mint az elõbb. Ki mondta hogy 5 éven át ott bujkált? Lehet hogy folyamatosan változtatta a helyét, és az utóbbi hetekbe ment oda idõvonalat készíteni. De az is lehet hogy amint észlelte, hogy közeledik valaki, egyszerûen elteleportált. Most viszont sikerült meglepniük.
Persze, lehet hibákat keresgetni, de sokmindent nem tudunk, így nincs sok értelme. Ez egy mi lett volna ha rész. Az írók pedig mindent bedobtak a hatás kedvéért. Sztem baromi jól megcsinálták.
a 21es promoban akinek Sylar azt mondja hogy "mama" az Mr. Bennet felesége, Claire mostohaanyja...
de ha ez így van akkor Bennet felesége is megvan áldva valamilyen képességgel (van Sylar apja, aki valszeg az elõzõ férje lesz a nõnek Bennet elõtt), de Claire mostohaöccse tuti !!
Ha abból indulok ki, hogy valszeg Sylar apja kilétére is fény derül majd, az abban a korosztájban csak Lindermann lehet!! és ez nagyon jól beillik a képbe, mert ez azt jelenti, hogy Lindermann valszeg sok mindent tud elõre és sok festménye lehet és Nathant arra használja végig, hogy a fiacskáját az elnöki székbe csúsztassa...
Kojiro ergo sum.
- A haiti ugye koncentrálja az erejét, hogy senki ne tudja használni az erejét, de közben Parkman tudjon gondolatolvasni. Akkor hogyhogy nem tudja meg Parkman 1 sec alatt, hogy Nathan az Sylar? Hiába változik át Syler Nathanné, a gondolatainak a "hangja" attól még Sylares... <#wilting>#wilting>
- Peter is tud gondolatolvasni és sose használja!!! Õ se jön rá, hogy a saját testvére nem is önmaga... <#wilting>#wilting>
- Hogy a p***ba nem tudja Sylar Nathan képében megtalálni a "lányát" 5 év alatt, mikor õ az elnök, ráadásul ott van neki Parkman, akit ugráltathat... Ráadásul Clairenek semmi oka hogy meneküljön Nathan elõl... Se Peter elõl, de még Parkman elõl sem, hiszen õ van a legnagyobb biztonságban, mivel az apja a misztör prezident...
- Hiro ott bujkál, ahol annak idején Hiro apja átadta Clairet Bennetnek, ahol Peter megfordul majdnem minden részben az 1-12-böl, Miszte Iszák leéli az életét, megfordúl ott az alakváltó csaj is, amiröl tud a haiti is hiszen Bennet legmegbizhatóbb embere! Ismeri a helyet Sylar is !!! És ennek ellenére 5 évig nem találják meg az ott bujkáló Hirot, de egyáltalán hogy választhatja ezt a helyet lol...<#confused>#confused>
Kojiro ergo sum.