Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, Peter szivacs, Mohinder megmondta. De Sylar csak megérti. De lehet Peter azt is átveszi akkor.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

az ilyen mellékszereplõk szerintem leginkább csak azért kellenek, hogy ne csak beszéljenek róla,
hogy tele a világ képességekkel rendelkezõ emberekkel, hanem meg is mutassanak párat
bár itt még lehet a csajból több is

Dynamic: nem az alap képesség a lényeg, Petertõl is elvett mindent az apja, pedig neki is csak egy volt
Dynamic
Igen, ez az õ alapképessége, éppen ezért nem értettem az sem, hogy az elõzõ évad végén amikor Peter elszedte Sylar képességét, akkor Peter miért tudott alakot váltani, amikor Sylar-nek végül is nincs olyan képessége.
Azt, hogy megérti a dolgokat 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

meg van minden képessége, csak az emlékezete hiányos, amúgy ha Peter találkozna Sylarrel akkor melyik képességét venné át?!😛

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Én azt várom h Sylar visszanyerje képességét. Kecskére káposztát <#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

precision
hát sajnos egyet kell értenem az iróniáddal 😞
de azért hátha lesznek wtf jelenetek normális(abb) sztorival

engem most pl Tbag célja érdekel, mert tuti nem az hogy együtt legyen a család és sírva örüljünk egymásnak mi képességgel bíró emberek

egy leigázom a nem képességel bíró embereket és átveszem a hatalmat a Föld felett cél mennyivel izgalmasabb lenne...

Bazinga!

Sztori szerint egy nappal azelõtt még azt se tudta hogy van...

Már el is képzeltem a szuperhõst, Gordonman. Beöltözik csellónak aztán huzigálja a hasán a vonót. Festéskor kifelyezetten hasznos vakolateltávolitáskor.
Le merem fogadni hogy ezt a csajt is ugy fogják lerendezni hogy szinte semmit nem fog csinálni, mint pl. Maya. Meg valszeg hogy a késdobáló Edgartól is a második részben látott fight marad a lekcoolabb jelenet.
precision
még nem tudja teljesen irányítani 😊

Bazinga!

Hát most volt ultradühõs és csak a vakolat esett le ^^

precision
amúgy sztem nem fog kelleni Peternek (vagy a csajszinak) a gordonkája hogy tudja használni támadásra az új képességét 😄
akármilyen hanghullámot ki tud majd "lõni", és szerintem a hangereje se fog számítani, a képessége segítségével felerõsíti a hullám erejét
szal pl tapsol egyet és kamehame mozdulattal kilõ egy akkora hanghullám gömböt hogy még Son Goku is megirigyelné 😄

Bazinga!

Flamer
AHAH😄

http://loal.atw.hu

Vajon a süketcsaj mit látna egy heavy metal koncerten...
szucsy89
én is erre gondolok...
Shiwo
nah, ez az ami nekem is szöget ütött a fejembe..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehet Samu tudja a módját, hogy akadályozza meg, hogy lenyúlják a képességét

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

modellmaker
nálam nincs rejtély baszod. szövegértelmezési gondjaid vannak?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Szóval kiváncsi leszek mit hoznak ki ebbõl. Vagy pedig Peter teleportáljon el szépen Matt fiához aki rendbeteszi az eredeti képességét....Nem is lenne nehéz majd Clairehez hogy rendbe legyen és ne forduljon elõ az mint Hiro esetében. Hiro meg sztem rendbe jön.

Sanszos hogy igazából megtartja mindet, az összes képességet, csak nem tudja használni szóval kéne a Claude gyerek hogy kiképezze megint. Vagy jobban kéne koncentrálnia. Mert ez is csak másolós képesség ugyanúgy mûködik mint az eredeti képessége, szóval szerintem tovább fog fejlõdni ez a képesége! Meg kell is hogy több legyen neki mert ki a f*szom fogja legyûrni Samuelt és Gabrielt/Sylart?

Bulykin
hmm

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

N1ggA
jó ennyi erõvel az anyjáéra is ki kellett volna cserélõdnie, tudtommal neki is van képessége. Meg Nathanére is. Meg bárkiére akit megérint.
Nem így mûkõdik ez a képesség valószínûleg.

Spread De Love!

Heroes-ból mindig is hiányzott az ésszerûség, ne keressetek már.

Lehet h tbag képessége megfér egy másikkal is (föld) és kész.

Dynamic
Márpedig ez nem stimmel. Amikor Peter kezet fogott TBag-gel, akkor elvileg le kellett volna cserélõdnie a képességének a TBag-ére. Ennek ellenére továbbra is maradt a szuper sprint. Ez akkor most hogy van?
nézd meg a köv rész promóját és akkor megoldódik a rejtély 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Flamer
ugyvan. ne mis értme mit beszéltek ti itt másrol 😄

modellmaker
én is azt mondom, hogy egyszerre csak egy képessége van.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Bulykin
<#vigyor>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
igen, de amúgy meg #11616
vagy nem?
vagy csak én nem figyeltem jól és tudott sprintelni is?

Igazad van!!!! ÁÁÁÁ! Fáradt vagyok meglátszik. Pedig kezdtem örülni. Mardat az egyszeri másolás.

Majd meglátjuk!<#vigyor>

modellmaker
mert amikor elesett hiro a mostani rész végén, akkor peter elkapta, hogy ne verje be a kis buksiját

Bulykin
igen? akkor lehet hülyeséget írtam elõbb<#vigyor5>

Bulykin
nem-nem
amikor felfedezte hogy van ez a szines képessége, akkor szaladni akart, de nem tudott, mert már nincs meg az a képessége. most már csak a zenés színes cucc van
azzal az iránytûvel sztem csak megnézett valamit Samuel, hogy biztos õ e az akit keres

Teleportációról ne is beszéljünk a kövi részben a trailerben úgy jelenik meg.

Bulykin
vagy nem...mert nem emlékszik semmire😊

Ami viszont újra wtf
Peter képességeket másol egyszerre több van neki. T-bag féle íránytûs meg Peter is látja a színeket meg gyors szóval...T-bag visszaadta neki amit kellett. A következõ résznél sztem a lövés nem lesz gáz mivel gyorsabb a golyónál.Meg lehet hogy Claire képességét is újra lemásolta mikor találkoztak.

SpeedXHUN
Sztem ha sylar bekerül ebbe a "Hõs-családba"(a cirkuszba) akkor ott mindenkit lemészárol majd....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Csak a spoilert olvastam, részt nem láttam, de gondolom épp ez a lényeg, hogy ott marad, ezért nem emlékszik.

VinylToy
A két fejjel magasabb csaj ha felhúzza Claire felsõjét (és jó rá), akkor hogyan állhat ugyanaz a ruha a pompomlányon?! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

szucsy89
mondjuk azt kicsit gagyinak érzem hogy a zene erejével kiüti a falat😄 lool ebbõl remélem vmi jó fog kisülni...a kis néger láthatatlan csak meg durva...így már érthetõ minden a gyilkosság is ...Sylar meg sztem visszanyeri idõvel az emlékezetét...egyébként akkor most hogy Sylarként jött vissza Matt fejében bennemaradt?😮
szucsy89
loool😄
precision
naja, új értelmet nyer a "GUITAR HERO" elnevezés 😄😄😄

Bazinga!

Flamer
AHAH lol😄

Bulykin
szerintem kúrvajó rész volt, az eddigi legjobb😊
végre értelmet nyert ez a színes hallós képesség...nem tudtam elképzelni mit akarnak vele, azt hittem h csak a látvány miatt nyomják😄 de azért kíváncsi vagyok hogyan fogják éles ütközetben használni...majd Peter szalad a kis gordonkájávalxD vagy mi😄

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Nem volt rossz, sajnos

csesztek az elõzõ rész végére, hogy a cirkuszosok HRG után mennének, sylar nem volt semmi, de igazábol hiányérzetet hagyott maga után. Az évad elején felvázolt összes rejtélyt szinte lecsapták, mintha haladna a karneválos szál de még midnig nem tudjuk mit akarnak. Kötve hiszem hogy az egésznek a célja az lenne, hogy Peterék meg mindenki ott egyen velük annál az asztalnál. A jövö heti promoja viszont állati, történik pár érdekesség petes és sylar háza táján.
precision
mai rész megvolt
volt benne egy-két meglepetés, de még mindig lassan történnek az események

Bazinga!

Rakd fel utubre a számot és ki fogja írni kinek a tulajdonában van és azért törlik. Hátha.

Flamer
ops. :w

Flamer
egyremegy😄

az süket, nem vak 😄