Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
ööö ott épp nem megállítja Hiro az idõt? lehet rosszul emlékszem

Bazinga!

Kojiro
Egyik barátom hívta fel a figyelmemet arra, hogy milyen jól végzi a munkáját a világ talán egyik legjobb, az amerikai elnök alatt szolgáló rohamosztag a 20-as részben, hogy rajtaütnek a házon ahol Hiroék vannak azok meg ketten kifutnak a hátsó ajtón <#hehe>

Kojiro ergo sum.

gameplusz
Killer esetében utóbbi... xD

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

precision
annyira rossz v. annyira jó? 😊

Bazinga!

kill3r21
most néztem meg a 20 as rész erösen no comment
Bucser
Nem Nathan hanem peter és Nathan Apja. Ugyanis a Petrelli családnév.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ProGabe
nem hinném hogy az a Petrelli Nathan,inkább az apja lehetett a vietnámi háborúban,nem õ,ráadásul akkor nem csodálkozott volna annyira rá a gyógyításra,lévén õ meg repülni tud,és azt már a 2-ik rész óta tudjuk hogy gyerekkora óta

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DoctorJohnson
Értem értem, ezen átsiklottam, köszi 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Tatyla
megnéztem most én is a 20.-részt,és arra a következtetésre jutottam hogy

spoiler

a 19. részben már tudatosan saját magát festettele Sylar...
de szerintem ezt már lehet irta valaki...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hm..sok új dolgot tudtam meg a képregénybõl. Kösz h megmutattátok. Nemtudtam, hogy Nathan meg Linderman már íly régen is ismerték egymást.
BlackShadow
elment a haiti bennet családjának agymosására 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

böröczk
spoiler

egy régebbi dolog... amikor az agykontrollos nõt akarta elkapni sylar, õ meg fejbelõtte magát... szóval ott hogy a tüdõrákba törte át sylar az üveget?

Kumiho #2179

BlackShadow
oh tényleg.. úgyemlékeztem h nincs rajta heg 😄 akkor biztos befog következni sztem 😊 ha az alternatív jövõben lenne csak hege akkor a következõ képregényben lenne rá utalás, mivel csak az foglalkozik még vele.. utána sztem hagyják a búsba.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
már a mostani,31-es képregényben is van sebhely,és a következõ meg a Niki-Peter kapcsolat kialakulásáról fog szólni,ugyebár a 31 a Wall part 1 of 2,szal lehet erre várni kell a 33-as képregényig és remélem nem a készítõk hibáztak ekkorát

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

böröczk
odacsináltatta, mert megszállott Vanília égbolt - Tom Cruise rajongó..
amúgy szerintem még a rendezõk sem tudják rá a pontos választ

Kumiho #2179

BlackShadow
én még mindig tartom azon álláspontomat, h vagy a következõ képregénybõl tudjuk meg peter hegének titkát, vagy soha 😄

e21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
köv részben nagyon sok minden kiderül sylar múltjáról .. azt mondta vmeyik fejes, h megváltozhat sylar megitélése az emberek szemében 😄

böröczk
spoiler..

muhaha, akkor valamelyik részben a saját anyját akarta volna kicsinálni? lehetetlen.. nade nehogymár, hiszen akkor beszéltek, asszem valami szerelõnek adta ki magát sylar..

Kumiho #2179

precision
szerintem mikor megsérült a Haiti blokkolta a képességét így normál mód gyógyult be a sebe

Bazinga!

De a sebhelyre továbbra sincs normális magyarázat.😊

böröczk
spoiler

hmm, akkor Parkman képessége miért nem szállt el? vagy tudná befolyásolni, mikor veszi el mások képességét...?

Kumiho #2179

ProGabe
de az passzív képesség,ha az kéne hozzá,hogy aktiválja,akkor meghalhatna...

olvassatok már vissza egy picit pls,milliószor kiveséztük már az összes témát,legfõképp a sebhelyet

#3628:az egy összefüggõ 6 részes történet egy darabja,szerinted a heroes-képregényeknek nincs közük a heroes-hoz vagy mi?

Bucser
31 fejezet van. és a képregény (novels) a www.nbc.com/heroes szekcioban találhatóan a novels felirat alatt. Online olvashatóak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mert abban az alternatív jövõben nem találkozott a regenerálós csajjal vagy nem tudja hogy megvan benne a regenerálós képesség és így nem is tudja használni!

Mincsi
lehet már írta vki, de ha Peter vissza tudja gyógyítani magát, akkor a 20. részben miért sebhelyes az arca?

Rush!

szucsy89
amúgy azt olvasatm hogy mohinder is rendelkezik valami képességgel, de eddig nem derült ki semmi.akkor ez nem is igaz?
szucsy89
pff ez a 20.rész kicsit kavar...remélem tisztázzák a sorokat hamarosan.a 21.et mikortól lehet szedni?
Köszi, most átpörgettem a 26. fejezetet ami a legujabb ahogy látom, de ennek mi köze a heroeshez?

Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro

Gerbill
A banner alatt van egy World of Heroes link, arra rákattintasz,, és azon az oldalon amit behozott, megkeresed a képregényt.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hallottam vmi képregényrõl... azt hol lehet megnézni és mit tartalmaz? :o

Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro

Afe
ja a whitehause pincéje tele van a speciális emberek hullájával 😊

macselek
ha akarná elrejthetné.

Afe
olyan sok embert nem ölhetett,
mert ha megfigyelted minden tetténél ott maradt egy szétvágottfejû (de szép szó) holttest, és mivel mindeki úgy tudta hogy Õ is halott, már vigyáznia kellett a nyomokra.
sõt ha jólemlékszem egyetlen utalás sincs arra, hogy a "halála" után bármilyen uj képességet szerzett vna. az alakváltós repkedõs dolgott már a robbanás elõtt is megtehette.

N1ggA
A Haitit maximum alvás közben 😄

Spread De Love!

En inkabb azon gondolkodtam el, hogy sylar nek hany embert sikerult megolnie, mert az ot evvel kesobbi enje, amit a 20ik reszben latunk, rendelkezik par kepesseggel. A masik ami erdekelne, hogy miert pont parkman fele kepesseg nem kellett neki, hiszen nem olte meg, tehat nem is tudta atvenni a dolgait, illetve a haitinek sem, amivel blokkolni tudna masokat?

http://teddike.freeblog.hu

én nem azt modntam h teleportált..csak azt, hogy a tréler végén mintha hirtelen lenne ott. De iagazad van, lehet h festett, és akkor utána meglepetten pislantott...
Természetesen Peter-t nem érinti a robbanás, hiszen nem belülrõl robban szét... Az tényleg szép lenne ha hamuból regenerálódna😄

matyi08
nem kellett regenerálódnia! ezt már páran elmondták

"de regenerálódott"

Hmm, az szép látvány lehetett!

én a Commander vagyok én

fsgh
elszedte annak a nukleáris csávonak az erejét...innentõl kezdve annyit robban amennyit akar akkor se sérül meg mert a nukleáris csávó se sérült meg....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ld Claire mikor lenyugtatózza atomembert

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

macselek
SPOILER

Peter robbant fel, de regenerálódott, amit én szintén nem értek, hogy tudna már jóformán párából regenerálódni, ha már akkor se megy, ha a trakójába áll egy üvegdarab?

Peter robbant fel (mondja is a 20. részben) de regenerálódott

DoctorJohnson
Hi!
Ennek a cikknek a végén van valami, ami elgondolkoztatott a 20. epizóddal kapcsolatban.
SPOILER!!!!!!!!!
Ugyebár Peter a veszélyforrás, várhatóan Õ fog felrobbanni, ahogy az író is említi. Igenám, de a 20. részben azt nyilatkozták, hogy Sylar robbant fel, akinek ugye 90%-ban hasonlít a képessége Peteréhez. De az 5 évvel késõbb játszódó történetben mindkét szereplõ él!!!!!!
Akkor ki-mi miatt robbant fel NY?????

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

ProGabe
a 21es promoban akinek Sylar azt mondja hogy "mama" az Mr. Bennet felesége, Claire mostohaanyja...

dehogyis!miért akarta volna akkor megölni a nemtom hányadik részben,ahol ráadásul nem mondta egy szóval sem,hogy "hello anyu"?!

#3604:amikor Sylar a promoban Isaac-nél van,arra miért hiszi mindenki hogy odateleportált?szerintem festett és abból az állapotból tért vissza!a készítõk nem léphetik ezt meg szerintem,Salyrbõl villámgyorsan félisten lenne,ha megölné Hirot,hiszen az összes addigi hõs képpességét meg tudná szerezni,sõt még a jövõben lévõkét is

sztem mindennki gondolata ugyanolyan ^^
Peter meg nem jön rá vagy nem tom ^^

Kojiro
ok persze sok féleképpen történhettek a dolgok, de én ezekrõl nem is írtam, egyszerüen csak azt vetettem fel, hogy maga az a tény, hogy 5 évre elõre rakták a cselekménynek ezt a szálát, épp azzal tûzdelték tele hibákkal.
a hibákat nem kerestem, ezek az epizód nézése közben jutottak eszembe.

az 5 év sok szempontból rossz választás.

Kojiro ergo sum.

A promo-kat én sosem nézem meg. Sztem csak a nagyon türelmetlen embereknek valók. 😊

(A BSG-ben is utálom a fõcím utáni "elõzeteseket")

SPOILER

-Parkman is irányítja a képességét, már csak akkor olvas gondolatban ha akarja. A 20-as részben többször is mutatták, hogy mikor olvas, és mikor nem. Mi oka lenne az elnök fejében turkálni?

- Valóban tud Peter is gondolatolvasni, ezt eddig nem használták ki a készítõk, kár. Mondjuk még nem tudja minden képességét irányítani, de az öt éve alatt ezt is megtanulhatta volna...bár val nem sokat találkozott a bátyjával.

-Honnan veszed hogy 5 éve ölte meg Sylar Nathant? Clairenek meg volt oka, hiszen az apja "átált a sötét oldalra", említi is hogy miatta kell bujkálniuk a különleges képességûeknek. Nathan(Syler) pedig azt hogy azt hitte, hogy halott a lány. A másik, hogy mi csupán egy aprócska szeletetbe láttunk bele. Nem tudjuk, mi történt pontosan, csak a következményeit. Azért mert valamit nem mutatnak, még nem biztos hogy nem történt meg. Nem tudjuk mi lett a Petrelli családdal, a céggel stb.

-Ugyanaz mint az elõbb. Ki mondta hogy 5 éven át ott bujkált? Lehet hogy folyamatosan változtatta a helyét, és az utóbbi hetekbe ment oda idõvonalat készíteni. De az is lehet hogy amint észlelte, hogy közeledik valaki, egyszerûen elteleportált. Most viszont sikerült meglepniük.

Persze, lehet hibákat keresgetni, de sokmindent nem tudunk, így nincs sok értelme. Ez egy mi lett volna ha rész. Az írók pedig mindent bedobtak a hatás kedvéért. Sztem baromi jól megcsinálták.

Kojiro
szájler... akarommondani Szpojler:

a 21es promoban akinek Sylar azt mondja hogy "mama" az Mr. Bennet felesége, Claire mostohaanyja...
de ha ez így van akkor Bennet felesége is megvan áldva valamilyen képességgel (van Sylar apja, aki valszeg az elõzõ férje lesz a nõnek Bennet elõtt), de Claire mostohaöccse tuti !!
Ha abból indulok ki, hogy valszeg Sylar apja kilétére is fény derül majd, az abban a korosztájban csak Lindermann lehet!! és ez nagyon jól beillik a képbe, mert ez azt jelenti, hogy Lindermann valszeg sok mindent tud elõre és sok festménye lehet és Nathant arra használja végig, hogy a fiacskáját az elnöki székbe csúsztassa...

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Nekem is tetszett a 20as de eszméletlenül elkapkodták és nagy sok hiba van benne. Kár érte, hogy "ennyire jóra" akarták csinálni:

- A haiti ugye koncentrálja az erejét, hogy senki ne tudja használni az erejét, de közben Parkman tudjon gondolatolvasni. Akkor hogyhogy nem tudja meg Parkman 1 sec alatt, hogy Nathan az Sylar? Hiába változik át Syler Nathanné, a gondolatainak a "hangja" attól még Sylares... <#wilting>
- Peter is tud gondolatolvasni és sose használja!!! Õ se jön rá, hogy a saját testvére nem is önmaga... <#wilting>
- Hogy a p***ba nem tudja Sylar Nathan képében megtalálni a "lányát" 5 év alatt, mikor õ az elnök, ráadásul ott van neki Parkman, akit ugráltathat... Ráadásul Clairenek semmi oka hogy meneküljön Nathan elõl... Se Peter elõl, de még Parkman elõl sem, hiszen õ van a legnagyobb biztonságban, mivel az apja a misztör prezident...
- Hiro ott bujkál, ahol annak idején Hiro apja átadta Clairet Bennetnek, ahol Peter megfordul majdnem minden részben az 1-12-böl, Miszte Iszák leéli az életét, megfordúl ott az alakváltó csaj is, amiröl tud a haiti is hiszen Bennet legmegbizhatóbb embere! Ismeri a helyet Sylar is !!! És ennek ellenére 5 évig nem találják meg az ott bujkáló Hirot, de egyáltalán hogy választhatja ezt a helyet lol...<#confused>

Kojiro ergo sum.