Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
am eszméletelen mintha fényképet néznél közben meg kézzel készült a kép 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hm.. tud valamit <#merges2>#merges2><#wow1>#wow1>
ha volt már akkor sry <#gonosz1>#gonosz1>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
majd egyszer talán befejezem 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát a Claire-es rész annyira gáz volt, mikor mennek a folyosón és azt mondja a nyurga csak, hát engem a gimiben büdösnek hívtak, erre C. megáll elgondolkodik (Ez megmondta, hogy csúfolták gimiben. Nosza én is elmondom neki, hogy halhatatlan vagyok). Ez annyira gáz, hogy valami hihetetlen, ha ilyenek vannak egy ilyen stílusú filmben az sok jót már nem jelent.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
[merlinw.org]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[merlinw.org]
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
T-bag kúrvajó, Sylar mégjobb😄
jöhet a következõ^^

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
ami sorozatokat néztem mindig vártam (ezt is) és mikor jött az elsõ rész akkor megnéztem,ennél kb nem tudtam folytatni 😞
majd nekilátok és legyûröm hátha eljön egy olyan perc amikortól megint érdekelni fog.
elkezdtem elöröl nézni újra : D
és az elsõ 3 részben mindegyikben benne van egy zene, nekem nagyon bejön, pontosan a 3. részben a legelején mikor bejön a Heroes felirat tehát a visszatekintõ után egybõl, mikor Isaac gondolkodik, egészen odáig míg claire hazaér. az elsõ részben is benne volt a végefelé,
rákerestem a soundtrackre és abban nem volt.
elõre kösz mindenkinek!
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
#11518-#11519: A szint látom még megvan... Grat hozzá.
A heavy cost. I pay it gladly.
[merlinw.org]
...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Your suffers will be legendary even in hell!
T bag nek az a festõs képesség pontosan mi és mire való?
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
Tracys szál is faszántos, Claire elviselhetõ, Peter cool és Hiro nagyon érdekes...
Habár a harmadik is indult ilyen jol, remélem ez marad igy hangulatilag.
Engem megvettek megint.
Hiroval kíváncsi vagyok mivan...