12300
-
#5429 Nem hiszem, hogy nem lenne, mert eddig is ugy volt, hogy ha még csak a legtávolabbi rokon, akkor is tudott valamit kreativkodni. (jo, persze, ez nem kizáro ok, de sztem igy lenne helyes.) -
#5428 És az nem lehet, hogy ha felizgatja magát valamiért a Maya, akkor történik ilyesmi? Hogy ha vele a tesója, akkor meg tudja nyugtatni, meg alapból jobban biztonságban érzi magát és ezzel nagyobb az esélye, hogy nem történik meg? -
#5427 A tesójának szerintem nincs képessége. -
#5426 vagy ő és a testvére blokkolják egymás képességét,és ezért nem szakadhatnak el egymástól :S
vagy mivan,ha a testvére képessége ugyan az,mint a haitié.ugyebár ezek genetikai változás eredményei,egy új faj.senki nem mondta hogy nem lehet 2 embernek ugyan az a képessége.és most ugrik be,hogy a gyerek repült!
lesznek még itt finomságok! :) -
#5425 maya a képességét szerintem nem tudja uralni gondolom erős érzelmek hatására tör elő belőle mint pl félelem -
#5424 huh ez jó erre nem is gondoltam... -
#5423 hát..alkesz is lett, sztem simán elképzelhető, hogy meghibbant abban a tudatban, hogy testvére meghalt..vagy épp jól tudja, hogy a szervezet "tüntette el", mert közveszélyes és túl hatalmas... meg Híró papa csak feltételezte, hogy valaki a szervezetből gyilkol, könnyen tévedhetett...és Nathan nincs is olyan "messze" a szervezettől, hisz apuci és anyuci is tagja volt..szvsz alapvetően jó észrevétel volt Ancsie, Nathan tényleg gyanus... -
#5422 Na nem mondom, hogy feltétlenül Sylar van a dologban, lehet éppen hogy az az alakváltó lány vette fel az ő alakját (ha él még egyáltalán) vagy egészen egyszerűen tényleg Nathan állt át a másik oldalra. Az anyját elég egyszerűen leosztotta, hogy milyen gonosz, pedig az előző évadban ők nagy puszipajtások voltak, ő volt anyuci kedvenc törtető kisfia. És amikor Hiro-papa mondja, hogy nem gondolta volna, hogy ő jön, akkor totál el tudom képzelni, hogy őrá gondolt. Bár lehet ő csak a képeket helyezte el. Mindenesetre szerintem nem lehet véletlen, hogy mindkettejükkel pont azelőtt találkozott. -
#5421 szerintem is -
#5420 ez jó!de nem is kell hogy Syler legyen,Nathan-nel is történt sok minden 4 hónap alatt!lehet bevonták a "hős-szakszervezetbe" őt is,és új vendég mosogat alapján most ő végzi a piszkos munkát
szerintem Nathan magát látta a tükörben!
bizonyíték -
Seten #5419
Sztem meg hülyeség. Ezt a "Sylar felveszi az alakját" nem fogják még egyszer eljátszani. Ettől azért több fantáziájuk van. :)
Hiro papa pontosan tudta, hogy ki jelenthet rá veszélyt. Majd később úgyis kiderül!
-
Remek észrevétel! Én teljesen el tudom képzelni! :)
Amúgy szerintem már nem szükséges a spoiler, majd 2 napja van már magyar felirat, aki meg akarta nézni az már megnézhette -
#5417 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintetek nem furcsa, hogy Nathan ott volt mind a két fénykép felbukkanásánál? Összeütközött Aldoval, amikor az Hiro apjának az újságot vitte, simán belecsúsztathatta közben. Plusz az anyjához is azelőtt egy perccel ment, ahogy az megtalálta a képet. És repülni is tud, tehát a Hiro-papa megölése után simán elrepülhetett... Nem lehet, hogy Sylar mésiscsak felvette az ő alakját, vagy ilyesmi? És valójában Nathan már nem is, vagy ugyanúgy be van zárva valahová, ahogy Peter is be volt? -
#5416 a bűntudata vetült ki a tükörben, a saját testvérét látta benne megégve, hisz bűntudatot érez, hogy meghalt a testvére... -
#5415 Azért, mert mindenki úgy tudja, hogy meghalt. -
#5414 [spoiler]Gondolom mert teljesen összeomlott idegileg és ha jól emléxem alkoholista lett. -
#5413 szerintem meg majd kiderül :) -
Cat 02 #5412 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hawaii ingben :D
Nathan ménem lett miniszter 1ébként???
-
#5411 sztem biztos hogy nem. szerintem most úgy néz ki nathan, mert ugyebár peter regenerálhatja magát, tehát ő normálisan kell hogy kinézzen, de nathan tuti hogy megégett amikor felrobbant a kezében peter, szóval szerintem valami illuzióval, vagy plasztikai sebészettel, meggyógyították vagy nemtom :DD
nah ezt most jól megaszontam :D -
#5410 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:DJa gondolom szabadságra ment!
-
#5409 vagy behúzták. nem mindegy :) -
cooldoc #5408 SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az I. rész végén (Yestv-s változat)van egy kis előzetes. Abban Sylar látható, piros ingben mosolyog egy kocsiban... -
#5407 ... jövőhét kedd ... -
#5406 szabadidő :D egész pontosan unalmas Biosz órának hívják xD -
#5405 Mikor jön a 2. rész? -
#5404 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem lehet h Nathan a tükörben azt látta, ahogy Peter szerinte jelenleg kinéz? -
#5403 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát elég egyértelmü sajna, hogy Pírö azért lett amnéziás, mert egyszerüen nem tudnának vele mit kezdeni, annyira erős/sok képessége van. Gyakorlatilag minden szitut elég könnyen meg tudna oldani és rengeteg hiba lenne a sorozatban, mert nem tudnának minden képességére figyelni.
Ugyanez igaz Hirora is, ezért küldték vissza a multba. Már az első évadban is volt 4-5 rész ahol elég kínkeservesen oldották meg, hogy mit és miért csináljon Hiro.
A repülő srác olyan soxor emlegette az alien szót, hogy szerintem tuti valami földönkivüli. (az igazi neve biztos Kal-El :D)
Hiro gyilkosa nem lehet a repülő srác, mert akkor nem lépcsön jött volna fel a tetőre, nem lehet a mexikói csaj mert tuti hogy csak ezután fog megérkezni amcsiba és nem lehet sylar sem, mert neki mások a módszerei ha valakit meg akar ölni :D.
Csak olyan lehet, aki tudta, hogy Hiro apja ott lesz, szal vagy követte Angelat, vagy eleve napok óta figyelte őket Andóval. -
#5402 hát igen szóval... -
#5401 hát az előző végén is bemászott a csatornába, elég egyértelmüen közölték... -
#5400 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!molly rajzain a jel általában egy sebként jelenik meg az arcon. vagy úgy ahogy a fényképen Hiro apjának a fején volt. Lehet molly nem csak megtalálni tud embereket hanem látja, hogy mi történik majd? -
#5399 ahan. -
#5398 Ezt olvastad valahol, vagy ennyi szabadidöd van? -
#5397 amugy azt észrevettétek, hogyha a jelet lerajzoljátok, utána fordítva (tehát fejjel lefele S betű és fölül kétcsík, alul egy)és egymásra teszitek a kettőt, akkor egy leegyszerűsített DNS rajz jön ki? :O -
#5396 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja és még vmi amit észrevettem: Molly rajzain a jel fordítva volt. mindegyiken. szvsz ez is jelent vmit :D -
#5395 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nathan nézett a tükörbe és a saját égett arcát látta... azt is nézd, hogy mire válaszolok :S -
#5394 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!saját magát látta a tükörben!
nem tudjuk ki ölte meg,honnan is tudhatnánk!mi is annyit láttunk,mint te -
Cat 02 #5393 vmi kamikaze -
#5392 akkor kivolt az akit nathan a tükörbe látott?
a konténeres peter petreli nem ronda
ki nyirta ki hiro apját?, -
#5391 Peter??? randa lett??
Másrészt use spoiler... -
#5390 ha jol figyeltem akkor kiderül hogy mindkét petrelli él csak peter elég randa lett