Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Future Hiro ledöfte anno Sylar-t. A jövõ megváltozott!!!! Ne kapaszkodjatok olyan veszettül ahhoz a jövõhöz tartozó részhez!!

Hisz Isaac képregénye sem a teljes jövõ. még alakul.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
köv rész elõzetesében Hiro apja nekimegy egy kardal a fiának, valszeg az lesz az a kard

PSN ID.: Beegabor

Bucser
"A kell hogy legyen robbanást ugy értem hogy ha megtörnénik nem lehet a választás elõtt"

miért ne lehetne?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

scorpeeon
Tudja a franc 😊 Van még1 rész az utolsó (dupla) és a mostani között, így nemvalószínû, hogy most történne meg. Az meg a másik, hogy a választások után kéne megtörténnie.
Viszont az is furcsa, hogy Hiro kardja eltörött. Ha nem sikerül még1et szerezni belõle (márpedig tudtommal 1 van belõle a világon) vagy nem sikerül valahogy összeolvasztani, akkor az máris ellentmondás, merthogy future Hironak egyben volt a kardja, ráadásul azt adta oda presentHironak.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Kojiro
istenem mennyire nem értitek helyette minden szarba beleköttök komolyan <#banplz>, és kapaszkodtok mondatokba.

A kell hogy legyen robbanást ugy értem hogy ha megtörnénik nem lehet a választás elõtt, ergo most nem lehet, azt nem irhattam volna, hogy kellett volna legyen, mert még nem történt meg habár az egyik idõsik szerint a történet elõrébb tart tehát az én szemszögömbõl használhatnék multidõt is.
Arra akartam rávilágitani, hogy Ted találkozik Peterrel a választás elõtt!! ergo tök máshogy történik minden mint future hiro második multjában! Ezt erõsiti az is hogy Parkman és Bennet is jelen vannak akik future hiro 2. jelenjében élnek. Tehát most nem halhatnak meg.
De az se lehet, hogy Peter nemtom hány napig ott lesz a robbanás helyén (a választás utáni napig), ugyanis nem fog az utcakövön aludni, tehát végsõ következésképpen Peter találkozik Teddel azelõtt az idõpont elõtt, amikor találkozik vele future hiro 2. idõvonala szerint. Tehát tök máshogy alakult minden MÁR ebben a pillanatban is ergo bármi megtörténhet.

Kojiro ergo sum.

scorpeeon
Jaja, tuti. Vagy van egy egyszerûbb módszer amit a láthatatlan faszi mutatott be rajta amikor kezdett beõrûlni: egyszerüen leütötte és kész 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

"a választás után kell legyen a robbanás!"

ki mondta, hogy kell, hogy legyen robbanás?
honnan veszed h felrobban ? Sylar se vágta le a fejét xD sztem most is megnyugszik vagy vmi

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kojiro
Én csak ezt nem értem most, hogy hogyan találkozhat peter teddel most, amikor Lindermann a 19es részben azt mondja, hogy Nathan megválasztásának másnapján robban fel Peter (ezt egyébként a 20as részben is emlitik asszem). De most még nem volt a választás!!!
A másik meg ha fél NY felrobban nemhiszem hogy megtartják a választásokat, szal szerintem mindenképpen a választás után kell legyen a robbanás!

Kojiro ergo sum.

Flamer
szerintem 10 mer oldalakról meg innét onnét szedhetõ a 10-es tvtimeos hun verzió 😄F

http://loal.atw.hu

De lehet hogy nem tudná megölni mert az felborítaná a tér-idõ kontiniumot😄 Lehet ha meg akarná ölni, visszakerülne a jelenbe vagy valami😄

Arra meg hogy Sylar kezét miért nem vágta el a kard, van egy egyszerû magyarázat, mielõtt megfogta telekinézissel megállította vagy telekinézissel valami erõteret formált magaköré😄

nah azért ha megölné ...

Nem hiszem hogy a múltban meg lehetne ölni...hiszen Hiro a pincér csajt sem tudta megmenteni. Szerintem a múltat nem változtathatod meg, vagy legalábbis nem nagy mértékben(mert Hiro rákerült a szülinapi fotóra)

na jah, akkor MÉG ártatlan 😞

Seth
Hát nemtudom, egy ártatlan gyereket lemészárolni nem lehet egyszerû, Hiro inkább meghalna helyette minthogy ilyet tegyen

hát az is igaz 😄 Hiro tudja mozgatni a dolgokat :S sztem akkor túl 1szerû lenne

*ajtót <#whatever>

ez hülyeség, h nem lehet megölni. ennyi erõvel akkor hogy nyitnak ki egy hajtót?

annyi lenne az egész hogy keresnek syler rõl adatokat, visszamennek az idõben amikor megszületett,és legyilkolják, és ennyi az egész történet, csak nagyon ragaszkodnak ehhez az egészhez... és am mivan ha hiro megállítja ez idõt az a ház elõtt ahol mondjuk benn van a haiti, és 1 kívülálló mondjuk ando azt csinál vele amit akar, ez most teljesen független volt, de vannnak ilyen hülyeségek benne...

"én nem birnék várni a következõ hétre.hozzák nekem és egyszere megnézek egy csomot"

aztán vársz a következõ hétre.
háát vki mondta alább de neki van igaza 😄
az a lényeg h Hiro nem meri megtenni és nem tud koncntrálni (lehet is hallani h egyre jobban lehet hallani a szívdobogást)

Seth
azt nem értem Hiro miért indította el újra az idõt, akkor ez nem történt volna meg. Vagy Sylar kavart bele valahogy?

precision
az lehet

Bazinga!

Bucser
Hiro nem csapta meg, csak felemelte a krdot ha jól láttam. Nem sújtott le vele. Vagy a lesújtás elõtti pillanatban fogta meg Sayler.

precision
SPOILER!

Az az elmélet is megdõlt hogy Sylar nem tudja majd használni a képességeit a kardon...simán kettéfagyasztotta 😊 Azt viszont nem vágom hogy mikor Hiro csap a karddal és Sylar megfogja, nem vérzik a keze v. vmi. Tudtommal nem sérthetetlen 😊

Bazinga!

ruffirant
én nem birnék várni a következõ hétre.hozzák nekem és egyszere megnézek egy csomot

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

most volt a 21. Tv2n meg 6-8 körül van

ruffirant
Ti hányadik résznél tartotok?ami a tévében megy vagy angulul magyar felirattal nézitek

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

1ébként sztem a törött kard nem nagy cucc 😊
nélküle is tudott Hiro teleprotánli

magus
szerintem elég egyértelmá volt mi lesz a vége amúgy

nyamiag
nem mondom h nem emlegettem sûrûn a készítõk elég könnyûvérû édesanyjukat :|

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Flamer
(Yy)yY(yY)

Molnibalage
Nézem a részt és a végén csak egy dolgo jutott eszembe.
A jó k*uvra anyátok, várhatok egy hetet! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

macselek
szerintem mindkettõ visszatér😊

na jah 😊
bár elég sokan meghaltak (thny Sylar) de azt h mi lett Simone testével nem tudjuk elvileg

Simone apja is meghalt.

Ha az én tippem jön be, mit kapok? O: )
ProGabe
reklámokkal 2 óra...

#3864:nem avatkozott be,Hiro nem volt képes megölni,amikor odaért betojt->koncentrációnak lõttek,idõ megy tovább
#3858:ezt miért másoljátok be mindig minden topikba ami bekerül?ez is csak spam...
ráadásul minden új részkor kb 2 napig benn van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gondolom hallotta még kint ahogy dobog a szive 😊 és Hiro 1 mp re visszaállítottta az idõt mert sztem mikor megvan állítva nem lehet megölni

Bucser
Lehet, hogy Hiro vesztett a koncentrációból.

Tatyla
ezt nem értem hogy avatkozhatott be Sylar a megálitott idöbe ez egyálltalán nem logikus...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

de =)
de valszeg õk lesznek

Flamer
námindegy mejik?:o

BlackShadow
sajna simone fog visszatérni 😞 gyûlöltem azt a karit.. annyira szar 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

jó a kard 😄 sõõõt 2 van xD
más a kiscsaj apja/anyja tudott jegeset?

Kicsikiraly
Isaac is visszatérhet, hogyha Hiro visszamegy talán megmentheti.
Bár így, kard nélkül nem biztos hogy megy neki

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
OFF:
Népszerû témák
1. Érettségi
2. Partyarcok
3. BrutálShow avagy történetírás
4. SilkRoad Online
5. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Test Drive Unlimited
8. Battlefield 2
9. Heroes (NBC)
10. Football Manager

höhö

ON:

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
Simone és Isaac....és Simone visszatérése valószínübb.....rohatt rinya pina......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kicsikiraly
na gondolkozzunk... ki is halt meg? Isaac? (õ volt az egyetlen olyan fontosabb szereplõ aki meghalt) (tudtommal...)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Hát kizárásos alapon 😄
Meglepne Isaac visszatérne xD