12300
-
#5509 Nekem meg pont ez új tetszik jobban... -
#5508 akkor már a másik -
#5507 Settit verziós:
-
#5506 nekem nem homok jutott eszembe.....inkább egy tábla amire felvannak rakva a cuccok.... :D -
#5505 Szerintem jó, csak kellene árnyékot csinálni a képek mögé, és a Heroes felirat lehetne egy picit komolyabb. Lehetne esetleg a háttérbe a homok helyett imázst csinálni a képregény képeiből. De nem akarok beleszólni, én még ilyet se tudnék. -
#5504 a heroes felirat nem tetszik..... -
#5503 nekem teccik- :P -
#5502 New Version HA angyon zavar a mostani:) Annyira nem lett jó, de mondom berakom ha megcsináltam.
-
#5501 hát Nathan speciel tényleg csak akkor repked, ha nagyon muszály... -
#5500 de azt se veheted alapnak, hogy egyáltalán tud repülni az aki megölte hiro apját. ezer más módja lehet, hogy tünt el. (pl lehet láthatatlan, teleportálhat, átmehet a falon stb stb.)
ahogy azt már emlitettem, ha tudna repülni, miért a lépcsőn ment fel a tetőre??? ugy saccra kb 40 emelet lehetett :D -
#5499 az angol szöveget annyira nem figyeltem, de a felirat szerint:
- Szóval maga szerint egyikünk küldte ezt?
- Igen. A fájdalomért, amit okozunk. Az emberekért, akiket megöltünk.
Szval Híró-papa gondolta úgy, hogy a cégből valaki a gyilkos...attól még előferdülhet, hogy tévedett...
-
#5498 fölösleges találgatni, h ki volt a gyilkos, hisz a részben is mondta hiro apja, h mindenki másra gondolt csak rá nem. s mivel az alapító tagok közül valaki, így még tuti nem láttuk az illetőt. kész pont ennyi. :) -
#5497 Ilyen alapon szemüveges fickó is lehet.:_) -
#5496 amúgy másodjára megnézve az első részt direkt figyeltem..Nathanon fekete felső van, mikor beszél Claire-rel, és a gyilkoson is fekete ruci van...bár utóbbit nem mutatják olyan közelről, kellő megvilágításban, hogy meglehessen állapítani, ugyanolyan ruha-e, vagy csak mindkettő fekete...
Westről meg ügyebár volt szó, hogy repked, mint Nathan..a legutóbbi képregényben viszont bennevan, hogy neki ez csak csukott szemmel megy...meg sztem esélyes neki 1 olyan képesség, amivel felismeri valakiről, hogy van-e szuperképessége..legalábbis én arra gyanaxom.. -
#5495 Vagy "Klerapja" :D -
#5494 egyrészt azért mert amit Shiwo mondott, másrészt meg nem sokan tudják, hogy ő Noah. lehet h s1e23-ban mondta, de egyébként mindenki lebenettezi. vagy butler. :D -
#5493 mert a wikin (ahonnan a képeket összeszedte) úgy szerepel -
Seten #5492
Hahó, Noah miért a vezetéknevét kapta a bannerban?
-
#5491 azt is szeretettel várjuk! :)
még én is csinálok egyet,végre van egy igazán jó ötletem!igaz nem a szereplőkre,hanem a sztorira lenne kihegyezve a dolog.persze lehet nem lesz belőle semmi
minden esetre jó ez a mostani (Y) csak nekem most a vajszínből van sok :P esetleg kéne valami kis extra a fényképek elhelyezésében nem?tudom,nagyon sok van,és ez marhára megnehezíti a dolgot -
#5490 sok az amikor
Parkman meg nemtom....valahogy oszpontosit xD .... amugy nekem a regi banner stilusa teccett...az komoly volt...egy olyat megcsinalni megint...akar flashbe :D -
#5489 en peter/sylar t eltudom kepzelni ... pl amikor volt amikor hiro elorement az idobe... es "harcoltak" egymassal... amikor egyik keze pirosan izzott masike meg keken xD ... szal ertitek.... szal nah -
#5488 köszi, jó lett :)
be is raktam -
Cat 02 #5487 jaja, olyan h gif/flash és változik közben , csak pl Parkmant így megcsinálni, meg Slyart/Peter-t :D -
solikka #5486 Sztem egy olyan banner lenne a legjobb amin mindegyik szereplő demostrálj a képességét! Bár ezt tudom, hogy kicsit bonyolultabb megoldani...de ha sikerülne az jó lenne! -
#5485 Esetleg adok még egy ilyen verzió.
-
#5484 Majd ma megcsinálom a képregényes változatát. Már bele kezdtem csak már fáradt vagyok. -
#5483 nemrossz. (y) -
#5482 bááh :D pont ilyesmit akartam csinálni, csak úgy, hogy mindegyik szereplőnek a képregényben rajzolt változatát használtam volna :D
nem rossz!! mondjuk kicsit zavar az a sok fehér :) -
#5481 NA akkor tessik itt a bővített extra változat:D
-
#5480 Sylar is lesz tuti, már a következö részben is. -
#5479 Sylar amúgy lesz még? mert azokat gondoltam akik még bent vannak. -
#5478 De amugy nagyon szép banner !! Grat !! -
#5477 Talán majd Maya és Alejandro meg az új repülös csávó aki Claire-t figyelte !! Ja és most nézem Sylar is kimaradt !! -
#5476 Esetleg bannernak jó lesz?
Ha kell még rá valaki csak szóljatok:) -
#5475 ja ok, félreértettem sry :) -
#5474 Nikki biztos benne lesz, benne van a köv. rész előzetesében, szal gondolom Micah is marad. -
rémrendescrysis #5473 Kössz már mégsem kell. -
rémrendescrysis #5472 Jó de a második évad 1. részéhez.
Valaki nem tud adni feliratot? -
#5471 egy hülye kérdés: Hogy állunk a képregény fordítással? -
#5470 lecseréltem