12300
-
#11697 118
00:10:04,390 --> 00:10:07,900
Az én nevem Tracy.
Mr. Bennet vagyok.
ahah :D -
#11696 Akkor én vagyok vak. Sry... Nem láttam az IS-t... fcuk... -
#11695 csak leírtam h sztem IS -
#11694 hát valszeg több értelme is lesz mint a látvány, mert ha nem én komolyan földhöz vágom magam... -
#11693 Köszönjük, hogy leírtad amit énis leírtam. -
#11692 a látvány miatt van szerintem is -
#11691 Amúgy annak a nőnek eddig nem sok értelmét láttuk.
Max egy kis tech demo hogy milyen szép szines a hang. -
#11690 ugye milyen idegesitő??? -
#11689 A kis precíz.. :) -
#11688 Sylar a helyes írásmód :) -
#11687 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fasza kis rész volt, pedig paráztam tőle, hogy Claire túlzott szerepeltetése miatt gáz lesz, de annyira nem volt az :)...és igen, Syler/Syler/Syler..:)...a végén meg megtudhatjuk, hogy kell épületet lebontani dinamit nélkül :)...a következő részet meg utazunk az időben vissza csöppet: save the cheerleader save the world :) :) :)
-
#11686 Szerintem a legjobb a filmben az hogy nehezen lehet legyőzni a szuperhősöket.Nekem csak az a gondom hogy annyira emlegetik a világ végét hogy meg feletkeztek a filmről.
Üdv:Frankeinstein -
yosha #11685 Üdv!
Ha valaki HD-ben nézi, légyszi nem tudna küldeni egy fasza printscreent a Samuel-Peter féle iránytűről?
Előre is köszi! -
ldavid #11684 az nem jelent semmit xD -
#11683 Erre vagyok én is kíváncsi. -
#11682 már rég halott :D -
ldavid #11681 de ő még megmenthető, szerintem holnap meg is mentik -
#11680 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem meg Hirot írják ki... ő lenne a logikus mert halálos beteg:) de kitudja, a Heroesnál minden megtörténhetXD -
ldavid #11679 erről még itt frankón nem volt szó? azt hittem már rég el lett felejtve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem Nathant írják ki, és nem hozzák vissza a halálból -
#11678 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mohinder vissza fog térni a Heroes-ba, egy férfi főszereplő pedig meg fog halni. -
RAMyMamy #11677 XD -
#11676 őfogja megölni szájlert. majd jáccik neki egy kis bétóvent azmeg szétszakad. -
#11675 nekem nagyon tetszett most. ennyi szereplő elég is lenne:D a zenélős csajt még kihagynám, lassítja az egészet :( -
ldavid #11674 nekem pont amiatt hiéányzik most, meg a beszédeit is hiányolom egy-egy rész végén -
Cat 02 #11673 Mohindernek az previously in heroes hangja sokkal jobban illet. -
#11672 Nem véletlenül volt ő a fia a rocky 6-ban...amúgy meg életben is jó barátok állítólag :)
-
#11671 csak még kicsit gyúrni kellxD -
#11670 Már tudom kié lesz a főszerep Rambo 6-ba kép :) -
yosha #11669 Na ha lecserélnék tuti nőne a nézettség :)))
Mindenki várná a szöszi bennettes részeket :) Ki nem sz*rná le Sylart? :) -
Micsu #11668 van clairnek egy eltitkolt nővére is, jóval jobb képességgel
link -
#11667 hát fck. télleg végelett hamar:| -
ldavid #11666 jó rész volt, régen éreztem már úgy, hogy csak most kezdtem el nézni, és már vége is.. :) -
#11665 köv. részt már előre látom h szar lesz:(
ez viszont tetszett -
#11664 SPOILER? :)
Istenem... még mindig izgi, hogy Claire -el majdnem minden részben történik egy olyan baleset ami halálos (lenne)?
Tényleg Claire nélkül mennyivel jobb volt a rész -
yosha #11663 Ugyan, minek ide Benett meg rajongók, mikor egészen nagy változás közeleg???
http://www.mypicx.com/10202009/peti/ -
#11662 Csak itt az a gond,hogy nem Benett,hanem Bennet,és családnév,nem keresztnév,de amúgy stimmel minden:-) -
#11661 that was amazing :DD -
#11660 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!El kell, hogy keserítselek, a következő rész szinte végig Claire-ről fog szólni...
-
yosha #11659 Istenem, hát ha alig van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Claire, máris fasza a rész? Az, hogy hova halad a dolog, lassan már csak kiderül. Mindenesetre nekem elsőévados volt, a Sylar-Nathan dolog is WTF volt néha, Hiro meg a Süket csaj is kellemes volt, de a Peteres HRG-s na az laza volt :)
Vannak olyanok akik annyira nem hiányoznak, pl. Angela, Tracy (akiről elvileg a Redemption szólna még anno Kring szerint, és kb. eddig csak megsiratta a volt kanos főnöke.) és ez az egész Claire-es erőltetett kollégista marhaság. Meg persze Mohinder aki két rész mulva már ujra rajta a stáblistán... :(
Ray Park még mindig kicseszett cool, legjobb arc. Sylarrel közösen rohadtul mutatnak a képernyőn, két pszihoarcú állat.
-
#11658 :DDd
hát még mindig jobb mint ha Sebestyén HRG lenne :)