Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
118
00:10:04,390 --> 00:10:07,900
Az én nevem Tracy.
Mr. Bennet vagyok.

ahah 😄

http://loal.atw.hu

Carlos
Akkor én vagyok vak. Sry... Nem láttam az IS-t... fcuk...

Þór vígi þessi rúnar

Bulykin
<#confused> csak leírtam h sztem IS

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

predator1982
hát valszeg több értelme is lesz mint a látvány, mert ha nem én komolyan földhöz vágom magam...

pred

Carlos
Köszönjük, hogy leírtad amit énis leírtam.

Þór vígi þessi rúnar

Bulykin
a látvány miatt van szerintem is

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Carlos
Amúgy annak a nõnek eddig nem sok értelmét láttuk.
Max egy kis tech demo hogy milyen szép szines a hang.

Þór vígi þessi rúnar

predator1982
ugye milyen idegesitõ???

pred

sb1
A kis precíz.. 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

precision
Sylar a helyes írásmód 😊

Bazinga!

sb1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fasza kis rész volt, pedig paráztam tõle, hogy Claire túlzott szerepeltetése miatt gáz lesz, de annyira nem volt az 😊...és igen, Syler/Syler/Syler..😊...a végén meg megtudhatjuk, hogy kell épületet lebontani dinamit nélkül 😊...a következõ részet meg utazunk az idõben vissza csöppet: save the cheerleader save the world 😊 😊 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Junior0902
Szerintem a legjobb a filmben az hogy nehezen lehet legyõzni a szuperhõsöket.Nekem csak az a gondom hogy annyira emlegetik a világ végét hogy meg feletkeztek a filmrõl.

Üdv:Frankeinstein<#violent>

Üdv!
Ha valaki HD-ben nézi, légyszi nem tudna küldeni egy fasza printscreent a Samuel-Peter féle iránytûrõl?
Elõre is köszi!
az nem jelent semmit xD
jugen
Erre vagyok én is kíváncsi.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Flamer
már rég halott 😄

de õ még megmenthetõ, szerintem holnap meg is mentik
Bulykin
sztem meg Hirot írják ki... õ lenne a logikus mert halálos beteg😊 de kitudja, a Heroesnál minden megtörténhetXD

errõl még itt frankón nem volt szó? azt hittem már rég el lett felejtve

remélem Nathant írják ki, és nem hozzák vissza a halálból
Bulykin
Mohinder vissza fog térni a Heroes-ba, egy férfi fõszereplõ pedig meg fog halni.

XD
Flamer
õfogja megölni szájlert. majd jáccik neki egy kis bétóvent azmeg szétszakad.

Rage47
nekem nagyon tetszett most. ennyi szereplõ elég is lenne😄 a zenélõs csajt még kihagynám, lassítja az egészet 😞
nekem pont amiatt hiéányzik most, meg a beszédeit is hiányolom egy-egy rész végén
Mohindernek az previously in heroes hangja sokkal jobban illet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sb1
Nem véletlenül volt õ a fia a rocky 6-ban...amúgy meg életben is jó barátok állítólag 😊

Bulykin
csak még kicsit gyúrni kellxD

Sp0ngeb0b
Már tudom kié lesz a fõszerep Rambo 6-ba kép 😊

Na ha lecserélnék tuti nõne a nézettség 😊))
Mindenki várná a szöszi bennettes részeket 😊 Ki nem sz*rná le Sylart? 😊
van clairnek egy eltitkolt nõvére is, jóval jobb képességgel

link

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Flamer
hát fck. télleg végelett hamar:|

jó rész volt, régen éreztem már úgy, hogy csak most kezdtem el nézni, és már vége is.. 😊
szucsy89
köv. részt már elõre látom h szar lesz😞

ez viszont tetszett
precision
SPOILER? 😊

Istenem... még mindig izgi, hogy Claire -el majdnem minden részben történik egy olyan baleset ami halálos (lenne)?

Tényleg Claire nélkül mennyivel jobb volt a rész

Bazinga!

Ugyan, minek ide Benett meg rajongók, mikor egészen nagy változás közeleg???

http://www.mypicx.com/10202009/peti/
MrSpock
Csak itt az a gond,hogy nem Benett,hanem Bennet,és családnév,nem keresztnév,de amúgy stimmel minden:-)

Go Jeff Go!!!!

Flamer
that was amazing 😄D

sb1
El kell, hogy keserítselek, a következõ rész szinte végig Claire-rõl fog szólni...

Istenem, hát ha alig van

Claire, máris fasza a rész? Az, hogy hova halad a dolog, lassan már csak kiderül. Mindenesetre nekem elsõévados volt, a Sylar-Nathan dolog is WTF volt néha, Hiro meg a Süket csaj is kellemes volt, de a Peteres HRG-s na az laza volt 😊
Vannak olyanok akik annyira nem hiányoznak, pl. Angela, Tracy (akirõl elvileg a Redemption szólna még anno Kring szerint, és kb. eddig csak megsiratta a volt kanos fõnöke.) és ez az egész Claire-es erõltetett kollégista marhaság. Meg persze Mohinder aki két rész mulva már ujra rajta a stáblistán... 😞
Ray Park még mindig kicseszett cool, legjobb arc. Sylarrel közösen rohadtul mutatnak a képernyõn, két pszihoarcú állat.
precision
😄Dd
hát még mindig jobb mint ha Sebestyén HRG lenne 😊

Bazinga!

a.carkey
Picit OFF, de ez a lüke tuti rajongó! 😄
Megszületett Sebestyén Benett

A medve nem játék.

Lehet ténylege ez a célja, erõszakosan egyben tartani egy családot, ellenpéldaként a széthullott eredetire...
A sztoriban tuti ott lesz a csavar, hogy ugye odavitte Sylart... És õk ugye annyira nem ismerik, de a többiek akiket eddig megkörnyékezett azok igen. Ez egy jo irány lehet, szerencsétlen cirkuszos csak egy családot akar és bazi nagy vérfürdõ lesz belõle...
Fresh Duke
Költségvetés... Világmeghódító tervre nem futotta, csak családegyesítésre. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Malakai

engem most pl Tbag célja érdekel, mert tuti nem az hogy együtt legyen a család és sírva örüljünk egymásnak mi képességgel bíró emberek

Én attól tartok, hogy de, ez lesz.. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Viszont az uj promo meg is sugja, hogy mi lesz ma este:

http://heroesspoilers-odi.blogspot.com/2009/10/episode-4x05-tabula-rasa-new-nbc-promo.html

Ojjé!
Tuti képes ártani, csak ki tudja fog is-e. Nem tûnik antiszociálisnak... 😊

Ha Peter azt venné át amit a másik használ, akkor erre csak a 3. évadzáros ellenpélda van. Ott Sylar mikor harcoltak, nem használta az alakváltást (na jo lehet, Claire szeme miatt nem láthattuk) mégis azt vette át.
Fresh Duke
Szerintem meg inkább azt veszi át, amelyiket a másik éppen használja.
Amúgy, visszatérve egy régi kommentedre, szerintem a süket csaj már képes ártani a képességével. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

A probkléma hogy Peter szivacs de ez az új képessége amit az injekció beadásával szerzett hát sajnos úgy tûnik egyenlõre nem olyan jó mint az eredeti képessége. Vagy csak Peternek szoknia kell még vagy koncentrálnia hogy elõhívja a többit. Lehet a kövi részben a lövésnél ez fog történni. Na majd kiderül. Jó lenne mert sztem nem véletlen hogy ennyi képesség átment rajta már megint!😊

Ja, Peter szivacs. Sylar is tud ugy átvenni képességet mint Peter. Ha pedig Peter is megértene, akkor mehetne fürészelni druzsbával koponyákat, telekinézis nélkül nemigen tudna bekukkolni a zagyba.
Tuti hogy véletlen alapon vett el Sylartól elõzõ évad végén. talán a legutoljára megszerzettet vagy a legtöbbet gyakorlottat kapja meg.
az OK, de az apja nem csak a szivacs képességet vette el, megkapta mindet amit addig összegyüjtött