Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
00:10:04,390 --> 00:10:07,900
Az én nevem Tracy.
Mr. Bennet vagyok.
ahah 😄
http://loal.atw.hu
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
pred
Max egy kis tech demo hogy milyen szép szines a hang.
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Üdv:Frankeinstein<#violent>#violent>
Ha valaki HD-ben nézi, légyszi nem tudna küldeni egy fasza printscreent a Samuel-Peter féle iránytûrõl?
Elõre is köszi!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
http://loal.atw.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mindenki várná a szöszi bennettes részeket 😊 Ki nem sz*rná le Sylart? 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Istenem... még mindig izgi, hogy Claire -el majdnem minden részben történik egy olyan baleset ami halálos (lenne)?
Tényleg Claire nélkül mennyivel jobb volt a rész
Bazinga!
http://www.mypicx.com/10202009/peti/
Go Jeff Go!!!!
Claire, máris fasza a rész? Az, hogy hova halad a dolog, lassan már csak kiderül. Mindenesetre nekem elsõévados volt, a Sylar-Nathan dolog is WTF volt néha, Hiro meg a Süket csaj is kellemes volt, de a Peteres HRG-s na az laza volt 😊
Vannak olyanok akik annyira nem hiányoznak, pl. Angela, Tracy (akirõl elvileg a Redemption szólna még anno Kring szerint, és kb. eddig csak megsiratta a volt kanos fõnöke.) és ez az egész Claire-es erõltetett kollégista marhaság. Meg persze Mohinder aki két rész mulva már ujra rajta a stáblistán... 😞
Ray Park még mindig kicseszett cool, legjobb arc. Sylarrel közösen rohadtul mutatnak a képernyõn, két pszihoarcú állat.
Megszületett Sebestyén Benett
A medve nem játék.
A sztoriban tuti ott lesz a csavar, hogy ugye odavitte Sylart... És õk ugye annyira nem ismerik, de a többiek akiket eddig megkörnyékezett azok igen. Ez egy jo irány lehet, szerencsétlen cirkuszos csak egy családot akar és bazi nagy vérfürdõ lesz belõle...
A heavy cost. I pay it gladly.
Én attól tartok, hogy de, ez lesz.. 😛engem most pl Tbag célja érdekel, mert tuti nem az hogy együtt legyen a család és sírva örüljünk egymásnak mi képességgel bíró emberek
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://heroesspoilers-odi.blogspot.com/2009/10/episode-4x05-tabula-rasa-new-nbc-promo.html
Ojjé!
Ha Peter azt venné át amit a másik használ, akkor erre csak a 3. évadzáros ellenpélda van. Ott Sylar mikor harcoltak, nem használta az alakváltást (na jo lehet, Claire szeme miatt nem láthattuk) mégis azt vette át.
Amúgy, visszatérve egy régi kommentedre, szerintem a süket csaj már képes ártani a képességével. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
Tuti hogy véletlen alapon vett el Sylartól elõzõ évad végén. talán a legutoljára megszerzettet vagy a legtöbbet gyakorlottat kapja meg.