Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Egy, másfél óra. A rutinosabb utcai portrésok megoldják fél-háromnegyed óra alatt is.

[merlinw.org]

mennyi ideig tarthat egy ilyet elkészíteni??? ha 4 perc a gyorsított változat?😄
am eszméletelen mintha fényképet néznél közben meg kézzel készült a kép 😄
Shep
Hát ez nagyon durva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ToCsEk

hm.. tud valamit <#merges2><#wow1>
ha volt már akkor sry <#gonosz1>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

köszi akkor egyenlõre nem fogom folytatni a sorozatot..
majd egyszer talán befejezem 😄
Shep
Nem szarabb, ugyan olyan, én úgy döntöttem még 1 rész és ha abban sem történik semmi lényeges elõrelépés akkor megköszönöm a részvételt, de inkább mással töltöm azt a felszabaduló 40 percet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
SPOILER LEHET!!!

Hát a Claire-es rész annyira gáz volt, mikor mennek a folyosón és azt mondja a nyurga csak, hát engem a gimiben büdösnek hívtak, erre C. megáll elgondolkodik (Ez megmondta, hogy csúfolták gimiben. Nosza én is elmondom neki, hogy halhatatlan vagyok). Ez annyira gáz, hogy valami hihetetlen, ha ilyenek vannak egy ilyen stílusú filmben az sok jót már nem jelent.

szucsy89
nekem az elsõ 2 résznél jobban tetszett...Matt szál is, mega vége is bejött most.. Klermaci szál meg csak Klermaci miatt jó:\
Szintúgy! Szerintem is rendben van ez az évad eddig.<#vigyor>

Bulykin
én kitartok<#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én ugyanúgy élvezem mint az elsõ évadot!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

5c0rp330n
meg az elso 2 resznel is szarabb? akkor lehet h itt hagyom abba ezt a sorozatot.

Bulykin
pedig a Matt szál sztem most nagyon jó😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

MerlinW
Az a csúnya, hogy csak 3 szálon futott ez az epizód és még így is. Matt kínlódós jelenet túlnyújtott, felesleges, nem érdekes, Peter jelenet semmitmondó, üres, szintén érdektelen, Claire dráma.. ZS kategóriás titkolódzós tinisorozatos szobajelenetek. Hova jutott a sorozat?😄 Azt írták visszatér Kring és az elsõ évados gárda. Dehát...😊

[merlinw.org]

Kevesebb Claire, több Peter... különben bukta lesz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MerlinW
4x03.. a legunalmasabb, vontatottabb, semmitmondóbb epizód a 4 év alatt. Alig bírtam végignézni. Borzasztó volt.

[merlinw.org]

Shep
Az a baj ,hogy legutóbb is ez volt, hogy hú na majd most jön az a nagy, aztán ez ment hétrõl hétre és nem történt semmi.

Nem tudom de T-BAG-nek is van. Új képesség az biztos valszeg mindent tud amit T-BAG is. Az is lehet hogy visszaadta neki a korábbi másolós cuccot,majd kiderül. Emmához mit szóltok?😊 Érdekes!

Bulykin
egyébként nem teljesen értem a dolgot...
mit csinált Peterrel? mit tesz vele az a tetkó a karján?

precision
alakul ez... igaz lassan, de nem lesz ez rossz
Tbag és Sylar rlz 😊

Bazinga!

A probléma ezzel az hogy így senki se lesz aki lenyomhatná T-BAG-et és Sylart! Valahogy megoldják a dolgot sztem. Bár most elvileg T-BAG képességeit birtokolja Pete ami nem gyenge!😊

Bulykin
nem hinném hogy vissza fogja kapni a régi képességeit, mert az írók azért alakították így a történteket, mert túl erõsnek gondolták, szóval sztem marad így:S legalábbis én ezt olvastam még annó vhol...

sb1
Kezdenek alakulni az események..04/04 promo:

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Viszont nem ártana Peternek ha a képességeit meg is tudná tartani. Remélem valahogy visszakapja az original képességét vagy pedig a mostani képessége is olyanná válik mint a régi. Mert különben asszem semmi esélye nem lesz a jó oldalnak. Mert bizony lassan csordogál a dolog de azt érezni hogy itt valami durvulás készül..

Bulykin
3.rész nekem tetszett, igaz olyan hûdenagy dolgok megint nem történtek...vmi nagy van itt kialakulóban😄
T-bag kúrvajó, Sylar mégjobb😄
jöhet a következõ^^

jugen
Vitali Klitschko vs. Cristobal Arreola meccset végignézte.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

elkezdtem nézni,de valahogy nem fogott meg :S
ami sorozatokat néztem mindig vártam (ezt is) és mikor jött az elsõ rész akkor megnéztem,ennél kb nem tudtam folytatni 😞
majd nekilátok és legyûröm hátha eljön egy olyan perc amikortól megint érdekelni fog.
Srácok! 😄
elkezdtem elöröl nézni újra : D
és az elsõ 3 részben mindegyikben benne van egy zene, nekem nagyon bejön, pontosan a 3. részben a legelején mikor bejön a Heroes felirat tehát a visszatekintõ után egybõl, mikor Isaac gondolkodik, egészen odáig míg claire hazaér. az elsõ részben is benne volt a végefelé,
rákerestem a soundtrackre és abban nem volt.
elõre kösz mindenkinek!

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Fresh Duke
Sztem egész jó volt az évadnyitó. Kíváncsian várom a folytatást.

#11518-#11519: A szint látom még megvan... Grat hozzá.

A heavy cost. I pay it gladly.

Flamer
ya. kb. de pszt.

http://loal.atw.hu

5c0rp330n
sztem ez a sorozat egy szar, egyre szarab..

Flamer
haggayad. a föld sokkal fontosabb 😄 keptön plenöt 😄

http://loal.atw.hu

MerlinW
A lényeg abban a jelenetben nem a föld vagy a képesség volt...😊 A monológ volt a lényeg..😊

[merlinw.org]

ScarY MAN
tudod, azért én nem nevezném giga nagy spoilernek, de az úgy tényleg szar hogy tudom hogy az elején már földre kell koncentrálnom, mert azzal fog történni valami 😊

...

Montanosz
tetszett, ha ez lett volna az elsõ éved elsõ része, akkor is teljesen helyén lett volna)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Shep
Hát szerintem ez a lufi, már az elõzõ évadban kipukkadt, most még próbálják a lyukakat betömködni, de valahogy ez már rég nem az igazi. Olyan lagymatag volt az egész gyanítom ,hogy ez lesz az utolsó évad, hacsak nem történik valami hatalmas javulás.

szucsy89
új rész megnézve, tetszett, kezdetnek nem rossz, csak maradjon is ilyen a folytatás😊
modellmaker
a csajnak is van vmi képessége. anélkül a tintás faszi maga elõtt látná az arcokat, amik a csaj hátán megjelennek.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Dynamic
"amit a földdel csinál...az a tetkós cucc..." Ebbõl megtudhattuk, hogy valami földdel, valamit fog csinálni... Hû, ez aztán a konkrét, giga nagy spoiler!
Bulykin
arra én se jöttem még rá😄

mondjuk amikor majdnem megfojtotta azt a srácot..az érthetõ, de amikor a csaj hátán emberfejek jelennek meg...lehet h csajnak is van vmilyen képessége és az úgy kirajzolódik...nemtom

Herr Lehrer
Gondoltam hogy mindenki T-Bagnek hívja majd pedig ez má nem az a sorozat😄D

Your suffers will be legendary even in hell!

slimslim
Spoiler!

T bag nek az a festõs képesség pontosan mi és mire való?

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

ScarY MAN
...és köszönjük a spoiler tagot....

...

Bulykin
több képessége is van nem? mert az elején amit a földel csinált...meg utána a tetkós cucc

slimslim
Ja én se erre tippeltem volna...

T-Bag is jó lesz ám! Érdekes képessége van.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

slimslim
Syler szerintem nagyot alakított. Meg úgy tetszett is a dolog 😄 REmélem így tovább, vagy még jobban.

csak annyit hogy Ray Park kics***ett király!
Tracys szál is faszántos, Claire elviselhetõ, Peter cool és Hiro nagyon érdekes...

Habár a harmadik is indult ilyen jol, remélem ez marad igy hangulatilag.
Engem megvettek megint.
Bulykin
vagy azért csinálja ezt az ereje mert haldoklik?

Bulykin
nem gyengén jó volt^^
Hiroval kíváncsi vagyok mivan...

precision
ja, elment 😊

Bazinga!